31662
CRYSIS
-
Hm az jó mert nekem 6600GT se vitte maxon mert highon még ment szépen de élsimitást már nem birta akadt tőle :( -
tmisi #5788 Én meg amikor először szereztem meg a FC-t (2005 vége), szerencsére már akkor maxon tudtam tolni (9600XT-n), nem bántam meg, hogy nem vettem gyengébb VGA-t, főleg mivel már idén ezt is cserélni kellett. :S
NewFronter:
Mondjuk az hozzá kell tenni, hogy a srác DX10-ben játszott! És egy 8600GT-vel! Már ebből is látszik, hogy mire képesek az olcsó DX10-es karik. :( -
Na akkor ez sem lesz az év játéka 2 hónap alatt nemfogják megváltani a világot :( És ahogy nézem a nagy igy meg úgy optimalizálnakból semmi sincs :(
Mindegy majd ezzel is úgyleszek mint a Far Cry-al hogy kiadása után 3 évvel már van olyan gépem amin maxon tudom tolni és nem akad! -
Newfronter #5786 Hozzátették hogy ez a build Augusztus 23 előtti verzió.
Ilyen gépen játszott a srác:
AMD 64 X2 5600+ 2.8GHz
2GB RAM
NVIDIA GeForce 8600GT (VRAM unknown, DxDiag stated 1492MB)
Windows Vista + DirectX10
HP w1907 19" Monitor (1440x900)
640x480-as felbontásban és medium beállításokkal. -
Newfronter #5785 GC-n készült kis videók
Hát jó sok bug volt abban a demóban. -
CUCLI #5784 bughalmaz :/ CSÉH powah :)
de azért crysishoz és FC2höz sok reményt fűzök.persze feltétel ,h elinduljon a gépemen
-
Ráfekszel pl. egy dobozra. Hátracsúszol a széléig, egészen addig, amíg lesüppedsz kicsit. Na ekkor jó gyorsan megnyomod az ugrás, majd a guggolás gombot. Ha sikerrel jártál, akkor kettő dolog történhet, teljesen véletlenszerűen. Vagy állsz a doboz tetején, vagy benne fekszel. Ezt csak külső szemlélők látják, viszont mindkét esetben lelőhetetlen vagy. Ők csak azt látják, hogy a dobozból jönnek ki a golyók. Te darálhatsz, ők meg nem tudnak kilőni. Ellenszer: általában hátul kilóg a lábad. Ha azt lövik, akkor meg lehet ölni. Viszont pár kivételtől eltekintve sosem kerülnek olyan pozicióba, hogy erre lehetőségük legyen.
Ez csak 1 bug, de van vagy 6-7 legalább ilyen súlyos. Egyébként szinte bármibe bele lehet feküdni, még a zászlóba is. Bár ott én jobb dolgot használnék. :P -
Légyszi írj már pár olyat hogy buggal visszaélnek mert nemtom elképzelni hogy történik ez!!!!!!
Én anno far cry bétájával toltam nagyon sokat neten semmi gond nem volt vele! -
Már elég régóta nem. Sőt, már rühellem az egész játékot! Eléggé undorító, hogy a nagy "PRO" játékosok csak bugokkal tudnak hozzájárulni a játékélményhez. Nem hiányzik nekem, hogy falon keresztül lőnek, nincs a fegyvernél lövésszórás, egyszerre 5 gránátot dobnak rám, vagy hogy beállnak egy helyre, ahol szó szerint átlő rajtuk az ember. Mindig is undorodtam ettől, bár könnyen megoldottam: én is használtam, és rend szerint szidkozódtak utána, pedig a kimondott csalást, például a fegyverszórást nem is űztem. :) Csak azért játszottam sokáig vele, mert első multis játékom, ahol kiemelkedő sikereket értünk el, sőt, nagyon jó volt a hangulat a csapatban. Minden nap összejöttünk, és elvoltunk. Aztán valahogy minden megváltozott. Egyre többen csaltak, használtak bugokat, és sokan a csapatból nem tudtak csak úgy alkalmazkodni, sőt, nem is akartak. A meccseken csak szidkozódtak, majd a kedvük is elment a játéktól. Én utána kicsit még játszottam, 1on1-be kezdtem. Ott nagyon jól elvoltam, amíg nem kaptam új netet. Ez után nem csak a pofátlan játékstílust kellett elviselnem, hanem az állandó laggot is. Na ez már nem nagyon tetszett. Megfosztott legjobb szórakozásomtól, az állva sznájpolástól. Publikon nem nagyon voltak olyanok, akik ezzel éltek volna. Nem is könnyű. Menni a sniper puskával és lőni célkereszt nélkül. Sokan nem is tudták elviselni, sőt, elhinni, hogy ez lehetséges. Pedig bizony, aki tudott bánni vele, annak legalább olyan szuperfegyver volt a kezében, mint CSS-ben. Na az új net után erről kellett lemondanom. Mert hiába találtam el, hiába vérzett, hiába kiabált, hiába játszódott le a "találat" animáció, mégsem sebződött. Ez pedig nekem nagyon nagy gyengém, hogy az ugatós kis francia vagy német kölköknek elég épp hozzám érnie, és már halott is vagyok. Persze nem azért, mert jobban lőnek, hanem mert nekik nincs bugos lövés, nekik mindig sebződik mindenki. Valahogy nem tudtam elviselni ez után, hogy az amúgy is előnnyel rendelkezők lenyomnak. Ez most lehet egós, de hozzászoktam, hogy csak 4-5 játékos volt, akikkel megizzadok. Netváltás után nem tudtam élvezni még a publikot sem. Mert ugyan mindig is szar volt magyaroknak a FarCry multija, de ezek után nálam az a vélemény alakult ki, hogy "ELVISELHETETLEN". Azért is szidom mindig, most is azért írok ilyen hosszú kommentet. :D
