31662
CRYSIS
  • Newfronter
    Én bízom hogy high-on fogom futtatni a játékot a konfigommal, meg ajánlom is nekik, mert ha nem akkor máris szarul optimalizált játék.
  • Roger6
    nVidia + ATI = WAR

Szerintem mindegy, hogya ATI-s, vagy nVidia-s vagy. Én nVidia-val kezdtem, most meg ATI. Intel-el kezdtem, most meg AMD. Nekem mindegyik bizonyított, ahogy az Old Spájsz! Akkor is menni fog a Crysis a gépemen... Vagyis bízom benne...
  • DarkSector
    Én Nvidia párti vagyok, úgyhogy sztem félre értetted a mondókámat....
  • L2Goku
    Hát barátom GF8 as Szériaból többet adtak el mint radeon x2 ből.. Jah és ami radeon x2 azt az olcso ratyit ami 12-13 ezer forint dx10 es kártyát biztos nem játékra vették... Node te biztos okos vagy és megcáfolod azt hogy azal a 12k s x2xx el JÁTEK ra vették.
  • Raptor 2
    Jajah, ezt én meséltem nemrég :) Szal tényleg semmi kül, azon kívül h. a telepítésnél még akár azt is hiheted h. nem fake :D:D de én nem szeretek "azt hinni", én "tudni" szeretek :D
  • St0RmTr00pEr
    thx az infot Killer!
  • KILLER2
    Szeretnéd mi? Asszem csak 1 kép új amikor az egeret mozgatod olyan, mintha nézelődnél. Asszem ennyi.
  • St0RmTr00pEr
    Nah sracok 1 kérdés: Ez a "Demo" virusos? Ha nem megeri megnezni? (Tudom hogy csak 1 falu) de szabadon jarkalhato benne, és télleg a crysisből van, tehat crytech engine latszik rakta vagy vmi?
  • lee56
    Teljesen igazad van
  • grebber
    Én ha most vennék VGA-t 2900XT- lenne. De sajnos egy kártya sem ér meg nekem 88 ezer forintot!És ez akkor se változna ha én nyerném meg az ötöslottot.
    Jó így is hülyére veszik a vásárlokat de azért ennyire nemkéne!
  • lee56
    Hü, ekkora hatással volt rád az a szép nVidia logó? :)
  • Prince of Máté
    inkább le se töltöüttem, mert ismerem azt a "demot"
  • Dj Toto
    na felraktad?
  • tmisi
    "Hm az jó mert nekem 6600GT se vitte maxon mert highon még ment szépen de élsimitást már nem birta akadt tőle :("
    Bocsi most látom a válaszod, a max alatt azt értettem, hogy Very High, de 1024-ben és élsimítás nélkül. De nálam ez akkor a maxot jelentette. :)
  • DarkSector
    Csak szét kell nézni, hogy 8xxx-esből van több tulaj, vagy X2xxx-es-ből??????
  • kisgabo
    tesz a fejlesztésekbe lét, az tuti. azért a logó. mondjuk, matroxot nem sokat látok. :)

ati.... nem lép valamit az amd, elsüllyed.
  • lac coo
    Az nem jelent semmi jót, hogy az NVidia logot látod minden játék előtt .Legfeljebb annyit, hogy biztos lehetsz benne , hogy az anyagi támogatásért fejében tuti a legerősebb NVidia kártya kell majd az adott gémhez :))))
  • L2Goku
    Énis jóbban örűlnék ha az ATI kicsit összeszedné magát .
    De ami tény és nemérdekes ezen vitatkozni az hogy az ATI nemtud sponzoralni sok játékot és elentéttel az Nvidia meg mindenhez szinte a nevét adja , aki ért hozzá tudja miről beszélek.
  • NeBby
    Az csak egy olyan demó , hogy meg lehet nézni egy kis részét a falunak ,de se ellenség se semmi...
  • L2Goku
    -Al zárt az ATI idén :/ TÉNLEG NEMVAGYOK TISZTÁBA! Nemtom én kereskedö vagyok és ha valaki - al zár az nalúnk csőd! De nemtom te hogyvagy ezel. Ha a többi évekbeis ilyen - okal zár akkor kaput neki Híába vette meg az AMD ..

ui.: Kandurex: Nem nemhalotam rola :/ Lehet hogy van egy pc válalkozásunk és en NEMÉRTEK hozzá! Csak disznek foglalkozok vele.

