921
-
#841 Akkor én se. :S -
Hadrianus88 #840 Átállítottam de nem javult semmit. Felraktam az emergency 3-mat de annál is ugyanaz. Másik játékok tökéletesen mennek mind az újak mind a régiek.:( Csak ennél van ilyen probléma. Nem értem. -
#839 Állíts XP-re a kompatibilitást. Jobb klikk az ikonjára és Tulajdonságok. -
Hadrianus88 #838 Sziasztok
Nekem olyan problémám van hogy felraktam a játékot és el is indul de a játékban vibrál a képernyő. Driver frissítés már volt directX-el is próbálkoztam de semmi hatás van volt rá. Acer Aspire 5536G típusú notin futtatnám a játékot. Win7 Home Premium-ot használok. A vga-ám Ati Mobility Radeon HD4570 típusú. Bármilyen okosságnak örülök ugyanis én kifogytam az ötletekből... -
mysimspocok #837 Ja, és nem segített semmilyen frissítés sem. :( -
mysimspocok #836 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Megvan a Emergency 4, fel is telepítem és amikor elindítom bejön egy nagy feketeség, majd kilép. Másnak volt ilyen?
Nem tudja valaki a megoldást? Nagyon szeretnék vele játszani. :( -
ladisz70 #835 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_emergency_4.shtml -
ladisz70 #834 Sziasztok nem müködik az szszotmod 9 már a játék elején kidob mitöl van ez bár tudom,hogy valamit át kell irni de nem tudom hol
-
Szetaki #833 deluxe edition-hoz tudna vki nekem 1 crack linket? mer én nem találok -
Hollowdrums #832 Megoldódott a probléma, de sajnos csak úgy, hogy kicseréltem a videókártyát :s Ati256-t Nvidia128-ra...
Csak azt nem értem a többi játék akkor hogy ment...
Na de most már nem olyan nagy gond.
Még egyszer mindenkinek boldog új évet -
Hollowdrums #831 Kipróbáltam a delux verziót is azzal működik-e, de ugyanaz a helyzet.
Az a legérdekesebb, hogy egyszercsak már nem működött rendesen, pedig semmit nem csináltam (videókártya vagy directx frissítés) mégis rossz.
Más játékok tökéletesen futnak. Na mind1, megpróbálok valamit kitalálni erre. BUÉK mindenkinek -
Hollowdrums #830 szia!
Köszi a választ, sajna nem jött be. Azóta újraraktam a windows-t is, de ez sem segített... Esetleg valami más ötlet? -
pista89 #829 Próbálj meg felrakni régebbi vagy újabb videókártya drivert. -
Hollowdrums #828 Üdv!
A következő hibára tud valaki megoldást?
Emergency 4 kép
Semmi baja nem volt eddig, most viszont ez a kép fogad amikor játszani akarok... gondoltam valami "elromlott", így aztán game reinstall, directx reinstall, videókártya driver reinstall, de semmi... ugyanúgy rossz a kép... Mi lehet a gond vele? pár napja még simán játszottam vele!
A válaszokat előre is nagyon köszönöm -
bajusza #827 olvasd el a telepítési útmutatót, benne van a megoldás. -
ladisz70 #826 Sziasztok nem müködik az szszotmod 9 már a játék elején kidob mitöl van ez? -
light001 #825 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen program szükséges egy mód készítéséhez.Például mivel lehet az egyes járműveket,scripteket berakni a játékba.Hogy lehet mapot készíteni,illetve átalakítani.Ha valaki tudna ebben segíteni,illetve tudja,hogy hol találok segítséget kérem szépen segítsen.Akát itt a fórumban,akár privátban.
Előre is köszönöm:Light01 -
max100 #824 a túszmentéses részt hogy lehet megoldani mert a túsztárgyalót ha beküldöm beszélni lelövik a túszt! -
bajusza #823 Szerintem igen, nekem XP SP2 van, és minden működik. -
kazsmer #822 Nekem is kilép 2mp múlva. Win7 az oprendszer lehet ez a baj? -
bajusza #821 DirectX, VGA kártya driver legfrissebb legyen -
max100 #820 Légyszi segítsetek!
Feltelepítem a játékot és amikor indítom elsötétül a képernyő és 2mp múlva kilép.
