Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#eljen><#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv Emberek, hatalmas jó hírrel szolgálhatok azoknak akik várták a fordítást de szomorúan olvasták itt a topikban illetve az oldalunkon hogy sajnos abba kellet hagynunk. Nos, találtunk egy nagyon jó németül tudó emberkét, így újra 50%-os a fordítás amit totálisan újra kellett kezdeni, mert a letölthetõ sufni angolosítás egyszerûen pocsék volt. Például találtunk olyan bakikat az angol fordításban hogy az egyik mentõautó neve daruskocsi volt, és ezekhez hasonló szövegek.
Szóval lehet hogy karácsonyra magyarul is végig játszhatjátok a játékot.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

www.thepiratebay.org - itt keress rá.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Helló! Vki tudna adni egy torrent linket ahonnan letudom tölteni a deluxe editiont mert én nem találok. Elõre is köszi

csn tamás
sziasztok! épp a los angeles moddal játszom és lenne egy olyan, leginkább kényelmi funkciokat szolgáló kérdésem, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy egyszerre csak egy feladat legyen freeplay modban? jo a pörgés meg minden de van hogy szeretnék ugy játszani, hogy csak egy dologra koncentrálok nyugisan... köszi!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

itt nézz szét: www.filehippo.com vagy nvidia.co.uk

Jah geforce 8600-as kártyám van.
Sziasztok! Ahogy olvasgattam nekem is az a baj hogy új a driver. Honnan tudnék leszedni egy régebbit??? Valaki segitsen pls irjatok egy linket vagy vegyetek fel msn-en és küldjetek egyet 😊
Elöre is köszi!

Msn cim: [email protected]
Hali!Mitõl van hogyha felveszem a sérültet vagy beteget rá klikkelek a korház ikonra akkor kilép a játékból?Segítséget elõre is köszi!!

NIVIDIA éppen az a baj hogy a videókártyádhoz uj Drivered van!Tedd vissza a régit és müködni fog a game!Nekem is ez volt a problémám!

Nekem segíthetne valaki már 4x megcsináltam a Robbanás a konferencián feladatot ,de nem megy tovább :S miért? mit hagytam ki?
Nem kell valami patchet feltenni hozza? bocs ha hülyeségeket kérdezek de telleg nme tom mi a gond:S
NEm tudtok mas ötletet? MEr nincs fen a k-lite meg minden ugy van ahogy le van irva! Ati vidokarim van és uj driver hozzá! kössz
Gyocsika
Jha es az a 911 first responders be van.
Hi! lenne egy kis gondom! BElépek és az intro utan kidob az asztalra. mit tegyek? kösszi
mindkettõhöz jó lesz a mod.

911 first responed-hez is jo az oroshaza mod meg a többi?? vagy csak a deluxe-hoz? kösszi
geri777
most már megoldotam 😊

most meg lekeztme a küldetéseket
azt most egy lövöldözös faszival tárgyaltam azt hirtelen kidobot mit lehet ijenkor csinálni ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

próbáld frissíteni a videokártyád meghajtóprogramját, hátha akkor jobb lesz, vagy rakd újra a Windows-t.

geri777
aakár hogy álitom
akkad az egér csak nme tudom mitöl ?!

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

nálam EM4 Deluxe Edition van ezen beállításokkal:

geri777
Hellosztok
nekem a 911 first responed van feltelpitetem és amikor belépek a játékba akkad az egér meg a kép miért lehet akkár mijen felbontásba is probálomm
elvileg elkell hogy birja a gépem !
elöre is köszönöm a válaszokat

drot
vki nemtudna mondani egy oldalt ami magyar és a 13-20 ig meg deluxe küldik végigjátszása rajta van me itt csak 12ig van PLZ

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Gyocsika
Sziasztok van egy kérdésem nekem meg van a deluxe verzió és német nem tudja valaki hol lehet hozzá letölteni angol vagy esetleg magyarosítást??????????????????
Felteszed a játékot(nem tom hány klikk),ha felvan téve inits el(kettõt klikkelsz az asztalon lévõ parancsikonra),megvárod mig bejön a menü és aztán belépsz a Multiplayer nevû menübe!ha szrencséd van akkor van üres szervert!<#violent><#gun><#email><#falbav>
sombre
helló
hogyan lehet multiba játszani?

Sziasztok !

Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy multiban ha csinálok egy szervert, akkor nem tudnak fellépni a szerveremre, ja és a DDR-moddal is valami baj van, mert miután kicsomagoltam a fájlt, vmi hibát ír ki
bajgunar
Valaki nem tudná megadni a szolnok,ill Szeged mod-nak a honlapját mert nekem eggyiket se hozza be! <#conf>
barazd
Sajnos semmi sem mûködik amit ott leírtak. Nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a baj, mert játszottam vele a gépen. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy az a baj hogy DirectX 10 van a gépemen. Viszont így nem engedi felrakni a 9-et, mert azt írja, hogy van újabb directx a számítógépen. Törölni sem engedi a 10-et, mert nincsen másfajta directx a gépen. Úgyhogy ennyit a microsoftról...

Gyocsika
Itt nézz körül kicsit, olvasd végig ezt a fórumot, ha tudsz angolul akkor nincs probléma.

