31662
CRYSIS
  • Newfronter
    OFF:
    Szerintem 3-4 ezer plusz pénzt simán megér a Pro.
  • koschwarz
    az 1950pro majdnem ugyanannyi mint a gt, de sokkal gyorsabb és a pro az szerintem ma már a minimum határ egy játékgéphez. innen már csak felfelé érdemes menni, mint már ha dx9-es kártyáról van szó.
  • grebber
    Én a GT miatt irtam hogy óva intik embereket mert gyengusz azért mondtam 3-6 fps minusz az nem olyan gyengusz még simán jó!
  • Newfronter
    Én is úgy értettem ahogy most te írod, hogy az XT nem éri meg.
  • Newfronter
    Nem. Erre gondoltam.
    Erre gondoltál:

SAPPHIRE X1950PRO 256Mb HTD Full PCIE

Sorry az off-ért, de jó lenne ebből a kis pénzből jó gépet venni.
    Köszi a segítséget!

• DarkSector
    Szerintem félreolvastál....
    Pont az ellenkezőjét javasolja...
  • grebber
    Csak gyorsan kukkantottam bele 4-5 game tesztjébe és számomra az a 3-4-5 fps + nem olyan meggyőző mint ahogy te leirod!
  • Roger6
    Nekem 1950XT-m van. Én is Pro-t akartam, de aztán bementem a boltba, és mondtam a főnöknek, hogy győzzön meg engem, miért itt költsem el a 150.000 Ft-met. Erre belevágott egy nagyobb vinyót, meg egy XT kártyát ugyanazért az összegért. Próbálj meg te is alkudni. Árakban nincs nagy különbség, de vannak olyanok, akikkel lehet azért tárgyalni ilyen módon. Próba szerencse.
  • Newfronter
    Ja de találtam, itt tudod összehasonlítani melyik mit tud, látható a különbség rendesen.
  • Newfronter
    Pro-t kapsz 39k-ért is már 2 év garival! Ja és amúgy XT-t nem érdemes venni, mert jó ha 1-2 vagy 5-6 FPS-el többet érsz el vele, a Pro a jó választás.
    teszt
    Ez mondjuk AGP-s teszt, de DX9-ben mind1 hogy PCIE vagy AGP.

GT-s tesztet most hirtelen nem találtam. De ezek talán meggyőznek. :)
  • Soldiers
    vegyél nvidiát
  • grebber
    Hát ha nem akkor elmehet a Crytek egy melegebb éghajlatra!
  • dante3
    X1950gt-t ne vegyél, mindenhol óva intik az embereket tőle, elég gyengusz! Csak jót akarok!
    2 db lesz a memóriából, 2 giga csak elég lesz, nem?
  • grebber
    Azt a VGA-t nem ismerem de szerintem 1950pronál nemsokkal rosszabb ha nem jobb (nemtom) ramból nem ártana még 1GB procival szerintem nincsen gond!
    OFF

Most készülök gépet venni. A Crysis miatt főleg!
    Ez szerintetek jó:

-GIGABYTE GA-965P-S3
    -INTEL Core2 Duo E4500 2.20GHz 775 BOX
    -KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz 2 Db
    -SAPPHIRE X1950GT 512MB DDR3 HTD Full PCIE

Ez a Nano ruhás trailer nagyot üt, már vagy 10-szer megnéztem. Én nem tudom mi lesz ha kijön a gaem, de egy hétig biztos táppénzen leszek :)
  • grebber
    Engem ez a két dolog érdekel:

"Ezt követően egy már négy éve elindított projektre állnak át, de vannak egyéb titkos játékaik is készülőben."

Crytek és 4 éve már hehe ebből ultrabrutálság lesz és ez a titkos játékok is sejtelmesen hangzanak.Remélem sok ja gameünk lesz a Crytekes arcoktól!
  • tmisi
    A trilógia szóra majdnem felriadtam, hirtelem a HL2 epizódjai jutottak eszembe.
    Nagy tervek...
  • grebber
    Crytek tervek: Crysis trilógia, új játék

Dixie Flatline, 12:35 - PC - Játék: FPS

(Gamespot) A Gamespotnak sikerült sarokba szorítania Cevat Yerli Crytek vezért és kihúznia belőle néhány zaftos információ morzsát. A Crysisen még 2-3 napot kell dolgozniuk, hogy minden tartalom a helyére kerüljön, elkészüljenek a játékkal. A november közepére időzített megjelenésig viszont a hibákat lapáttal fogják agyoncsapkodni és tovább polírozzák az egyes játékelemeket. Ezt követően egy már négy éve elindított projektre állnak át, de vannak egyéb titkos játékaik is készülőben. Oh és a Crysist trilógiaként tervezték, tehát ha kielégítő eladásokat produkál, akkor a nagy álom akár valóra is válhat.

info: Hardwired
  • Newfronter
    Szerintem várhatsz 1 évet a gépújítással simán, mennek az idei játékok a gépeden gond nélkül, szinte mindegyik maxon. Majd 1 év múlva egy 4-8 magos procit venni, még pedig Intel vonalon, 4GB RAM-al, és ha a jövő év végén újítasz akkor egy GF 9800-at rakj a gépbe. Persze ha mind ezekre lesz pénzed.
  • Vegas
    procit minek?
  • NeBby
    A procit mindenképp cseréld le , meg a memóriát se ártana 800MHz re , amit még tudsz húzni 1000MHz ig...
  • k3nGu
    nyah szerintetek újítsak be?én a procira gondoltam csak és a RAM az maradhat?bírnia kéne:S
  • gman906
    16
  • bertino
    november
  • vezérszuszu
    Pontos időpont a megjelenésre?
    MErt addigra beújítok!
  • DarkSector
    150XT a különbség!
  • bertino
    magától értetődő :D
  • grebber
    A Games Convention szervezői végre bejelentették a show legjobbjait, összesen tíz kategóriában:

Legjobb PC-s játék Crysis!
  • Prince of Máté
    X1650XT, és az X1800 között sok különbség van?
    Csak mert az van az ajánlott gépigényben.
    Remélem nincs túl sok különbség köztük.
  • Nyufeee
    Nagyon kemény a videó, csak azt hiányolom benne hogyha már az maximum speed,strengh-et már bemutatták hogy hogy kapcsolódik be, akkor miért nem mutatták a maximum armort-is hogy milyen folyamat árán lesz golyóálló!
    De nagyon nagy a videó!!
  • Vegas
    egyre veszélyesebb lesz a gém :>>
  • VRSDM
    nem tartja meg maga fele ;) csak vége lett a filmnek, azt inkáb elkapta volna, nem dzsediezpaszmeg -_-
  • bertino
    azért az nem gyenge, mikor a verdát megtartja maga felett :D
  • Rage47
    kb én is így voltam :DD
  • VRSDM
    huhó izé szóval ja :D észhez kell még térnem :]
  • Rage47
    jah épp most néztem meg....
  • Evogordon
    De fasza ez a vidi

http://www.gametrailers.com/player/24070.html