CRYSIS
-
Belekukkantottam ...A texturák semmivel nem szebbek részletesebbek mint Far Cry-ban, márcsak a méretük miatt sem mert pont ugyanolyan kicsik :))))
Ez kettöt jelenthet számomra :
vagy marad ilyen és a fullosban sem lesznek részletesebbek, ez igen valószínű mert nem szoktak különböző méretű-részletességű texturákat berakni, hisz teljesen felesleges , alacsonyabb beállításnál úgyis lebutítja a mip-map .....
vagy -és ez még a jobbik eset- a DX10-es rész alá bekerülnek a jobbak ...Ez viszont sima rablás és mindenkit baleknak néznek :))))))
Spec nekem egyértelműen a motor lett lassítva ( ahogy az mostanában szokás ) , mivel egy itt DX9-ben eltekintve hogy több objekt van , semmivel nem szebb mint az FC ! Az efekteket még nem néztem, azokat lehet, hogy felturbózták ( füst, robbanás anim stb...)
Azt meg már végkép nem értem, hogyha jóhiszeműen elfogadom, hogy nem szánt szándékkal lassítottak az nvidia logo kedvéért, mitől lassabb mint az FC, mert rendben van , hogy kicsivel több az objekt, és több mindenen van valami igényesebb shader (ami itt is kimerűl a csillogásból), viszont a88000Dual proci is sokkal erősebb ?????