Pedig amúgy nem rossz kis játék, csak kicsit kellett volna törődni a multi részével, és nem lett volna itt gond. Talán még ma is játszanék vele. Na persze nem úgy mint régen, hogy egész délután, abból már kinőttem. Most semmi sem tud lekötni 1-2 óránál tovább. De néha benéznék, vannak még olyan játékosok ott, akiket nagyon kedvelek, és nagyra becsülöm őket. Nem csak azért mert kitűnő játékosok, hanem mert végig rendesek voltak, nem éltek vissza a bugokkal, ha gondunk volt, akkor vártak, akalmazkodtak, és amúgy viccesek voltak. :)
Próbáltam egyébként párszor benézni. Csapatból vannak, akikkel még most is tartom a kapcsolatot, és van, hogy benézünk kicsit. De nagyon ritka, mindig elmegy a kedvem tőle. Egyrészt a netem miatt, másrészt azért, mert azóta nagyon béna lettem. Egy mezei jack carver is lenyom, és nem élvezem. -
ability, már nem tolod far cry? -
Pff, most keverem a szezont a fazonnal.... ezekszerint FC2--- -
topkiktéves hsz nem ? :$ -
Newfronter #5777 De ha mondjuk funból elkezdesz rombolnia pályán. :D -
de, ha állsz és bámulod :D -
#5775 Az mondjuk nem növeli a játékidőt :) -
meg a tárgyak,épületek, fák is interaktívabbak lettek -
#5773 Én minimum dupla annyi játékidőt várok.
Itt azért nagyobb bejárható terep lesz. -
Far Cry ennél bőven több volt, vagy csak én emléxem rosszul?
Btw. FC2 múvi egészen odabaszós. -
Hmmm, télleg nem lesz medipak.
hát ez nagyon jó... ez a golyó kikaparás ez nagyon ütős...ezekszerint sosem fogunk szaladgálni full egészégesen... végre realisztikus lesz! -
A demo 18, míg a teljes játék 70 nap múlva jelenik meg! olvasné kéneeeeee!!!!!! -
Van má demó?:) -
Ha olyan hosszú lesz kb mint a bioshock akkor már jó -
tmisi #5767 az jó
-
diegoam #5766 A fejleszők tegnap elárulták a várható játékidőt. Egyjátékos-módban kb. 10 órára van szükség végig vinni, de ha valaki aprólékosan fel akar mindent fedezni a különböző világokban, akkor ez 15-20 órára is emelkedhet. -
Menő #5765 Az biztos de nembaj -
18 nap múlva meg napi 500 hozzászólás lesz, az biztos. -
tmisi #5763 MÁR CSAK 18 NAP!!!
-
Menő #5762 Nagyon lankad a topik. -
nem kell félni cxsak abba is vlamai Games for Windowsot említettek de megnyugodhatsz nem kell -
Ettől meg most én félek. Nagyon remélem, hogy a Crysisnek nem ilyen live-os fos lesz a multija, mert nem akarom az XBOX liveot fizetni csak azért, mert tudok 360os játékosok ellen játszani. -
Na akkor köszi az infot ómegnyugodtam csak mert össze kevert a GS valamaelyik cikkje a wista live(vagy mi) ről meg az 360 live összekötése -
Van benne valami. -
A legszarabb videó-t könnyebben elhiszem...
Mert ugye nem ez lenne az első ilyen marketing fogás, hogy így felhúzzák az embereket... -
tmisi #5756
-
Ez véltetlenül sem okoskodás, de te honnan tudod, melyik az eredeti? Vagy milyen? Talán te már játszottál vele? Nem mondom, hogy nincs igazad, de azért várjuk meg a végleges verziót. (Ezen meg nem kell besértődni --} #5753) -
Nem kell okoskodni, ha nem tetszik, akkor higyj amit akarsz és majd meglátod, hogy igazam lesz!
A valódi játék közel nem lesz olyan szép, mit a Jungle-Hunter videó...a környezet-növényzet, meg pláne nem lett olyan szép!!!!!
Ennyit erről! -
Szerintem itt minden kamu! Senki ne higgyen semmiben! Nem is lesz ilyen játék! 
Előre véleményt mondani arról, amit nem láttunk még saját szemünkkel, nem bölcs dolog. -
Nehogy már higgyé annak a kamu videónak!!!
Nézd már meg az ingame videókat!
A Jungle-Hunter egy átverés! -
tmisi #5751 Van különbség, remélem láttad a videót (Jungle és Hunter DX10 vs DX9). DE inkább csak a fényekben és árnyékokban (shader 4.0). De a DX9 is állatiul néz ki!. :D
Persze azt hozzá kell tenni, hogy a Crysis nem full DX10-ez játék, csak használja azt bizonyos mértékben (ahogy vmelyik tesztnél írták, "DX9-ről DX10-re átírt"). Én majd a a teljesen dx10-es játékokra leszek kíváncsi. -
Mert ezt is csak mondják és ez is hülyeség...
Magyarul DX9-et használjatok XP-vel!!!!!