CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Szerinted ami eldöcög ezen:

Minimum konfiguráció:

* Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
* nVidia 6600/X800GTO videókártya
* 768 MB RAM, ami Vista alatt 1 GB
* 6 GB szabad hely
* 256K+ internetes sávszélesség
* DVD-meghajtó
* DirectX 9.0c és Windows XP

az el fog indulni ps3-on? 😄

Ne viccelj már, max ps10-en menne csak el.

A halál csupán a kezdet...

hát ez nem lehet igaz... miért kell leugatni az embert mond már meg???
honnan a fenébõl tudjam hogy nem jelenik meg konzolra??? a FAQ-ban nincs benne
ne legyeél már ekkora okos

Magiszter
Miért van az hogy a játék CSAK PC felirattal van ellátva és egyesek megkérdezik hogy "nemtudjátok ps3-an olyan lesz a grafika mint pc-n?". Nem, nem lesz olyan mivel nem lesz CRYSIS sem PS2, sem PS3, sem PS4... sem XBOX, sem XBOX360 sem XBOX982... szóval CSAK PC-n lesz elérhetõ. CSAK PC!!! a GYIK alá ezt is oda kellene tenni nagy piros betûkkel.
Most jöttök azzal hogy tutira lesz PS-XBOX anyámkínjára is mert az mekkora bevétel. CRYSIS nem lesz rá, maximum CRYENGINE2-es játékok. MIvel a Crytek is azt mondta hogy ezzel a játékkal a PC-ben rejlõ lehetõségeket akarja megmutatni, hogy még mindig szebb grafikát tud produkálni mint a KONZOL ezért nem adják ki konzolra, hiába is reménykednek a konzolosok.
Vita lezárva.

Istencsászár
😄DDD<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FOXX supreme
hülyíted itt szegény embert....😄DDD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
felejsd el..😊😄

Istencsászár
Olyan, és szebb egy ideig mindeképp, akár a ps2 esetén, de minden képp szép valamint folyamatos és nem a diavetítést kell nézni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nemtudjátok ps3-an olyan lesz a grafika mint pc-n? mert ha olyan lenne az kira lenne 😊

berlinboy6329
Megnéztem én is.Akadt a hang mint a sz*r,de már megszoktam,hogy a HD-s videót nem bírja a gépem,de a gém is akad ahogy látom,nem is kicsit.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Az a gránátos dolog teccet 😊

idelátom ,h multiba lassú böhöm állat leszek és nagymamival utatvágok magamnak <#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

Evogordon
Én is töltöm a videókat.. Kiváncsi vagyok <#crazya>

Magiszter
Azok a fény-árnyék effektek nem kicsit vágtak hanyadt. A Fizika már alap <#bee1>, de akkor is ha fele ilyen szépen és fele ilyen jól fog futni én már összeteszem a kezem. Jó móka lesz erdõt írtani. Kellene a játékba macséta vagy balta és kipróbálnám milyen ha kivágom a fél erdõt. Lehet hogy az ózonréteg meggyengûlne, a légkõr felmelegedne, leolvadna az idegenek által megfagyasztott terület és kiírná a gém hogy Mission Complete <#nyes>

neeeeee. énis a nagymamival akarok dzsungelt aprítani :@@@@@

grebber
Nem rossz nem rossz!

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Hivatalosan is elképedtem <#wow1><#nezze>

jAsOn VoOrHeEs
Két új video a GS oldalán

A fák levelei egymásra is árnyékot vetnek, a fegyver távcsövének használatakor csak a fókuszált tárgy látszódik élesen, a többi elmosódik. Nagyon látványos, talán egy kicsit túlzottan is, néhol mûnek hat a terep. Persze ezen még van mit csiszolni, elvégre a játék csak jövõre jelenik meg. Addig talán sikerül a hardvert is beszerezni hozzá.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ability
-.- Nem mintha olyan nagy dolog lenne... 😮
FOXX supreme
hát...

