31662
CRYSIS
-
Még 3 alkalommal lesz kulcs osztás, azt pontosan nem tudni hogy mikor... -
Már nem lehet beszálni? -
"Azért szerintem lehetett volna jobban is optimalizálni azt az engine-t."
még nem jelent ám meg:P -
Én 5 privát torrenten vagyok fennt, és csak onnan szedem, ahol csak az tötlhet fel, akinek 100mbites nete van,szal maxxal jön. -
Bakker, erről jól lemaradtam :( Pont este nem voltam net közelben... -
tmisi #5865 De milyen felbontásban?
Ja ha ezen a gépen így fut, tényleg nem olyan jól optimalizált. :((( -
Newfronter #5864 Az nforce-osok nagyban tolják a gammát, persze előfizettek a beta-ra.
Csináltak egy csomó screenshotot.. Ja és egy kis gépigény:
Ezzel a géppel:
Core 2 Duo @ 2.7ghz 4 gb DDRII 667
Saphire X1950XT 256 - 500GB HDD SataII
Medium/High beállításban, blur nélkül 30-40 FPS-t produkált.
Volt néhány grafikai illetve hang problémája, de ez már a beta baja.
Azért szerintem lehetett volna jobban is optimalizálni azt az engine-t. -
Newfronter #5863 CRYSIS BETA Teszt
Előfizetők tölthetik és játszhatnak. De ahogy látom később is csak az előfizetők? -
OFF
Kéne nekem coop módos játék, ha tud valaki ilyen fps-ről, akkor az kérem szóljon!!!
ON
2 -
Quake Wars Demo van ahhoné gyorsan legyün???
Egy linket esetleg valaki? -
Akkor nem elég jók azok a privátok :D -
Mit gondoltál, hogy én honnan szedek? 
2 priváton vagyok...de ott is baszkurál sokszor jönni...és vissza kéne tölteni...
Na akkor jön FTP papa és lehúzom, mellette mást is tudok csinálni, mert nem megy a feltöltés, és tutkó, hogy fix idő alatt megvan...
Nekem ez megér 200-300ft-ot... -
Hát igen torrenthez ÉRTENI is kell nem csira külföldi keresős okádék fos oldalakról kell torrentezni és utánna jönni a torrent milyen szar szöveggel mert lassú meg minden! Regelős oldalon tagnak kell lenni fullmaxon jön minden. -
Szerintem ftp jöhet csak szóba!!!!!
Nekem elhiheted, a 8mb-es netemmel....
Bioshock, meg MOHA is 3-4 nappal előbb volt torrenten, de baszhatom, mikor 10e-en rátapadnak, meg nem is szídelik!
Aztán ahogy felment ftp-re 90 vagy 120perc alatt megvolt....Ennyi inkább várok 4-5 napot, és akkor a fake-et és az esetleges vírusokat is kikerülöm...
-
Én is 2 megabites nettel vagyok :D
De majd torrentről leszedem, ott úgyis gyorsabban jön le nekem, meg ott tudok pausolni is. -
Vegas #5854 hja, én meg szenvedni fogok a 2mbites netemmel D:::
ezért van EVO aki gyorsan leszedi és házhoz hozza.. -
Én a bugokra vagyok legfőbbképpen kiváncsi a másik meg a gépigénye mekkora lesz! -
Bakker el sem hiszem, hogy holnaphoz mindössze 2 hétre, elvileg már játszhatok a demóval!
Sztem lesz minimum 2 giga, de megéri. -
Ez egy FarCry mod, és most Crysis alatt folytatják tovább. Az első része egy multi mod volt. Nekem nem nagyon jött be. Olyan igazán nagy pályák voltak, tele új játékmóddal, fegyverrel, textúrákkal. Raktak bele pár jó dolgot is. Alap játékban nehézkes volt a szavazás, konzollal kellett szenvedni. Ők megoldották, hogy egyszerű legyen. Még akár jó is kisülhet belőle. -
Azért pl. akkor már volt Ati 9800, azzal pedig jól ment. Lehet látványjavítók nem voltak rajta, de úgy is csili-vili volt. Nekem nem sokat jelent pl. az élsimítás, annélkül is szép, szerintem. :) -
evetke007 #5849 Szerintem 2004-ben elég kevesen játszották full grafikán (én pl 9200-al
),ezért a csili-vili látvány keveseknek jött át , inkább a játékmenet fogta meg a népet .
