31662
CRYSIS
  • Evogordon
    Hát a bioshock-ot viszi full grafikán akádás mentesen.
  • Roger6
    DX10-es kártyák tesztje
  • Roger6
    Nem, dehogy! Csak nem értem, minek tették bele a DX10-et, ha nincs hozzá elég teljesítmény.
  • Roger6
    DX10-teszt, 2600XT-vel

Az fps kicsit alacsony...
  • Evogordon
    Szerinted jobb a 8600?
  • Roger6
    És a teljesítménye elég sz@r. 20.000 Ft-ért mit vár az ember? DX10, meg minden, de semmire nem jó. Nem tudom, mit akart vele az ATI.
  • DarkSector
    Bocsesz, de most nem egy DX10-es ről beszélünk?
  • Roger6
    A 2600 XT nem annyira jó kártya, én nem ajánlom neked.
  • DarkSector
    Nem akadozni fog:D
  • mikiking
    Szerintetek ezzel a graf kártyával jo lesz ? Ati . Hd 2600Xt 256 mb ddr3 ?
  • fsgh
    hát azért csak megy majd:D
  • DarkSector
    Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
    Alaphelyzet...
    Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
    Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
    Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
    ON....:D
  • Vegas
    meg nincs meg, az se biztos hogy meglesz, mert volt kollegam el akarja adni a sajatjat, elegge olcson..
  • lee56
    De az tuti hogy egyedül van a 2900xt CF-el :D
  • uHs Gerzson
    Ha már elindul az félsiker nem? :)
  • fsgh
    kb:D én a 7600gt és 3700-as proci mellett jó ha közepesen menni fog:S
  • uHs Gerzson
    Az biztos :)
  • w77d
    örülj neki, de nem vagy egyedül akinek valszeg jól fog menni
  • Vegas
    hd2900xt cf-n jolmegy majd ;) bibíí
  • tmisi
    kétlem
  • DarkSector
    Semmi gond...nem történt tragédia...
  • ricsa008
    ja ez kérdés
  • ricsa008
    9600 xt-n megy majd
  • fsgh
    jaja aztán már láttam a faqban:s mind1 lényeg hogy van időpont... kiváncsi leszek a gépigényére:D
  • DarkSector
    Már ez a 3.vagy 4. hír....
    Köszke, de gyosabbak voltak az előző hozzászólók...
  • fsgh
    :D Pc Guru :)

Kapaszkodjon mindenki a bugyogóba - vagy amibe tud -, ugyanis pontos dátumot kaptunk a Crysis demonstrációja kapcsán! Habár nem sokat látok a könnyeim miatt, ám megpróbálok részletes leírást adni a történtekről.

Végre-valahára megtört a jég és pontos dátumot kaptunk minden idők egyik legjobban várt játékának demójáról, illetve annak megjelenéséről. Tegnap már megemésztettük közösen a trilógiára bővülést, s úgy tűnik, ma sem kíméli meg gyenge idegzetünket a Crytek gyermekei.

Alexander Marschal - Crytek kommunikációs menedzser - közölte az örvendetes hírt, miszerint nemsokkal sulikezdés után, tehát szeptember 25-én érkezik játékuk hivatalos demó változata. A publikált Crysis-messiásban egy egyjátékos missziót játszhatunk végig - biztosra veszem, hogy még a játék korai fázisában, tehát nem űrlények ellen -, s a fejlesztők elmondása szerint lesz egy hatalmas meglepi is benne. Mi a fenét lehet erre még mondani, emberek? A gépet sürgősen tupírozzátok fel, ha szükséges, és mindenképpen készítsétek be a szívgyógyszert, mert van egy olyan érzésem, hogy kapunk az arcunkba egy kis akciót.
  • grebber
    Hiába probálsz meggyőzni engem hogy szép mert nem ,az átlagos! Vegas nekem jobban tetszett karakterek jobban kivoltak dolgozva.Pl a víz megjelenítése tegyünk oda valami csillogo szart mert azt szereti a nép ja szereti de akkor könyörgöm a víz legyen már víz ne csak ott legyen ne mozduljon és reagáljon azért valamire.
    Bioshock na igen az szép.
  • DarkSector
    Crysis-ról új videó nincs még,
    Ami mondjuk az űrlényeket mutatja????????
  • DarkSector
    Köcce megpróbázom!!!!!!!
  • DarkSector
    Igen, de én azé örültem volna egy "már kijött játék" címére...
    GoW meg én is várom, de az asszem Decemberre jön csak, vagy jövőre!
    De most Per pillanat....Sem Vegas meg haverjai nem érnek látványban a nyomába szerintem...
    Ajánlom, ha még nem próbáltad eddig, hogy Sprintelve támadj, és a Full Screen-es effect-el kb olyan, mint a GoW-ban a Sprint.....
    Jah és nekem Bio meg azé furi, mert az már annyira effectes, hogy sokszor semmit nem látok a játékban, és azt se tudom lelőni, aki az orrom előtt szaladgál...
    MOH meg letisztultabb sokkal...és valósághűbb egy cseppett...
  • grebber
    GameCam az jó kis progi!
  • grebber
    Nem ahhoz hasonlitom hanem a többi ue3-as gamehez BlackSite Area 51 ,Geras of War ami lassan vagy több mint 1 éves eddig ez a csúcs, Straglehold is szebbnek tüik szerintem, BiA 3-at megse említem.
  • Evogordon
    NIncs egy hónap és itt a demó jupííí xD
  • Evogordon
    Jupí jupíí jupííí :D
  • DarkSector
    Jah mert most haveromnak akartam csinálni és MOH-t nem tudja lerögzítení....
    Az nekem is jól jönne...
  • DarkSector
    Hupsz...
    Tudnátok mondani egy jó progit, a FRAPS-on kívül, amivel játékban képet és hangot is lehet felvenni,
  • DarkSector
    Háát nemtuom milyen a videókártyád, de ez minden csak éppen nem ronda....
    Persze ugye izlések és pofonok, de nem hinném, hogy bármely eddigi U3-as játéknál akár 1 cseppet is rondább lenne...
  • DarkSector
    Igaz, hogy nincsenek szétlőhető tárgyak, de hogy az U3 megcsúfolása lenne??????
    Háát ezt nem a Crysis-hoz kellene hasonlítani....
  • bertino
    jah, nálam is bűnronda grafja volt a demonak
    bioshock simán legyalázza...