31662
CRYSIS
-
#5589 Nemtudom te miről beszélsz, az kurva yo!!! Ottmarad a golyónyom a lámpabúrán meg mindeN!!!44 -
#5588 Ezse tetszik sőt ez csít már.Ha lassitás kell ott a Fear nekem.
UE3 megcsufolása a moh airborne. Nemhoztak ki belőle semmit nem lehet szétlöni semmit. -
Inquisitor #5587 Azoknak tette be, akik mondjuk a Gamestar magasröptű oldalait nézik csak ... ;) -
#5586 Én meg köszönöm SötétBarom-nak, mert én meg nem olvasom azt az oldalt. -
#5585 Huh, bocs.. Remélem nem sértettem meg senkit -.- -
Nyarlathotep #5584 Igen, mi is tudjuk olvasni Hardwired oldalt, köszönjük! -
#5583 Crysis: Demó megjelenés
Sogun, 09:30 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)
(HW Insider) A Crysis szóló demója szeptember 25-én érkezik, szólt Alexander Marschal, a Crytek Community Managere. A történet teljes első hadjáratát végighentelhetjük és bónuszként hatalmas meglepetést kapunk. Végre logó nélkül is elérhető a Nanosuit HD és alacsony felbontású MOV tréler.
Thx, Mocib! -
#5582 Far cry-ban én is sokat kalandoztam :)
Előszedném újra, de most annyi jó game jön, nekem meg holnap az új gép, úgyhogy sok lemaradást kell pótolni.
30 óra kell, hogy legyen. -
#5581 Igen megértelek....
Csak attól még elismerést érdemelnek a fiúk a videóban látottakért, mert ez filmbeillő alakítás!
BIA HH meg valóban sirály.... -
#5580 Azt hittem a multiplayer béta előbb jön mint a demó :D (bár még jöhet) SZUPI! -
#5579 bioshockot még nem próbáltam de a moh airborne az eddigi videók alapján annyira hidegen hagy. az összes II. WW-s játékkal játszottam már és egyszerűen nem érzem hogy ez adna valami pluszt az egészhez. az hogy nem egy csőben kell haladni, nem elég manapság. bia hells highway: ott legalább csapatirányítás is van. és nem kevésbbé gyönyörű a graf.
a far cry-t viszont most nyomom, és egy mai konfiggal elbaxxottul gyönyörű még ma is, és a dzsungelben kommandózás még ma is sokkal izgalmasabb az airborne-os cuccnál. úgyhogy a crysis-t várom -
#5578 Játékidő nekem biztos sok lesz, mert be fogm barangolni az egész területet.....
Már FarCry-ban is sokszor eltévedtem a szigetcsoportoknál, meg sokszor csak úsztam meg csónakáztam szigetről szigetre...
De a jáékidő szerintem 20-30óra lesz elsőre.... -
#5577 Végülis lehet nem is baj. Láttunk már elég sok videót, az amardjon meglepetés :)
Játékidőre mit tippeltek? -
#5576 semmi nemvolt még, anyahajóról sem volt a belselyéről igazán film, csak egykét montázs ... sajnos :S pedig nagyon májerkedtek hogy mittomén hány évig készült :D -
#5575 Na nem tetszik...ez csak érdekességképpen nyomattam, hogy miből lesz a cserebogár....
Hájtek képességek kellenek, de még nincsen nanosuit...sebaj addig belebujhatsz neo bőrébe!!!!!!
Ez addig talán lefoglal titeket a demo érkezéséig...
Szerintem iszonyat cool!!!!!!!!
Slowmotion, fast motion és teleport?
Mindenképpen fura hogy pont most a Crysis idején jutott eszükbe belerakni a játékba....:D -
#5574 #5560..... -
#5573 Szerintem jó képek ezek.
Olyan videó van, ami már az idegenek hajójában játszódik, vagy csak én nem találkoztam még vele?
-
#5572 Ez most netán egy másik topicba akart menni? Esetleg a MOHA Airborn-ba? -
#5571 off: mi ebben olyan baromi jó? a hangok nem változnak hiába gyors/lassu. a fegyver ugyan olyan gyorsan lő. szintén sebességfüggetlen. eléb bugyuta mod :S -
#5570 Ez tényleg baromi jó videó! -
#5569 Offoló. Ez valami q....vajó -
#5568 Oh yeah :)
Remélem jó hosszú demó lesz! -
#5567 CRYSIS Demo Szeptember 25. Link -
#5566 Nem???????????a MOH nem tetszik??????????????
Nézd az én szemszögemből!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az új MEDAL OF HONOR egy csipetnyi extrával!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5565 Piros betűs nap lesz. Csak bírjam ki addig. -
#5564 Moha nem tetszik semmiben se graf se más sima fps a fejlesztések amik max a +-t adják engem nem érdekelnek! Bioshock meg még nincs sajna csoroknak való verzió! -
#5563 Jah cool...
De most is van azé addig mit pusztítani...Bio-ban meg MOH-ban...
:D -
#5562 Hehe akkor jöhet ki akármi ekkor csak ezzel a demóval fogom zuzni! -
moderátorok és házigazda: legyetek majd rendesen talpon, közeleg az idő, mikor kézhez kapunk egy korszakváltó játék demó változatát -
#5560 Nemrégiben jelentette be a Crytek, hogy véget ért messiásként várt FPS-ük fejlesztésének oroszlánrésze, a Crysis kész, mindössze csak optimalizálni kell, és az esetleges bugokat kiszűrni. Ebből adódóan pedig már nem volt meglepő a hír, hogy a cég üzletet kötött a Gamespy-al - valószínűleg ez egy - amúgy beígért - multiplayer bétát jelent a közeljövőben. A demo azonban immár biztos, méghozzá az egyjátékos része, hiszen az Eletronis Arts hivatalosan is közölte, hogy szeptember 25-én világszerte letölthető majd a Crysis próbaverziója, amely a videókból már többször is megcsodálhatott első pályát fogja tartalmazni. Tessék beleírni a naptárba. -
#5559 Ez mindennel így van. -
#5558 Mondasz valamit. -
#5557 Nem hinném, hogy gagyi, mert mozgásközben azé tuti tud lenni ez ami a képen van.... -
#5556 Hát elég gagyi képek... :-((( -
Vegas #5555 csunya :sss -
#5554 Nem tudom, volt-e már:
Crysis alien-képek -
#5553 Én amondó vagyok 4 magosat még felesleges venned hacsak nem konvertálsz mindenfélét éjjel-nappal.
Szerintem vegyél egy erős kétmagosat azt mire olyan gamek lesznek amik csontra kihasználják a 4 magot akkor már nem 60 ezer lesz a proci ára hanem olyan 30-40 az intel féle (mivel AMD még seholba sincsen és nem is tudom milyen áron lesz). -
#5552 szerintetek 2 magosba mien jó provit vegyek, vagy van az a Q6600 vagy mi a neve, 2, 4 ghz-es . inkább most veek egy erős 2 mgaosat, vagy egy 4 magosat, ami talán gyengének számít a 4 magosok terén? -
#5551 PH-n a Sapphire X1950 PRO,512MB GDDR3/256b,DL-DVI,fan 35 820 Ft 2 év garival! -
#5550 Miért a Pro az drágább a GT-nél?