CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Gondolkodtam (én is meglepõdtem <#idiota>). ÉS arra jutottam hogy ha a Crysis-nek kétszer ilyen jó a grafikája mint ennek a (cry)tekdemónak akkor mediumon kb ilyen élményt nyújt majdan mint ez.

berlinboy6329
áá,már értem. Thx!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PyRex
Jaja, nem annyira színes, kontrasztosabb és sokkal élethûbb.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

fakóbb lesz sokkal, és sztem még élethûbb is picivel.

Magiszter
Hmm. lehet elõvezsem a Far Cry-t és TV-n kitolva játszom vlee egy kicsit. Már úgyis tudom ULTRA HIGH-on tolni :D
Amúgy a Cold mod az miben más?

PyRex
pontosan: egy HD kompatibilis LCD TV-n nem lesz jobb képe, mint egy LCD monitoron, de egy 82 centis 16:9-es CRT TV-n viszont sokkal valósághûbb, de már a Far Cry is. Pláne, ha "Cold" módba rakod a grafikát. Na akkor nagyon durva :)

Magiszter
Hogyne 4 is van :DDD
Csak egy egyszerû mezei ORION (mint az ûrhajó) batárnagy állat TV-m van. Ha HD-s milkás tévém volna mondtam volna hogy simább a kép? Azért simább mert a tv felbontása (pixel/incs) sokkal alacsonyabb mint egy monitoré. Azaz úgyanakkora teljesítmény mellett a kép mégis élethûbb mert nem látszanak a fûrészfogak(ergó elmossódik). Mondjuk így az apró részletek is eltûnnek. No de majd akkor játszom húdenagy részletességgel ha lesz hozzá vasam is ;-)

Dof-hoz meg annyit hogy Studio Max-ban iszonyat ideig tart a Dof-ot berenderelni ugyanis 1 képkockán 12x megy át. Bár lehet állítani de az optimális minõséget csak 12x-es "egyeztetés" után tudja hozni. Ha azt vesszük hogy mondjuk 1 képkockát 2 másodpercig renderel akkor a dof után 2x12 ms lesz belõle azaz 24. És még nem számoltattam le vele a motion blurt (ami meg érdekes módon kb 0,2ms-t vesz igénybe) a lens effektetket, raytrance felületeket... Érdekes hogy a Crysisben meg a dof megy könnyebben míg a motion blur-hoz (ami tényleg szép lett) meg már erõs gép kell.
No de ide kérem a kezeim közé tesztelésre, egy géppel együtt. :D

Evogordon
Mutatok egy példát :D
DOF
Magyarúl amire koncentrálsz az éles a többi pedig homályos...

berlinboy6329
Most a Depth of Field mi lenne?A távolságokat ábrázolja,hogy lesel a bokorból,és a bokor közelebb van az ember meg távolabb és ezt hozza elõtérbe,hogy hogy reális legyen a távolság amikor nézzük? (Na ezt most jól megaszontam.)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
ezt mi tudjuk :D legalábbis én :D ez sztem 1 az 1ben FarCry grafja megdobva egy kis Depht (huhh ezt máshogy irják <#idiota>) of Fielddel meg még 1-2 effektel.

@

lac coo
Vegyétek figyelembe , hogy jóval gyengébb a graf a The Project-ben , és gyakorlatilag csak egy zárt szobában zajlik ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

armageddon666
de normál CRT TVtek van? vagy LCD/plazma/projektoros HD readys übersirályos TV?

@

Evogordon
Nekem is van itt egy tv a monitor mellet fl méterre majd kipróbálom. De neked milyen tv-d van? Iyen átlagos vagy valami komolyabb?

Magiszter
Kipróbáltam úgy hogy kitoltam a tévére. Hát kicsit hanyadtvágódtam. Sokkal szebbnek látszik, sokkal simább a kép (AA). Szóval lehet hogy ha kijön a krájzisz akkor tévén fogom játszani, úgy méginkább fílm hatása lesz :DDDD

Evogordon
Letltöm már én is és meglesem mennyi fps-em lessz. Mert Én nem vettem észre akadást 6x-os AA 1024-es felbontás mellet és minden max-ra véve..

Én is teszteltem a The Projectet.
konfigom: MSI P4N Diamond, P4 3.0, Asus 7800gtx 256, 2gb ddrII.

1024x768,4x AA-val stabil 45 FPS,
1600x1200, 4x AA-val átlag 25 FPS

Állat ez a cucc, párszor megnéztem:) A legjobb, mikor a szörny visszaváltozik és a láthatatlanságból újra látható lesz. Meg a nõ melltartójának csillogása<#idiota>

nem tom de nálam voltak olyan helyek ahol homályosak voltak a dolgok (csávó arca, szörny stb.) de csak néhány helyen
ja és a víz egy gusztulstalan egyszínû valami (lehet hogy csak nálam)

armageddon666
faca naon :D nem számoltam átlagot meg nem tom hogy mutatja-e az átlag FPSt de olyan kb 20 volt... bár inkább 20 alatt :(( de mondom nem néztem és lehet hogy csak parázok és nekem is megvan az átlag 30 :D

@

Magiszter
megnyomtam az "i" gombot :DDDDD
Amúgy nyomjátok meg a spacet valahol a bemutató közben és mozgassátok az egeret :DDD

külön programmal : FRAPS a neve :)
ja amúgy betöltött nekem is

Evogordon
Az fps-t holl lehet nézni? Vagy te külön progival nézed?

