Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DirectX, VGA kártya driver legfrissebb legyen

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Légyszi segítsetek!
Feltelepítem a játékot és amikor indítom elsötétül a képernyõ és 2mp múlva kilép.
Mi lehet a gond.semmi hibaüzenet!!!
Hello! Nekem megvan az Emergency 4 Deluxe Edition és szeretném felrakni az LA modot! Valaki el tudja nekem magyarázni hogy kell berakni az LA modot? Segítsetek kérlek!!!!
hello valaki tud teljes magyarosításról? ha igen hol találom meg?
Tudom sok kérdést tettem már föl.Bocsánat. Szal áruljátok már el hogy kell megcsinálni a tüntetést?

Tud vki még más magyar mod-ot a szeged,szolnok és orosházán kívül??

Sziasztok
Honnan tudnám letöltötteni a szszot mod 7 megvolt csak véletlen letöröltem
na okés mostmár mûködik. De állandóan kifagy ha módot teszek bele. Mit tegyek? ötlet?

nekem a 911 first responders van meg. Nekem is kilép a fekete képernyõ után. Driver-ekkel nem sokra mentem. tudtok vmi megoldást?? Elõre is köszi

hello
az mér van hogy elindítom a játékot és kilép vagy egyszerûen kiír egy hibaüzenetet olyan névvel hogy EM4.exe hiba? Ez mitõl van és hogy lehet orvosolni valaki segítsen legyen szíves!!
CptObvious
Nekem volt szerencsém a deluxe verzióhoz, annyira nem jött be. Rég játszottam már vele, ezért néhány dolog már nem rémlik annyira, de azért remélhetõleg korrektül le tudom írni.
- igen, bármilyen mikrofonnal használható (nekem legalább is ment a saját néhány száz forintos mikrofonommal 😛)
- német nyelven ment a hangvezérlés
- szerintem annyira nem használható, csak e miatt nem éri meg leszedni.

Úgy néz ki a dolog, hogy felosztja a pályát egy négyzetrácsos hálóval és az egyes négyzetekhez hozzárendel egy betût és egy számot. (mint a torpedóban)
A jármûvek pedig -ha jól emlékszem- sorszámozva lesznek. De nem számít, hogy épp rendõr vagy tûzoltóautóról van-e szó. Talán a pályára érkezés szerint adja ki a sorszámokat.
És akkor jön az hangvezérlés:
"Fahrzeug enis B vier"
Ekkor az egyes jármû elindul a B4 szektorba.

És nagyjából ennyit lehet csinálni a hangvezérléssel. Parancsokat kiadni pl a jármûnek, hogy locsolja a tûzet vagy éppen utasítani az embereket nem lehet. (Vagy csak nekem nem sikerült)
Szerintem inkább bonyolítja a játékot, mintsem könnyebbé teszi.

A Modinstaller benne van a teljes játékban, RIP-pelt verzióval nem mûködik.

Lambonorbi
Hello!Az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni a Mod installert?

Szathy
Hali!
Le szeretném tölteni a Deluxe-verziót, mert nagyon felkeltette az érdeklõdésem a hangvezérlés. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, mert mint itt olvastam, többeknek is az van meg:
-bármilyen mikrofonnal használható a hangvezérlés?
-német nyelven mûködik a hangvezérlés? (nem probléma, mert jól tudok németül is, csak szeretném tudni)
-mennyire használható a fícsör? (ha megvan a sima Er4, akkor megéri ezt is letölteni?)

Köszi a válaszokat!

Készen van az Orosháza Mod 2.0-ás verziója, a Lánglovagok fórumon a link. Freeplay map-ot nem készítette hozzá.

