Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld meg beszerezni, nagyon megéri. És próbáld ki a modokat majd hozzá mind!
Ha bármilyen segítség kell akkor csak írj!
Ha bármilyen segítség kell akkor csak írj!
Aha, én is erre gondoltam. Sima 1.0-ás. 😄 De akkor leszedem, csak most nem elérhetõ az a warez oldal aminek a linkjeit lentebb beraktátok. 😞 Máshol pedig nem találom. Na mindegy, remélem, hogy hétvégére meglesz. 😊
Milyen Emergency 4-ed van? Sima vagy Deluxe?
Mert valószínüleg akkor az lehet a baj h nincs Deluxe verziód.
Mert valószínüleg akkor az lehet a baj h nincs Deluxe verziód.
Sziasztok!
Most írok elõször ide. Már régóta játszok az Em4-el. Többször végigvittem a játékot. Most mod-okkal játszanék. Csak van vele jó pár probléma: ha sikkerül a modot a játékban beállítanom (ez se szokott menni, legfõbbkép a Dunaújvárosinál) akkor az összes map-ot (freemod, kampány) kockás alapúként adja ki. Kivétel a Dunaújvárosnál, mert ott kilép. Mi lehet a baj. A pályákon nincsen semmi sem. Csak a kockás alap. A jármûvek sem jellennek meg. Mi lehet a baj? A sima játékkal játszottam. Eddig a DDR, Dunaújváros, Szolnok és Szeged mod-ot próbáltam.
Most írok elõször ide. Már régóta játszok az Em4-el. Többször végigvittem a játékot. Most mod-okkal játszanék. Csak van vele jó pár probléma: ha sikkerül a modot a játékban beállítanom (ez se szokott menni, legfõbbkép a Dunaújvárosinál) akkor az összes map-ot (freemod, kampány) kockás alapúként adja ki. Kivétel a Dunaújvárosnál, mert ott kilép. Mi lehet a baj. A pályákon nincsen semmi sem. Csak a kockás alap. A jármûvek sem jellennek meg. Mi lehet a baj? A sima játékkal játszottam. Eddig a DDR, Dunaújváros, Szolnok és Szeged mod-ot próbáltam.
Köszi.Kipróbáltam,de engem ez a német verzió nem fogott meg.Valószínû azért,mert nem tudok németül.
Viszont egy érdekesség:kpróbátam már minden módót,de még a legújabb LA módban sincs könnygáz gránát.Pedig a tüntésnél jól jönne.
Viszont egy érdekesség:kpróbátam már minden módót,de még a legújabb LA módban sincs könnygáz gránát.Pedig a tüntésnél jól jönne.
A német verziót innen: http://www.ddr-mod.de/RTSMod/
Az orosházi változat nem sokára kész lesz.
Az orosházi változat nem sokára kész lesz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Az RTS mod 0.81-et honnan lehet letölteni?
nincs még még a mod, nemsokára ki lesz adva.
Bajusza
Ha nagyon szépen megkérnénk téged , akkor majd valamikor nem töltenéd fel az Orosháza RTS-edet , biztos sokan örülnének neki, személy szerint én is , kiváncsi lennék, hogy eddig mennyi minden magyar... és szívesen játszanék magyar jármûvekkel...
Elõre is köszi!
Ha nagyon szépen megkérnénk téged , akkor majd valamikor nem töltenéd fel az Orosháza RTS-edet , biztos sokan örülnének neki, személy szerint én is , kiváncsi lennék, hogy eddig mennyi minden magyar... és szívesen játszanék magyar jármûvekkel...
Elõre is köszi!
Igen, magyarosítva van.
A mod jórészét sikerült lefordítani magyarra, egyedül a "tankönyvi" rész (amikor a gyakornok megkérdezi az oktatót, akkor jön elõ) német és a párbeszédeknél jónéhány.
A felszerelések maradnak a mod-ban lévõk, szerintem is jó lenne magyar dolgokat használni benne, úgy tényleg valósághû lenne.
A felszerelések maradnak a mod-ban lévõk, szerintem is jó lenne magyar dolgokat használni benne, úgy tényleg valósághû lenne.
