921
-
Flyman #681 Köszi! -
bajusza #680 pl. Florian Hamburg vagy Braunschweig Mod. A Florian-nak fura a riasztási rendszere, Braunschweig viszon szuper. -
Flyman #679 Tud esetleg mondani valaki olyan modot, ami van olyan mint a winterberg vagy esetleg az az alapja csak át van alakitva?
Mert eléggé bejön az egész, bár lehet neki kellene állni a saját igényeimre faragni... -
bajusza #678 én pl. mindennap szórakozok vele. A legfrissebb belőle az 5.74-es + egy scriptupdate patch is van hozzá. Angolosítás sajnos nincs hozzá, pedig jó lenne. -
Flyman #677 Üdv! Valaki használja a Winternberg nevű modot?
Mi az aktuális legújabb verzió? Másik kérdés, hogy a nyelv benne német, és nem igazán értem ezt a karatyolást, nincs a modhoz "angolositás" ? -
Sam105 #676 lewyy18!
AMiben a szinkron is Angol az a 911First Responders
Torrentel le tudod tölteni innen:
http://www.teszttesztweb.extra.hu/[isoHunt]%20911%20First%20responders%20[PC-DVD]%20[English]%20[www[1].topetorrent.com].torrent -
#675 Van egy FAQ itt felül nagy betűvel, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, itt az összes eddig feltett kérdésedre megvan a válasz. -
lewyy18 #674 valakinek nincs meg az angol verzió? a szöveg az ok de a hangfilokat kéne "angolosítani"...aki tud segíteni pls írjon
[email protected] -
lewyy18 #673 nahhh +van...ez a K-Lit...pack volt a hibás köszi. most viszont tudnátok segíteni milyen patch-et tegyek hozzá(delux edition van)?
-
lewyy18 #672 milyen codec pack?
tudnál valami linket dobni?
-
Lowhiyou #671 Akkor már csak a codec pack-ot kell szanálnod, és düböröghet a játék. -
lewyy18 #670 üdw.
lenne egy kérdésem. feltettem az emergency4 delux verziót, (a simánál ugyan úgy megvan a probléma) crack megvan hozzá, de a deluxhoz nemtaláltam patch-et. elindítom, bejön a videó, fekete képernyő és kilép. se hibaüzi se semmi.
a gépem nem egy izomgép de a minimum sztem megvan:
AMD Athlon XP 2400+
2.00 GHZ 1GB RAM
ATI 9200SE 128MB VGA
Kérlek segitsetek mi lehet a megoldás???
a videókari drivert már frissítettem... -
bajusza #669 köszi szépen, egyre jobban haladok a mod-dal. -
#668 Nagyon jók lettek, várjuk a modot!!! -
bajusza #667 Nézzétek meg a Lánglovagok fórum Emergency 4 topikjában az Orosháza Mod-ról eddig készült fotókat (van jónéhány). -
Sam105 #666 Kedves Fórumozok!
Elkészült egy Magyar em-4-es weblap: www.emergency-4.extra.hu -
light01 #665 Alapból letöltöttem már.És így nem megy. -
Lowhiyou #664 http://downloads.emergency-planet.com/index.php?act=view&id=34
innen szedd le a patch-et, csak ezzel mennek a küldetések 1.5-ben -
#663 Hi!
Én sajnos nem tudom hogy hányadik pályánál tartok és elakadtam.A küldetés:
1)A bemutatóvideóban van egy fehér öltözetben egy férfi, rajta szemüveg, és betesz egy pisztolyt a belső zsebébe.(A táskájába pénzkötegek vannak)
2)A küldetés csinálásakor nem tudom mit kéne csinálni..táskás embert nem látok, se fehér öltözetűt..
