Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tudja esetleg a Szeged vagy a Szolnok mód készítõjének e-mail címét,megköszönném,ha megadná.Akadt egy kis problémám.
Szia eloszor a tuzoltoautoval probalj megfeleloen beallni az epulet ele!!
Ezutan a kosarba rakjal be 1 tuzoltot majd emeld fel a kosarat a tetore!! kicsit nehez elkapni de probalkozz!!!
Nekem se sikerult egy konnyen!!
Ezutan a kosarba rakjal be 1 tuzoltot majd emeld fel a kosarat a tetore!! kicsit nehez elkapni de probalkozz!!!
Nekem se sikerult egy konnyen!!
Üdv!
Segítséget kérnék, mert elakadtam.
A 6-os robbantásos pályán, nem bírom az istennek se lehozni a fennt rekedt embereket. A létrás tûzoltó csak hûteni akar, de menteni nem.
Kérem segítsetek. Köszönöm.
Segítséget kérnék, mert elakadtam.
A 6-os robbantásos pályán, nem bírom az istennek se lehozni a fennt rekedt embereket. A létrás tûzoltó csak hûteni akar, de menteni nem.
Kérem segítsetek. Köszönöm.
Ezek szerint az Emeregency 3 jobb,mint a 4?
Azt tényleg jó lenne.Meg ha kicsit több féle eset.
Emergency 3 alatt volt tornádós helyszín és lavina baleset is.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Jo lenne ha a kovetkezo reszben csinalnanak olyat is hogy legyen havazas es ekkkor hoban elakadt autosok stb... nagy viharok...essok...
Én ilyen apróságokkal nem szoktam foglalkozni. Én JÁTSZOK, nem az foglalkoztat, hogy mi mennyiért vonul ki, és mennyi pont van érte. Hanem adott helyzetet hogyan tudom megoldani a számomra szimpatikus felszereléssel.
Én is el tudnék képzelni még sok mindent a játékban, jól látod a dolgokat. De én örülök, hogy van ez a játék, és hogy ennyit is tud. Az elsõ rész óta játszok vele, végigkövettem a fejlõdését. Talán a 7. 8. rész tájékán szinte tökéletes lesz.
Én is el tudnék képzelni még sok mindent a játékban, jól látod a dolgokat. De én örülök, hogy van ez a játék, és hogy ennyit is tud. Az elsõ rész óta játszok vele, végigkövettem a fejlõdését. Talán a 7. 8. rész tájékán szinte tökéletes lesz.
Csak ugye a repülõ 4000be kerül egy tûzért meg kapsz max 2000-t.Én kicsit picinek találom a pályát,meg lehetne több féle eset is.Például tûzoltóval még nem kellett házba bemennem,a SWAT egységeket még nem is használtam,a különleges tûzoltó és mentõ egységekrõl nem is beszélve.
Sajnos ez emergency "betegség". Ezeket én is nagyon utálom. Az éjjel (L.A. mod) kórháztûzem volt. Már le is vonultam, mikor rájöttem, hogy a kórház mögött, ami nem is látható, ég az erdõ, és így nem fogadja el teljesítettnek a küldetést. Meglepetésemre a szer bement a fák közé, egészen a térkép széléig, de a tûzoltóim nekem sem voltak hajlandóak a tûz közelébe menni, pedig már feszítõvassal feszegettem a képernyõ alját, hogy jobban lássak. :-) Ekkor beugrott a repülõ. Az egy pillanat alatt elrendezte az egészet.
De az a legjobb a freeplayben,mikor egyszerûen nem engedi megcsinálni,amit akarsz.Nekem most volt egy gyár tûz a város szélén és nem bírtam eloltani,mivel a kurzort nem engedte tovább,ráadásul hiába akartam a tûzoltót odaküldeni oltani,azért is a szomszéd épületet oltotta.Egy másik tûzoltó meg úgy kiment a térképrõl,hogy vissza se bírtam hozni.
Közben megnéztem a tûzoltóknál is mûxik a dolog. erre nem figyeltem, mert szükségtelen, szerintem.
A sárga ikonon kattintva, a jármúvek visszamennek az állomásukra, leparkolnak, majd a személyzet kiszáll, és bevonul az épületbe. Riasztásra beül mindenki a helyére. Mentõknél elõfordul, hogy egy ápolócsapat "beszorul" a kijáratnál. Ezt a térképen kis fehér pötty jelöli a bázisnál, vagy ha a bejáratnál a szokott módon próbálsz egységet kijelölni megláthatod. kihámozni úgy tudod õket, ha lerakatod velük a hordágyat, és akkor ki tudod csalni õket. Vagy az épület irányítópaneljén a mindenki az épületbe ikont választod. Ez szokott segíteni, és utána már jön személyzet a mentõidbe ha kéred.
