Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg olyan gondom avn,hogy LA 1.3 és 1.4 módban is megcsinálom az elsõ küldetést(bomba a buszon) és rányomok hogy folytatás erre kilép teljesen a játékból.
Csak nekem hiányzik a játékból a szalag,meg a forgalomirányítás?Például bombariadó:két egyenruhás kihúzza a rendõrségi szalagot és lezárva az utca.A rendõr meg nem tudja,csak elküldeni az autókat,de ha be rakod a keresztezõdésbe,akkor nem irányítja a forgalmat.<#rinya>#rinya>
Pedig szerintem, a videokártya driver lesz nálad a hunyó. Próbálj ki egy párat, ha hozzáférsz néhány régebbihez. Nem minden esetben a legújabb a legjobb.
Játék közben rájövünk, mi az új benne. Jó kis mod.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Felraktam a az Em4 Deluxe-t. De az is azt csinálja. A Bemutató videónál tovább nem megy. Azt hiszem feladom. Eddig még nem volt probléma játékokkal. Mindegyik rendben ment.
Kipróbáltam az 1.4-et.Igaz,csak freeplay módban próbáltam,de eddig tök ugyanaz mint az 1.3
Figyu csak:errõl az oldalról sosem tudok letölteni,nem indul el.
Na és milyen???
Köszi. Másik crack-et honnan szedjek le hozzá ? Megpróbálom a Deluxot megszerezni.
Ezen a gépen tökéletesen kellene mennie!
Esetleg próbáld meg egy másik crackkel ha tudod.Ha úgysem megy akkor esetleg a játék újra installja, vagy próbálj beszerezni a deluxot.
Sok sikert! Nagyon jó game és van hozzások mod.
Esetleg próbáld meg egy másik crackkel ha tudod.Ha úgysem megy akkor esetleg a játék újra installja, vagy próbálj beszerezni a deluxot.
Sok sikert! Nagyon jó game és van hozzások mod.
Szia ! Köszi a gyors reagálást.
A First Responders van meg, de milyen verzió azt nem tudom.
Serial-t nem kér a telepítésnél.
A Gépem -- ASUS p4p800SE, Intel P4 3.00 GH FSB800 proci, 2 GB DDR ram,
ATI Radeon 9600XT 256MB VIVO. Az ATI catalyst progit most szedtem le, és raktam fel, vagyis az friss.
A First Responders van meg, de milyen verzió azt nem tudom.
Serial-t nem kér a telepítésnél.
A Gépem -- ASUS p4p800SE, Intel P4 3.00 GH FSB800 proci, 2 GB DDR ram,
ATI Radeon 9600XT 256MB VIVO. Az ATI catalyst progit most szedtem le, és raktam fel, vagyis az friss.
Megjelent az új Los Angeles mod 1.4 mai nap folyamán kipróbálom és majd rakok fel képeket.
Hello!
Üdv a fórumon!
Légyszíves írd le milyen a számítógéped.
Esetleg a videókártya driver frissítés is jót tehet.
És hogy milyen verziót használsz,patchet,cracket, mert lehet nem megfelelõ verziód van meg...
Én azt ajánlanám ,hogy szerezz be egy Emergency 4 Deluxe Edition-t , vagy a 911 First Responders-t.
Üdv a fórumon!
Légyszíves írd le milyen a számítógéped.
Esetleg a videókártya driver frissítés is jót tehet.
És hogy milyen verziót használsz,patchet,cracket, mert lehet nem megfelelõ verziód van meg...
Én azt ajánlanám ,hogy szerezz be egy Emergency 4 Deluxe Edition-t , vagy a 911 First Responders-t.
Üdv!
Feltelepítettem a programot. De a gyártó cég szignálja, és a bemutató rész után a játék már nem indul el, hanem kilép és visszaadja a Windows-t. Mit lehet tenni ezzel ?
Ha valaki tud megköszönném a segítségét.
Feltelepítettem a programot. De a gyártó cég szignálja, és a bemutató rész után a játék már nem indul el, hanem kilép és visszaadja a Windows-t. Mit lehet tenni ezzel ?
Ha valaki tud megköszönném a segítségét.
köszi.
Orosháza Mod + a környezõ városok.
Ok.De arra tényleg figyelj oda,hogy nehogy túl sok jármû legyen.Például az LA módban ugyanaz a tûzoltóautó fönt van kétszer,öt mentõ van,ebbõl 3nak csak a színe más,rendõrautóból meg van 6.Szerintem elég lenne a fõbb típusokat,amik a leggyakoribbak.
Igen, Szegeden van daru, egy 40 tonnás Liebherr. Autómentõ szerintem marad a játékban levõ.