Evogordon
Nekem gyorsan betöltött.

sokáig tölt az elején? mert nekem mintha megállt volna a betöltés

Magiszter
a gépem:
Intel 3,2 Prescot, GF6600Gt 128Mb, 1Gb RAM /400. A Fontosabbak. Ja és friss windows és ha minden igaz akkor a legújabb VGA Driver.

msot néztem hogy alapból 1024*768 32 bit, 4xAA-ra lövi be. Ha levettem 2x-esre akkor már a 40 FPS volt az átlag. De érdekes módon ha 0-ra vettem akkor is <#fejvakaras><#nemtudom>

Evogordon
Milyen gped van? Mert én is lefuttatam nem néztem mennyi az fps de nem akadt...

Magiszter
Nah leteszteletem. Nálam az átlag az a 30 fps. ez jelenti azt hogy 1-2 helyen volt 50-55 másutt meg 15-16. A kameraváltásoknál egy pillanatot akad és annyi. amúgy az interaktív módban tök érdekes élmányt nyújt és nagyon szép.:D bár messze van a crysis-tõl ez tény.

Nah lefuttatom még 1x

Evogordon
http://www2.ati.com/misc/crytek/theprojectv1-1.exe

Evogordon
adok 1 linket pill

Mármint a mutatott oldalon nuku link.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tök jó hogy van, de hogy lehet letölteni onnan link nélkül?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Evogordon
Én nem tudtam onan de google-ban kerestem egy másik linket..

Magiszter
És ezt hogy kell letölteni?

<#shakehead>

Ability
Már ezt se bírta a gépem anno... ^O^
PyRex
Ez egy real-time CryEngine bemutató, de messze szarabb, mint amit a Crysis-ben látni fogsz. Kb. a Far Cry és a Crysis grafikája között van félúton. Érdekessége, hogy real time, tehát nem felvett video, hanem a géped valós idõben számolja ki...

Evogordon
<#idiota>A linket kifelejtettem
http://www.crysis-online.com/Downloads/

mi mi?

Evogordon
Ez egyébként mi? És miért a letöltések között van ha le se lehet tölteni?<#conf>

armageddon666
én ugy tervezem hogy mindenképpen megveszem az X2 3800+-t és még 1GB vagy 512MB memóriát és mire kijön remélem lemegy a recommended videókártyák ára...

@

Evogordon
Nekem 3000+AMD64-em van de fel van huzva 4000+-osra úgy hogy a gyárihûtõ van rajta és alig van hõemelkedés. Remélem ezzel elfog menni ha nem akkor megvesze én is az x2-es 3800+-osat.

Magiszter
Hogy õszinte legyek én msot amd/nvidiában gondolkozom. árban még így is 180-200 az a konfig amit kinéztem. De ha jövõre esetleg már lesz 4 magos CPU mittommi akkor arra lecsapok gyyöngy-tyúk a takonyra :DDD
Addig viszont még párszor megfordul a föld.
Most csak egy gyenge 3,2-es prescot-om van egy picit húzott 6600GT-vel meg 1 giga 333/400-as rammal. A mostani gémek jól mennek medium-high között de majd meglássuk :))))

erre telik.. gondolni kell másra is D:

PyRex
Intel Core Duo-t kellene venni :)))))))

Magiszter
Rendelj nekem is maaaaajd kifizetem <#hehe>

<örül hogy örül>

PyRex. Hát igen. Egy dzsungel-es pálya nem ártana(lesz másmilyen is<#conf>). Bár így is tudom hogy kevés leszek neki a medium-hoz, de szeretnék meggyõzõdni róla <#wave><#nyes>

PyRex
Nekem csak single core-os procim van, de abból asszem' brutális :)
Egy 3800+ A64, de valami 4600+ fölé van most húzva és léghûtéssel megy (Zalman, minimum fordulaton - hangtalan), feszemelés nélkül. Gondolom nagyonn fordulattal picit még menne feljebb is, most valami 2,81GHz-en megy. Ja meg a ramok brutálisak: 500-as, 2x1GB. Szerintem ezzel nem lesz gond, de a 6600GT-t tuti cserélnem kell :)))

remélem elég lesz nekie x2 3800+ cpu mer megrendeltem ;)))99

<örül>

PyRex
Pedig jó lenne egy techdemo szerû pályarészlet (mondjuk a dzsungeles - mert az akad szvsz a legjobban), hogy felkészülhessünk a legrosszabbra :)))

Magiszter
elklimpírozta. szerintem demot akart írni <#nemtudom>
demó szerintem nem fog megjelenni, vagy ha igen akkor piros masnival lesz átkötve és ránküvöltik hogy MEGLEPETÉS! Vagy demo csak akkor lesz miután már megjelent a teljes. Ilyenre mostanság sok példa van. De reméljük a legjobbat. <#eljen>

Paulie
de mat?<#help>

.

de mat-ról sajnos nem tudunk :(((

Doom 4
és tud valaki hozzá de mat vagy hogy mikor jelenik meg a demo ? (Mert a teljes sokára)

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."