Evogordon
Bizony igaz. De hát elvette egy... a jogomat.

Ability
Bár van egy olyan érzésem, hogy azt már egy modi is kezelésbe vette. Széthúzta a hsz-t alapból nem? 😛
Ability
Töröltem. 😊
egyáltalán ezt higy csinálja?? mert ha ír átrakja a másik sorba nem?

😉)))))9

Istencsászár
Egy házigazdának nem az a feladata hogy a nap 24 órájában szkennelje a topikot... naponta biztos benéz, és akkor törli.

ha lenne egy norm házigazda akkor mar kitörölte volna igaz evo?! 😉)))9

Ability
nembírnaaddigvárni -.-
FOXX supreme
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lac coo
Hát amíg egy szaros konzol 120 000 poligonnal visz egy autómodellt......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

várd meg a konzol idisönt.

Fenrir
Gondold el, hogy hogyan menne ez akkor a konzolokon. Lehetne bámulni a fõmenü csendéletét...

Istencsászár
Hiába ha azzal nem lehet majd full grafon tolni, sõt dx10en sem, szvsz azzal csak butitva lehet élvezni a diavetítést.

Evogordon
zt írják hogy ajánlott grafhoz 1800xt-elég 😉

tuti -.-

grebber
Remélem a CoJ-nél jobban lesz optimalizálva<#vigyor1>

FOXX supreme
nem baj, én majd 4 kártyás Geforce 7950 Gt2-es Kvatrót veszek,, azzal azért már menni fog😄

lac coo
Persze , az tuti , de azt leszámítva is gyengécske lesz 😊)))))

Istencsászár
Mivel nem dx10, igy mehet a kukába amint kijön a krájzis mer nem fog vele menni full grafon😄DDDDDDDD , de akkor minek venni? mi használja ki addig? semmi? 😄DDDDD ennyi

lac coo
Persze én is így gondolom, de ne várj csodát egy X1900-tõl ! Azt a grafot az sem bírja ...

FOXX supreme
jó hogy szólsz, még elfelejtettem megrendelni a conroe-t meg a 7950 gt2-set...😄

ez itt crájszisz, nem csata....

lac coo
Majd lesz itt jajgatás mikor az ajánlott config-gal éppen hogy elvánszorog a játék 😊))))))))

Amúgy meg az a legnagyobb marha aki bedõl egy ilyen parasztvakításnak és rohan a dualcore-ért meg 2 db X1900-ért !
Nekik csak gratulálni tudok ! 😉

Lassan már oda jutunk, hogy a hardware gyártók rendelik meg a játékot a fejlesztõktõl !

Röhej .....

FOXX supreme
😊

Ability
😄
Fenrir
Az elsõ jeges kép eléggé ingame-nek néz ki...

Jah csodálod, hogy ez a grafika leveri a playstation szintet 😊

Istencsászár
Ebbõl tisztán látszik melyik ingame, és melyik a parasztvakítás, csak a 2 "jeges" képre kell ránézni.

Evogordon
hát ja levannak maradva

grebber
Worthplaying szerint 5 új kép de ezek már régiek! 😞

macesz
ExtremeTech: Your game is currently scheduled for a 2006 release, DX10 is coming with Vista in January 2007 (if it doesn't get pushed back). Do you hope to have DX10 support out of the box, so users that upgrade to Vista and a DX10 graphics card can immediately enjoy the benefits? Or will DX10 support come in a patch?

Godager: We already have a limited DX10 support in the game. Given that Vista is in beta now, we will expect to see changes all the way up to launch. Supporting DX10 before everything is settled with the driving DX10 platform will most likely be a risk for us, so we will want to wait until Vista launches and patch it out then. Seeing that Age of Conan is a Vista showcase game, this also factors into this.

macesz
Ejj de szar lett

macesz
Na még egy kép 😄
Kurva jól van megcsinálva a fegyver upgrade