(igazából a pályákra nem nagyon emléxem mert akkoriban játszottam pár szigeten bolyongós game -val )
-
Visszatérve Crysishoz : Mi lesz ez az Obsidian Edge 2 mod hozzá? Multis lesz vagy mi? Aki tud róla infokat kérem irja le! -
Ja. Csak azért kérdeztem vissza, mert én most a 360as verzióról beszéltem, amihez ugye meglepődnék, ha akármi is kijönne. Az a Delta Sector tényelg jó, játszanék is vele, ha kijönne még a Crysis előtt, de szierintem ha már csak a demo is megjelent, én már nem nagyon fogok mát játszani egy ideig. -
Far Cryhoz amiről eddig szó volt :D Ezek közül a Delta Sector a legigéretesebb! -
Mihez jön majd sok mod? Amúgy maga a játék, habár nem sokat játszottam vele, egész jónak tűnik, de a grafika néhány helyen elég trágya.
De igazad van, ez tényegl nem FC topik. -
Azért ott leglaább tettek bele újításokat pl köpöcső meg isten tudja még mit.
Jön hozzá sok jó mod majd!
Na de ez nem a Far Cry topik! -
A FarCry szeritnem elég jó grafika ügyileg. Nem mai játék, de még mindig nem lehet leszarozni és odavág jópár olyan játékot, ami utána jött ki. Persze ez csak a PCs verzióra igaz, mert amit XBOX 360on műveltek, az borzalom. Nem hogy a géphez nem "méltó", de még a PCs is odavágja. -
Igen én a lapulevelekkel csináltam egy dögös hátteret a gépemre!!!!!!!!
-
Jó az a FarCry, csak ne lenne olyan szar a nagy része. Én még nem toltam végig. Elkezdtem, toltam egy darabig, de amikor a szörnyek jöttek, már nem nyűgözött le túlzottan. Azzát most megint elkezdtem előlről, de amikor közeledtem már nagyon a szörnyes részhez, megint elment a kedvem. A demoig tolok inkább FEAR-t, meg Quake 4et, még úgyse játszottam ki egyikset se, csak féig, aztán meg majd a demot is végigtolom egy párszot. Mondjuk úgy 20x xD -
Csak a víz meg a belső terekben a shaderezett vagy bump mappolt csillogo tárgyak no meg a szép lapulevelek a többi az nem valami hüdejól kidolgozott! -
Azért még most is megteszi a tengerparty látvány nem?
-
Előszedtem Far Cry-t végre tudom fullmaxon tolni minden akadás nélkül bár a látvány már nem nagyon győz meg de 2004-ben nagyon ott volt a szeren! -
Na már csak 2 hét kb, és itt a demo. Nincs is messze. -
Vegas #5836
-
Ha nem lenne olyan gépe az se érdekelné.. -
Vegas #5834 nemérted. ENPÉ -
AMD X2 6000+ / HD2900XT / 2 Gb RAM!!!!!!!
Hát ha a te erőműveddel nem megy maxon, akko visszaültetném még a programozókat egy kicsit az iskolapadba, hogy tanuljanak még egy kicsit az optimalizálásról. -
Vegas #5832 engem az sem zavarna ha nem full grafon menne.. már maga a fizika miatt is.. -
Vegas #5831 jó de nvidia jóval előbb jelent meg.. mindenki lázba kapott a dx10 miatt és gyorsan szaladt a boltba.. -
tmisi #5830 highon, de dx9-ben :)