31662
CRYSIS
  • NeBby
    Csak az a gond , hogy bill. és egér Xbox on is van
  • Árnyvadász
    PC-n játszott a srác. Bill.+Egérrel nyomta. Crysis pólóban :) Az is lehet az egyik fejlesztő volt... Nem tudok németűl, emiatt tipp, de nem elképzelhetetlen.
  • NeBby
    Hát én ilyet töltést még sose vettem észre...Esetleg ezek a nem PC s verziónál lehetnek , mivel a giga-n általában PS , Xbox al játszanak!(De a Crysisel PC n szoktak általában , szal nemtom)
  • Árnyvadász
    A játék folyamatosan futott. A szaggatást arra értettem, hogy időnként (sajnos elég gyakran) kellett bámulni egy pár másodpercre a loading feliratot. Mindezt úgy, hogy nem új pályarészhez értél, csak egyszerűen elkezdtél menni autóval az úton. Far Cry-ban ilyen nem volt. Nem hiszem, hogy ez a kezdetleges verziónak tudható be. Talán túl nagy a részletesség, meg a bejárható terep és ezért van. 2007 végén, 2GB-4GB memória korszakban azért ez kissé debil.

Persze neked legyen igazad. Én nem parázom, mivel a játék nem érint. Max. demót megnézem azt jónapot.
  • Newfronter
    LOL :D
    Hát még itt tart a játékipar, majd fejlődik...
  • NeBby
    Pontosan! Semmi hülyeséget nem láttam eddig benne , csak nagyon , de NAGYON aprókat , mint pl: Járműben beszálláskor nem beszáll , hanem beteleportál ,kiszálláskor is mikor megy a kocsi 120al akkor is csak kiteleportál és egyenesen ott áll , meg amikor vált a kocsiban helyet akkoris , na meg amikor vezet és közbe lő (de ez lehet , hogy valami katonai újítás abban a korban) Meg az még , ahogy felveszi a cuccokat , sokkal messzebb van és egyből ottvan a kezében , de hát nagyon kicsi apróság... Akkor még: Ahogy váltja a fegyón a cuccokat az se valósághű , mert ilyen nincs Ezt én úgy oldottam volna meg max. , hogy ilyen különleges fegyóval mész, ami váltja a tulajdonságait és ránő vmi cucc
    Nah meg ami tetszett , hogy változtattak rajta: a ruha nem lesz teljesen átlátszó mint pár videóban , hanem csak felveszi a környezet szineit , és látod majd azokat a fekete 6 szögeket , vagy mit és azoknak a belseje lesz átlátszó , így már sokkal jobb sztem , meg szebb is!
  • Newfronter
    Sorry, maximum strength-et mond. :D
  • Newfronter
    A fizika engem nagyon lenyűgözött, a Far Cry is hatalmas álleejtést adott látvány tekintetében, hát akkor ez mit fog?
    Amúgy azért szaggatott, mert még pre-beta fázisban volt az amit teszteltek.

"A fizika kissé el is lett túlozva, pl. a magadhoz ragadott embert (torkánál megfogott) úgy dobod arébb, mint egy kólásdobozt."
    Ez a nano ruha egyik képessége, az excellent strength aktiválásával jóval erősebb mint egy átlagember.
  • Árnyvadász
    Nem tudom ismeri e vki, de van egy német TV adó a Giga (Giga.de) ami olyasmi, mint nálunk a Fix tv. (Nem tudom az létezik e még.) Viszont annál azért igényesebb és alaposan bemutatnak minden játékot benne. A héten belenéztem a műsorba és épp a Crysis-el játszottak, majd fél órát, kisebb megszakításokkal. Látottak alapján:

Mai kor követelményeihez feljavított Far Cry-nak nézett ki az egész. A fizika sokat fejlődött, interaktívabb lett, olyasmi, mint a HL2-be. A látvány jónak nézett ki, de sok helyen "csak" egy mostani rendszerigényekhez felpofozott Far Cry volt. Persze voltak olyan részek, helyszínek amiktől leesett az állam. Pl. fagyott hajóroncs a dzsungel egyik jéggéfagyott folyómedrében. A környezeti hatások, no meg a roncs előtt beszélgető katonák kidolgozása és animációja kb. minden eddigi megvalósítást ütött.

