CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert kell HDtv mert azon adja ki a box a tudasat, es ha crt teven jatszol, akkor ugyanaz a jatek szazszorjobban nezz ki pc-en mind a boxon.En a 7800GT-met kb. 1-1.5 evvel ezelott vettem es pld. a PREY-ben sokkal szebb grafikaval tudok jatszani a pc-mel. mint X360+HDTV comboval.Kivancsi lennek ra, hogy peldaul ebben a jatekban milyen kepet nyom a box crt teven, mivel a HDTV sem elege meggyozo.Jo az X360 szo se rola csak nem igazi nexgen, ahogy a PS3 se lesz meg az.
Magiszter
Ezt már egyzser kiveséztük <#eljen>

Ability
Ráadásul bH-n sok a konzol warez cucc is. :)))))
kirol
A Crysis rendszerkövetelménye

Minimum rendszerkövetelmények:
# Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz processzor
# NVIDIA 6600/ATI X800GTO (SM 2.0)
# 768 MB/1 GB RAM (Windows Vista)
# 6 GB háttértár
# DX9.0c + Windows XP

Ajánlott rendszerkövetelmények:
# duplamagos processzor (Athlon X2/Pentium D)
# NVIDIA 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0)
# 1.5 GB RAM
# 6 GB háttértár
# DX10 + Windows Vista

PyRex
De miért kéne HDTV? Ezt honnan veszed? Egy 82 centis CRT TV-n is kiváló élményt nyújt. Ami marhára nem 300... Nem kell minden évben venni 160-ért VGA-t, de akkor fél év elteltével már tuti, hogy az adott játékból a konzolos verziónál CSÚNYÁBBAN tudsz csak játszani :(
Azt meg ne hozzuk már fel érvnek, hogy PC-n van a warez, mert az ugye elvileg egy tiltott dolog. Ilyen erõvel konzolokhoz is van chip és kész...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ability
Kérlek szépen a videóban szerepelt teljes játékot megkapod 2 ezer HUF-ért. Egyébként Te is tudod, nem garantált ez a fajta megoldás sem, sõõõõt.
Bocs kicsit off. Ez igy egyaltalan, nem helyes, nem vagyok pc parti, de a konzolnak pont az az egyik utokartyaja, hogy kenyelmesen hatradolve a fotelbol jatszik az ember, tehat ne beszeljunk monitorokrol crt-rol, es lcd-rol sem,hdtv kell kulonben hol van a konzolos feeling? Az meg ugye 300 ezer, es mindenki ugy beszel, hogy 13-16 ezer egy jatek, de evente az a 3-4et kilehet birni, de az minek vesz X360-at vagy PS3-at akievente 3-4 jatekkal akkar jatszani?Minden honapra legalabb 1-et kene szamolni nem? Es nem kell minden evben 160 ezerer vga-t venni a pc-be.Amugy a tesztek allapjan az Oblivion jobban nez ki high pc mint az X360-on, es amugy a boxon sincs meg a 60 fraps.Nem akkarom vedeni a pc-t, de nem szeretem mikor azt akkarjak bebizonyitani, hogy vegyel boxot 60 ezer-ert, es utana levan tudva minden koltseg 5 evig.Elnezes, hogy kicsit hosszu volt, es az off-ert.
Evogordon
4000ftért lrhrt venni usb-s átalakítót kérlek szépen :D

Magiszter
Eredeti? Bár mire menne a gépemen lesz vagy 5k vagy esetleg gémszar cd melléklet <#idiota>

berlinboy6329
höhö.ja.Multira kiváncsi leszek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Istencsászár
Mit izgat téged hogy mi lesz rajta? az eredeti igyis-ugyis tökéletesen fog menni. <#zavart2>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hi
nem tudjátok mien védelem lessza játékon??
de ahogy az EA-t ismerem nem Starfos hanem Safedisk vagy securom, nem??
PyRex
Errol van szo. Vagy: konzolokat is ugyanarra az lcd-re ra lehet kotni, mint amit pc-hez is megvenne az ember... a megjelenitest illetoen tehat arban ugyanott vagyunk. Maga a konzol olcsobb SOKKAL es tobb evig hozza sem kell nyulni, raadasul a legtobb pc-s game megjelenik konzolra is. Draga akonzol jatek? Lehet, de ha megvenned pc-re eredetiben, akkor az sem lenne sokkal olcsobb. Lopni meg ugye nem szep dolog :)