Mert a Vistával lehet a probléma, vagy próbáld meg az XP kompatibilitást, a beállitásoknál az .exe fájl-Tulajdonságok-Kompatibilitás fülnél.

Vagy mondom ezt a fórumot nézd meg amit linkeltem , ott lehet megtalálták a problémára a megoldást.

barazd
A következõ nagy problémám van az Emergency4 és a Deluxe Edition-nal:

Amikor indítom ugyanolyan hiba van mint ha fent lenne a K-Lite codec pack. (elindul, fekete képernyõ, majd 2 mp után kilép hibaüzenet, vagy bármi nélkül)

Azt tudni kell hogy a gépemen egyeltalán nincsen semmilyen codec pack. Nem tudom mi lehet a probléma, mert eddig ment simán. Aztán nem indult, rá pár napra meglett a Deluxe Edition. Annál ugyan ez van.

A gépem: Vista Home Prenium, GeForce 8600 DX10 van a gépemen. Processzor meg Intel Core 2 2x 2 Ghz.

Valakinek van valami ötlete, esetleg valami megoldást tudtok rá mondani.

ratata130
Na jó, akkor a linket írom: tess.

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

ratata130
Sziasztok!
Amikor fel akarom telepíteni az EM4-et, akkor ezt írja ki:
[/url]
Nem tudjátok, hogy ez mit jelenthet???
Elõre is köszi.

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Nem fogják megcsinálni, majd egyszer talán.

akyyy
mert az német volt, és csak valami szar angolositást forditottak. de most megjelent rendes angol nyelven, az alapján megcsinálhatják ujra, nem?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egy fordítócsapat elkezdte az EM4 fordításást, de idõközben abbahagyták a projektet. Nagy kár érte.

akyyy
elvileg megjelent most rendes angol nyelven azt nem forditja le senki???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Magyar mod terén: Szolnok Mod, Szeged Mod, a készülõ Orosháza Mod
Külföldi mod terén: Winterberg Mod, Los Angeles Mod, Florian Hamburg Mod.

A legújabb Winterberg Mod vadiúj pályát tartalmaz majd.

Yoda001
egyébként van olyan mod ami magát a pályát is lecseréli, szóval mindent? 😊 teljesen új modra gondolok... meg szerintetek melyik a legjobb magyar /és/vagy külföldi? ja és kösz a választ bajusza

http://9gag.com/gag/5135249

mentõcsónaknak egy gumicsónak van felrakva egy utánfutóra. az újvárosi I. szer, a Mercedes 2000-es vontatja.

Yoda001
kár, hogy a Dunaújváros modban nincs mentõ csónak, vagy akármi, ami tud vizen menni.. így pár dolgot elég nehéz megcsinálni, gondolok itt arra hogy nyomtam 1, másfél órát a moddal freeplayben, és egyszer "dobott" egy emberkét a vízbe, na azt onnan már sehogy sem lehetett kiszedni

http://9gag.com/gag/5135249

köszi szépen, még mindig van mit szerkesztenem.

Gyocsika
Azért reméljük hamarosan elkészülsz a modokkal.
További jó munkát hozzá!

Az én fordításom sincs még kész, van még mit csinálni. Az utóbbi napokban alig volt idõm EM4-gyel foglalkozni, a gépem sz...kodott, mostmár talán minden rendben.

A Braunschweig mod 2.5 változatáról tud valaki valamit?
Mert van csak éppen a készítõ úgy adja oda ha írsz neki mailt, ami ugye németül kellene.
http://bos-forum.com/mod-studio-nord-emergency-allgemein/news-des-mod-studio-nord/2963-neuigkeiten-zum-download-von-modstudio-nord-projekten/

Legalább is ezt veséztem ki...

@Bajusza:

Hogyan állsz az rts fordításával?
Ha használható legalább a fordítást megoszthatnád, az enyémet elcseszetm újra kezdeni meg sem idõm meg sem kedvem nincs.
Ez tényleg szomorú. Jómagam belefogtam az Rescue Training Simulation Mod (RTS Mod) lefordításába, online szótárak segítségével. Nagyobbik része készen van.

barazd
Rossz hír!:
"Szomorú és vidám hírek!
Üdvözlök mindenkit.
Sajnálattal mondom hogy bizonytalan ideig lefagyasztjuk az Emergency 4 fordítását.
A hozzá letölthetõ 'sufni' angolosítás egyszerüen pocsék, használhatatlan, németül meg nem tudunk.
Ha valaki tud perfekt németûl, az kérem jelentkezzen, máskülönben kénytelenek leszünk véglegesen törölni a játékot az oldalunkról.
A rossz hír ez volt, innentõl kezdve csak jó híreket mondok.
Az új fordítandó játék nem más mint a Roller Coaster Tycoon 3 és a kettõ darab kiegészítõje egyszerre.
Bizony, egyszerre 3 játék fordítását fogjátok majd megkapni, miután végzünk.
Még egy jó hírem van. Nemsokára kiadunk egy nagyon kezdetleges fordítást a Flight Simulator-ból, szóval érdemes lesz minket választani.
2008.05.01. Katarn"
Azt hiszem, hogy egy darabig nem lesz magyarosítás az Em4-hez<#rinya>

barazd
Jó. 😄 Nem tudtok egy másik oldalt ahonnan lelehet töltenni. Mert ezekre rászálhattak a rendõrök. 😞