Én is várom, biztos jó lesz, még akor lenne a legjobb ha a felszerelések is magyarok lennének, nah akkor bizony a kedvenc modom lesz.
Kíváncsian várom!
Itt a gombok jelentése
Alsó sor: baloldali index, figyelmeztetõ jelzés, jobboldali index
Középsõ sor: Kéklámpa be/kikapcsolása, Motor beindítása/leállítása, sziréna be/kikapcsolása
2. sor: a jármû sebességének változtatása: teknõs, nyúl és gepárd tempó)
1. sor: bevetési jegyzõkönyv
A 0.81-es verziójú RTS-ben már ezek vannak beírva, saját magam fordítottam le a német szöveget.
Alsó sor: baloldali index, figyelmeztetõ jelzés, jobboldali index
Középsõ sor: Kéklámpa be/kikapcsolása, Motor beindítása/leállítása, sziréna be/kikapcsolása
2. sor: a jármû sebességének változtatása: teknõs, nyúl és gepárd tempó)
1. sor: bevetési jegyzõkönyv
A 0.81-es verziójú RTS-ben már ezek vannak beírva, saját magam fordítottam le a német szöveget.
A kép jobb alján azok a piktogrammok micsodák?
Nemsokára kész lesz. Sokat tesztelem, hogy hibamentes legyen a mod. A német szöveget megpróbálom magyarra lefordítani, ez lesz a legnehezebb feladat.
Mikor lesz kész?
akarom mondani így a kép, az Imageshack-et használom a Lánglovagokon, itt pedig a Képfeltöltõt:

Helo! EMERGENCY 3 probléma: Nem indult el a játék, hibaüzenettet irt ki..letöltöttem ATI drivert, úgy már elindult de az 1. küldetés elött kidobott ismét hibaüzenettel. 2 évvel ezelõtt játszottam ezzel a játékkal ugyanezen a gépemen és simán ment. Azóta semmit sem változtattam a gépen. Miért nem jó? Már nagyon ideges vagyok<#falbav>#falbav>
Igen nem volna rosz tényleg lefordítani, mert nagyon jó kis mod.
Csak én gondban vagyok vele, mert amíg csak az egyszerübb dolgokat forditottam csak nem is volt probléma, de a párbeszédek, meg a tutorial szövege az nagy falatnak tûnik ezzel a német tudással ami nekem van.
Tehát ezek a részek igen lassan mennek csak.
Csak én gondban vagyok vele, mert amíg csak az egyszerübb dolgokat forditottam csak nem is volt probléma, de a párbeszédek, meg a tutorial szövege az nagy falatnak tûnik ezzel a német tudással ami nekem van.
Tehát ezek a részek igen lassan mennek csak.
belekeztem én is a RTS Mod fordításába, egész jól haladok vele. Akár MSN-en is megbeszélhetjük majd a mod dolgait.
Igen mostmár rájöttem, csak valahogy átsiklottam rajta...
Most töltöm le az 5.8-as Winterberg Mod-ot, van hozzá egy patch is, ami lehet hogy kijavítja a hibát:
http://www.doctorcito.net/wem4/58_up.rar
http://www.doctorcito.net/wem4/58_up.rar
Ha nem is magyar, akkor legalább angol, azt legalább jól értem, onnan már könnyen menne a magyar változat írása...
De ez a német még komyoly szótárprogikkal is felejtõs...
De ez a német még komyoly szótárprogikkal is felejtõs...
Tényleg Bajusza te használod a winterberg modból az 5.8-at? mert nálam amikor befelyezem a freeplaymapon a játékot nem lép vissza a fõmenübe hanem kilép, ami elég idegesítõ, a mod betöltési ideje miatt...
A másik kilépés meg akkor volt amikor vízágyut akartam hívni.
A másik kilépés meg akkor volt amikor vízágyut akartam hívni.
Pontosan ezért kérdeztem, mert mint írtam én is belefogtam, a kezelõfelület, az orvosi táskák tartalmát kivéve nekem már megvan, de ugye ez a dolog könnyebb része.
Az elég nehéz lesz. A kocsik és a személyzet neve már magyarosítva van.
Értem, és teljesen magyarosítani fogod leckék, párbeszédek stb. ?
