CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Látod miket tud meg az ember :DDDDDDDDDDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

igen dx10.. beta szar lesz meg csak...

lac coo
Mééé PS3 szaros DX-el fog menni ?<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

berlinboy6329
Csakhát ez DX10-es gém lesz,a PS3 meg nem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

FOXX supreme
remélem ennél nem megy el az eszük:)

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

PyRex
"Miért van az hogy a játék CSAK PC felirattal van ellátva és egyesek megkérdezik hogy "nemtudjátok ps3-an olyan lesz a grafika mint pc-n?". Nem, nem lesz olyan mivel nem lesz CRYSIS sem PS2, sem PS3, sem PS4... sem XBOX, sem XBOX360 sem XBOX982... szóval CSAK PC-n lesz elérhetõ. CSAK PC!!! a GYIK alá ezt is oda kellene tenni nagy piros betûkkel.
Most jöttök azzal hogy tutira lesz PS-XBOX anyámkínjára is mert az mekkora bevétel. CRYSIS nem lesz rá, maximum CRYENGINE2-es játékok. MIvel a Crytek is azt mondta hogy ezzel a játékkal a PC-ben rejlõ lehetõségeket akarja megmutatni, hogy még mindig szebb grafikát tud produkálni mint a KONZOL ezért nem adják ki konzolra, hiába is reménykednek a konzolosok.
Vita lezárva."

Lúzerkém, a Far Cry-nál is mindenki ezt mondta, aztán most már 3 féle változat is van belõle XBOX(ok)RA, na ennyit rólad...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lehet, csak szaksajtó létére túl sok ilyen "elcsúszás" van benne, ami azért is kínos, mert az angol és német verzióban meg nem. Enyhén Fix.Tv szinvonal. A legnagyobb ökörségek mondjuk a HW tanácsadó részben, meg a konfig ajánlóban szokott lenni.

Magiszter
én teázom <#beka3>
nálunk van kávé dögivel ugorj át és adok szívesen <#nyes>

Amúgy meg nem tök mind1 hogy milyen néven közli le ez meg az? A Blikk meg a Kiskegyed is ír marhaságokat nem is olvasom, de aki igen az meg nem hisz nekem mikor azt mondom hogy a "Blikk tudományos szakfolyóiratban leközölt tényszerû információk valóságban betöltött értékük megközelíti a zérust." De csak nevetnek. Ezért mondom hogy aki nem szereti a kacsamagazinokat azok ne olvassák, és ha valaki tényszerûnek tekinti az ezen újságok által leközölt cikkeket akkor azokkal meg nem kell foglakozni.
Hogy õszinte legyek én csak az internetes újságokat olvasom. Ebbõl is 3-at (nincs reklám) és ha találok egy cikket amiben mindhárom újság megközelítõleg ugyanazt írja és nem a másik újságra hivatkozva akkor elhiszem. Arról hogy a Crysis meg a Far Cry 2, csak annyit hogy mikor elõször láttam egy képet a dzsángõlrõl akkor én is azt mondtam hogy "Azta ez meg mi? Fár Kráj kettõ? Jah nem Crizis... aha éttem Krájzisz... találó"
Szóval vannak ilyen bakölvések. bár egy újságtól...nó komment.

Értem én, de összes többi újság képes volt úgy lekommunikálni, hogy ráírták a borítûra: Crysis - A FarCry készítõitõl ... csak õk nem?

Nekem még három és fél, és elfogyott a kávé is. <#wilting>

Magiszter
bocsi csak már fáradt vagyok és még van hátra fél óra a melóból.<#unalmas>

Magiszter
Far Cry2?!<#ijedt> Én eddig azt hittem hogy ez a Wolfeinstein 4D 2006 Ultra Edition lesz! Most hatalmasat csalódtam <#rinya>

<#banplz>

Amúgy nem tetszik a Krájzisz mert nincs benne idõlassítás, varázslat, kard, és szájbepánk zene (bármi legyen is az)<#nyes> ÉS mint megtanultuk e nélkûl nincs FPS <#ejnye1>

<#idiota>

Kandurex
Viszont a Far Cry név mindenhol ismert, még az off line userek számára is, és elsõsorban az újság rájuk épít.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Biztos, ami biztos rákérdeztem a Gamstar oldalán, hogy õk honnan veszik a 2007-es megjelenést. Egy olyan újságban, ami félméteres betükkel hírdeti a boríton, hogy Far Cry2, amikor elött 3 hónappal biztosra tudni lehetett a Crysis címet, akinek meg volt elég gógyíja vagy összekötetése az meg már 2006 decemberében tudhatta (ráadásul elötte hónapokkal már volt ról szó, hogy van egy Crysis nevú project a Cyteknél!), szóval ilyen újságban mint információforrás nem sok bizodalmam van.

FOXX supreme
ahh már én se várom a crysist se:D<#idiota><#idiota>

berlinboy6329
Nekem csak az a rengeteg blur nem tetszik a pityun.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Portal tényleg baromi durva game lesz. krízis után a 2. játék amit legjobban várok.

http://thenamelessphoto.com/

Magiszter
Én egyedûl most a Portal az amire azt mondom hogy "gimi ide de azonnal". De hát az is év vége mire kijön....

.....Nah már nem is várom :D
Ennyit errõl <#idiota>

FOXX supreme
sajna:(

Magiszter
Hazucc! Látom a szemeden <#idiota>

Amúgy én már azon se lepõdnék meg ha holnap vagy ha 3 év múlva jönne ki. Kijön amikor kijön. ennyi.