előre is thx. -
light01 #662 Már 2x újraraktam.Csak az la mos 1.5 van fönt -
#661 Csáo, én nem nagyon próbáltam még, de elvileg működnie kellene! Próbáld újra rakni, lehet h nagyon sok modod van fenn egyszerre, és ez bezavarhat, de elvileg nem szabadna. -
light01 #660 Mindenkinél működik? -
light01 #659 L.A mod 1.4 s 1.5ben is a küldetés módban az első küldetés alatt kilép a játékból.Miért? -
light01 #658 A buldózer egyátalán nincs is benne a freeplaybase.xml fájlban. -
light01 #657 Van sok eseményt,de 5-6 féle.És amikor 1 óra játék alatt már 4-5 ugyanolyan tűzeset van,vagy baleset,akkor az rohadt uncsi.Ezen kellene kicsit bővíteni,szerintem.Akkor sokkal érdekesebb lenne a játék. -
bajusza #656 Ez azért van, mert nem riasztható. Akkor lehet riasztani egy járművet, ha a freeplaybase.xml fájlban a kocsi mellett pl. egy 1-es szám szerepel, ha nulla van, akkor nem elérhető a jármű.
Az xml fájlokkal nagyon vigyázni kell, mert ha valamit belebarmolunk, összeomlik a játék, és rakhatjuk újra.
Az missziókat nem kéne berakni a freeplay map-ba, nagyon akadozna a játék tőle. Jobb ha külön vannak. Freeplayben mindig van sok esemény. -
light01 #655 Los Angeles mod 1.3,14,1.5-nél is találtam egy "hibát".A képen,ami a modról van,látható egy buldózer illetve az ezt szállító teherautó.Ám a freeplay módban nincs benne.
Hogy lehet beletenni?Már többször jól jött volna.
A másik problémám a játékkal,hogy freeplayben nagyon kevés az "akciók" típusa és pár hét alatt unalmassá válik.Nem lehet ezen bővíteni?Például a champainnál lévő akciókból betenni a freeplaybe is néhányat? -
#654 Köszi h szóltál, véletlenül lemaradt az 5-ös a 12 elől :) -
Lowhiyou #653 Codec pack van a gépeden? Esetleg még a videokártya drivert frissítds. -
Lowhiyou #652 Szia Gyocsika!
Most néztem a "gy.i.k."-et, a rendszerkövetelményeknél a memóriaigényt javítsd ki 12-ről 512-re, mert annyival sztem meg sem mozdulna. -
light01 #651 Los Angeles Mod 1.5 betöltésé után,amikor indulna a játék,akkor kilép a játékból.Van valakinek valamilyen tipje,hogy mi a gond? -
bajusza #650 lennie kell benne, mert nekem van benne, és másoknak is sztem. -
#649 Én letöltöttem egy 88 megás vagy mennyi Szlonok mod 1.9-et mer azt olvastam hogy ez valami javítás vagy mi de abban sincsen szabadjáték! -
bajusza #648 van benne. A legfrissebb verzió fenn van a Lánglovagok fórumon. -
#647 A Szolnok modban nincs szabadjáték? -
#646 Előre is köszönjük!
Jó munkát hozzá! -
Katarn576 #645 Természetesen lefogjuk fordítani a Deluxe változatot is, ám elöbb be fejezzük a sima változat fordítását. Ígérem, ha azzal készen leszünk, a Deluxe változat fog következni. Viszont annak a fordítása már kompatibilis lesz az 1.3-as javítással is. Mondjuk úgy hogy kétfajta fordítást fogtok kapni. Egy sima 1.0-ás és egy 1.3-as deluxe fordítást -
#644 Köszönjük a sok fáradozást, biztos jó lesz majd ha kész lesz.
Egy ötletem lenne, szerintem elég kevesen játszanak már a sim EM4-el, aki modokkal játszik, az már általában EM4 Deluxot használ. Szóval ha majd lehetséges, akkor legyetek szívesek megoldani, hohy működjön majd azzal is.
Köszönettel az összes Emergency 4 rajongó!!!! -
#643 Igen, az úgy működik :)
Ajánlom figyelmedbe a Szeged modot és a Los Angeles modot is. Mindenképp próbáld ki őket. -
#642 Rájöttem hogy amikor megy a kocsi akkor rá kell kattinteni a sziréna ikonra és akkor megy :)!Egyébként alapjátékkal és azon belöl a Szolnok moddal!