Azonban a játékmenet. Hát igencsak sivár képet mutatott. Igencsak primkó AI és Te a sebezhetetlen harcos, aki ide oda rohangál (nanoszerkójában feltúrbozva magát) a legnagyobb tűzzápor közepette nagyon debilnek hatott. A fizika kissé el is lett túlozva, pl. a magadhoz ragadott embert (torkánál megfogott) úgy dobod arébb, mint egy kólásdobozt. Meg úgy általában mindent a pályán ami a kezed ügyébe kerül.

Ami igencsak furcsa és idegesítő volt számomra, hogy látunk egy jó nagy szigetívet, annak partját és az utat amerre haladni kell, de amint elkezdünk haladni rajta, pl. járművel, a program kb. 15 másodpercenként megakad egy pillanatra és tölti a következő részt. Megjelenik egy felirat a kép marad, aztán folyt. A tesztelő emiatt az akadás miatt, a járművel szépen ki is perdült és a fák közé hajtott.

A fákat, meg persze úgy majdnem mindent, ahogy azt már korábbi videókban láthattuk, szépen ki lehet lőni, szétesnek, leszakadnak ahogy kell.

Összeségében nekem tetszett amit láttam, bár nagy részét már átéltem az elődben, teljesen ez az érzés fogott meg. Azaz, ha vkinek a Far Cry-al volt dolga, akkor nagy meglepetés nem érheti. Ami igazán ütött az a sziget téli tájképe és az ezzel járó ködös effektek kinézete. Az erdős területek megvalósítása, mikor hatolunk be, plussz amikor hajlanak a nagyobb növények, ahogy hozzáérünk. Fizika is rendben volt, még ha kissé túlzóan is.

Azt nem tudom milyen gépen futott, de ment ahogy kell, bár ilyen kinézetért, futásért tuti egy vagyont kell kiadni. Bár ez egyéni szocproblem.

Szóval a láttotak alapján egy újabb FPS jön. De megváltásról felesleges szót ejteni, meg csodáról, néha majdnem bealudtam a tűzharcokon. Lépjünk már, gondoltam magamba, vmi érdekeset is mutassanak, ami az elődben nem volt. Ekkor jött a havas rész, na ott már kezdtem újra érdeklődést mutatni. :)

