31662
CRYSIS
-
#7436 7300 GT nem elég vajon hozzá, pedig sm3-as kártya:P -
mikiking #7435 én inkább a proci miatt paráznék -
#7434 2 éve? Jézusom. Mire használtad? Linux-os / Dos-os szervernek? Esetleg linuxos gateway volt? Vagy csak könyvtámasz? Én comodor-al kezdtem majd 286, 386, 486, 486dx, amd k6, amd k6-2, intel pentium 2, intel pentium 3 / celeron, amd athlon xp (barton) és most intel core 2 duo... -
mikiking #7433 minek parázni ? az ajánlott konfoigba a 7800 seria szerepel,szoval nyugiiiii -
#7432 6 giga -
#7431 Aham, értem...
-
Matte #7430 hivatalos gépigény? nem hülyeség, de gondolom rájöttél már magadtól.... Kiváncsi leszek, hogy a 7800 gt mire lesz képes (képes lesz e valamire)....ha nem, akkor ígyjárás....egy játékért nem fejlesztünk gépet, majd visszatérünk rá késbőbb.... -
#7429 valaki meg tudja azt mondani hogy egy win reinstall után még tudom használni a beta kulcsot vagy a régi winfossal a lehetöségem is elszáll?
-
marco2 #7428 vajon hány giga lessz a full? A Stranglehold is 12 giga akkor ez lessz vagy 20? -
GazCamp3r #7427 Persze. Multi bétárol van szó :D hova máshova akarnám... csak mivel látom, h nem én vok az egyetlen, aki játszik vele... gondoltam vki tudja, mert elég gáz, h mindig fél órát kell szarakodnom, h kiprobálhassam, azt a stukit
:D -
#7426 Ha ez bekövetkezne, akkor szerintem kitörne a világháború vagy mint egy forradalom xD -
#7425 Polcomon van egy működő alaplap procival, RAM-al, meg midnennel (csak winyó nincs), abba 486-os proci van. 2 éve még azt használtam. -
#7424 Szerintem akkor itt és máshol is sokan kapnának agyvérzéssel kevert szívgörcsöket amibe egy kevéske idegösszeroppanás is kerül.
Csak nem cs*sznek ki a néppel... -
#7423 Ezt biztos ide akartad? -
priluki #7422 486 :D uristen derég is volt... sztm itt már sokan csak muzemba láttak olyat :DDDD -
#7421 De az is lehet, hogy 5 nap múlva meg bejelentik az újabb 1 hónapot és akkor jön a Demo.
Van még mit optmalizálni. Szegény 486-osok, hogyan fog elmenni nekik. -
#7420 Nagy01! Megnéztem a 2. és a 3. Crysis videóidat. Királyul néz ki környezet. Belül a harc tényleg olyan FEAR-es, mosódásos mint ahogy valaki már mondta.
Ja és lehet kérdezte már valaki, de nem tom ez a Crysis XP alatt ment vagy Vista alatt?
Ha jól emléxem mintha XP-t mondtál volna. Mert a növények akkor XP alatt is mozognak . Juhéééé! -
#7419 Ez az incrysis nagy átbaszás az már biztos. majd biztos a demó előtt 10 perccel fognak kulcsot sorsolni. Ha most tennék ezt, annak sem lenne már sok értelme, mivel 5 nap és demó. -
#7418 Hány óra tájban lesz kedden? -
marco2 #7417 mindjárt demo -
#7416 Utálom ha feleslegesen nyünyörögnek az emberek valamin, mindjárt demo addig kuss legyen már. -
#7415 Na senkinek nincs egy serial-ja?? :))))
Ne irgykedjetek már, ebből senkinek semmi kára nem lesz... -
GazCamp3r #7414 Vki monnya má meg légyszi, hogy az utolsónak fejlesztett ágyú, ami 500 pontba kerül, azt hogy kell használni? :D mindig fél óráig gyüjtök rá, majd megveszem, kimegyek lövök egyet, és akkorát robban, hogy meghalok mindig :D de a másik poén, mikor távolra lövök, akkor is nagyot szól, és akkor meg a társaim döglenek, melynek következtében BAN-t kapok xD viszont most az volt, h kijöttem, és mutatott vmi pros cumót, aztán rámutattam a cuccommal, nyomva tartottam a bal egeret, és akkor odamutatott, mintha vmi álldás jönne az égből. de megint csak banoltak team kill miatt, mivel az a szar, nem lőtt el odáig xD szal vki segíjjen má -
#7413 Ennyi erővel: ha nem tetszik, ne köss bele a másikba... (Ez most többszörösen is játszik nálad!) -
#7412 Valaki írjon már be egy működő serialt a telepítéshez!
Tudom ,hogy játszani nem tudok vele, de nem is akarok, csak belekukkantanék mi van belül :)))
Köszi ! -
#7411 Ha nemtetszik ne olvasd? -
#7410 Megint 25 hozzászólás a semmiről, nem történik semmi, hihetetlen, akkor miről lehet ennyit irni -
#7409 Értem tehát hatalmas nagy hüjeség! -
#7408 Na jóvan, mára ennyi. Már csak 5 nap, aztán mosoly ül arcomra úgy érzem (na-na, nem azért mert részeg leszek! - Bár ki tudja...). -
mikiking #7407 Igen,ez ku..a nagy hüjeség,lejjebb linkeltem -
Spirit #7406 Leszedtem a mp Betat, serialt is találtam, de ugye aktiválni kell. Természetesen lemeradtam a beta jelentkezésről. De ha már kinnt a beta, miért nincs tele képekkel meg tesztekkel a net?
Lehet valahogy még aktivációs kódot szerezni? -
#7405 HD free space 16GB . Anyátok hogyvan? El vannak ezek tévedve.. -
#7404 Emberek, engem nem zavar, hogy 100 új komment van csak hardverről, de lehet valakit igen. Az olyan kérdésekkel, hogy "melyik az erősebb" inkább menjetek egy másik topikba, ahol kimondottan ezzel foglalkoznak. Abba meg ne reménykedjetek, hogy itt bárki is meg tudja mondani, hogy azon hogy fog futni a Crysis. Volt aki leírta, ahhoz tudtok hasonlítani. Ha valamilyen hardverrel még nem próbálták, akkor más is csak a meghatározott rendszerkövetelményre tud támaszkodni... -
#7403 hüjeség? -
mikiking #7402 Neked amugy mien karid van ? 7800 gs ? vagy 7900 gs ? -
#7401 -
#7400 Húzogatni nem jó, inkább mást huzzogassatok LoL -
#7399 Idióta a 2 processzoros a Core2 Duo amiről én beszélek...
Te kevered a kakit!
Amiről te beszélsz, az valóban nem adódik össze, mert az 1proci, ami 2 mag van....
De a Core2-ben 2db 1magos van....
De nem ez a lényeg...
Hanem az hogy ha fagy akkor miről beszélünk????!!!!!!!!! -
#7398 Én meg miről beszélek szerinted?
azért mondom, hogy nincs olyan, hogy 4.5GHz..ha egyszer lefagy..ember...
Képzeld az enyémet meg 6gHzre lehet húzni, de lefagy!
És akkor most az én procim az erőssebb? -
priluki #7397 Elég sok cucc megfordul a kezem alatt,tudom probálgatni mi hogy merre,mert én semmien tesztnek nem hiszek már csak a sajátomnak...És itt sokan fikázták az innot,nekem van egy 2 éves gépem is 3800+ 1 gb ram 6600 Gt és semmi gáz nem volt vele a két év alatt!