31662
CRYSIS
-
#5709 Kicsi off:
Megjött az új gép, benne az 1950-es XT káryával, amit sokan nem ajánlottatok itt a fórumon, mert hogy annyival nem jobb, mint amennyivel drágább a Pro-nál. Hát izé... Szóval csak annyit mondok, hogy adtak hozzá egy programot, amivel húzhatom a kártyát. Hát mit mondjak, van különbség. Fraps-al mértem az fps-t Oblivion-ban. Full grafikán a kártya alapból 25-30 fps között mozgott. 25 csak akkor, ha sok ellenfél volt a képernyőn csata közben. Aztán benyomtam ezt a programot, és hagytam, hogy a gép magától növelje a videókártya processzor-, illetve memória órajelét, amíg biztonságos. Az eredmény: 32-34 fps. Döntse el mindenki maga, hogy megéri-e az fps többlet ennyi zsetonért.
ON. -
#5708 Légyszí' írd oda a dátumhoz , hogy "254 nap kell még mire összegyűjtök egy új gépre " :))))) -
#5707 Jó ez ;) -
#5706 Tökéletes! A másodperces szeritnem se lett volna túl jó pláne nem, ha 2 lenne. -
#5705 Csináltam egy szerényebb fajtát, remélem nincs benne hiba. Nekem nem jön be az a fajta, ahol minden másodpercet mutat, és két számlálónál már nem is nagyon mutatna jól egymás mellett, ezért is lett ilyen. Úgy csináltam, hogy a dátumhoz igazodjon, változni fognak a szövegek, ha elérünk valami eseményt. -
#5704 Majd megnézem, hátha én meg tudom. -
#5703 ok de nem tom megcsinálni -
#5702 Kéne a bannerba egy visszaszámláló. Esetleg 2 és akkor az egyik a játék emgjelenéséig mérné a időt, a másik a demóig. Ha csak 1 lenne, akkor a demoig mérje az időt. Mit szótok? -
#5701 FilePlanet-en is ingyé van 4 játék!!!!!!!
FarCry, Rayman Rabbits,Ghost Reecon,Pop:Sands of Time -
#5700 Már csak 24 nap ;) -
#5699 De legalább ezzel az ingyenes Far Cry-al lehet rendesen multizni nem kell külön szorakozni programokkal! -
#5698 mondjuk nem is értem miért örülünk ennyire neki hisz a nagytöbség amúgy is a netről tölti ugyanúgy ingyen...:Dd -
#5697 GamersHell-en is rajtavan már... most sok játék ingyenes lett...Lásd Pc Guru ott van róla egy cikk
itt a cikk -
#5696 nem mind1 miért ? ingyenes és kész :D -
#5695 Egyenlőre asszem a filefronton van fent. Csodálkozom rajta, mert nem olyan régi játék ez. Nem értem miért lett ingyenes. -
#5694 félig OFF de a Fry Cry-t ingyenes játéknak nyílvántották...vagyis ingyen lehet szedni nemsokára akárhonnan :) ha valakinek kell link szóljon:) -
#5693 Meg én is tudtam. -
#5692 Pontosan Én legalábbis tudtam... -
#5691 eléggé le vagy maradva :) -
#5690 Ezt csak én nem tudtam?
-
#5689 Amúgy szerintem az akadás a bemutatókon (pl:GIGA TV) azért lehetett , mert egy gépről megy és rá van kötve egy csomó monitorra , pl: amit ők néznek , meg ami a háttérbe mutatja a képet és ez egy kicsit kikészíti a VGA-t , főleg , hogy max grafon is nyomják , beta stb... Sztem ez lehetett az ok , mert ami ilyen gameplay videó és csak 1 helyre megy a kép, azon semmi akadás nincs! (Remélem igazam lesz) -
#5688 Ja ok.
bertino: egy kérdés még belefér. De most már tényleg elég lesz. -
#5687 demóhoz...
ON -
#5686 olyan jó lenne, ha ezt nem itt tárgyalnátok meg -
#5685 OFF
Most nem azért, de ez a játék még nem jött ki tudtommal. Vagy ez most hogy van? Mert nem kijött játékokhoz nem szoktak modok lenni. -
rémrendescrysis #5684 De van infó demó: september 25 -
CUCLI #5683 ejbazmeg -
#5682 OFF
Ha valakit érdekel a MOH Airborne-hoz a BTmód, annak tessék egy saját verzió MoH Airborne Bullet-Time mód
F9-el kapcsolható be és BACKSPACE-val ki!
ON -
#5681 Hát sajnos még nekem sincs, de talán jövőre már be tudok invesztálni némi pénzmagot egy DX10-es kártyába. -
#5680 Bocsesz...
huh még nem javítottam ki, de már 1 hete le kellett törölnöm a hely miatt..
De mindegy, mer nincs dx10-es kártyám a Vista-hoz... -
#5679 Látom neked fent van a Vista is a gépeden? -
#5678 -
#5677 Most megnyugodtam! -
#5676 Itt egy infó:
Nincs még semmi infó a Crysisről!! -
#5675 Na!? Semmi újdonság a Crysis-ról? De miért? Csak egy-két infót kérek! Beérem azzal (vagy a demoval...). -
Newfronter #5674 Hát attól függ hogy ez minek köszönhető. Lehet csak így van leprogramozva, na akkor van gáz, mert lehet akár milyen géped, ha megáll egy pillanatra és elkezd tölteni. -
#5673 magyar ember gépén? de lesz :] -
Newfronter #5672 Egy biztos, ez még nem a végleges verzió, igaz nincs már messze tőle. Reméljük a demóban azért ilyen nem lesz már. -
#5671 amiről árnyvadász mesél az linkeltem 21hsz-el előtte.
EZAZ
namost ez csúnyán szaggat akárki akármit mond. töltés meg akkor volt amikor meghalt :] -
#5670 és PS3on is