Na akkor ez is megvan.Autómentõt meg ami tetszik,mert a rendõrségnek nincs egységes,mindenhol a legközelebbi magánnal szerzõdnek.Nálunk egy amcsi Ford van.Darut meg szerintem mindig a tûzoltók adják.
A Démász ZRt.-nek Land Rover terepjárói vannak Orosházán, a Gázmûveknek Fiat Ducato kisteherjük.
köszike.
Na akkor megvan minden.Már csak a technikai autók hiányoznak,nem?Igaz,az nem egységes nálunk.
Itt van csomó rendõr autó.
Szerintem arra figyelj,hogy nehogy túlzásba vidd,tehát nem kell minden itthon szolgálatban lévõ jármûvet berakni,mert akkor tûzoltóautóból lenne csak 100.Csak a fõbb típusok.
Lehet,hogy nem nagy segítség,de ezen a két linken vannak a tûzoltók autói és felszerelései:
Tûzoltóság-autók
Tûzoltóság-felszerelések
Felszerelések 2
A mentõk jármûvei pedig itt vannak:
OMSZ-jármûvek
A rendõrségét sajna nem találom,de azért keresgélek még.
Remélem segítettem.
Lehet,hogy nem nagy segítség,de ezen a két linken vannak a tûzoltók autói és felszerelései:
Tûzoltóság-autók
Tûzoltóság-felszerelések
Felszerelések 2
A mentõk jármûvei pedig itt vannak:
OMSZ-jármûvek
A rendõrségét sajna nem találom,de azért keresgélek még.
Remélem segítettem.
Egyelõre még sehogy, hiányzik néhány jármû, ami nálunk van.
<#idiota>#idiota>
Mert nem értesz hozzá.
Vannak diszpécserek, ott ahol vannak a tûzoltó autók és mindeggyik "szervnek" külön van! Mentõ,rendõr,tûzoltó. Ott tudok õket irányítani.
Mert nem értesz hozzá.
Vannak diszpécserek, ott ahol vannak a tûzoltó autók és mindeggyik "szervnek" külön van! Mentõ,rendõr,tûzoltó. Ott tudok õket irányítani.
Hát nem tudom,hogy miért tetszik neked ez a mód annyira.A jármûválasztógombok nem mûködnek,a mentõben pedig nincs orvos!!Érdekes.
az=a
Neve még nincs, az saját mod-nak Orosháza Mod lesz a neve.
És mi ennek a pontos neve?
Én ennek a projektnek vagyok a kezdeményezõje. A Lánglovagok fórumába szoktam sokat írni, ott lehet olvasgatni errõl.
Szerintem akkor inkább több értelme lenne,ha a készítõk összefognának,és csinálnak egy magyar módot,amiben benne lennének a Magyarországon szolgálatban lévõ összes jármûvek(mentõk,tûzoltók,rendõrségi,katasztrófavédelmi,különleges mentõk).<#mf1>#mf1>
Szerintem nem baj, legalább nem kell foglalkozni h elfogy a pénz.
Szolnok-modba meg annnyi pénz van h nem lehet elkölteni😄 , tehát jó igy mindkettõ ahogy van.
Na majd most készül az uj Szolnok mod meg Szeged is nagyon jók lesznek!!!
Szolnok-modba meg annnyi pénz van h nem lehet elkölteni😄 , tehát jó igy mindkettõ ahogy van.
Na majd most készül az uj Szolnok mod meg Szeged is nagyon jók lesznek!!!
Nekem csak egy magyarítás kéne a Rescue- hoz mert nem tudom mikor mit kell csinálni , pedig nagyon tetszik!
A Szeged módon találtam két hibát.A tûzoltóautókat 0-ért lehet kiküldeni,és nem lehet plusszban venni.Csak eladni.
ez lett az egyik kedvenc mod a sok közül. Szeged és Szolnok kihagyhatatlan, nagyon jó mind2.
Mindkettõ alatt mennek a mod-ok.
Jó lenne a Szeged mód,ha mint az eredeti játékban is lennének kis képek a jármûvekrõl.Szolnok módnál ugyanez a gond.
Helló.Nekem is ez volt a gondom.A módók csak deluxe(3 cd-s változat) alatt mennek.Vagy a 911 First Responders alatt.
hello
A szeged modnal mikor kivalasztom a freeplay modot akkor ilyen negyzethalos palya jelenik meg es a kocsik amit kivalsztok azok sem jonnek ele!!Mi lehet az megoldas!! Es meg hogy miaz a Deluxe editon?
Elore is kosz!
A szeged modnal mikor kivalasztom a freeplay modot akkor ilyen negyzethalos palya jelenik meg es a kocsik amit kivalsztok azok sem jonnek ele!!Mi lehet az megoldas!! Es meg hogy miaz a Deluxe editon?
Elore is kosz!
Akkor marad az eredeti játék.