FOXX supreme
pff:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Ability
naja :)
Azt ne hagyd ki, hogy nagyon sok embernek nem mûködik annak ellenére, hogy van külsõ DVD.
És mindent úgy csinál, ahogy levan írva. /nem ma kezdtem/

berlinboy6329
Jó a zene <#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

"Konzollal ugyan ugy lehet sdtvn is játszani, csak nem az a minõség lesz mint aminek kellene lennie."
Sose értem miért nem jut eszébe senkinek, hogy pl. vehet a delikvens 20e körül használt jó minõségû 19-20-21"-os sima CRT monitort, amin csont nélkül megy akár 1920-ban is bármi ... Ja lehet, hogy nem 82-116 cm-es, de nem is kerül 150.000-be. ;)

Ability
Kérlek szépen és hány embernek van USB-s DVD olvasója(!) ? A francnak van kedve szórakozni a lemezek médiakódjával is stb. Normális crack-et, ami viszi CD nélkül a gamit nem tudtak még csinálni. :)
Evogordon
Ability
Azért a StarForce 4 Pro mégis odabasz pár játéknál. xD
Evogordon
Valaki mondta itt hogy míg a játékok és programok 0-ból és 1-esbõl állnak addig nics gond a törésekkel <#nevetes1>

FOXX supreme
nem!:DDDDDDDDDDD

Kandurex
<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Nemkell megmagyarazná amit nem lehet, HDTV kell, ugyan ugy kell jó minõségû nagy lcd monitor is... csak a HDTV-t én tv nézésre és DVD nézésre használom , habár nincs konzolom még... Konzollal ugyan ugy lehet sdtvn is játszani, csak nem az a minõség lesz mint aminek kellene lennie. Nem a warezból kell kiindulni, majd kiváncsi leszek mekkora lesz az a vista másolásvádelem, ha tényleg beválik akkor majd lehet sírni hogy uristen megkell venni pár játékot eredetibe, összedõl a világ... szvsz ugy indulj ki hogy pcn is eredetit kell venni és konzolon is, warez mind2õre van. Konzolra vett er4edeti játékok ára kijön simán a évente vett pc hardwerek árából és még jól is fu,t szépen, akadásmentesen.... haha ^^ zsákutca ugye? na ezt magyarázza meg valaki hogy nem.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

berlinboy6329
Hát 1 jó HDTV ami nagy is (vagy nem?)300e,ami nem tom mekkorára Lég+60-70e a doboz,na metg tényleg a gémek.Ha évente vesezl vagy 60-at(vagy többet?)az sok.

icespeakyy
az igaz hogy télleg hülye aki 160ért videokáryát vesz...de ha normálisan akarsz jáccani x360-on akkor nyilván kell egy nem kisméretû hdtv...aminek azért rendesen megkérik az árát...aztán az x360 ahogy írják neten is nem valami megbízható(lásd hûtés)...szóval hdtv+x360 +hozzá még a 16-18k Ft-os játékok...lehet nem vagy ott mint egy olyan szintû géppel...de azért a konzolokat se kell az egekbe magasztalni...bár nekem is van gépem is meg konzolom is...de egyelõre én is hülyeségnek tartom amikor valaki félévente elkölt 100ezreket a gépre...

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

PyRex
Nem én kezdtem...

PyRex
"hisz hasonlóan jól fut régebbivel is."

Nem jó a megállapítás. Hasonlóan ROSSZUL fut.

Kandurex
Ez inkább a fejlesztõk érdeme nem? Úgy értem vannak játékok amik alapvetõen hibátlanul kerülnek ki a fejlesztõk kezei közzül és ha jön is hozzá patch, az többnyire játékmenetbeli hiányosságokat, vagy hibákat orvosol. Szóval ez itt valahogy paradox a megállapításoddal szemben.

160Ft kártyát meg az vesz aki megteheti, vagy mánikáus. Írták lentebb, hogy totál felesleges, hisz hasonlóan jól fut régebbivel is.

FOXX supreme
bocs nem neked akartam, hanem úgy mindenkinek:)

FOXX supreme
Ez CRYSIS NEM KONZOL VS. PC

PyRex
Ménem vesz konzolt 60-ért... Ott jó grafikával játszhat. Egyébként nekem NINCS konzolom, még mielõtt itt valaki beszólogatna, csak rájöttem, hogy nem állok be a lúzerek sorába, akik évente rohadt sokat költenek gépre, hogy játszhassanak. Pedig nincs szar gépem, de az munkára van inkább.

Istencsászár
Ha már vesz valaki egy jobb karit, nem 120 ezereset, mondjuk 50 ért akkor elvárá hogy annak legyen eredménye, hogy folyamatos! sebességgel szép látvánnyal mennyen. Persze ilyen nincs.

Evogordon
Hát de nembaj amíg lehet állítani a grafikán semmi baj. Mert haveromnak elég gagyi gépe van nem is nagyon fejleszti és lehet hogy szinte low-on van neki minden de tud játszani, neki nem a grafika a lényeg és jó pár emberrel így van. Maga az egész gép sztem nincs 100eft monitorral együtt.

