Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Feltelepítem a játékot és amikor indítom elsötétül a képernyõ és 2mp múlva kilép.
Mi lehet a gond.semmi hibaüzenet!!!
Honnan tudnám letöltötteni a szszot mod 7 megvolt csak véletlen letöröltem
az mér van hogy elindítom a játékot és kilép vagy egyszerûen kiír egy hibaüzenetet olyan névvel hogy EM4.exe hiba? Ez mitõl van és hogy lehet orvosolni valaki segítsen legyen szíves!!
- igen, bármilyen mikrofonnal használható (nekem legalább is ment a saját néhány száz forintos mikrofonommal 😛)
- német nyelven ment a hangvezérlés
- szerintem annyira nem használható, csak e miatt nem éri meg leszedni.
Úgy néz ki a dolog, hogy felosztja a pályát egy négyzetrácsos hálóval és az egyes négyzetekhez hozzárendel egy betût és egy számot. (mint a torpedóban)
A jármûvek pedig -ha jól emlékszem- sorszámozva lesznek. De nem számít, hogy épp rendõr vagy tûzoltóautóról van-e szó. Talán a pályára érkezés szerint adja ki a sorszámokat.
És akkor jön az hangvezérlés:
"Fahrzeug enis B vier"
Ekkor az egyes jármû elindul a B4 szektorba.
És nagyjából ennyit lehet csinálni a hangvezérléssel. Parancsokat kiadni pl a jármûnek, hogy locsolja a tûzet vagy éppen utasítani az embereket nem lehet. (Vagy csak nekem nem sikerült)
Szerintem inkább bonyolítja a játékot, mintsem könnyebbé teszi.
Le szeretném tölteni a Deluxe-verziót, mert nagyon felkeltette az érdeklõdésem a hangvezérlés. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, mert mint itt olvastam, többeknek is az van meg:
-bármilyen mikrofonnal használható a hangvezérlés?
-német nyelven mûködik a hangvezérlés? (nem probléma, mert jól tudok németül is, csak szeretném tudni)
-mennyire használható a fícsör? (ha megvan a sima Er4, akkor megéri ezt is letölteni?)
Köszi a válaszokat!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Letöltöttem a szszot mod 7 de nem müködik nics személyzet se Mentõk se Tûzoltok mit szurtam el a telepítésnél

[/url][/img]
El tudnád mondani a telepités menetét?D😄😄 kezdõ vagyok ebbe a játékba😄 köszi
http://virtualtrucker.oldal.biz/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha letöltöd az 1.3-as patch-ot, akkor igen. Érdemes a Deluxe-ot letölteni, azon minden mod menni fog.