Én már csak freeplayben játszok, mindig egy kicsit, így nem unom meg. A küldetéseket még az elején, módok nélkül végigtoltam, egyelõre nem mozgat a dolog, hogy újra nekiálljak. Holnap, ha lesz kedvem ránézek, hogy nkem is kilép-e.
A sárga ikonon kattintva, a jármúvek visszamennek az állomásukra, leparkolnak, majd a személyzet kiszáll, és bevonul az épületbe. Riasztásra beül mindenki a helyére. Mentõknél elõfordul, hogy egy ápolócsapat "beszorul" a kijáratnál. Ezt a térképen kis fehér pötty jelöli a bázisnál, vagy ha a bejáratnál a szokott módon próbálsz egységet kijelölni megláthatod. kihámozni úgy tudod õket, ha lerakatod velük a hordágyat, és akkor ki tudod csalni õket. Vagy az épület irányítópaneljén a mindenki az épületbe ikont választod. Ez szokott segíteni, és utána már jön személyzet a mentõidbe ha kéred.
Én már csak freeplayben játszok, mindig egy kicsit, így nem unom meg. A küldetéseket még az elején, módok nélkül végigtoltam, egyelõre nem mozgat a dolog, hogy újra nekiálljak. Holnap, ha lesz kedvem ránézek, hogy nkem is kilép-e.
Köszi,sikerült.A tûzoltó állomással kapcsolatban még egy:egy idõ után ugyebár kiszállnak az emberek a jármûvekbõl.És mikor megnyomom a vészcsengõt a mentõautók személyzete nincs meg.A tûzoltók hiánytalanul beszállnak,de a mentõknél van mikor csak a két ápoló,de van olyan hogy senki,pedig 4 ápoló és egy orvos volt benne.Hová lesznek??
Amúgy te freeplayben játszol?Csak mert néha már elég uncsi,de ha meg el akarok kezdeni játszani a kampány módban az elsõ után kilép.
Amúgy te freeplayben játszol?Csak mert néha már elég uncsi,de ha meg el akarok kezdeni játszani a kampány módban az elsõ után kilép.
Járõrkocsiba be kell tenni simán, mikor a kezében van, elõbb próbáltam 1.4-el mûxik. Én még tûzoltóval nem próbáltam, mert a járõrkocsiban láttam, onnan bányásztam ki, az meg akkor már adta magát, hogy a rendõr dolgozzon.
Tûzoltóval raktam le és rendõrrel föl is bírom szedni,de ennyi,nem bírom hatástalanítani.Tehát fölveszi és vagy tartja vagy odébb lerakatom vele,különben nem lehet beszállítani a kocsiba.Én is csak próbaként csináltam,de kár volt.
Aki lerakta, fel is veszi. Elsõre nekem sem sikerült, kicsit nehézkes a dolog, de próbálkozni kell. Jelöld ki a rendõrt, és a fáklya környékére vidd a kurzort, és ha jó helyre viszed, akkor asszem felfllan egy ikon, na akkor lehet felvenni. Mivel igazából semmire sem jó, csak látványos, ezért én már jó ideje nem használom. Ha nem sikerül, írj újra, akkor bemászok a progiba, és ránézek.
Na akkor egy kis segítséget adhatnál:tûzesetnél leraktam egy világító fáklyát.És nem tudom,hogy lehet hatástalanítani.
Minden helyre csak a megfelelõ autó áll be. Így van kitalálva, egyébként az elhelyezett szerek a küldetések nagy részéhez elegendõek, és megfelelõek. Fõleg mióta a búvár riasztható a bázisról. Egyébként pon tegnap sikerült a létrás szer helyére beállnom járõrkocsival.<#smile>#smile>
Neked enged a tûzoltó-állomáson a létrás autó helyére baállni más tûzoltóautót?Mert nekem nem.Meg sajna a kis tûzoltóautót se negedi berakni az állomásra,pedig baleseteknél bõven elég lenne az is.
Két jármûvel bizti,hogy több van benne
de mindig beválik a küldése.
Az Emergency 4 Deluxe Edition miben kulonbozik,a 911 - First Responders-nel? Olyanokra gondolok, mint tobb jarmu,felszereles stb!?
Én is aton gondolkoztam,de marha drága a helikoptert kiküldeni.
Helikoptert érdemes küldeni a kocsira, a heli kövesse a lopott autót, ekkor az ember kiszáll a kocsiból, elkezd szaladni. Heli leszáll, a rendõr meg elkapja az autólopót.
