Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval lehet hogy karácsonyra magyarul is végig játszhatjátok a játékot.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Elöre is köszi!
Msn cim: [email protected]
Nekem segíthetne valaki már 4x megcsináltam a Robbanás a konferencián feladatot ,de nem megy tovább :S miért? mit hagytam ki?
most meg lekeztme a küldetéseket
azt most egy lövöldözös faszival tárgyaltam azt hirtelen kidobot mit lehet ijenkor csinálni ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
akkad az egér csak nme tudom mitöl ?!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
nekem a 911 first responed van feltelpitetem és amikor belépek a játékba akkad az egér meg a kép miért lehet akkár mijen felbontásba is probálomm
elvileg elkell hogy birja a gépem !
elöre is köszönöm a válaszokat
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy multiban ha csinálok egy szervert, akkor nem tudnak fellépni a szerveremre, ja és a DDR-moddal is valami baj van, mert miután kicsomagoltam a fájlt, vmi hibát ír ki
Mert a Vistával lehet a probléma, vagy próbáld meg az XP kompatibilitást, a beállitásoknál az .exe fájl-Tulajdonságok-Kompatibilitás fülnél.
Vagy mondom ezt a fórumot nézd meg amit linkeltem , ott lehet megtalálták a problémára a megoldást.
Amikor indítom ugyanolyan hiba van mint ha fent lenne a K-Lite codec pack. (elindul, fekete képernyõ, majd 2 mp után kilép hibaüzenet, vagy bármi nélkül)
Azt tudni kell hogy a gépemen egyeltalán nincsen semmilyen codec pack. Nem tudom mi lehet a probléma, mert eddig ment simán. Aztán nem indult, rá pár napra meglett a Deluxe Edition. Annál ugyan ez van.
A gépem: Vista Home Prenium, GeForce 8600 DX10 van a gépemen. Processzor meg Intel Core 2 2x 2 Ghz.
Valakinek van valami ötlete, esetleg valami megoldást tudtok rá mondani.
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
Amikor fel akarom telepíteni az EM4-et, akkor ezt írja ki:
Nem tudjátok, hogy ez mit jelenthet???
Elõre is köszi.
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Külföldi mod terén: Winterberg Mod, Los Angeles Mod, Florian Hamburg Mod.
A legújabb Winterberg Mod vadiúj pályát tartalmaz majd.
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Mert van csak éppen a készítõ úgy adja oda ha írsz neki mailt, ami ugye németül kellene.
http://bos-forum.com/mod-studio-nord-emergency-allgemein/news-des-mod-studio-nord/2963-neuigkeiten-zum-download-von-modstudio-nord-projekten/
Legalább is ezt veséztem ki...
@Bajusza:
Hogyan állsz az rts fordításával?
Ha használható legalább a fordítást megoszthatnád, az enyémet elcseszetm újra kezdeni meg sem idõm meg sem kedvem nincs.
"Szomorú és vidám hírek!
Üdvözlök mindenkit.
Sajnálattal mondom hogy bizonytalan ideig lefagyasztjuk az Emergency 4 fordítását.
A hozzá letölthetõ 'sufni' angolosítás egyszerüen pocsék, használhatatlan, németül meg nem tudunk.
Ha valaki tud perfekt németûl, az kérem jelentkezzen, máskülönben kénytelenek leszünk véglegesen törölni a játékot az oldalunkról.
A rossz hír ez volt, innentõl kezdve csak jó híreket mondok.
Az új fordítandó játék nem más mint a Roller Coaster Tycoon 3 és a kettõ darab kiegészítõje egyszerre.
Bizony, egyszerre 3 játék fordítását fogjátok majd megkapni, miután végzünk.
Még egy jó hírem van. Nemsokára kiadunk egy nagyon kezdetleges fordítást a Flight Simulator-ból, szóval érdemes lesz minket választani.
2008.05.01. Katarn"
Azt hiszem, hogy egy darabig nem lesz magyarosítás az Em4-hez<#rinya>#rinya>