31662
CRYSIS
-
#5910 ezt sem veszed meg majd ugye, Redident Evil?
-
#5909 Hoonan lehet leszedni a Beta demo-t?
-
#5908 De van! Viszont kizárólag csak tükör előtt működik -
#5907 Az komoly... :-))) -
markastor #5906 Te sem vagy semmi. Egyedül LAN-ban. :D -
#5905 És ha leszedem a betat akkor arra sincs lehetőség cd kulcs nélkül hogy egyedül lanba játszak? -
#5904 NEM! NAGYON KORLÁTOZOTT számban vannak béta kulcsok...
KEY BATCH DATE TIME STATUS
Batch 1 09/10/2007 02:30:00 PST DISTRIBUTED
Batch 2 09/??/2007 ??:??:?? PST *COMING SOON*
Batch 3 09/??/2007 ??:??:?? PST *COMING SOON*
Batch 4 09/??/2007 ??:??:?? PST *COMING SOON*
Szal 4x osztonak beta KEY-t, az elsőről már lemaradtunk :( -
#5903 Ja okés, köszi! -
Newfronter #5902 Nem. Ez multi-beta. -
#5901 Persze, hogy kell -.-
Ez nem torrent bazzeg.
Ha letöltsz a PCDOme-tól egy demót, ahhoz kell crack? -
#5900 Ha letöltöm a beta-t az elég ahoz hogy játszani tudjak?Van valami crack hozzá? -
#5899 Ez a beta ugye nem azonos a demoval? -
#5898 Ez a beta,ez korlátlan számban leszedhető az előfizetőknek?Tehát nem korlátozott számban vannak beta kulcsok? -
Newfronter #5897 Rá lehet erőltetni az AA-t, de az nem a gyári élsimítás amit a fejlesztők beleraknak, és ez miatt csökken az FPS. Amúgy nem lenne FPS csökkenés. -
#5896 ha működne az élsimítás akkor már kevésbé lenne ilyen gyors a Bioshock, és ez vonatkozik a MOHA-ra is!! -
#5895 ez a build nem tartalmazza a max beállításokat(very high) szal a cucc nem így néz ki maxon. csak szólok:P -
#5894 aha viszont az érdekes hogy a Bioschok azért nem egy csúnya játék és mégis jól van optimalizálva. -
Newfronter #5893 A videó azért rendesen üt ami be lett linkelve. Szóval annyira nem csúnya. :D -
#5892 hát van ahol tényleg elcsodálkoztam, van ahol meg csak néztem hogy. hááát igen az elsők megint soppolt promo képek voltak :] -
Newfronter #5891 Elmondásuk szerint ez HIGH beállításon készült. Nagyon szép képek.
Az egyiken érdekesek a tükröződések, gondolom valami driver bug lehet, nekem is volt hasonló a régi videókarimmal. -
Newfronter #5890 Reméljük ez egy korábbi verzió. Tudod a remény mindig megmarad. Csak a single ne legyen annyira bugos és akkor jó lesz az. -
#5889 Egy nforce-os srác béta screenshotjai 39MB! 51 db képet takar. -
#5888 Sajnos tele lesz velük a game :( Pedig inkább tolják 2008 valamikorra de jöjjön ki normálisan! -
Vegas #5887 hopp egy bug -
#5886 imo virágzás lesz itt, nem befellegzés. mmo-k fpsek rts-ek pc-n mindörökké :) márpedig most ezekből van/ lesz bőven, a többi játékra meg én úgy ahogy van tojok (kivétel talán a mgs) ^^ (sc2, hellgate london, crysis, cod4, bioshock többnemjuteszembe:)
-
#5885 2 múvi
egy
kettő -
#5884 Ide raktak be sok képek lapozgassátok átt !! -
evetke007 #5883 Hát reméljük megcsinálják normálisan . Mert az idén már volt pár játék , ami miatt elgondolkodik az ember , hogy a PC-s gameskodásnak befellegzett ... -
Newfronter #5882 A mostani játékokban egy multi beta teszt már csak az egységek optimalizálásán múlik. A többi általában kész van. DE valószínű ez nem így van a Crysis esetében. Mert ha ez a végleges, akkor novemberben egy bugos játékot kapunk. -
evetke007 #5881 Most nem azért , de béta ver.-ből végleges következtetéseket levonni ... hát ez erős .
Egyáltalán ki tudja , milyen szinten van benne a többmagos proccok támogatása (?)
Ha az is "csak" béta szinten van akkor a c2d mondhatni nem jelent többletet , mint ahogy az 500gb SATA 2 Hdd sem jelent semmit (egy 36GB-s Raptor hazavágja) -
#5880 Nem rád céloztam sőt senkire csak nem egy embert láttam már sg-n aki ilyeneket írkált -
Newfronter #5879 Ha rám célzol akkor tévedsz, rengeteg baj van a beta-val. -
#5878 Ezt birom az emberekben ha van egy játék de csúnya a grafikája de megy full grafón akkor örülnek milyen jól optimalizált... De van pl a crysis aminek olyan gyönyörű a grafikája hogy még 2x ráver a csúnyagrafikás játékra mediumon az pedig szar mert nem megy full grafón... -
#5877 Egys régebbi hír
De jó lett volna ha ma jelenik meg :) -
Newfronter #5876 Azt írják hogy nem tudod a fákat széttörni, meg rengeteg grafikai bug van benne. Ez valami régi alpha verzió lehet, sok mindent kivettek belőle. Gondolom csak a balance miatt adták ki így a "beta"-t, semmi másért.
Várjuk a demót... -
#5875 Már csak 2 hét a demóig!
Király! -
Newfronter #5874 " Honnan tudtok bármit is, ami szerint nem jól optimalizált."
NFOrce fórumáról. Elég világosan leírják.
Azért szeretnénk minél szebben futtatni a játékot, ezért vagyunk kíváncsiak minél több részletre ezzel kapcsolatban. -
#5873 Hagyjuk már ezt az optimalizációt. Max mondjátok azt, hogy a játékot jobban igazíthatták volna a most aktuális hardverekhez. Honnan tudjátok milyen a játék? Honnan tudjátok, hogy mekkora textúrákkal dolgoztak? Honnan tudtok bármit is, ami szerint nem jól optimalizált. Szerintem igenis helyes, hogy inkább jövőbemutató megoldást válaszotottak. Felsőkategórián megy maxban, középkategóriában megy közepesen. Aztán majd ha valaki lemarad, akkor később játszik vele... FarCry sem ment mindenkinél rögtön, aztán mégis kultuszjáték lett. :P -
Newfronter #5872 Amúgy a beta-ban nem lehet full grafikára tenni a játékot, ez ki van iktatva belőle, mert nagyon nagy méretű lett volna a letöltendő fájl, így kivették ezt az opciót. -
Newfronter #5871 De a beta illetve a full között már nem lesz optimalizálás, csak más dolgokban, teljesítményben kizárt.