921
  • Gyocsika
    Sima alapjáték? Vagy moddal játszasz?
  • ZAZ
    Sziasztok lenne egy kérdésem.Az miért van hogy a sziréna hangot nem hallom?Az elején még működött de mostmár nem leet hallani!A hangoknál megtaláltam ott rákattintok akkor megy de a játékban nem!Nem tudjátok miért van ez?Előre is kösz!
  • Katarn576
    Üdv mindenkinek!

Félig meddig jó hírrel szolgálhatok azoknak akik már várják a játék fordítását.
    Most tartunk 52%-nál. Tehát halad a munka de piszok lassan, ugyanis egész egyszerüen az angolosítás nagyon sok helyen értelmetlen. Szerintem az angol illető aki készítette, egyszerüen nem állt a helyzet magaslatán.
  • ZAZ
    KÖSZÖNÖM!Működik!Én kicseréltem a de-t de mivel nekem CSEH verzióm van ezért nem a de velment hanem kicseréltem a cz-t és úgy már működik!Mégegyszer köszi szépen!Csak a menü magyar vagy a játékban is van egy kettő magyar szó?
  • ZAZ
    OK.Kipróbálom!
  • bajusza
    Nekem Deluxe verzió van meg, és a Lang/de mappában felülírtam a fájlokat az angolosításban szereplőkkel és működik teljesen jól.
  • ZAZ
    Hát én úgy csináltam ahogy le volt írva!Először is a Vehicle mappát bemásoltam oda ahova kell utána az ott lévé XML filékat bemásoltam a Lang os mappáa de előtte csináltam neki egy fr-es mappát mert az volt az egyik filéba írva hogy az fr mappába kell rakni.Beleraktam és semmi!
  • Gyocsika
    Jó helyre másoltad?
  • ZAZ
    Köszi ezeket már tudom!Az angolosításd meg letöltöttem beraktam(remélem oda ahova kell)és nem megy!:(Egyébként nekem CSEH-SZLOVÁK verzióm van!
  • Gyocsika
    A játékban sajnos nem lehet nyelvet választani, nézd meg a F.A.Q-ot és találsz "angolosítást". (A magyarítás már készül)
  • ZAZ
    Sziasztok!A játékban hol tudok nyelvet változtattni?Előre is kösz!
  • chrysler300c
    Sztem lenne igény arra hogy a delux verziót is lefordítsátok mert egy csomóan a deluxxal játszanak! Ha az alap em4-é megvan akkor a deluxeé már nem nagy feladat annyira sztem!
  • Gyocsika
    Frissítve!
    Köszi előre is!
  • Gyocsika
    Nézd meg a FAQ-ot, ott leírtam.
  • Katarn576
    Üdv mindenkinek!
    Láttam hogy ki raktátok a fordítós oldalunkat a faq-ba.
    szeretném ha módosítanátok vagy legalábbis bele írnátok a következőt: A fordítás állapota jelenleg 50%-os, illetve ez a fordítás csak és kizárólag a sima Emergency 4-re rakható fel, viszont mivel az elérhető angolosítás egyszerüen hibás,(ezalatt azt értem hogy míg a német változatra az angolosítás tökéletes, addig viszont ha mi át írjuk az angol szövegeket, akkor kriksz-krakszok jelennek meg a játékban. Ha a német szövegeket írjuk át, akkor viszont tökéletesen kezel minden magyar betűt a játék). A lényeg az hogy egyrészt készűl a fordítás, másrészt ez csak az alap játék magyarítása lesz. Ha lesz rá igény, természetesen elkészítjük a deluxe változat fordítását is.
  • peti18
    valaki tud abban segíteni hogy letöltöttem a LA modott felraktam meg minden és nemtom hogy hól lehet azzal játszani..
  • Brash
    #592 hozzászólásnál van egy link.
  • superbayern
    na megy ... köszi szépen mégegyszer!!! márcsak angolosítás kéne!!!!!!! :) többet nem kérek :D
  • superbayern
    valóban azt haszálok.... remélem télleg jó lesz!!! mindenesetre köszi szépen :)
  • Brash
    Szia. A Codec pack a hibás. Ha elsetleg K-Lite Codec packot használsz akkor azt töröld le a gépedről. Utána menni fog.
  • superbayern
    vagy esetleg nem tudnátok hogy honnan lehet leszedni a deluxe-t???? nagyon szeretem a játékot és légyszi segítsetek!!!!
  • superbayern
    sziasztok! az miért van, hogy felraktam az EM 4 lengyel verzóját és elindítom, minden oké, az intro bejön, utána kidob az asztalra..... nem crackeltem semmit!!! szerintetek crack kell???? ha igen, akkor valaki tud nekem linkelni, vagy esetleg küldeni??? mert én sehol sem találok hozzá cracket!!! előre is köszönöm !!!
  • Gyocsika
    Nem a Deluxhoz nem kell.
    Hát nem tudom, majd reméljük a Lánglovagok fórumon találnak megoldást a hibára.
  • cargame
    A Deluxnal csinalja!!! De a Deluxhoz nem raktam patchat!!! Van hozza??
  • Gyocsika
    És a Deluxnál is csinálja?
    Patcheket felraktad?

