CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Most jöttök azzal hogy tutira lesz PS-XBOX anyámkínjára is mert az mekkora bevétel. CRYSIS nem lesz rá, maximum CRYENGINE2-es játékok. MIvel a Crytek is azt mondta hogy ezzel a játékkal a PC-ben rejlõ lehetõségeket akarja megmutatni, hogy még mindig szebb grafikát tud produkálni mint a KONZOL ezért nem adják ki konzolra, hiába is reménykednek a konzolosok.
Vita lezárva."
Lúzerkém, a Far Cry-nál is mindenki ezt mondta, aztán most már 3 féle változat is van belõle XBOX(ok)RA, na ennyit rólad...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
nálunk van kávé dögivel ugorj át és adok szívesen <#nyes>#nyes>
Amúgy meg nem tök mind1 hogy milyen néven közli le ez meg az? A Blikk meg a Kiskegyed is ír marhaságokat nem is olvasom, de aki igen az meg nem hisz nekem mikor azt mondom hogy a "Blikk tudományos szakfolyóiratban leközölt tényszerû információk valóságban betöltött értékük megközelíti a zérust." De csak nevetnek. Ezért mondom hogy aki nem szereti a kacsamagazinokat azok ne olvassák, és ha valaki tényszerûnek tekinti az ezen újságok által leközölt cikkeket akkor azokkal meg nem kell foglakozni.
Hogy õszinte legyek én csak az internetes újságokat olvasom. Ebbõl is 3-at (nincs reklám) és ha találok egy cikket amiben mindhárom újság megközelítõleg ugyanazt írja és nem a másik újságra hivatkozva akkor elhiszem. Arról hogy a Crysis meg a Far Cry 2, csak annyit hogy mikor elõször láttam egy képet a dzsángõlrõl akkor én is azt mondtam hogy "Azta ez meg mi? Fár Kráj kettõ? Jah nem Crizis... aha éttem Krájzisz... találó"
Szóval vannak ilyen bakölvések. bár egy újságtól...nó komment.
<#banplz>#banplz>
Amúgy nem tetszik a Krájzisz mert nincs benne idõlassítás, varázslat, kard, és szájbepánk zene (bármi legyen is az)<#nyes>#nyes> ÉS mint megtanultuk e nélkûl nincs FPS <#ejnye1>#ejnye1>
<#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://thenamelessphoto.com/
.....Nah már nem is várom :D
Ennyit errõl <#idiota>#idiota>
Amúgy én már azon se lepõdnék meg ha holnap vagy ha 3 év múlva jönne ki. Kijön amikor kijön. ennyi.
Crysis: Fizikai Motor Hent Bemutató - Hardwired
GYIK-ba belerakom majd, hogy csak PC-re jelenik meg. (Egyébként biztos vagyok benne, hogy lesz valami folytatás vagy átirat konzolra. Farcry esetében is jött az instints. Túl nagy üzlet ez, hogy ne éljenek vele.)
Egyébként aki kérdezte a történetet üzenem, hogy lessen bele a GYIK-ba. :P
1.A Rocky stílus.Ellenség belédereszt két tárat közvertlen közelrõl,és meg se sebesülsz szinte,ellenben úgy megütöd hogy összeesik,és el is értünk a 2. .-hoz,az összeesések elég gagyik,ez 1ébként látszik a legújabb 2 HD-s minõségû videón(a 2.-on),hogy hogy esik össze(Vagy csak megfagyott?).De van olyan vid is ahol megcsapjuk az ellent és elég bénán esik össze.REmélem javítanak rajta.Én játékban elég sokmindent tudok kritizálni.Mondjuk,amikor a grannal felrobbantja a fémházat.Sztem túl könnyûek az oldalai.Minél jobb 1 gém grafikailag,annál jobban kell a bugokra figyelni.
@
hát ezt tényleg meg kell csinálni <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ezt megcsinálhatná vki flashben:
1. kép a dzsungelrõl
2. átrepül egy élien és minden fagyos-dzsungel lesz mögötte
3. élin visszarepül, megjelenik szuperhightekUSAhiróplayer és szétszedi
4. CRYTEK és alá CRYSIS
:D:D:D tud vki Flasht csinálni? XD
@