Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja meg még valaki ide írta hogy deluxeval mûködik neki win 7-en ! akkor én is megpróbálom avval! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

oké! na most találtam valamit és ide oda azt írták hogy ha van K-lite code packom akkor azt szedjem le na de az nekem nincs! és ha úgy nem akkor meg frissítsem a videó driveromot csak azt meg nem találtam még googlen se! :SS és megtudod mondani hogy hogy tegyek rá 2 operációs rendszert vagyis ahogy te mondod ! leírod??? PLSS!!
Nagyon megköszönném!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ratata130
Hali.
Én azt tom ajánlani, h XP-n játsz vele.
Pl nekem is úgy van, h XP és Win7 egymás mellett van, és ha valamelyik game nem megy win7-en, akk átmegyek xp-re, és ott játszok.
De am passzolom, nem tom, h miért nem mûködik...:S:S:S
Próbálj neten keresgélni, hátha valaki leírta, h hogy lehet mûködésre bírni Win7 alatt.

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Na poóbáltam de nem megy! Akkor mi lehet a baj??? PLS Segítsetek!!!!!!!!!
Nagyon Megköszönném!

Ja ok! Próbáltam de nem megy! 😞 akkor mi lehet a gond???

ratata130
Hehe, gyorsabb<#wink>

ratata130
Hali.
A parancsikonjára kattints rá jobb gombbal-->Tulajdonságok-->Kompatibilitás fül, és ott válaszd ki, hogy Windows XP Sp3.
Nekem ez után az Age of Empires III gond nélkül elindult Win7 alatt.

Gyocsika
Próbáld meg kompatibilitással indítani...

Emergency4.exe/jobb egérgomb/tulajdonságok/kompatibilitás --> és itt jelöld ki, hogy windows xp... és alkalmazd.

Ja de akkor windows 7-en nem fog menni vagy mi?? :SS
Mert nagyon szeretnék vele játszani!
Valaki nem tud valami meg oldást hogy hogyan lehetne ezt fixelni hogy windows 7-en is elinduljon??? PLS Segítsetek!!
Nagyon Megköszönném !!

ratata130
Készül egy új mod, a neve:
Nyíregyháza mod
weboldal:www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Mark98
Szerintem a Windows lehet a baja.

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

Hello!!

Nekem az lenne a problémám hogy megvan az emergency 4 orginal dvd-n és amikor fel telepítem akkor elindítom a játékot és egy fekete képernyõ kijön és bezárja semmi Hiba üzenet Windows 7-m van és az XP-n meg ment!
és Dual Core-m van 4400+ processzor és nVidia Geforce 9600GT és 3GB RAM
Mi lehet a gond???

Mark98
Bocsesz de az alábbi hozzászólást nem találta a keresõ.<#zavart1>

Mark98
Valaki privátba küldene egy linket honnan tudok cracket szerezni? Már több órája keresek és sok emeber írta a topicba hogy már megtalálták. Elõre is hálás köszönet!!!

Gyocsika
Ajánlom figyelmetekbe ezt a fórumot is.

Magyar modok... keresgéljetek...

hello ehez a játékhoz van magyarosítás..??😊 (emergency 4)
Hello. Nincs kedve valakinek multiplayer-ben játszani??? Hamachi-n keresztül jól mûködik. Ha lenne akkor írj, és cserélünk címet.
Gyocsika
A Deluxe verzióban benne vannak a patchek.

hello kéne egy kiss segitség kéne patsch a emergency 4 deluxe-hoz
valaki segitsen kérem msn cimem [email protected]
Mark98
Én úgytudom egyiken se lehet mondjuk én 3-al játszok.<#nyes>

Én az enyémet jól összecsesztem, aztán újra telepítettem meg vissza olvastam a fórumban és írták hogy a lényeg a sima EM4 verziónál, hogy fel kell rakni az 1.3-as patch-et és aztán minden módot futtatni fog (én elõtte csak az 1.2-est raktam fel, az volt a baj). A Delux verzió meg alapból tartalmazza az 1.3-as patchet az egybõl viszi a modokat. Fel telepíteni meg a mod installerral tudod, ami ott van a fõmappában, vagy megtalálod a start menüben is a játék kiugró menüjében. Aztán install package>megnyitás és automatán telepíti. A játék fõmenüjében a modifications menüben csak rákattintasz és ok...
hello! tudna valaki segíteni mert nem tudom feltelepíteni a modokat és már nem tudok mit csinálni vele

Nah mostmegmár tökre össze van a játék kutyulodva; freeplaybe nem megy moddal a kampányban meg elérhetõ az összes Szeged modos meg az összes Los Angeles modos egység! Én is össze vagyok kutyulodva😊tök nem értem mibe van a game...
Hello mindenki! Segítsen valaki, kérem... nem tudom modolni az EM4-emet. Német verzióm van, régebben hibátlanul ment moddal is, de most újra felraktam és naturba müxik is, de ha modolni akarom akkor a legjobb esetben is a Szeged moddal betölt a freeplay és azt írja a térképre hogy missing. Az L.A. modra (1.9,2.0) meg hogy hibás vagy nem kompatibilis, pedig régebben így is szépen futott a moddal. Felraktam a 1.2 patchet de az se segített semmit, van hogy a mod töltésnél simán kilép a játék, vagy amikor a freeplayt tölti a 3/4-énél. S.O.S-MENTSÉTEK MEG LELKEINK!!!
Sziasztok!
Én nekem meg van a game sztem nagyon COOL és nem tudok tovább jutni 😞 valaki nem tudja hogy mit kell csinálni annál a Missiónál amelyiket az egyik illetõ is kérdezte a 17-dik misszió amikor az araboknál vagy hol van nah tudjátok amikor tankolják az üzemanyagot vagy mit csinálnak a repülõvel valaki nem tudja ott hogy mit kell??? :SS mert mindig oda megy a Pszichológus beszél vele aztán oda megyek a Mesterlövésszel és lelövi 😞 valaki nem tudja hogy itt mit kell csinálni??? :SSS PLSS aki tudja az írja le vagy jó lesz egy végigjátszás is!! (az összes misszióhoz!)

