921
-
krisz171 #561 jah,mail címem:[email protected] -
krisz171 #560 hali!az a helyzet,h leszedtem az EM3 RIP-es változatát,és nem müxik a Modinstaller...eredetileg angol nyelvű, patcheltem,de nem jó úgyse..
ha valaki eltudná küldeni nekem mailben a modinstallert,nagyon jó lenne...
jah,és azt írja ki,ha elindítom a Modinstallert,h a játék nincs feltelepítve,telepítsd újra....valaki segítsen!!! -
light01 #559 Lehet a játékba saját zenét barakni?Ha igen,hogyan?? -
light01 #558 Option menüpontban álíthatod az egér sebességét -
Brash #557 Már biztos untok, de nem jött válasz az előbb. :) Egér sebességét nemlehet állítani? Meg a voice-t állítaná át németről angolra, de hiába várok elég sokáig csinálná szerintem. Valaki átállította? Mennyi idő volt? -
Lowhiyou #556 ez jólesett -
Game Hunter #555 Ok, akkor inditom! -
Lowhiyou #554 jövök -
Game Hunter #553 Ujra elinditom ha jossz! -
Lowhiyou #552 Ha kicsit később (kb. félóra) még lesztek, jönnék én is. Nekem ugyan a DeLuxe van fenn, de látlak Benneteket a játékoknál. -
#551 Benn vagyok. -
Brash #550 Egérmozgást lehet valahol gyorsítani? Nem scrollt. :) -
Game Hunter #549 Johetsz/johettek! Server: GH(hun) pass: hungary -
#548 Ha van most szerver akkor mennék.
Sima 911? Akár majd moddal is játszhatnánk.
Szólj ha mehetek! -
Game Hunter #547 Akar most is jatszhatunk!?
Aki jonne az irjon ide a forumba vagy megtalal a (*hun)serveren. Pass:hungary -
#546 Én jönnék szívesen!
Akár valamelyik moddal is.
MSN -en megbeszélhetnénk. -
Game Hunter #545 Hello!
Akinek 911 - First Responders-el jatszik, az johetne multizni! Nagyon jo! Akar 2-3 orat vagy 4-et is szoktunk jatszani multiba kulfoldiekkel. -
ItaloBoy72 #544 Szívesen. Érdemesebb külön felpakolgatni a szükséges codec-et. -
Brash #543 És nem lép ki... Köszönöm! :) Életet mentettél. Vesszen a K-Lite! -
Brash #542 Na akkor ki is próbálom... letörlöm. :) Ha megy akkor... ááá. :D -
ItaloBoy72 #541 Igen... -
Brash #540 Na ezt az információt megköszönöm. Ugyanis évek óta azt a codec packot hasunálom. Intro után lépett ki? -
ItaloBoy72 #539 Én Vista alatt használom a 911-et. Viszont feltettem a K-Lite codec packot, és utána már nekem sem ment. Letöröltem, és ismét tudok játszani. :-) Nem tudom miben befolyásolja a müködését a K-lite codecpack. Egyébként a legtöbb játék már fut Vistán is. -
Brash #538 Köszi az eddigi segítséget. Remélem sikerül egyszer elindítani. Hát nehezen barátkoztam meg én is Vistaval. De én azthiszem a Duo procit az XP nem kezeli. Vagy ez hülyeség? :) Így nem tudok rá tenni XP-t. Meg a garancia is "Windows garancia", ha a Windowst letörlöm ami rajta van akkor ugrott a garancia. :) Mondjuk lehet azt nem fogom bánni mert RAM-al bővíteni kell ígyis-úgyis. :) -
Lowhiyou #537 Bocs, de közben nem figyeltem. A 911, az az alapjátékkal egyezik meg, vagyis csak egy freemap-ja van, meg talán 3 küldi nincs benne. Csak az alap húszat tudja. A modok ugyanúgy mennek alatta, és asszem patch-elni sem kell. A problémádhoz még anniyt, hogy ezt a játékot igazából xp alá készítették. Nem ismerek senkit, aki vista alatt használná. -
Brash #536 Van valami különbség a 911 First Responders és az Emergency 4 Deluxe között? A nyelven kívül persze, hogy nem német és francia, hanem angol. Már csak ez az egy kérdésem lenne, mert szedem a 911-et. :) Köszönöm! -
Brash #535 Deluxe-hoz látom nincs patch, csak egy crack fix... az meg nem segít rajtam sajnos. Van "911 First Reponders" verzió is a Deluxe-ból? Már teleírom a topicot... elnézést érte. :) -
Brash #534 Leszedtem... feltettem... intro után kilép. :(
Valami patch vagy valami nincs a játékhoz? Újratettem a játékot is már 3*, de ez sem segít. A carck FASiSO mappába van akkor gondolom ez a verzió ami lentebb linkelve van. Van más verzió amivel talán elindul? Régi gépemen sajnos szaggatott nem tudtam játszani. Most nagyon szeretnk vele. :( -
Lowhiyou #533 http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=ca3c157863a45ab671a72e88e337a86c&showtopic=13811
én még közben itt tartottam... -
Brash #532 Az nem működött azért köszi a tippet, de szedtem máshonnan 98.02-ast. A játék ugyan úgy kilép az intro után. Más valami ami segíthet? -
Brash #531 Szia!
C:\...\...\nvidia-84.54-geforcego-7400-7600-2kxp-whql.exe is not supported archive :( -
Lowhiyou #530 http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/NVIDIA/Nvidia-GeForce-Go-7400-7600-8454.shtml
én ezt találtam, talán segít -
Brash #529 Azt írtátok a videókártya lehet a hunyó. Nos GeForce Go 7400-hoz én a neten nem találtam sehol drivert. Valakinek valami ötlet? -
Brash #528 Visszaolvastam aztán láttam másnak is van ilyen baja. Valami német Delux verzióm van, ami mellé linkelve van angol nyelv, amit be is tettem. Verziószámot hol lehet megnézni? Egy Packard Bell MX67-es laptopom van, azzal szeretnék játszani. Valaki segítsen. Köszönöm! -
Brash #527 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy az intro után kilép a játék. Mi lehet a baja? Vistam van. Mit lehet csinálni, hogy ne lépjen ki? -
Lowhiyou #526 és akkor hány tűzoltód maradt a pályán? (persze attól még tényleg hülyeség) -
light01 #525 De ez akkor is hülyeség.Ha kiszállítom a tűzoltóállomáson az embereket a kocsiból és beküldöm az épületbe őket,akkor megint 25 az ár.Ennek hol van köze a hatékonysághoz? -
Lowhiyou #524 De anyagiasnak teccik lenni.Ez az alapjátékból van, és nem csak a tűzoltókra igaz. Akármiből hívsz ki többet, folyamatosan drágul. Gondolom, ezzel akarnak rászorítani, hogy minél hatékonyabb legyen az esetek megoldása. -
light01 #523 Az LA 1.4 móddal van egy kis gond:először azt hittem én vagyok hülye,de kiderült,hogy nem.Ugyanis egy tűzoltó 25 dollárba kerül alapesetben.De van,hogy 787 dollárba.Ugyanis tűzoltóállomáson nem az épületben lévő emberek drágítják,de nincs semmilyen szorzó.Össze-vissza.Ha 1 ember van kint akkor 34,ha 2 akkor 44,ha három akkor 56 dollár hívni máshonnan(H.Q-ról)tűzoltót.De hogy míért? -
Cormac #522 Light01: az alábbi linken megtalálhatod.
fórum