PyRex
Aha persze, de talán mégsem mûködik olyan jól a DX, mint megoldás, ha sok játéknak különbözõ patch-ek kellenek, hogy mondjuk a game fusson ilyen meg olyan kártyán, újabb driver kell, ésatöbbi. És ráadásul minden erõfeszítés ellenére is a 160 ezres videokártya SEM hozza a kevesebb, mint feleannyiba kerülõ komplett konzol grafikai színvonalát. Ennyit a DX-rõl meg a Windowsról...

Érdemes megnézni a legújabb Tomb Raider-t. Ott van a graf. beállítások között egy NEXT GEN kapcsoló. Na ha azt benyomod, akkor néz úgy ki a játék, mint XBOX360-on. Caak éppen egyelõre nincs PC-s grafikus kártya, ami elfogadható fps-t adna...

Kandurex
Ezért találták ki a DX -et, még sok éve <#papakacsint>

PyRex
Elmondodk neked egy nagy titkot: ha összeraknál egy PC-t tök átlagos cuccokból, azon is lehetne futtatni a legtöbb brutális játékot brutális grafikával, csak a windows-t kellene alóla kidobni és az összes PC-nek ugyanabból a hardverbõl kellene, hogy álljon. Optimalizáni ugyanis leet erre is meg arra is egyszerre, de az sosem lesz olyan, mintha csak egy adott hardverre lenne írva a cucc. Gondolj bele, hogy egy PC-s játéknak milyen szinten kompatibilisnek kell(ene) lennie...

Érdemes megnézni 1-2 régebbi ati és nvidia techdemót. Van olyan, amit 4-5 éve láttam, de azóta sincs játék ami hoznéá azt a színvonalat. Persze, hogy nincs, mivel az a techdemo csak adott kártyákon futott, de abból kihozta szinte a maxot. Pl. volt egy "Rendering with natural light" - vagy valami hasonló demo, ami a 9700-as kártyákon már simán nyomott HDR-t...

Istencsászár
Mer ott nem a parasztvakítás a lényeg, ott megcsinálják 5 évre a gépet amibõl 5 év mulva kihozzák a maxot és minden gém egyenletesen fog futni totál folyamatos sebességgel, ellenben pc júzerekkel keresik halálra magukat a havonta megjelenõ vgaval amit eladnak mer beveszi a sok ember hogy jobb, ( azt rájön mégse ). Üzlet semmi más.

Evogordon
Na akkor nincs lebutítva a grafika. De akkor az hogy menne ilyen grafikán???

PyRex
persze-persze, maradj ebben a tudatban :))))))))))

(ménem lehet felfogni, hogy a 3 core-os proci és a speckó grafikus chip mind2 célhardver, aminél nehezen lesz jobb (gyorsabb) egy összetákolt pc, amin windows fut...)

Evogordon
De ha ez már így van akko tuti hogy xbox360-ra az oblivion grafikája butítottabb mint gépen.

PyRex
LOOOOOOOOOOOL!

160 ezer forintos videokártya (akkor még mást nem vettél ugye a géphez) képes kemény átlag 30FPS-re az oblivionban :))))))

Ebbõl a pénzbõl kb. 2 X360-at veszel...

Magiszter
Jóvanna. De ha még egyszer leédesemezel akkor megharaplak <#nevetes1>

Amúgy meg elegem lett a számítógépekbõl egy idõre. Jövõre benézek egy boltba és annyi addig is:

FOXX supreme
z új kártyát a konkurens Radeon X1900 XTX és márkatársa, a GeForce 7900 GTX mellé helyezve látszik, semmivel sem hosszabb náluk. Mivel az egyes nyomtatott áramkörök lapos, egyslotos hûtést kaptak, a VGA-szendvics még csak nem is szélesebb ellenfeleinél. Nagy dolog ez, hiszen így a valójában két kártyából készített egység ugyanolyan használati értékû, mint szóló konkurensei.

FOXX supreme
hát pont ott a teszt, pont arra van kitérõ hogy nem nagyobb egyáltalán, szélességébe se

Evogordon
azért az nemigaz :D az ati x1900xtx-tõl is nagyobb

FOXX supreme
nem nem tanultam meg, és nem is fogom:)

FOXX supreme
mérete? mivan vele?

ugyanakkora mint az atik vagy a gyengébb nvidiák...

Ability
egybeépítés vs. hozzáépítés

nem mindegy, és igazából a te kommentedbõl inkább az elsõre asszociál az ember

amúgy nyugi, ne vedd ennyire komolyan édesem :D