Autólopáskor mi a teendõ?Mert odaküldöm a rendõröket,de hogy bírom kiszedni az emberkét a kocsiból.A másik:ha lerakom a világító fáklyát,hogy tudom fölvenni,vagy eloltani?
az remek. Nekem a Deluxe Edition van angolosítva.
Nekem Emergency 4 van 1.3 patchal es angolositott fajlokkal van!!
Szal angol!!
Szal angol!!
A 911 - First Responders multijara gondoltam! Az jo?
Megneztem a multiplayer-t es csak kulfoldiek vannak sajna. Jatszik valaki multiba?
Ja nekem meg freeplayben lep ki!!! Eleg rossz!!
Ne izgulj nálam is...Nem is erõlködöm vele.
Mindenkinek megy a LA mode 1.3 és 1.4 champagne?Mert nekem az elsõ akció (bomba robbantás) után egyszerûen kilép a játékból.
Teljesen ugyanaz.
Ertem, koszi szepen az infot!)
Van benne "freeplay". Lényegében ugyanaz ,mint a sima em4, csak angolul.
igen, kár.
Csak kar, hogy nem angol vagy magyar az EM4(Deluxe Edition).
arról nem tudok, EM4-ben EM4 Delux Edition-ben van freeplay (szabad játék). Delux Edition-öm van, azzal játszok már rég.
Az ertem, de szabadjatek van a 911 First Responders jatekban?
Mindkettõben 20 küldi van.
Hello!
A 911 First Responders jatekban free game van, mint az Emergency 4-ben? Vagy csak 20 kuldetes azt annyi? thx
A 911 First Responders jatekban free game van, mint az Emergency 4-ben? Vagy csak 20 kuldetes azt annyi? thx
Hali !
Felinstalláltam az egyik particíóra a Vistát, és azon meg megy.
Mi lehet a különbség az XP meg a Vista között ??
Jó kemény játék, de nem rossz.
Azt hogy lehet elérni, hogy minden jármûvet meg tudjak venni ?
Mert pl. tûzoltó repülõt nem enged. Meg még pár jármûvet.
Felinstalláltam az egyik particíóra a Vistát, és azon meg megy.
Mi lehet a különbség az XP meg a Vista között ??
Jó kemény játék, de nem rossz.
Azt hogy lehet elérni, hogy minden jármûvet meg tudjak venni ?
Mert pl. tûzoltó repülõt nem enged. Meg még pár jármûvet.
Ha nem töltök fel az alapjátékra mod-ot akkor is kéne mennie ?
Az Emergency 3 sem megy...Tök jó valami hiányzik neki. Csak nem tudom, hogy mi.
Az Emergency 3 sem megy...Tök jó valami hiányzik neki. Csak nem tudom, hogy mi.
Kosz de mostmar egy Emergency 1.3 patchal is beernem!!
De azt honnan lehetne letolteni?
De azt honnan lehetne letolteni?
http://www.zdielanie.sk/7DC64OUz9bOZmmCLZTlxfw/Em.4.deluxe.cd1.rar
http://www.zdielanie.sk/9A-817tyb-YUG43-LErxFQ/Em.4.deluxe.cd1.sfv
http://www.zdielanie.sk/b9P7f59BLk8Jua1msPYcsA/Em.4.deluxe.cd2.rar
http://www.zdielanie.sk/e5jmv8AEwHCmF0Tb6QrFYw/Em.4.deluxe.cd2.sfv
http://www.zdielanie.sk/LuTthQUUmMDD7cKzfmobaA/Em.4.deluxe.cd3.rar
http://zdielanie.sk/CKMF1XKeV7feibQKGhG.-g/Em.4.deluxe.cd3.sfv
pass: www.dayphorum.eu
http://www.zdielanie.sk/9A-817tyb-YUG43-LErxFQ/Em.4.deluxe.cd1.sfv
http://www.zdielanie.sk/b9P7f59BLk8Jua1msPYcsA/Em.4.deluxe.cd2.rar
http://www.zdielanie.sk/e5jmv8AEwHCmF0Tb6QrFYw/Em.4.deluxe.cd2.sfv
http://www.zdielanie.sk/LuTthQUUmMDD7cKzfmobaA/Em.4.deluxe.cd3.rar
http://zdielanie.sk/CKMF1XKeV7feibQKGhG.-g/Em.4.deluxe.cd3.sfv
pass: www.dayphorum.eu
Udv!
Az emrgency 4 deluxe editons-t honnan lehetne letolteni??
Mert a www.mininova.com ott nem seeedelik es ezert nem tolti!!
Az emrgency 4 deluxe editons-t honnan lehetne letolteni??
Mert a www.mininova.com ott nem seeedelik es ezert nem tolti!!