Nem tudom tényleg h mi lehet.
  • cargame

igen de csak a 2 magyar modnal csinalja!!
  • Gyocsika
    Hát nem tudom akkor mi lehet.
    A modokat újra raktad gondolom párszor már?
  • cargame
    Sajnos a Delux Editional is ugyanazt csinalja mint az elozonel!! Kockak vannak!! Vmi megoldas?/
  • cargame
    Nagon jo lett!!!
  • Gyocsika
    FAQ
  • Gyocsika
    Most készítek a játékhoz egy F.A.Q-ot,(gyakran ismételt kérdések).
    Ha van ötletetek h mit írjak bele írjatok.
  • Gyocsika
    Nincs mit, szívesen.

Kicsomagolásnál lehet fog kérni egy jelszót, akkor ez lesz az : www.dayphorum.eu
  • cargame
    Jeeeeeeeeeee tenyleg !! Kosz a segitseget!!!
  • Gyocsika
    Én úgy nézem, hogy most jó.
  • cargame
    http://www.zdielanie.sk/7DC64OUz9bOZmmCLZTlxfw/Em.4.deluxe.cd1.rar
    http://www.zdielanie.sk/9A-817tyb-YUG43-LErxFQ/Em.4.deluxe.cd1.sfv
    http://www.zdielanie.sk/b9P7f59BLk8Jua1msPYcsA/Em.4.deluxe.cd2.rar
    http://www.zdielanie.sk/e5jmv8AEwHCmF0Tb6QrFYw/Em.4.deluxe.cd2.sfv
    http://www.zdielanie.sk/LuTthQUUmMDD7cKzfmobaA/Em.4.deluxe.cd3.rar
    http://zdielanie.sk/CKMF1XKeV7feibQKGhG.-g/Em.4.deluxe.cd3.sfv

Innen leszedtem az elsot de mikor toltottem volna a tobbit az oldal mar nem elerheto!!
  • cargame
    Kosz a segitseget de innen se tolti valamiert!!! Utorrentel toltom de meg se moccan!! Lassan feladom!!
    De azert kosz!
  • Gyocsika
    Akkor valószínüleg ez lesz a probléma.

Itt van még 1 link , próbáld ezt.
  • cargame
    Szeged es Szolnok modnal!!
  • Gyocsika
    Melyik modnál csinálja ?
  • cargame
    Kosz de innen nem tolti mert nem seedelik!!! Ti honnan toltottetek??
    Nekem azert kell mert van hogy a rendor es par jarmu helyett egy negyzethalos kocka van!! Erre megoldas??? Elore is kosz!!