31662
CRYSIS
  • Banano
    25-30 1440*900ban high-on...már pármilliószor írtam le csak..
  • Prince of Máté
    bakker 4 napja is ezt mondtad :D
    4 nap az simán eltelik hidd el.
  • Viktor9202
    Ati nem ad ki driver-t?
  • gduck
    Az VISTA "nfo" szerint:
    Improved compatibility for PT Boats: Knights of the Sea and added NVIDIA SLI profile for Team Fortress 2

Az XP "nfo" szerint:
    Improved compatibility for The Way It’s Meant To Be Played™ game titles: BioShock, Crysis, Enemy Territory: Quake Wars, Hellgate: London, PT Boats: Knights of the Sea, and World in Conflict.
    Added NVIDIA SLI profile for Team Fortress 2.

Majd éjszaka letesztelem ;)
  • Gabyee
    Sziasztok!
    Most van egy x1950pro kártyám és egy SLI alaplapom.Azon agyalok hogy vennék hozzá még egy ugyanilyen kareszt.Mennyivel lenne jobb a teljesítmény a játékban persze dx9-ben egy dx10 kártyához képest?Vagy inkább gondolkodjak valami dx10 kareszon?
    Vélemény,esetleg SLI tapasztalatok?
  • Banano
    Nagyika vagyok...csak a másik reggel történt valami:DDDD.
    ELKÉSZÜLT A 4. CRYSIS INGAME VIDEÓM A BÉTÁRÓL:
    Letölthető: INNEN!!!!
  • KILLER2
    Ez csak a Crysison javít vagy úgy mindenen?
  • SD456
    Most az NVIDIA tényleg nagyon fejleszti a drivereket. Remélem nincs valami baj és nem ezért van ez a gyors fejlesztés. Nemtudja valaki mikor lesz normális gépigény? Aki 8800 GTS 320MB-ossal probálta a beta-t annak mennyi FPS-t ment általában? és milyen felbontáson? Gondolom már megkérdezték vagy 500-an de ha nemnagy gond akkor válaszolna valaki...

Előre is köszönöm!
  • wesker24
    Pedig tegnap raktam fel a 163.69-es drivert !!
  • gduck
    ÚJ BÉTA DRIVER

Dolgozik az NVIDIA is keményen
  • Magiszter
    Elméletileg nem. Bár nekem nemsokára (remélem) lesz egy 8600GTS-em így majd kipróbálom DX10-ben is vista alatt nem csak DX9-ben XP alatt.
  • gduck
    Akkor isten ments felrakni!
  • csabika6630
    A vistát kötelező lesz felrakni? Akkor is ha direckx 9es kártyám van?
  • Mr_no_NaMe
    MÉG 4 nap!
  • Prince of Máté
    Jee már csak NÉGY nap!
  • pIIrash
    Esküszöm, ki sem találhattak volna találóbb nevet ennek a "játéknak". Crysis. A játékGYÁRTÁS (nem készítés) krízise.
  • Mr_no_NaMe
    Nagykerbe :)
  • mflex #7539
    Hali!

Látom,hogy a játék 56 nap múlva jelenik meg,szal akkor már meg is tudom vásárolni,vagy csak később?

mit jelent ez a gyakorlatban?

thanks...
  • arty
    hol 50 a 8800gts? linket pls... jolesz az 60-65nek.

és ráadásul ez még a high-hoz sem elég (beta-ban) ... most kellene örülni?
  • Magiszter
    Szegény ellen csak annyit lát hogy egy lebegő kéz egy fegyverrel suhan feléje és írdatlanul oszt. Még ha el sem találod is kinyiffan szívrohamban. Ez az igazi amerikai szuperkatona :-D
  • dienesoft
    Hát igen, a lebegésről le lehetne mostmár szokni minden fejlesztőnek. Remélem az új COD-ban sem fogunk lebegni. :)
  • ricsa008
    fölös béta kulycsa nincs valakinek (nem nekem kell)
  • KILLER2
    Én most pont ezen röhögök, hogy szerencsére újabban egyre több játéknél látszika csávó lába, erre a MoH Airbone-nál pont nem xD Azért egy ilyen sorozat tagjától, amit most adnak ki és ilyen grafja van, ez lenne a minimum, hogy nem lebegünk.
  • lac coo
    FEAR ,és a többi .... ? ;)
  • Caine
    El sem hiszem!
    Imáim végre megahallgattattak és nem egy lebeggő kameraként kell végiglevitálni a játékot.
    Ha lenézek látom a testem meg a lábam. VAN testem meg lábam.

Most zeljesen elérzékenyültem ...
  • VRSDM
    XDDDDDD de rá nem hat a fizika? nem hajlik XDDDDDDDDDD ja és mégvalami XDDDDDDDDDDDDDDD
    [right] minek ilyen erős gép ha nincs mellé...
  • Nagy01
    A gépem: E4300 @ 2.9ghz, 2gb ram , 8800GTS, 1440 *900ban high on ..25-30fps Xp alatt dee néha mint mindenkinél leesik 20alá is ...A gts-em 320mb-os. És asszem ennyi.És a "sniper" nem sniper volt hanem csak egy egyszerű távcső.És a madár nem csak úgy felborult hanem lelőltem xDDDDDD LOL.
    És hal sem csak ÚÚÚGY felborult hanem lelőltem.. XDDDDD.
  • VRSDM
    kecseg
    ON!
  • Jaffa 2843
    "Én maradok a csajoknál meg a szép mellekre felálló dolgoknál"=bisex vagy? XD
  • VRSDM
    Kérem forduljon orvoshoz. Én maradok a csajoknál meg a szép mellekre felálló dolgoknál :] jó crysis-t a félmilliós gépeken :]
    [right] 2menet között azért irígykedek majd a gépetekre
  • lac coo
    Azt valaki tudja mennyi videomemoriát eszik a játék ?
  • Jaffa 2843
    de azt nem, hogy 320-as vagy 640-es GTSel tolja...
  • Jaffa 2843
    van sniper a betaban.. igazabol van egy fegyvered és arra pakolhatsz silencert, sniper scope-ot, esetleg gránát vetőt... elég teccetős a cumó. jó lesz :)
    amikor a ruha visszaszól hogy Maximum strenght, energy crittical... feláll a szőr a hátamon, nagyon állat :D
  • HM
    Már leírta sokszor.
  • VRSDM
    görcsberándulnak az izmai mikor meglátja a nanorucid :]
  • XenHai
    Engem is erdekelne !Meg hogy menyi az atlag FPS-ed?
  • KILLER2
    És ez csak így lazán felborul?
  • mikiking
    Sniper nincs a betaba ??? msot néztem meg az orr(v)lövészt.hát bevagyok kattanva a sniperért.... :) egyébkét qrva jó film,de ez már OFF !
  • Nyufeee
    Légyszi ird le milyen géped van! thx
  • Jaffa 2843
    a GTS-ed 320-as vagy 640-es?