921
  • Flyman
    Köszi!
  • bajusza
    pl. Florian Hamburg vagy Braunschweig Mod. A Florian-nak fura a riasztási rendszere, Braunschweig viszon szuper.
  • Flyman
    Tud esetleg mondani valaki olyan modot, ami van olyan mint a winterberg vagy esetleg az az alapja csak át van alakitva?
    Mert eléggé bejön az egész, bár lehet neki kellene állni a saját igényeimre faragni...
  • bajusza
    én pl. mindennap szórakozok vele. A legfrissebb belőle az 5.74-es + egy scriptupdate patch is van hozzá. Angolosítás sajnos nincs hozzá, pedig jó lenne.
  • Flyman
    Üdv! Valaki használja a Winternberg nevű modot?
    Mi az aktuális legújabb verzió? Másik kérdés, hogy a nyelv benne német, és nem igazán értem ezt a karatyolást, nincs a modhoz "angolositás" ?
  • Sam105
    lewyy18!

AMiben a szinkron is Angol az a 911First Responders
    Torrentel le tudod tölteni innen:
    http://www.teszttesztweb.extra.hu/[isoHunt]%20911%20First%20responders%20[PC-DVD]%20[English]%20[www[1].topetorrent.com].torrent
  • Gyocsika
    Van egy FAQ itt felül nagy betűvel, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, itt az összes eddig feltett kérdésedre megvan a válasz.
  • lewyy18
    valakinek nincs meg az angol verzió? a szöveg az ok de a hangfilokat kéne "angolosítani"...aki tud segíteni pls írjon
    [email protected]
  • lewyy18
    nahhh +van...ez a K-Lit...pack volt a hibás köszi. most viszont tudnátok segíteni milyen patch-et tegyek hozzá(delux edition van)?
  • lewyy18
    milyen codec pack?
    tudnál valami linket dobni?
  • Lowhiyou
    Akkor már csak a codec pack-ot kell szanálnod, és düböröghet a játék.
  • lewyy18
    üdw.
    lenne egy kérdésem. feltettem az emergency4 delux verziót, (a simánál ugyan úgy megvan a probléma) crack megvan hozzá, de a deluxhoz nemtaláltam patch-et. elindítom, bejön a videó, fekete képernyő és kilép. se hibaüzi se semmi.
    a gépem nem egy izomgép de a minimum sztem megvan:
    AMD Athlon XP 2400+
    2.00 GHZ 1GB RAM
    ATI 9200SE 128MB VGA

Kérlek segitsetek mi lehet a megoldás???
    a videókari drivert már frissítettem...
  • bajusza
    köszi szépen, egyre jobban haladok a mod-dal.
  • Gyocsika
    Nagyon jók lettek, várjuk a modot!!!
  • bajusza
    Nézzétek meg a Lánglovagok fórum Emergency 4 topikjában az Orosháza Mod-ról eddig készült fotókat (van jónéhány).
  • Sam105
    Kedves Fórumozok!

Elkészült egy Magyar em-4-es weblap: www.emergency-4.extra.hu
  • light01
    Alapból letöltöttem már.És így nem megy.
  • Lowhiyou
    http://downloads.emergency-planet.com/index.php?act=view&id=34

innen szedd le a patch-et, csak ezzel mennek a küldetések 1.5-ben
  • thomasthomas
    Hi!

Én sajnos nem tudom hogy hányadik pályánál tartok és elakadtam.A küldetés:
    1)A bemutatóvideóban van egy fehér öltözetben egy férfi, rajta szemüveg, és betesz egy pisztolyt a belső zsebébe.(A táskájába pénzkötegek vannak)
    2)A küldetés csinálásakor nem tudom mit kéne csinálni..táskás embert nem látok, se fehér öltözetűt..

