Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor már csak a codec pack-ot kell szanálnod, és düböröghet a játék.
üdw.
lenne egy kérdésem. feltettem az emergency4 delux verziót, (a simánál ugyan úgy megvan a probléma) crack megvan hozzá, de a deluxhoz nemtaláltam patch-et. elindítom, bejön a videó, fekete képernyõ és kilép. se hibaüzi se semmi.
a gépem nem egy izomgép de a minimum sztem megvan:
AMD Athlon XP 2400+
2.00 GHZ 1GB RAM
ATI 9200SE 128MB VGA

Kérlek segitsetek mi lehet a megoldás???
a videókari drivert már frissítettem...
köszi szépen, egyre jobban haladok a mod-dal.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Gyocsika
Nagyon jók lettek, várjuk a modot!!!

Nézzétek meg a Lánglovagok fórum Emergency 4 topikjában az Orosháza Mod-ról eddig készült fotókat (van jónéhány).

Kedves Fórumozok!

Elkészült egy Magyar em-4-es weblap: www.emergency-4.extra.hu
Alapból letöltöttem már.És így nem megy.
http://downloads.emergency-planet.com/index.php?act=view&id=34

innen szedd le a patch-et, csak ezzel mennek a küldetések 1.5-ben
thomasthomas
Hi!

Én sajnos nem tudom hogy hányadik pályánál tartok és elakadtam.A küldetés:
1)A bemutatóvideóban van egy fehér öltözetben egy férfi, rajta szemüveg, és betesz egy pisztolyt a belsõ zsebébe.(A táskájába pénzkötegek vannak)
2)A küldetés csinálásakor nem tudom mit kéne csinálni..táskás embert nem látok, se fehér öltözetût..

elõre is thx.

Már 2x újraraktam.Csak az la mos 1.5 van fönt
Gyocsika
Csáo, én nem nagyon próbáltam még, de elvileg mûködnie kellene! Próbáld újra rakni, lehet h nagyon sok modod van fenn egyszerre, és ez bezavarhat, de elvileg nem szabadna.

Mindenkinél mûködik?
L.A mod 1.4 s 1.5ben is a küldetés módban az elsõ küldetés alatt kilép a játékból.Miért?
A buldózer egyátalán nincs is benne a freeplaybase.xml fájlban.
Van sok eseményt,de 5-6 féle.És amikor 1 óra játék alatt már 4-5 ugyanolyan tûzeset van,vagy baleset,akkor az rohadt uncsi.Ezen kellene kicsit bõvíteni,szerintem.Akkor sokkal érdekesebb lenne a játék.
Ez azért van, mert nem riasztható. Akkor lehet riasztani egy jármûvet, ha a freeplaybase.xml fájlban a kocsi mellett pl. egy 1-es szám szerepel, ha nulla van, akkor nem elérhetõ a jármû.

Az xml fájlokkal nagyon vigyázni kell, mert ha valamit belebarmolunk, összeomlik a játék, és rakhatjuk újra.

Az missziókat nem kéne berakni a freeplay map-ba, nagyon akadozna a játék tõle. Jobb ha külön vannak. Freeplayben mindig van sok esemény.

Los Angeles mod 1.3,14,1.5-nél is találtam egy "hibát".A képen,ami a modról van,látható egy buldózer illetve az ezt szállító teherautó.Ám a freeplay módban nincs benne.
Hogy lehet beletenni?Már többször jól jött volna.
A másik problémám a játékkal,hogy freeplayben nagyon kevés az "akciók" típusa és pár hét alatt unalmassá válik.Nem lehet ezen bõvíteni?Például a champainnál lévõ akciókból betenni a freeplaybe is néhányat?
Gyocsika
Köszi h szóltál, véletlenül lemaradt az 5-ös a 12 elõl 😊

Codec pack van a gépeden? Esetleg még a videokártya drivert frissítds.
Szia Gyocsika!

Most néztem a "gy.i.k."-et, a rendszerkövetelményeknél a memóriaigényt javítsd ki 12-rõl 512-re, mert annyival sztem meg sem mozdulna.
Los Angeles Mod 1.5 betöltésé után,amikor indulna a játék,akkor kilép a játékból.Van valakinek valamilyen tipje,hogy mi a gond?
lennie kell benne, mert nekem van benne, és másoknak is sztem.

ZAZ
Én letöltöttem egy 88 megás vagy mennyi Szlonok mod 1.9-et mer azt olvastam hogy ez valami javítás vagy mi de abban sincsen szabadjáték!

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

van benne. A legfrissebb verzió fenn van a Lánglovagok fórumon.

ZAZ
A Szolnok modban nincs szabadjáték?

Gyocsika
Elõre is köszönjük!
Jó munkát hozzá!

