31662
CRYSIS
  • KILLER2
    Ja bocs, ez kimaradt xD De azé jófejek, hogy az Xesekre szarnak rá. De igazából megértem őket és full jogos, hogy szarnak bele egy ilyen fostalicskába. MS hülye volt adni neki egy szaros bill+egér támogatást. írni lehet billel, amúgy semmi. Röhelyes. PS3 rendesen kezdi behozni a lemaradását.
  • bertino
    csak ennyit kellett volna elolvasni ;)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Epic Games tegnap megerősítette, hogy az egyensúly részükről a PS3-as változat egér és billenytűzet-támogatásával lesz megoldva.
  • KILLER2
    "Nem mondom, hogy a PC nem lehet kényelmes"
    Végülis igazad van. Ha ennyire nem birod ezt, akkor majd ezentúl nem mondom. De hagyjuk is ezt a konzolos témát, mert elegem van. Mindenki beleköt mindenbe, én is, meg más is. Maradjunk a Crysisnál. És PCn. Elvégre Játékosok fóruma ez, nem a konzolosoké.
  • grebber
    Már megint ez a székes görnyedés LOL. Azthiszed gépezni nem lehet fotelből mennyé má ezzel a foteles dumával!
  • KILLER2
    Nem olvastam el a cikket, de az első mondatban ott virít a PS3, Xbox 360at meg nem láttam sehol. Szóval csak a PS örülhet. De szerintem a konzol épp azért jó, mert nem kell a székben görnyedni, hanem a fotelből kényelmesen lehet játszani. Nem mondom, hogy a PC nem lehet kényelmes, de a konzol itt értelmét is veszti. Tehát a PC még mindig előnyben van.
  • bertino
    nem olyan biztos
  • Evogordon
    Élvezet lesz nekik analóggal ugrabugrálni
  • KILLER2
    Azé kár, hogy kiadják konzolra. Valahogy ez az a játék, ami egyáltalán nem illik konzolra.
  • Spirit
    Nyugi, én nem fogok vitatkozni... Az a lényeg,hogy a Crysis elsődleges PC-s lesz, így nem lesz gránátjelző, meg egyéb okosságok.
  • KILLER2
    Ne féjl, most fejezzük be. DE valamiről csak ebszélni kell a megjelejnésig :S
  • tmisi
    jajj gyerekek ne kezdjétek már itt is....

• KILLER2
    Jól van, én se vitázok többet. Nekem eddig mindig drágábbnak tűnt, a PC, mint a konzol, de mondjuk én kevesebbet is cseréltem és az előzőt se nagyon adtam el, mert az már eléggé kiöregedett. Xbox 360at én szeretném kihagyni ebből, mert az külön történet. Te se mondasz hülyeséget és részben egyet is értek veled, de ha 2 év műlva veszel egy 8800 gtxet, akkor ha addig esetleg kijön egy új konzol, amit kétlek, de ha ami valószínűbb, hogy jobban ki tudják használni a PS3at, lehet, hogy az messze nem lesz olyan, mint egy next-gen gép. Ezt mos nem azért mondom, hogy az igazamat bizonyítsam, de nekem az a véleményem, hogy grafika/ár arányban a konzol mindig is veztni fog a PCvel szemben (xbox 360az hagyjuk, mert nekem már van benne vízhűtés és egyenlőre RAMra vár, mert hibás az egyik, amúgy eddig 4x ment tönkre nem egészen 1 év alatt). Viszont azt kell mondjam a konzol tényleg CSAK játékra van. Igaz, hogy az XBOX szarrá moddolható volt, de soha nem helyettesíthet egy konzol egy PCt. A PC lehet, hogy drágább és hamarabb el is avulhat, de mindig is jobb lesz, mint egy konzol. Az megint csak más, hogy amilyen iramban most fejlődik az informatika, lehet, hogy 2 év múlva egy 8800 gtxel örülünk ha elindul valami. Ki tudja mi lesz itt 1-2 év múlva.
  • priluki
    Teljesen egyetértek veled,bár azért vannak jo játékok konzolon is,nekem is van x360-om:) ,de a Pc-é messze az elsöbség.A nagy fikázás közben azért arrol elfelejtenek beszélni,hogy 40 fokba pl jobb ha bese kapcsolod a boxot mert ráolvad az asztlara stb. Ezt tapasztalatbol mondom mert nekem a nyáron már kétszer dobta be a törülközöt,és ez tömeges jelenség!!! Szoval ennyi...
  • Spirit
    Nem akarok harcot, de a kérdpésedre(Nem tudom mi bajotok van a konzolokkal,) ez a válaszom:

Egy 3 éves időszak alatt én pl lecserélem a mostani 8600gt videókártyámat egy 8800gtx-re..mondjuk úgy 2 év múlva, 40k körül. veszek plusz 1g ram-ot úgy 6-8k körül, úgy 1 év múlva. Majd alaplap+plusz proci csere, a régieket eladva, legyen mondjuk egy erősebb Core2-es egy ib9-es lappal, ez kijön úgy 30k-ból 1 év múlva. Költöttem tehát úgy 80k-t 3 év alatt, a gépem már rég gyorsabb egy "next-gen" konzolnál, ráadásul a pc mindenre használható, nem beszélve arról,hogy konzolra én még komoly játékot nem láttam, ami 15 év fölött élvezhető lenne 10 percnél tovább.