előre is thx.
  • light01
    Már 2x újraraktam.Csak az la mos 1.5 van fönt
  • Gyocsika
    Csáo, én nem nagyon próbáltam még, de elvileg működnie kellene! Próbáld újra rakni, lehet h nagyon sok modod van fenn egyszerre, és ez bezavarhat, de elvileg nem szabadna.
  • light01
    Mindenkinél működik?
  • light01
    L.A mod 1.4 s 1.5ben is a küldetés módban az első küldetés alatt kilép a játékból.Miért?
  • light01
    A buldózer egyátalán nincs is benne a freeplaybase.xml fájlban.
  • light01
    Van sok eseményt,de 5-6 féle.És amikor 1 óra játék alatt már 4-5 ugyanolyan tűzeset van,vagy baleset,akkor az rohadt uncsi.Ezen kellene kicsit bővíteni,szerintem.Akkor sokkal érdekesebb lenne a játék.
  • bajusza
    Ez azért van, mert nem riasztható. Akkor lehet riasztani egy járművet, ha a freeplaybase.xml fájlban a kocsi mellett pl. egy 1-es szám szerepel, ha nulla van, akkor nem elérhető a jármű.

Az xml fájlokkal nagyon vigyázni kell, mert ha valamit belebarmolunk, összeomlik a játék, és rakhatjuk újra.

Az missziókat nem kéne berakni a freeplay map-ba, nagyon akadozna a játék tőle. Jobb ha külön vannak. Freeplayben mindig van sok esemény.
  • light01
    Los Angeles mod 1.3,14,1.5-nél is találtam egy "hibát".A képen,ami a modról van,látható egy buldózer illetve az ezt szállító teherautó.Ám a freeplay módban nincs benne.
    Hogy lehet beletenni?Már többször jól jött volna.
    A másik problémám a játékkal,hogy freeplayben nagyon kevés az "akciók" típusa és pár hét alatt unalmassá válik.Nem lehet ezen bővíteni?Például a champainnál lévő akciókból betenni a freeplaybe is néhányat?
  • Gyocsika
    Köszi h szóltál, véletlenül lemaradt az 5-ös a 12 elől :)
  • Lowhiyou
    Codec pack van a gépeden? Esetleg még a videokártya drivert frissítds.
  • Lowhiyou
    Szia Gyocsika!

Most néztem a "gy.i.k."-et, a rendszerkövetelményeknél a memóriaigényt javítsd ki 12-ről 512-re, mert annyival sztem meg sem mozdulna.
  • light01
    Los Angeles Mod 1.5 betöltésé után,amikor indulna a játék,akkor kilép a játékból.Van valakinek valamilyen tipje,hogy mi a gond?
  • bajusza
    lennie kell benne, mert nekem van benne, és másoknak is sztem.
  • ZAZ
    Én letöltöttem egy 88 megás vagy mennyi Szlonok mod 1.9-et mer azt olvastam hogy ez valami javítás vagy mi de abban sincsen szabadjáték!
  • bajusza
    van benne. A legfrissebb verzió fenn van a Lánglovagok fórumon.
  • ZAZ
    A Szolnok modban nincs szabadjáték?
  • Gyocsika
    Előre is köszönjük!
    Jó munkát hozzá!
  • Katarn576
    Természetesen lefogjuk fordítani a Deluxe változatot is, ám elöbb be fejezzük a sima változat fordítását. Ígérem, ha azzal készen leszünk, a Deluxe változat fog következni. Viszont annak a fordítása már kompatibilis lesz az 1.3-as javítással is. Mondjuk úgy hogy kétfajta fordítást fogtok kapni. Egy sima 1.0-ás és egy 1.3-as deluxe fordítást
  • Gyocsika
    Köszönjük a sok fáradozást, biztos jó lesz majd ha kész lesz.
    Egy ötletem lenne, szerintem elég kevesen játszanak már a sim EM4-el, aki modokkal játszik, az már általában EM4 Deluxot használ. Szóval ha majd lehetséges, akkor legyetek szívesek megoldani, hohy működjön majd azzal is.

Köszönettel az összes Emergency 4 rajongó!!!!
  • Gyocsika
    Igen, az úgy működik :)
    Ajánlom figyelmedbe a Szeged modot és a Los Angeles modot is. Mindenképp próbáld ki őket.
  • ZAZ
    Rájöttem hogy amikor megy a kocsi akkor rá kell kattinteni a sziréna ikonra és akkor megy :)!Egyébként alapjátékkal és azon belöl a Szolnok moddal!