Mi lehet a gond.semmi hibaüzenet!!! -
Sűrű Barnabás #819 Hello! Nekem megvan az Emergency 4 Deluxe Edition és szeretném felrakni az LA modot! Valaki el tudja nekem magyarázni hogy kell berakni az LA modot? Segítsetek kérlek!!!! -
Johny016 #818 hello valaki tud teljes magyarosításról? ha igen hol találom meg? -
Szetaki #817 Tudom sok kérdést tettem már föl.Bocsánat. Szal áruljátok már el hogy kell megcsinálni a tüntetést? -
Szetaki #816 Tud vki még más magyar mod-ot a szeged,szolnok és orosházán kívül?? -
ladisz70 #815 Sziasztok
Honnan tudnám letöltötteni a szszot mod 7 megvolt csak véletlen letöröltem -
Szetaki #814 na okés mostmár működik. De állandóan kifagy ha módot teszek bele. Mit tegyek? ötlet? -
Szetaki #813 nekem a 911 first responders van meg. Nekem is kilép a fekete képernyő után. Driver-ekkel nem sokra mentem. tudtok vmi megoldást?? Előre is köszi -
Johny016 #812 hello
az mér van hogy elindítom a játékot és kilép vagy egyszerűen kiír egy hibaüzenetet olyan névvel hogy EM4.exe hiba? Ez mitől van és hogy lehet orvosolni valaki segítsen legyen szíves!! -
#811 Nekem volt szerencsém a deluxe verzióhoz, annyira nem jött be. Rég játszottam már vele, ezért néhány dolog már nem rémlik annyira, de azért remélhetőleg korrektül le tudom írni.
- igen, bármilyen mikrofonnal használható (nekem legalább is ment a saját néhány száz forintos mikrofonommal :P)
- német nyelven ment a hangvezérlés
- szerintem annyira nem használható, csak e miatt nem éri meg leszedni.
Úgy néz ki a dolog, hogy felosztja a pályát egy négyzetrácsos hálóval és az egyes négyzetekhez hozzárendel egy betűt és egy számot. (mint a torpedóban)
A járművek pedig -ha jól emlékszem- sorszámozva lesznek. De nem számít, hogy épp rendőr vagy tűzoltóautóról van-e szó. Talán a pályára érkezés szerint adja ki a sorszámokat.
És akkor jön az hangvezérlés:
"Fahrzeug enis B vier"
Ekkor az egyes jármű elindul a B4 szektorba.
És nagyjából ennyit lehet csinálni a hangvezérléssel. Parancsokat kiadni pl a járműnek, hogy locsolja a tűzet vagy éppen utasítani az embereket nem lehet. (Vagy csak nekem nem sikerült)
Szerintem inkább bonyolítja a játékot, mintsem könnyebbé teszi. -
bajusza #810 A Modinstaller benne van a teljes játékban, RIP-pelt verzióval nem működik. -
#809 Hello!Az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni a Mod installert? -
#808 Hali!
Le szeretném tölteni a Deluxe-verziót, mert nagyon felkeltette az érdeklődésem a hangvezérlés. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, mert mint itt olvastam, többeknek is az van meg:
-bármilyen mikrofonnal használható a hangvezérlés?
-német nyelven működik a hangvezérlés? (nem probléma, mert jól tudok németül is, csak szeretném tudni)
-mennyire használható a fícsör? (ha megvan a sima Er4, akkor megéri ezt is letölteni?)
Köszi a válaszokat! -
bajusza #807 Készen van az Orosháza Mod 2.0-ás verziója, a Lánglovagok fórumon a link. Freeplay map-ot nem készítette hozzá. -
Sűrű Barnabás #806 Hogy kell felrakni az LA modot? Tud valaki segíteni? Köszi!!!
-
Sűrű Barnabás #805 Valaki megtudja adni az msn-cimét hogy segitsen feltelepitei az LA modot mert naon kezdő vok! Köszi!!!! -
bajusza #804 pl. torrentről. -
#803 honnan lehet letölteni ezt a jó játéknak tűnő "valamit"? -
Sűrű Barnabás #802 Nem tud megadni valaki nekem egy msn-cimet aki tudna segiteni az LA mod feltelepitésében? Mert msn-en könnyebben el tudná nekem magyarázni mert nagyon kezdö vok benne. Az én msn-em: [email protected]. Aki tud segiteni vegyen fel msn-re! Köszi!!!