Emergency 4

Oldal 1 / 19Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van valahol letölthető magyarosítás a Deluxe-hoz?
Régebben csináltam magyarosítást a játékhoz, mellékelem azt is + a megoldást is (a nehezebb eseteket kiszedtem a játékból: gyújtogatás, demostráció, stb.

Egyébként meglehet növelni az egységek számát, úgy hogy a Specs mappában lévő freeplay.xml, freeplay_d.xml fájlokat megnyitjuk Jegyzettömbbel és az egység neve utáni "count=" értéket árírjuk. Így több egységet riaszthatunk egyszerre, ha szükség van.

Az ígért javítás letölthető innen: Letöltés

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

akyyy
sima játék. probálom egyből elkapni, de ugye az egész random, és van sokszor hogy eleve a pálya szélén bünöz, és mire oda küldenék egy rendőrt, rég kisétál és kifagy az egész játék és kilép.

azt szoktam csinálni hogy első lépésként 3 rendőrt küldük 3 pontra, és igy hamarabb oda érnek, aztán ha az egyiket felhasználom, akkor küldök helyére egy másikat.

magyarítás azóta se lett még befejezve? 😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Inkább először próbáld meg elkapni a bűnözőt, utána jöhet a tűzoltás. Mod-dal játszol vagy csak a sima játékkal?

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

akyyy
van rá valami megoldás hogy két küldetés közötti free playba vagy mi a fene az, ha bünözőt kell elkapni, akkor ha az kisétál a pályáról ne lépjen ki a játék? elég nagy fasság, hogy direkt ezért folyamatosan mentenem kell, meg figyelnem, ne hogy kapjak egy ilyen feladatot ha épp nagy tűzoltásban vagyok, mert ha kisétál a pályáról, akkor kezdhetem "előről"

nico79
9, Razzia az állomáson!

1 járõrautó+ 2 rendõr
1 rendõrségi kisbusz+ 2 rendõr
késõbb:
2 fecskendõs autó
1 tartálykocsi

A rendõrségi kisbuszt elõször a legfelsõ dílerhez küldjük, ezalatt a járõrautót pedig a következõhöz. Az elsõ letartóztatott fel fog gyújtani egy épületet, de ennek ellenére tartóztassuk le. Küldjük ide a tûzoltókat, de egyenlõre ne foglalkozzunk a tûzzel. Ezután szépen egymás után tartóztassunk le mindenkit, majd oltsuk el a tüzet.
100%

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

akyyy
9ik pályán mit kell csinálni? kiirányitok kté mesterlövészt, egyikkel elindulok, és ha lelövöm akkor vége a küldetésnek. érdekes, végigjátszási ivdeóban is lelövik de ott nincs vége :S

Meg oldódott,nem kellet be crackelni volt hozzá crack de nem tudom minek,most már jó lett azért köszi. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szeged modot véletlenül nem tudjátok hol tudom leszedni??? Köszönöm elõre is a választ!!!
Persze köszönök minden segítséget!!! 😉Annyit kérhetnék, hogy ha lesz valami változás azt itt is megírnátok...? Köszönöm szépen elõre is!!! 😉 Na meg persze a sok segítséget is!!! 😉
Gyocsika
Letudtad már tölteni õket?

A debrecen modot és a budapest modot hogy kell beletenni??? be kell másolgatni a dolgokat és kész?????
És esetleg magyar módokat tudnál nekem mutatni? Már az orosháza modot már feltöltöttem...
Gyocsika
Orosháza modról infók, letöltések!

Gyocsika
Próbáld meg:
Vezérlõpult / Rendszer és biztonság / Rendszer / Speciális rendszerbeállítások / Speciális / Teljesítmény / Beállítások / Adatvégrehajtás megakadályozása / Ennél a menüpontnál, tallózd be az Emergency 4 .exe fájlját.

Gyocsika
Itt próbálj meg keresgélni a hozzászólások között.

Gyocsika
Itt sok külföldi modot megtalálsz.
Egyszerûen letöltöd, majd kettõt katt rá, feltelepíted, és játékon belül a Modifikation menüpont alatt betöltöd tetszés szerint a feltelepített modok közül, amelyikkel szeretnél játszani, és utána már játszhatsz is.
Valamelyik mod, csak a Free játékmódot támogatja, de van olyan is, amelyikkel Kampány mód is játszható.

Gyocsika
Próbáld kompatibilitás módban indítani!
Mit ír ki?, amikor nem indul?

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy nekem miért nem megy a játék ? :S Eddig ment ugyan úgy Win 7 32 Bit-en,most próbálom és elindul,fekete kép majd kidob. a Legfrisebb Nvidia 301.42 Driverem van GeForce 9600 GT Videó karihoz. Mitõl lehet ? Most úgy töltöttem le a játékot,nekem meg van eredeti viszont azt meg nem olvassa be mert olyan öreg már a CD/DVD. :S Elõre is köszi a segítséget.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziaztok a emergency 4 Mondjuk orosháza vagy szeged módot hol lehet letölteni?? több weboldalon jártam de idáig semmi :/ Valaki hellp <#confused>
Valaki tudna segíteni hogy ehez a játékhoz magyarosítást honan tok szerezni vagy letölteni elõre is kösz 😊
m1garand
Akció a steamen 7 euro azaza 2100Ft.
http://store.steampowered.com/app/40370/

makett.tk

látom sok ember játszik ezzel a játékkal...
jah...és hogyan kell betenni a modokat a játékba??? 😊
Sziasztok! Most vagyok itt elõször és olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehetne módokat letölteni a játékba??? Köszönöm elõre is a válaszokat!!! 😉
igen..nekem is azon megy..
Az emergency 4 -hez kellene a magyarosítás. Valaki help!!!!!
Windows 7 Ultimate nem indul a játék.Mit lehet csinálni hogy menjen?
Sziasztok!

