31662
CRYSIS
-
#7636 És erre most jönnek rá? Eltudom képzelni:
- Figyu má bamme! Mit olvasok itt a béta fórumba, bamme!
- Vazze, hozzál má egy szar retves 8800GTX kártyát vazze!
- Hozok vazze, kipróbáljuk hogyan megy vazze!
- Bamme ez nem fog menni még Gef7 karin se!
UI: Ráadásul szeretem, hogy lelőtték a poént : 1 hónap mólva ezen lepődtél volna meg (mármint hogy adják az editort is hozzá) Hát akkor most milyen meglepetés ez??? Tudom, el kellet valamivel venni a hír "élét"... -
#7635 Amúgy ez nincs megszabva az ilyen határidőre? EA az irja ki a crytek-nek hogy pl 2007 november elejére legyen meg.Ez nem így van? -
mikiking #7634 :D heh,meglehet...de szted akkor minek tolták el ? mert fejlesztik ,azaz butiják -
csoola #7633 pont nem azt szeretnék, azt majd te fogod h menjen rendes FPS-el! -
#7632 Stranglehold meg a MOH Airbone talán leköt addig mig nem adják ki ezt a geci demót -
#7631 Ha úgy állunk a dolgokhoz hogy az EA max egy héttel adja ki a demot a megjelenés előtt akkor még akár boldogak is lehetünk.
Persze én sem örülök a hírnek, dehát most mit tudunk tenni... -
#7630 mire lenne az jó h lebútítják egy sokkal szarabb szintre?vmit nagyon elbasztak... -
mikiking #7629 És most lebútitják a grafikát szerintetek ? -
#7628 ilyen nincs b+, hát a jó édes .... rohadt crytek.rájöttek h még jobb gépeken is eléggé kevés az fps?jó későn...?! -
#7627 nekem már most megvan csak jó lett volna vele már játszani !! FAKK EA !! -
#7626 Ja a fullt azt nem tudom, azt nem biztos, hogy halasztották. -
#7625 Halasztották a demot is meg a fullt, csak azon okból, hogy nehogy már megjelenjen időben a játék. -
#7624 Az EA gondolt egyet és 3 nappal a demo megjelenése elött bejelentette hogy a demo még sincs teljesen kész legközelebb 34 nap múlva !!
Nem értem mi a f....szt tudnak tökörészni egy sz....os demon !!! -
#7623 Szerintem is csúszni fog a full verzió is, d emnem baj addigra talán meglesz a hőn áhított új gépem... -
szapor #7622 34nap mivannnnnnnn?ne má már csak párnap volt :S -
#7621 A demo 34, míg a teljes játék 55 nap múlva jelenik meg. ne szivassatok má. Mi a fAX történt?:? -
#7620 O hogy az a franc essen bele abba a rohatt büdös k....va életbe !!! Köcsög EA-sok !! Ez már sok amit müvelnek !! -
Eftörsokk #7619 na remek,pedig már kezdtem örülni:)
esetleg vki privben nem dobna meg egy béta keyyel(persze csak ha nem problem)? csak kivánvcsi vagyok hogy fut el/ néz ki:) -
csoola #7618 hát akkor most én örülhetek, mert nem maradok le rolaXD -
#7617 hát kapják be bö nyálall ....pont gépvásárlás lesz és nem jön a demoo hát kinyaléhatják,na akkor énis warezolni fogok pedig ezt megvettem volna..és csodálékoznak a játék kiadok...a warez miatt...mindig minden nagy nevet csusztanak legyenek kussba akkor infozanak meg hypeoljanak ha máér kész a játék vagy mittomén...faxxok :S -
mikiking #7616 A jó annyukat k.rják meg egyszerre vagy 8-an ..... 3 nap lett wolna és elhalasztják a geciszopó crytekesek.....hát basza meg az ég,egy demoval ennyit szarozni...sztem a fulll game 2007 ben nem lesz kint az fix :( Elment a kedvem rendesen.Baszák meg az annyukat,mind 1-től egyik . -
#7615 Én már 2 hete leirtam, de logikus volt hogy elhuzzák, graw 2 -őt is eltolták 4 hónappal -
#7614 Hát, ezen már meg se lepődök. -
#7613 tehát majd szerkesztgethetünk is kicsit talán... -
#7612 Now the good news - the big surprise. The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor, giving the community the opportunity to get familiar with the vast amount of tools they will have at their disposal four weeks before we ship, something we have always wanted to do. -
Vegas #7611 nem, gondolom csak sokan panaszkodtak nekik a mp demo miatt. :-/ -
priluki #7610 De most tényleg... nem sántit ez igy egy kicsit,hogy 3 nappal elötte csak igy kinyögik.. büdös ez nekem.. :D -
priluki #7609 VAAAAAGY!! Lehet (nagyon remélem) hogy az lesz a meglepetés,hogy mindenki csalodott,hogy nem lesz demo és Itt a nagy meglepetés!! Mégis kiadják!!! Vagy hülye vagyok?! -
priluki #7608 "A demo 34, míg a teljes játék 55 nap múlva jelenik meg."A jo te...es k...va anyukat,mekkora szopatás már!! Kenjék a hajukra az egészet!! crytek -
#7607 Elhiszed, hogy a teljes nem fog késni? :D -
#7606 Azzal nincs semmi baj, ha lassan, de jól emgcsinálják, viszont ennek az SP demohoz nem sok köze van. -
#7605 Sajnos mindig ezzel jövök, de 3 évet húztam le multiban, és ismerem jól. Első játék volt neten, bejött, aztán meg nem hagytam abba. Elkezdtük játszani CB-n profi csapatok ellen, akkor jól kiismertem minden bugot, azóta senkinek nem kívánom. Amúgy is laggol, csak amíg publikon voltunk addig nem zavart. Bár most már zavarna, mert jelenleg mindenki buguser... :/ Ezért lenne jó, ha a Crysis nem lenne ilyen, ha nem kapkodnák el.... -
#7604 HÁHÁ úgy se vártam annyira -
#7603 Szerintem inkább örülj, hogy szánnak rá időt, mert aztán olyan lesz, mint a FarCry. Single-ben egész jó volt, bár nekem nem jött be, na de ami a multit illeti... Attól rettegj! Tele buggal, szar netkóddal, PB mindenkit kidobott, csak azért, mert laggolt, vagy lossos volt a nete.... Ezek pont az Ubi által támaszott határidő, és fejlesztési-költség limitálás miatt. Hiába csinálta a PB-t az Evenbalance, ugyan olyan gány lett mint a játék multija, mert az Ubi nem költekezett, ellenben határidőt szabott. :/ -
#7602 Szarul? Qrvaszarul! -
#7601 Nekem se tetszik. Nekem nem jön be úgy az egész. Főleg a hangulata nem nekem való.
#7596: Mit a vége, warezzal kezdünk xD Úgy letöltöm ezt a fost, hogy..... szóval angyon xD crytek bek@phatja. Ne szórakozzanak itt velünk. Aztán majd csodálkoznak, hogy ha a félmillás gépeken alig futó csodacuccukat, amit még el is csesztek nem veszik. Mondjuk szeritem ez nem így lesz. -
Vegas #7600 http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=487 -
#7599 A demo 34, míg a teljes játék 55 nap múlva jelenik meg. Szarul hangzik, mi? :D
#7600: You tried to access the address http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=487, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
:P -
#7598 oh boccs a stalker nem egy fos szerintem a legjobb jatek amivel eddig jatszotam de izlesek es pofonok xDDD -
#7597 You tried to access the address http://incrysis.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
:P