Ability
Na látod, ezt mindig elfelejtem, de most végre pótoltam. :)
Megnéztem a GYIK-et és még mindíg fentartom, hogy hivatalos megjelenések a neten 2006 Q4, 2006 november, amiket találok. A kavarást pár újságíró csinálta a 2007 elejével. A készítõk meg eddig mindíg azt mondták, hogy nem tudnak összefüggésrõl a játék és a Vista megjelenésével kapcsolatban. Egy párhetes DX10 interjúban meg a CryTek fejes azt mondta, hogy minden DX10 cucc benne lesz a játékban, ami elöbb jön mint a Vista, max. lesz hozzá "Performance patch" ...

Ability
NEM, volt benne egy hiba, de javítottam.<#idiota> :)))
Magiszter
Tökkkkéletes!!!! <#nyes><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ability
** GYIK frissítve ** :)
Magiszter
egy dszungeldemonstráció meg egy dzsungeldemonstráció nagy fagyigéppel fûszerezve.

grebber
2 db volt!

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
2

Videok? Több is van?

Magiszter
lemaradt a smile rengeteg <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#idiota>

Magiszter
<#banplz>

tegnap voltak ezek a videók 12:20 kor linkelte be valaki.

Érdekes, mer' Gamestar félnapos fáziskésésben szokott lenni, úgy látszik ma elöbb megitták a kávét? :D

Magiszter
igen volt már csak a gamestar-tól belinkelve. de köszi <#nyes><#eljen>

Magiszter
Meg kellene változtatni a nevét. Hogy Klikkolj ide! Vagy Játékinfók. Csak hogy a "gyengébbek" is megtalálják, mert nem egyértelmû hogy gyakran feltett kérdések. Sokkal "vvõcsalogatóbb" szöveg kell. De ze is csak egy 5let.

Ability
Huhh Ti aztán tudtok termelni, ha kell. 65 új üzi. :D

GYIK-ba belerakom majd, hogy csak PC-re jelenik meg. (Egyébként biztos vagyok benne, hogy lesz valami folytatás vagy átirat konzolra. Farcry esetében is jött az instints. Túl nagy üzlet ez, hogy ne éljenek vele.)

Egyébként aki kérdezte a történetet üzenem, hogy lessen bele a GYIK-ba. :P
Magiszter
a negatív kritika is kritika. elolvassuk elfelejtjük ha nem tetszik :P

berlinboy6329
Rocky alatt a boxolót értettem(Oda kellett volna írni).

menjetek ki irakba, jo a garfika, kemény a harc, mi kell még? d:

Magiszter
Ja és nem ígérek egy ILM-es meg Warner Bros.-os effekteket meg hasonló. zõd dzsungel kép- egy monszta átúszík/elrepûl fagyasztott dzsungel kép. monszta kissebben úszik/repül géppityus muksó elõ megsorozza, felrobban/szétesik aztán zõd dzsungel, amcsi zászló, feliratok: Crytek/Crysis Káming szún.

FOXX supreme
rocky stílus???? én sztem megfelelõen nehéz lesz a játék

berlinboy6329
Inkább Chuck Norris. :)

berlinboy6329
Ebben a játékban 2 nagy hiba van,ami nem tetszik.

1.A Rocky stílus.Ellenség belédereszt két tárat közvertlen közelrõl,és meg se sebesülsz szinte,ellenben úgy megütöd hogy összeesik,és el is értünk a 2. .-hoz,az összeesések elég gagyik,ez 1ébként látszik a legújabb 2 HD-s minõségû videón(a 2.-on),hogy hogy esik össze(Vagy csak megfagyott?).De van olyan vid is ahol megcsapjuk az ellent és elég bénán esik össze.REmélem javítanak rajta.Én játékban elég sokmindent tudok kritizálni.Mondjuk,amikor a grannal felrobbantja a fémházat.Sztem túl könnyûek az oldalai.Minél jobb 1 gém grafikailag,annál jobban kell a bugokra figyelni.

Magiszter
Akkor kénytelen leszek rászûrcsölni. de akinek van képanyaga az plíz dobjon egy privit a linkel/linkekkel.

armageddon666
ilyen képanyags linket ne tõle m kérj :S én only SG-t nézem... néha CS2HUt meg TCM meg 1szer pont miatt belépek naponta hotdogra de kb. ennyi :D amugy meg WoW/CSS meg egyebek :D

@

Magiszter
megaûberszuperheavyadvencedusahírrócsávesz=Bruce Willis <#banplz>

hát ezt tényleg meg kell csinálni <#nyes><#nyes><#nyes>

Magiszter
Én tudok. de inkább avi-ban heggeszteném meg studio maxal. adj egy linket a képanyaggal és megcsinálom csütörtökön (ma meg holnap meló után is meló van).

izé! lesz benne ezis meg azis! szval jó lesz! sztem. :X

armageddon666
THX <#idiota>
ezt megcsinálhatná vki flashben:
1. kép a dzsungelrõl
2. átrepül egy élien és minden fagyos-dzsungel lesz mögötte
3. élin visszarepül, megjelenik szuperhightekUSAhiróplayer és szétszedi
4. CRYTEK és alá CRYSIS
:D:D:D tud vki Flasht csinálni? XD

@

Magiszter
azért szerintem a csávesz ruhájának a nyakûba ott van a cimke hogy Made in China <#idiota> ha tényleg olyan jó a graf akkor majd igyekszem meglesni játék közben tükörben X-D