Amúgy ajánlom, akinek bejön ez a tv műsor, hogy időnként nézze, mert mindig bemutatják a nagyágyúkat rajta, általában esténként, kb. 10 után, de változó.
  • DarkSector
    Bár MOH még bárhová állítom, akkor is beszaggat....
  • Roger6
    Igen láttam, és örülök neki, hogy évek óra először van olyan gépem, ahol az újabb játékok is játszhatók full grafikával! :-)))
  • DarkSector
    Mediumon biztossan...
    Látod MoH és Bio már max-on vihetők egy ilyen configgal!!!!
  • Newfronter
    Ne viccelj, méghogy elindul, majdnem fullon fog menni. Én csak attól félek hogy sok dolgot bevonnak DX10 feature kategóriába amiket a DX9 is simán tud.
  • Newfronter
    Kíváncsi leszek a Crysis optimalizálására, azért a Crytek-et nem nagyon lehet befolyásolni gyártók által, legalábbis remélem. Az EA biztos nem szólhat nekik semmit. Meg végülis ez PC exkluzív játék és cél hogy sok gépen fusson játszhatóan.
  • Roger6
    Bízom benne, hogy talán elindul rajta...
  • DarkSector
    Jah tán ha nem is max-on, de azé jól fog menni majd...
  • Roger6
    AMD X2 4200+, ATI X1950XT, 2 x 1 Gb Ultra Geil RAM (800), + vinyó, meg ház, meg ilyenek. Tudom, nem egy Nvidia bestia, de azért tudok vele karcolni rendesen.
  • DarkSector
    Configod?
  • Roger6
    Tegnap átvettem az új gépet, már készen állok a Crysis-ra, remélem elég lesz hozzá. Addig feltettem a Far Cry-t egy kis gyakorlásnak, hogy ne lustuljak el a demo megjelenéséig.
    Gyakran feltett kérdések-ben ott a válasz...
  • Lpneo
    Mi lesz az gépigénye a játéknak? Már előre félek tőle
  • VRSDM
    sztem észrevesszük majd ha kijön a crysis demo is. kb. lehal minden nagyobb site :]
  • Raptor 2
    Nah gyerekek... Leszettem egy demot... Egyszerűen tudtam hogy még nincs de kiváncsi voltam, baj nem történhet... Tehát lejött 1óra alatt kb... Nagy rar több részre darabolva. Kicsimagolom, ottvan az exe. Gyorsan elmentettem minden fontos dolgomat, nehogy valami gyilkos vírus legyen :D. OKs, elindítom, kijön egy szép telepítő. Next-next, elkezd települni, közben vírusírtóval folyamatosan ellenőrzöm a könyvtárat. Kész a telepítés, viszont gyanus volt, hogy szinte az egész könyvtár dll-ekbőől állt. MInd1, Crysis exe elindít, kijön a Főmenü, nagyot nézek... Bár elég érdekes menü volt, volt ott "New Game, Lavel games, full games, és rendszerkövetelmények asszem... NAh New Game-ra rá, kiírja h. Loadind, megy a menüzene, váráok, sötét képernyő, kb 1perc után elindul a "játék"... Ami abból ált, hogy egy nagy felbontású kép volt, és ha mozgattam az egeret a kép úgy mogott mintha a kamera mozogna :D:D
    Amin a legjobban csodálkoztam: Nevettem egyet, és letöröltem... De miért is idegeskedtem volna ezen, hisz szinte biztos voltam benne h. kamu, mer ha lenne működő demo, akkor már ettől zengene a fórum...
  • Vegas
    gc2007-en mar ki is lehetett probalni
  • mikiking
    És ezzel a karival azért jobban fogja nyirni a gamet nem ? XpertVision GF8600GT 256MB DDR3 Dual DVI PCX
  • Newfronter
    Láttam már ezeket, elég jók. :)
    Azért szaggatnak mert ezek pre-beta, beta fázisban készült bemutatók.
    Nekem a csirke tetszik legjobban, fel is lehet venni tök jó. :D
  • VRSDM
    szóval számodra is újak
  • Evogordon
    Hogy a picsbe találsz ilyen videókat?
  • VRSDM
    sőt számomra még ezis új :D
  • VRSDM
    szokásos demopálya, de legalább újrajátsza újabb jelenetekkel. /20perc(!)

/és-és csúnya szaggatások, a prezentációs gépen, nemjójel :C
  • Evogordon
    Szerintem sokkal optimalizáltabb lesz :)
  • grebber
    Pff ez nagyon erős kijelentés volt láttál kb másfél pályából pár részt .Közel nem láttunk még semmitse (hülyék lennének felfedni mindent videókban) max a sok hibát amit ugyse fognak kijavítani.
    Ha lesz olyan optimalizált mint a Bioshock akkor elnézem ezeket a hibákat!
  • Evogordon
    Ohh. Deee szép
  • kirol
    Szerintem már nem is kell játék, mindent láttunk már.
  • VRSDM
    [center]ezmég nemvolt, új kamerás film, mégjobban csorog a nyálacskám
  • Roger6
    Ja, látom! Ok, én nem lebeszélni akarom őt a kártyáról, csak szerintem megérné egyel magasabb kategóriájút venni.
  • Evogordon
    Van ott 2600-os és arról beszélek.
  • Roger6
    Te a 2900-asról beszélsz, én meg a 2600-asról!!!!! Nem ugyanaz!
  • DarkSector
    Na ezaz a lényeg, hogy nem mindegy, hogy mivel akarsz játszani!!!!!!!!!!
  • Evogordon
    bioshock teszt