Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy kérdésem. feltettem az emergency4 delux verziót, (a simánál ugyan úgy megvan a probléma) crack megvan hozzá, de a deluxhoz nemtaláltam patch-et. elindítom, bejön a videó, fekete képernyõ és kilép. se hibaüzi se semmi.
a gépem nem egy izomgép de a minimum sztem megvan:
AMD Athlon XP 2400+
2.00 GHZ 1GB RAM
ATI 9200SE 128MB VGA
Kérlek segitsetek mi lehet a megoldás???
a videókari drivert már frissítettem...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Elkészült egy Magyar em-4-es weblap: www.emergency-4.extra.hu
innen szedd le a patch-et, csak ezzel mennek a küldetések 1.5-ben
Én sajnos nem tudom hogy hányadik pályánál tartok és elakadtam.A küldetés:
1)A bemutatóvideóban van egy fehér öltözetben egy férfi, rajta szemüveg, és betesz egy pisztolyt a belsõ zsebébe.(A táskájába pénzkötegek vannak)
2)A küldetés csinálásakor nem tudom mit kéne csinálni..táskás embert nem látok, se fehér öltözetût..
elõre is thx.
Az xml fájlokkal nagyon vigyázni kell, mert ha valamit belebarmolunk, összeomlik a játék, és rakhatjuk újra.
Az missziókat nem kéne berakni a freeplay map-ba, nagyon akadozna a játék tõle. Jobb ha külön vannak. Freeplayben mindig van sok esemény.
Hogy lehet beletenni?Már többször jól jött volna.
A másik problémám a játékkal,hogy freeplayben nagyon kevés az "akciók" típusa és pár hét alatt unalmassá válik.Nem lehet ezen bõvíteni?Például a champainnál lévõ akciókból betenni a freeplaybe is néhányat?
Most néztem a "gy.i.k."-et, a rendszerkövetelményeknél a memóriaigényt javítsd ki 12-rõl 512-re, mert annyival sztem meg sem mozdulna.
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Egy ötletem lenne, szerintem elég kevesen játszanak már a sim EM4-el, aki modokkal játszik, az már általában EM4 Deluxot használ. Szóval ha majd lehetséges, akkor legyetek szívesek megoldani, hohy mûködjön majd azzal is.
Köszönettel az összes Emergency 4 rajongó!!!!
Ajánlom figyelmedbe a Szeged modot és a Los Angeles modot is. Mindenképp próbáld ki õket.
Félig meddig jó hírrel szolgálhatok azoknak akik már várják a játék fordítását.
Most tartunk 52%-nál. Tehát halad a munka de piszok lassan, ugyanis egész egyszerüen az angolosítás nagyon sok helyen értelmetlen. Szerintem az angol illetõ aki készítette, egyszerüen nem állt a helyzet magaslatán.
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Láttam hogy ki raktátok a fordítós oldalunkat a faq-ba.
szeretném ha módosítanátok vagy legalábbis bele írnátok a következõt: A fordítás állapota jelenleg 50%-os, illetve ez a fordítás csak és kizárólag a sima Emergency 4-re rakható fel, viszont mivel az elérhetõ angolosítás egyszerüen hibás,(ezalatt azt értem hogy míg a német változatra az angolosítás tökéletes, addig viszont ha mi át írjuk az angol szövegeket, akkor kriksz-krakszok jelennek meg a játékban. Ha a német szövegeket írjuk át, akkor viszont tökéletesen kezel minden magyar betût a játék). A lényeg az hogy egyrészt készûl a fordítás, másrészt ez csak az alap játék magyarítása lesz. Ha lesz rá igény, természetesen elkészítjük a deluxe változat fordítását is.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P