CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CRYTEK bemutatja: szép napos dzsungel -- Élienek -- zord fagyos dzsungel -- jön a szuperhero player nagy puskával és tarol! -- CRYSIS!
@
Lezuhan egy meteor odamennek a Dél-Koreaiak (azok ugye?) és kisajátítják maguknak, de az USA (azok ugye?) odaküldenek egy csapatot (mi is benne vagyunk) hogy deritsenek fel vagy szerezzenek infot vagy ilyesmi, ám a meteor szétnyílik és egy hatalmas szerkezet jön ki belõle ami lefagyaszt mindent és jönnek az élienek. dióhéjban ennnyi...
@
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
a játtékkal kapcsolatban valaki tud valamit a történetrõl??
Windows PlayStation, meg Windows X-Box. Hát akkor a konzoloknak áldozna le :DDDD
Szép kis grafikus felület meg minden. Aztán mikor játszani akarsz akkor jön hogy hibát észlelt és leált, többé má nem is indúl reinstallálj.
@
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és be lehet majd állítani úgy hogy billentyûzettel lehessen irányítani?
amúgy milyen böngészõ esz beleépítve nem tudjátok?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és ezeket a játékokat szeretem
a stratégiait meg az rpg játékokat utálom (pl wow na egsy parasztvakítás és még fizess érte havonta... no comment)
ezeket a játékokat pc.n jó játszani
de aki az akciódúsabb játékokat kedveli, meg autósakat (mint én) annak sztem jobb vétel a konzol
(ui.: elnézést ha valakit megsértettem)
Szóval én inkább költök 2 évenete 200k-t gépre (bár eddig csak 2 évenete 60-70-et költöttem csak a k*csög pci-e a k*csög ddr2 meg a k*csög új cpu tokozások miatt kell szinte az egész gépet cserélnem mert csak egy jó vga-t akartam venni) mint hogy vegyek egy x-boxot/ps3-at és nézzem ahogy egyre növekszik rajta a por mert nem tudok mit kezdeni vele mint hetente 3x játszom rajta 1-2 órát. De persze a játékfanoknak az a jó. Csak aki olyan nagy konzolos az miért írja be egy pc-s fórumba hogy mekkora trágyadomb a pc. Mert kétlem hogy a konzolt kötötte netre és a gamepad-al pötyögte be azokat a bizonyos szavakat.<#nemtudom>#nemtudom>
Én sem tartom elképzelhetetlennek hogy egy Crysis hez hasonló játékot ps3-ra is kihozzanak, de a crysis-t azt nem. Ha megteszik akkor nem megyek oda dolgozni nekik <#eplus2>#eplus2>
nem akarok megint beleölni nagy lóvét, azért hogy egy év múlva mediumon menjenek a játékok
és a látod a ps2- is 6 évig húzta, ami szép kis teljesítmény, el kell ismerni
de cryengine 2-t biztosan piacra dobják és abból tuti hogy majd konzolra is jut. és akkor mehetek át unokatesómhoz x-el boxolni :D
amõgy nem mondtam hogy milyen jól fog futni hanem csak kérdeztem, hogy "jól fog futni?
na midnegy... azért sajnálom hogy nem lesz konzolra (annyi pénzem meg sajna nincs hogy összedobjka egy mûködõ konfigot amin fullon menne a crysis, és LEHET hogy pár éven belül elavulna (sajna))
Amúgy kiváncsi vagyok hogy mi a különbség a DX9 és 10 között. mert ugye bár ez a gém dx9-re épít de vakolatnak dx10-et is használ néha. Remélem majd év vége felé kiadnak 1-2 dx10-es képet videót is. Akkor fog csak leesni az állunk <#vigyor>#vigyor>
Kiváncsi vagyok már a játékra, a videók alapján jólesz, de remélem nem lesz bene akkora banális hiba mint ami a far cryba volt(a szörnyekre gondolok, sokkal feelingisebb lett volna ha csak emberek ellen megyünk, bár ha már a játék elején is lettek volna monszták, akkor ezt nem lehetett volna felróni hibának
Éppen ezét bocsánatodat kérem ha az alábbi HSZ-em sértõen hatott rád. Nem neked szántam (nem is raktam be válasz hsznek), csupán a te megnyílvánulásod hatására próbáltam nyomatékosítani az erre tévedõ konzolosoknak hogy ez a játék a tévhittel, reménykedésükkel ellentétben nem jelenik meg konzolra és ez nem babona hanem maga a gyártó, fejlesztõ közölte ezt, a számukra szomorú hírt.
Mégegyszer elnézésedet kérem a reakcióm miatt.
u.i.: A törzsfórumozóktól kérdem hogy nem így volt? 100 mondtuk hogy csak pc és ennek ellenére erõsködtek hogy nem mert konzolra is lesz?
u.i.2: Tényleg lezárnám a témát.