Node ha kicsit utána olvastok akkor láttok 1-2 igazságot.. Az ati nemképes válaszolni az Nvidia VGA ra, és ha ez a seria amit most fejlesztenek / teszteégetnek se tud majd válaszolni az Nvidia ra akkor Hiddel DRASZTIKUS Változások lesznek az ATI nál . És en azonse csodálkóznék ha az AMD csinálna egy Tipikus ATI Seriat ami csak AMD+ATI Combo lehet és igy Ráutalná a vevőket hogy ATI legyen az AMD Proci mellet.

Nékem ez a meglátásom.
  • Ability
    Arról van szó...
  • kisgabo
    ati /amd/ válasza a 8600 szériára a hd2600/pro-xt/ ha ilyen lez a következő is, akkor sírhatunk.
  • kisgabo
    támaszabályzat legördülö piros kerete?
  • Prince of Máté
    Mert kíváncsi vagyok mit ír ki!!
  • Evogordon
    Szerintem azért lassabbak a dx10-es játékok mert még nem teljesen dx10-esek pl a bioshock is dx9-es de átlehet állítani dx10-be is de még mindig vagy 80%-ba dx9-et használ. Majd ha kijön a dx10.1 meg teljes dx10.1-et támogató játék biztos gyorsabb lesz mint a dx9.
  • Kandurex
    "Tuti fake, de azért leszedem"..akkor minek szeded?
  • Ability
    Páran itt az SG-n átvették a szabályzatnál használt animációs scriptemet. Nekik üzenem -- ha látják amit írok --, hogy most egy új, sokkal komolyabb fajta van berakva. Cseréljék le erre, megéri. Újraírtam az egészet kb, minden testreszabható, sokkal finomabb a lassulás, stb. ...
  • Prince of Máté
    GIgatorrentsen már fennt van a demo :D

Tuti fake, de azért leszedem, csak 1 giga.

Elvileg ezek a fájlok vannak benne:
    Fájlok: Méret:
    Crysis Demo By A-CrEw.part01.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part02.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part03.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part04.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part05.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part06.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part07.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part08.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part09.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part10.rar 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part11.rar 16.09 MB
  • grebber
    Ezeket várom én is, de csak akkor ha a mostani gameknál a tesztekben azt látom hogy DX10-ben csak pár fps-el kevesebb vagy több mind DX9-ben nem 10fps minusz meg ilyenek mind most!
  • Newfronter
    A Gef 9800 az már 10.1-et támogat és valszeg ez egy ütős sorozat lesz, de megvárnám mindenképpen az Ati válaszát.
  • grebber
    Én elleszek a 7600GT-mel azt addig nemveszek VGA-t amig nem azt látom hogy DX10-ben is kb majdnem ugyanolyan gyorsak lesznek mint DX9-ben mert ami most megy DX10-ben az egy vicc.
  • kisgabo
    8700 ..... " az új chipeket csak a gyártástechnológiai változásra utalva illetik G9x kódszámmal. "

8600 vékonyabb csikkal. pedig illene egy 8800gts 8600gt szutyok közti kari... 8600gts ára meg egy vicc.
  • Evogordon
    Most novemberben jön a geforce 8700gt/gts és az ati hd 2700gt/xt azok már csak jók lesznek.
  • kisgabo
    hát, ha nem adja ki gyorsan, és nem lesz ütős cucc... akkor azért nem lehetetlen a csőd. dehát a csőd sem olyan csőd... mint nekem hóvégén. :)

k8 lassan elavult, hd2600 kaki / 8600gt szutyok széria is jobb/ hd2900 aranyáron.

szal, nincs ütős termékük.... most.
  • Evogordon
    Ja csődbe megy azért fejleszti a k10-et meg az új radeonokat. grat
  • Newfronter
    Ez egy ALPHA verzió volt amivel ott játszottak, tehát közel sem tükrözi a beta változatot, így érthető a gépigény is szerintem, meg a bugok. És hozzátették hogy ezek a bugok már mind javítva vannak. Nem kell aggódni szerintem.
    Ja amúgy DX10-ben sokkal lassabbak a játékok most, driver és a Vista miatt is.
  • Viktor9202
    Hát nem nagyon, nem tudja mit beszél
  • grebber
    Csödbemegy lol látom nemvagy tisztában a dolgokkal.
  • Kandurex
    ezt így kétlem...hallottál arról a cégről, hogy AMD?
  • L2Goku
    Hát Fix 30 FPS em volt nekem oblivionba Fullba 1024*768 ba. 30 amikor sok enemy amikor meg kevés akkor tőbb nagyon sokat számit hogy hogyconfigolod a gépedet.ATI s voltam 7 Évig de most az Nvidia kicsit odavert neki. Sőt az ATI lassan csödbemegy. Kicsit olvas utana.

ui: Oan Cégtöl nemszabad vásárolni ami csödbemegy :D