Én mindennap játszok vele. Kb. 1 hete elkeztem magyarosítani a modot, kibõvítem orosházi kocsikkal.
Valaki játszik az RTS-mod-al?
Mert "nagyjából" megértek mindent, de vannak elég homályos részek, hozzá is fogtam magyarositgatni, de vannak olyan dolgok amire öteletem sincs, hogy mi lehet, ilyen pl az ötös gomb a mentõautó com-ján.
Nincs hozzá esetleges angol leírás, vagy magyar ami nagyjából segítene a nehezebb részekben?
Mert "nagyjából" megértek mindent, de vannak elég homályos részek, hozzá is fogtam magyarositgatni, de vannak olyan dolgok amire öteletem sincs, hogy mi lehet, ilyen pl az ötös gomb a mentõautó com-ján.
Nincs hozzá esetleges angol leírás, vagy magyar ami nagyjából segítene a nehezebb részekben?
Igen, azóta én is rájöttem, hogy készül, kb. másfél éve. Akkor még az E3-hoz kezdték, aztán meg jött ugye a négy és sok mindent meg kellett változtatni. Ha minden összejön nekik, és olyan minõségû is lesz mint az elsõ screeneken, akkor szerintem az alap játék fejlesztõi kereshetnek új munkahelyet 😄
Hatalmas német tudásommal kimazsoláztam, hogy egy hatalmas mértû részletgazdak map is készül...
Bár van egy pár modder aki gunyolódik rajtuk, na de meglátjuk majd mi lesz belõle, csak jönne már 😄
Hatalmas német tudásommal kimazsoláztam, hogy egy hatalmas mértû részletgazdak map is készül...
Bár van egy pár modder aki gunyolódik rajtuk, na de meglátjuk majd mi lesz belõle, csak jönne már 😄
szerintem még dolgoznak rajta, nagyon jól lesz a mod.
Néztem ezt a wuppertal mod-ot ezzel mi a helyzet, készen van már vagy még "gyúrják"?
nincs mit. Használd a "válasz" gombot.
Köszi!
pl. Florian Hamburg vagy Braunschweig Mod. A Florian-nak fura a riasztási rendszere, Braunschweig viszon szuper.
Tud esetleg mondani valaki olyan modot, ami van olyan mint a winterberg vagy esetleg az az alapja csak át van alakitva?
Mert eléggé bejön az egész, bár lehet neki kellene állni a saját igényeimre faragni...<#rolleyes>#rolleyes>
Mert eléggé bejön az egész, bár lehet neki kellene állni a saját igényeimre faragni...<#rolleyes>#rolleyes>
én pl. mindennap szórakozok vele. A legfrissebb belõle az 5.74-es + egy scriptupdate patch is van hozzá. Angolosítás sajnos nincs hozzá, pedig jó lenne.
Üdv! Valaki használja a Winternberg nevû modot?
Mi az aktuális legújabb verzió? Másik kérdés, hogy a nyelv benne német, és nem igazán értem ezt a karatyolást, nincs a modhoz "angolositás" ?
Mi az aktuális legújabb verzió? Másik kérdés, hogy a nyelv benne német, és nem igazán értem ezt a karatyolást, nincs a modhoz "angolositás" ?
lewyy18!
AMiben a szinkron is Angol az a 911First Responders
Torrentel le tudod tölteni innen:
http://www.teszttesztweb.extra.hu/ %20911%20First%20responders%20 %20 %20[www<1>1>.topetorrent.com].torrent
AMiben a szinkron is Angol az a 911First Responders
Torrentel le tudod tölteni innen:
http://www.teszttesztweb.extra.hu/
Van egy FAQ itt felül nagy betûvel, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, itt az összes eddig feltett kérdésedre megvan a válasz.
valakinek nincs meg az angol verzió? a szöveg az ok de a hangfilokat kéne "angolosítani"...aki tud segíteni pls írjon
[email protected]
[email protected]
nahhh +van...ez a K-Lit...pack volt a hibás köszi. most viszont tudnátok segíteni milyen patch-et tegyek hozzá(delux edition van)?
milyen codec pack?
tudnál valami linket dobni?
tudnál valami linket dobni?