31662
CRYSIS
-
#7556 25-30 1440*900ban high-on...már pármilliószor írtam le csak.. -
#7555 bakker 4 napja is ezt mondtad :D
4 nap az simán eltelik hidd el. -
#7554 Ati nem ad ki driver-t? -
#7553 Az VISTA "nfo" szerint:
Improved compatibility for PT Boats: Knights of the Sea and added NVIDIA SLI profile for Team Fortress 2
Az XP "nfo" szerint:
Improved compatibility for The Way It’s Meant To Be Played™ game titles: BioShock, Crysis, Enemy Territory: Quake Wars, Hellgate: London, PT Boats: Knights of the Sea, and World in Conflict.
Added NVIDIA SLI profile for Team Fortress 2.
Majd éjszaka letesztelem ;) -
Gabyee #7552 Sziasztok!
Most van egy x1950pro kártyám és egy SLI alaplapom.Azon agyalok hogy vennék hozzá még egy ugyanilyen kareszt.Mennyivel lenne jobb a teljesítmény a játékban persze dx9-ben egy dx10 kártyához képest?Vagy inkább gondolkodjak valami dx10 kareszon?
Vélemény,esetleg SLI tapasztalatok? -
#7551 Nagyika vagyok...csak a másik reggel történt valami:DDDD.
ELKÉSZÜLT A 4. CRYSIS INGAME VIDEÓM A BÉTÁRÓL:
Letölthető: INNEN!!!! -
#7550 Ez csak a Crysison javít vagy úgy mindenen? -
#7549 Most az NVIDIA tényleg nagyon fejleszti a drivereket. Remélem nincs valami baj és nem ezért van ez a gyors fejlesztés. Nemtudja valaki mikor lesz normális gépigény? Aki 8800 GTS 320MB-ossal probálta a beta-t annak mennyi FPS-t ment általában? és milyen felbontáson? Gondolom már megkérdezték vagy 500-an de ha nemnagy gond akkor válaszolna valaki...
Előre is köszönöm! -
#7548 Pedig tegnap raktam fel a 163.69-es drivert !! -
#7547 ÚJ BÉTA DRIVER
Dolgozik az NVIDIA is keményen -
#7546 Elméletileg nem. Bár nekem nemsokára (remélem) lesz egy 8600GTS-em így majd kipróbálom DX10-ben is vista alatt nem csak DX9-ben XP alatt. -
#7545 Akkor isten ments felrakni! -
csabika6630 #7544 A vistát kötelező lesz felrakni? Akkor is ha direckx 9es kártyám van? -
#7543 MÉG 4 nap! -
#7542 Jee már csak NÉGY nap! -
#7541 Esküszöm, ki sem találhattak volna találóbb nevet ennek a "játéknak". Crysis. A játékGYÁRTÁS (nem készítés) krízise. -
#7540 Nagykerbe :) -
#7539 Hali!
Látom,hogy a játék 56 nap múlva jelenik meg,szal akkor már meg is tudom vásárolni,vagy csak később?
mit jelent ez a gyakorlatban?
thanks... -
#7538 hol 50 a 8800gts? linket pls... jolesz az 60-65nek.
és ráadásul ez még a high-hoz sem elég (beta-ban) ... most kellene örülni? -
#7537 Szegény ellen csak annyit lát hogy egy lebegő kéz egy fegyverrel suhan feléje és írdatlanul oszt. Még ha el sem találod is kinyiffan szívrohamban. Ez az igazi amerikai szuperkatona :-D -
#7536 Hát igen, a lebegésről le lehetne mostmár szokni minden fejlesztőnek. Remélem az új COD-ban sem fogunk lebegni. :) -
ricsa008 #7535 fölös béta kulycsa nincs valakinek (nem nekem kell) -
#7534 Én most pont ezen röhögök, hogy szerencsére újabban egyre több játéknél látszika csávó lába, erre a MoH Airbone-nál pont nem xD Azért egy ilyen sorozat tagjától, amit most adnak ki és ilyen grafja van, ez lenne a minimum, hogy nem lebegünk. -
#7533 FEAR ,és a többi .... ? ;) -
Caine #7532 El sem hiszem!
Imáim végre megahallgattattak és nem egy lebeggő kameraként kell végiglevitálni a játékot.
Ha lenézek látom a testem meg a lábam. VAN testem meg lábam.
Most zeljesen elérzékenyültem ... -
#7531 XDDDDDD de rá nem hat a fizika? nem hajlik XDDDDDDDDDD ja és mégvalami XDDDDDDDDDDDDDDD
[right] minek ilyen erős gép ha nincs mellé...
-
Nagy01 #7530 A gépem: E4300 @ 2.9ghz, 2gb ram , 8800GTS, 1440 *900ban high on ..25-30fps Xp alatt dee néha mint mindenkinél leesik 20alá is ...A gts-em 320mb-os. És asszem ennyi.És a "sniper" nem sniper volt hanem csak egy egyszerű távcső.És a madár nem csak úgy felborult hanem lelőltem xDDDDDD LOL.
És hal sem csak ÚÚÚGY felborult hanem lelőltem.. XDDDDD. -
#7529 kecseg
ON! -
#7528 "Én maradok a csajoknál meg a szép mellekre felálló dolgoknál"=bisex vagy? XD -
#7527 Kérem forduljon orvoshoz. Én maradok a csajoknál meg a szép mellekre felálló dolgoknál :] jó crysis-t a félmilliós gépeken :]
[right] 2menet között azért irígykedek majd a gépetekre -
#7526 Azt valaki tudja mennyi videomemoriát eszik a játék ? -
#7525 de azt nem, hogy 320-as vagy 640-es GTSel tolja... -
#7524 van sniper a betaban.. igazabol van egy fegyvered és arra pakolhatsz silencert, sniper scope-ot, esetleg gránát vetőt... elég teccetős a cumó. jó lesz :)
amikor a ruha visszaszól hogy Maximum strenght, energy crittical... feláll a szőr a hátamon, nagyon állat :D -
HM #7523 Már leírta sokszor. -
#7522 görcsberándulnak az izmai mikor meglátja a nanorucid :] -
#7521 Engem is erdekelne !Meg hogy menyi az atlag FPS-ed? -
#7520 És ez csak így lazán felborul? -
mikiking #7519 Sniper nincs a betaba ??? msot néztem meg az orr(v)lövészt.hát bevagyok kattanva a sniperért.... :) egyébkét qrva jó film,de ez már OFF ! -
#7518 Légyszi ird le milyen géped van! thx -
#7517 a GTS-ed 320-as vagy 640-es?