Természetesen lefogjuk fordítani a Deluxe változatot is, ám elöbb be fejezzük a sima változat fordítását. Ígérem, ha azzal készen leszünk, a Deluxe változat fog következni. Viszont annak a fordítása már kompatibilis lesz az 1.3-as javítással is. Mondjuk úgy hogy kétfajta fordítást fogtok kapni. Egy sima 1.0-ás és egy 1.3-as deluxe fordítást<#hehe>

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Gyocsika
Köszönjük a sok fáradozást, biztos jó lesz majd ha kész lesz.
Egy ötletem lenne, szerintem elég kevesen játszanak már a sim EM4-el, aki modokkal játszik, az már általában EM4 Deluxot használ. Szóval ha majd lehetséges, akkor legyetek szívesek megoldani, hohy mûködjön majd azzal is.

Köszönettel az összes Emergency 4 rajongó!!!!

Gyocsika
Igen, az úgy mûködik 😊
Ajánlom figyelmedbe a Szeged modot és a Los Angeles modot is. Mindenképp próbáld ki õket.

ZAZ
Rájöttem hogy amikor megy a kocsi akkor rá kell kattinteni a sziréna ikonra és akkor megy 😊!Egyébként alapjátékkal és azon belöl a Szolnok moddal!

Gyocsika
Sima alapjáték? Vagy moddal játszasz?

ZAZ
Sziasztok lenne egy kérdésem.Az miért van hogy a sziréna hangot nem hallom?Az elején még mûködött de mostmár nem leet hallani!A hangoknál megtaláltam ott rákattintok akkor megy de a játékban nem!Nem tudjátok miért van ez?Elõre is kösz!

Üdv mindenkinek!

Félig meddig jó hírrel szolgálhatok azoknak akik már várják a játék fordítását.
Most tartunk 52%-nál. Tehát halad a munka de piszok lassan, ugyanis egész egyszerüen az angolosítás nagyon sok helyen értelmetlen. Szerintem az angol illetõ aki készítette, egyszerüen nem állt a helyzet magaslatán.

ZAZ
KÖSZÖNÖM<#worship>!Mûködik!<#smile>Én kicseréltem a de-t de mivel nekem CSEH verzióm van ezért nem a de velment hanem kicseréltem a cz-t és úgy már mûködik!<#smile>Mégegyszer köszi szépen!Csak a menü magyar vagy a játékban is van egy kettõ magyar szó?

ZAZ
OK.Kipróbálom!

Nekem Deluxe verzió van meg, és a Lang/de mappában felülírtam a fájlokat az angolosításban szereplõkkel és mûködik teljesen jól.

ZAZ
Hát én úgy csináltam ahogy le volt írva!Elõször is a Vehicle mappát bemásoltam oda ahova kell utána az ott lévé XML filékat bemásoltam a Lang os mappáa de elõtte csináltam neki egy fr-es mappát mert az volt az egyik filéba írva hogy az fr mappába kell rakni.Beleraktam és semmi!

Gyocsika
Jó helyre másoltad?

ZAZ
Köszi ezeket már tudom!Az angolosításd meg letöltöttem beraktam(remélem oda ahova kell)és nem megy!😞Egyébként nekem CSEH-SZLOVÁK verzióm van!

Gyocsika
A játékban sajnos nem lehet nyelvet választani, nézd meg a F.A.Q-ot és találsz "angolosítást". (A magyarítás már készül)

ZAZ
Sziasztok!A játékban hol tudok nyelvet változtattni?Elõre is kösz!

chrysler300c
Sztem lenne igény arra hogy a delux verziót is lefordítsátok mert egy csomóan a deluxxal játszanak! Ha az alap em4-é megvan akkor a deluxeé már nem nagy feladat annyira sztem!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Gyocsika
Frissítve!
Köszi elõre is!

Gyocsika
Nézd meg a FAQ-ot, ott leírtam.

Üdv mindenkinek!
Láttam hogy ki raktátok a fordítós oldalunkat a faq-ba.
szeretném ha módosítanátok vagy legalábbis bele írnátok a következõt: A fordítás állapota jelenleg 50%-os, illetve ez a fordítás csak és kizárólag a sima Emergency 4-re rakható fel, viszont mivel az elérhetõ angolosítás egyszerüen hibás,(ezalatt azt értem hogy míg a német változatra az angolosítás tökéletes, addig viszont ha mi át írjuk az angol szövegeket, akkor kriksz-krakszok jelennek meg a játékban. Ha a német szövegeket írjuk át, akkor viszont tökéletesen kezel minden magyar betût a játék). A lényeg az hogy egyrészt készûl a fordítás, másrészt ez csak az alap játék magyarítása lesz. Ha lesz rá igény, természetesen elkészítjük a deluxe változat fordítását is.

valaki tud abban segíteni hogy letöltöttem a LA modott felraktam meg minden és nemtom hogy hól lehet azzal játszani..
#592 hozzászólásnál van egy link.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

na megy ... köszi szépen mégegyszer!!! márcsak angolosítás kéne!!!!!!! 😊 többet nem kérek 😄

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

valóban azt haszálok.... remélem télleg jó lesz!!! mindenesetre köszi szépen 😊

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

Szia. A Codec pack a hibás. Ha elsetleg K-Lite Codec packot használsz akkor azt töröld le a gépedrõl. Utána menni fog.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P