A játék fut windows 7 oprendszeren?
Narxis
Nincs, ez a feladat így kell csinálni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

leslieboy
másik topicba is írtam. De ide is, hátha ti tudjátok a választ:
Valaki tud emergency 1-2n kívül olyan részt, ahol élethû a játékmenet, tehát nincs mission faied? Mert ez baromság, hogy játszok, lavina volt, és miközben mentem az embereket kiírja, mission failed, túl sok veszteség(halott). Könyörgök már, legyen normális, hisz nem tudnak igaziból se megmenteni mindenkit! Akkor van olyan rész, amelyikben ki van szedve a túl sok halott dolog?!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Gyocsika
Hali!

Amely részei vannak:
- Emergency 1
- Emergency 2
- Emergency 3
- Emergency 4
- Emergency 2012

Saját tapasztalataim csak a 3.,4. és a 2012-el résszel vannak.
A legjobb véleményen szerint a 4. rész. Ehhez sok mod is létezik.
Ajánlok még1 fórumot, amit érdemes olvasgatni:
Lánglovagaok fórum

Ha valami kérdésed van, csak írj!

Nyelvek szerint leginkább német..., de google segítségével akár "angolosítást" is találni.

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni!

Egyáltalán nem vagyok Emergency játékos, de azt tudom, hogy van belõle jó pár rész 😊

Valaki segítene és adna olyan oldalt (vagy felsorolás fejbõl, ha valaki jártas benne) ahol utána tudnék nézni, hogy hány része is pontosan. Mert már a 4.-et találtam meg amit kidobott a Google.
Akkor ezek szerint van 1-2-3? Vagy van még más is? Vannak ezekhez Magyarítás is? Vagy mind angol? 😞

Elõre is köszi a segítségeket 😊
ratata130
Hali.
A Nyíregyháza mód oldala technikai problémák miatt átköltözött ide:
http://nyiregyhazamod.ucoz.com

valamint Facebook-on is elérhetõek vagyunk:
http://facebook.com/nyiregyhazamod

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

aha

Mark98
Frankfurt mod?
http://www.youtube.com/watch?v=Y0GGvYfraVg

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

valaki tud olyan modot amibe több jármû van?

Mark98
Bocs a késõi válaszért de sajna nincsenek itt a linkje:BPmod2.0

Oké köszönöm! 😊 és a BP 2.0-ban vannak új küldetések is ??

Mark98
Valaki belinkelné a winterberg mod 7.0-át? Mert már legalább fél éve keresem de sehol semmi.

Mark98
Háááátttõõõõõõõ passzolom a kérdést... De tudom ajánlani a frissen kijött bp mod 2.0-át!

Hello!
Lenne egy kérdésem! Na szóval
Valaki nem tud olyan módokat az Emergency 4-hez amiben vannak új küldetések is mármint missiok ha valaki tud akkor felsorolna nekem ??? PLS Elõre is THX! és a LA MOD és a DDR (vagy milyen) módon kívül!
THXXX mégegyszer!

Mark98
Annak is lehet ez a gondja bár sokkal kissebb az esélye...

Ja értem! Hát nekem asztali gépem van de mindig kifagy! :S Mi lehet a gond?? PLS Segítsetek!

Mark98
Tulajdonképpen ez a hiba nekem is fennál csak bármilyen mod nélkül akár freeplaybe is megteszi ezt. Neked asztali gépen vagy laptopon csinálja?
Mert én a laptopon betudtam ezt a hibát annak,hogy a proci túlmelegszik mivel beporosodott de hamarosan tisztításra vár...

Ja és bocs már hogy ennyit írtam egy más után de még egy kérdésem lennne! Nos az hogy:

Letöltöm a LA MOD 2.0 és feltelepítem elindítom a játékot aztán Modifications (bár nekem csehül van a játék mert szlovákiában lakok és ott csehül vagy szlovákul van) na és aztán elindítom a módot várok egy picit és elindul és aztán elindítom például a 25-s Küldetést és Kilép a játékból és visszadob az asztalra semmi hibaüzenet! és a rendes játék meg megy! Akkor mi lehet a gond??? PLS Segítsetek!
Nagyon megköszönném!
Orginál játék! Tescoban vettem meg szlovákiában!

Hellosztok!!

Na feltettem egy új Display Drivert! és ELINDULTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊))))))))))))))))))))))) és még a rendes sima emergency 4 is elindult a Win 7-n csak új driver kellet! 😊))

Ja és a Emergency 4 Deluxe Edition az milyen Windows 7-n megy?? Mármint úgy gondolom hogy Ultimate vagy Professional,stb... Mert nekem Windows 7 Ultimate-m van és nem megy! 😞(((((((((((((
Mi lehet a baj??? :S
Pls segítsetek!

Ja! De én most töltöttem le a Emergency 4 Deluxe Edition-t és Nem Megy!
😞(
Akkor meg mi lehet a baj????

bricsi01
Deluxe mûködik Win7-en. Megerõsítem.
A többirõl sajnos fogalmam sincs.

Oldal 1 / 19Következő →