jah és még1 kérdés RTS 0.9b ben mirejó a számítógép és mi a kódja???

DAF MAN

Mert azzal freeplay be kell játszani

---------------------------------------------

Azt a mod ot amit bjuszati csinált az RTS hez asszem elõzõoldalon van kép azt honnan lehet letölteni?

DAF MAN

Helló nekem az a próblémám hogy a deluxe verzióra rátelepítettem a Bp. módot és miután a kûldetés elkezdeném kidob asztalra<#falbav><#fejvakaras><#kerdes>

leony
Helo! Nekem az a problémám ,hogy felraktam a 911 firs responders-t és beléépek intro aztán kilép. Asus radeon HD 3400- vid. kártyám van (XP-n menne)! HELP!! És semmi nem használt még az alaplap driverét is frisseltem de semmi!!

sombre
nekem is pont ugyanez a bajom. már vagy 10-szer újra telepítettem de a hiba ugyanúgy fennáll.<#szomoru1>

Narxis
Akkor én se. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Átállítottam de nem javult semmit. Felraktam az emergency 3-mat de annál is ugyanaz. Másik játékok tökéletesen mennek mind az újak mind a régiek.😞 Csak ennél van ilyen probléma. Nem értem.
Narxis
Állíts XP-re a kompatibilitást. Jobb klikk az ikonjára és Tulajdonságok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok

Nekem olyan problémám van hogy felraktam a játékot és el is indul de a játékban vibrál a képernyõ. Driver frissítés már volt directX-el is próbálkoztam de semmi hatás van volt rá. Acer Aspire 5536G típusú notin futtatnám a játékot. Win7 Home Premium-ot használok. A vga-ám Ati Mobility Radeon HD4570 típusú. Bármilyen okosságnak örülök ugyanis én kifogytam az ötletekbõl...
Ja, és nem segített semmilyen frissítés sem. 😞
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Megvan a Emergency 4, fel is telepítem és amikor elindítom bejön egy nagy feketeség, majd kilép. Másnak volt ilyen?
Nem tudja valaki a megoldást? Nagyon szeretnék vele játszani. 😞
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_emergency_4.shtml
Sziasztok nem müködik az szszotmod 9 már a játék elején kidob mitöl van ez bár tudom,hogy valamit át kell irni de nem tudom hol
deluxe edition-hoz tudna vki nekem 1 crack linket? mer én nem találok

Megoldódott a probléma, de sajnos csak úgy, hogy kicseréltem a videókártyát :s Ati256-t Nvidia128-ra...
Csak azt nem értem a többi játék akkor hogy ment...
Na de most már nem olyan nagy gond.
Még egyszer mindenkinek boldog új évet

Kipróbáltam a delux verziót is azzal mûködik-e, de ugyanaz a helyzet.
Az a legérdekesebb, hogy egyszercsak már nem mûködött rendesen, pedig semmit nem csináltam (videókártya vagy directx frissítés) mégis rossz.
Más játékok tökéletesen futnak. Na mind1, megpróbálok valamit kitalálni erre. BUÉK mindenkinek

szia!

Köszi a választ, sajna nem jött be. Azóta újraraktam a windows-t is, de ez sem segített... Esetleg valami más ötlet?

Próbálj meg felrakni régebbi vagy újabb videókártya drivert.

Üdv!

A következõ hibára tud valaki megoldást?
Emergency 4 kép
Semmi baja nem volt eddig, most viszont ez a kép fogad amikor játszani akarok... gondoltam valami "elromlott", így aztán game reinstall, directx reinstall, videókártya driver reinstall, de semmi... ugyanúgy rossz a kép... Mi lehet a gond vele? pár napja még simán játszottam vele!
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm

olvasd el a telepítési útmutatót, benne van a megoldás.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok nem müködik az szszotmod 9 már a játék elején kidob mitöl van ez?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen program szükséges egy mód készítéséhez.Például mivel lehet az egyes jármûveket,scripteket berakni a játékba.Hogy lehet mapot készíteni,illetve átalakítani.Ha valaki tudna ebben segíteni,illetve tudja,hogy hol találok segítséget kérem szépen segítsen.Akát itt a fórumban,akár privátban.
Elõre is köszönöm:Light01
a túszmentéses részt hogy lehet megoldani mert a túsztárgyalót ha beküldöm beszélni lelövik a túszt!
Szerintem igen, nekem XP SP2 van, és minden mûködik.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Nekem is kilép 2mp múlva. Win7 az oprendszer lehet ez a baj?

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)