A pc-t basztató kedves emberkék folyton azzal jönnek,hogy félévente 100k-s videókártya(a régit meg kidobják)..ez messze nem igaz.
  • VRSDM
    vagy tört bétát
  • vezérszuszu
    JAh nem ártana ha kidobnák végre a teljest!
  • gman906
    Nem ártana, ha a hónap végére elkezdődnének a béta tesztek.
  • Evogordon
    Béta fázisban van a crysis. Most olvastam a crysis-online-on
  • KILLER2
    Viszont a 360at eddig mindig meg lehetett javítani. De mostmár tényleg OFF. Amúgy meg ha konzol, beszéljünk a PS3ról, ha nextgen kell. Igaz, hogy én azt nem szeretem túlzottan, de minőségre az van konzol szintem. Volt PS1em, GCm, XBOXom és most 360am. A 360 az első, amivel gond van. PS1nek volt is meghajtógondja, de ha rávágtam egyet az is működött. TV meg a 360 előtt jó volt a gagyi. 360hoz meg monitor.
    De most tényleg elég. Nem tudom mi bajotok van a konzolokkal, mert ha veszel egy nem 360at, akkor biztos min 3 évig megleszel és kb fele annyi lesz, mint a géped. De a gépet 3 éve alatt azért erősíteni is kell, tehát árban jóval több lesz mint a konzol. De mostmár ON. Mindenkinek más a véleménye, nekem pl ez. Kár is ezen vitatkozni.
  • buldozer99
    hamár veszek egy fos konzolt nehogymá azzal is monitoron játszak:S
  • Vegas
    nekem jol nezne ki a 22"-on :>
  • Attila8805
    Pfff!
    Monitorról nem hallottál?
  • bertino
    naja... a gagyi konzolhoz meg kell a TV is, ami plusz min. 100 sztem

mind1, ne offoljunk

ON
  • L2Goku
    Na es ugy meik is az olcsobb?:D 3 xbox vagy 1 normalis PC ?:D mer ha alzod az ember akkor csak 2-3 evente kell fejleszteni :D
  • L2Goku
    Hát nemtudom en lassan 10 eve pc zek , edig 2x ment szet a gepem. Akkoris csak azert mert buta voltam es INO3D Vga t vettem :D de leszamitva Nekem meg sohanement szet a gepem .. "Lekopogom"
  • bertino
    gratulálok... :)
  • KILLER2
    Ha a 360ra értjük nekem 1 éves lesz és eddig 3x ment tönkre, plusz 1x a szervízben tesztelés közben. Most RAMra vár.
  • bertino
    a 2-3 év alatt tönkremegy 4x minimum
  • KILLER2
    Azért nem feltétlen 2-3 mire kiadnak egy új konzolt és nem is csak 2-3 évig kell azt megtartani. Senki nem mondta, hogy rögtön meg kell venned az újat. PS2 is hány éves már és még mindig csinálnak rá játékokat.
  • L2Goku
    Joh , biztos jo a Konsol akinek csak jatekra kell :D Es igazad van csak fele anyiba kerul egy Xbox mint egy gep , de azt a kis penz nesajnald :D Egy Imba Gep 2-3 evet kitesz, namos 2-3ev alat kiadnak mas Konsolt es veszed az ujat! akkor azt nemkell fejleszteni ?:D Nemertem en...
  • DarkSector
    NEMBAJ...NEM VESZÍTENEK VELE SEMMIT...
  • grebber
    Novemberre van az is irva!
  • Evogordon
    cod 4 mikorra várható?
  • tmisi
    Basszák meg, ebben az évben ez a játék jön ki legutolsónak azok közül, amelyeket várok (a CoD4 kivételével :).
  • bertino
    egy CSt sose fognak konzolra megcsinálni :)
  • dante3
    Addigra legalább meg lesz az új vga-m. remélem...
    trailer
  • Evogordon
    juhuuu
  • grebber
    November 16.-a a hivatalos release date!
  • DarkSector
    Hülyeséget mondsz!
  • DarkSector
    Régebben ezt mondták a rts-ekre is...