Hogy kell felrakni az LA modot? Tud valaki segíteni? Köszi!!!
Valaki megtudja adni az msn-cimét hogy segitsen feltelepitei az LA modot mert naon kezdõ vok! Köszi!!!!
pl. torrentrõl.

sovatalevi
honnan lehet letölteni ezt a jó játéknak tûnõ "valamit"?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Nem tud megadni valaki nekem egy msn-cimet aki tudna segiteni az LA mod feltelepitésében? Mert msn-en könnyebben el tudná nekem magyarázni mert nagyon kezdö vok benne. Az én msn-em: [email protected]. Aki tud segiteni vegyen fel msn-re! Köszi!!!
Köszönöm igy már müködik
A mod úgy van készítve, hogy csak a rendõröket és a technikusokat lehet riasztani külön. A többi kocsi a bázisokon parkol. A 2 tûzoltóság és a mentõállomásnál találsz egy dobozt, arra rákattintasz, megnyílik a tetõ, az épületben ott van az ajtónyitó ember és a hiradóügyeletes. Riasztásnál az ajtónyitó embernek kell kinyitnia a kapukat. Az ügyeletessel tudsz egységeket küldeni a helyszínekre, vagy a szolgálatparancsnok is tud erõsítést kérni.

Sziasztok
Letöltöttem a szszot mod 7 de nem müködik nics személyzet se Mentõk se Tûzoltok mit szurtam el a telepítésnél
Így lehet elindítani:

Sziasztok Orosháza Rts modban nem tudom,hogy kell elindítani a ezt irja ki FP/MP-Map kérem indítsa el a kampányt
Narxis
Szép az asztalod. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

valahogy így:

Használd a válasz gombot légszíves. Egyébként ezt az ablakot kell kapnod, ha minden jól alakul.

[/url][/img]

Igen de akk kijön egy ablak amibe vannak ezek:uninstall, make package, install package. Melyikre kattincsak?😄 és utána hogyan csináljam?😄
El tudnád mondani a telepités menetét?D😄😄 kezdõ vagyok ebbe a játékba😄 köszi
A LA Mod-ot és a többi mod-hoz hasonlóan a Modinstaller programmal lehet berakni a játékba.

hello nekem meg van az Emergency 4 Delux Edition és szeretném belerakni a Los Angeles modot. Hogy tudnám berakni a játékba? Kérlek segiccsetek!
vamatty én megyek de ha legyen harmadik is dogeidavid wok vamatty

http://virtualtrucker.oldal.biz/

Esetleg internet! <#nezze><#gun><#violent><#falbav><#kuss>
sziasztok sima emergency4 játékon lehet neten játszani és ha igen akkor mi kell hozzá?

Mindegyiknél azt mondja hogy nem ehez a rendszerhez való

Narxis
:S Akkor nem tudom

Csakhogy nálam az a gond hogy se az ATI drivert se az nVidia drivert nem fogadja el

Narxis
Milyen kártyád van? Beírod google-be, hogy ATi driver vagy nVidia driver és töltöd le amelyik van.

Pl milyet? Tudsz dobni egy linket?

Narxis
VGA

És milyen Drivert?

Narxis
Frissíts drivert vagy directx-et.

Hy! van egy gondom. letöltöttem az EM4-et és amikor el akarom indítani fekete képernyõ jön be utána meg kilép. Mi lehet a gond? Tud vki segíteni? Elõre is kösz

válasz gombot használd légyszíves.

Ha letöltöd az 1.3-as patch-ot, akkor igen. Érdemes a Deluxe-ot letölteni, azon minden mod menni fog.

Gyocsika
Huh ez jó hír!!! Köszi!

ok köszi

Narxis
Aha.

Szal ha letöltöm a sima emergency 4-et akkor is mûködni fognak a modok?

Nekem is olyan van, DVD-re írtam ki úgy, hogy az 1. CD a telepítõ, a 2. és a 3. lemez tartalmát külön mappába raktam be, így csak a mappa nevét kell megadni telepítéskor. Az Emergency 4 Deluxe abban különbözik a sima EM4-tõl, hogy benne van az 1.3-as patch, így bármilyen modot telepíteni lehet ezután.

Kösz a címet. De van 1 problémám. Csak olyan torrenteket találok amikben a cd1 cd2 cd3 van benne. Maga a játék nincs. vagy hogyha a sima emergency 4-et töltöm le abba is be lehet rakni a magyar és egyéb modokat? Mert ha igen akkor nincs gond. Légyszi segítsetek mert még nagyon kezdõ vagyok. Köszi