Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nagyon megköszönném!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Én azt tom ajánlani, h XP-n játsz vele.
Pl nekem is úgy van, h XP és Win7 egymás mellett van, és ha valamelyik game nem megy win7-en, akk átmegyek xp-re, és ott játszok.
De am passzolom, nem tom, h miért nem mûködik...:S:S:S
Próbálj neten keresgélni, hátha valaki leírta, h hogy lehet mûködésre bírni Win7 alatt.
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
Nagyon Megköszönném!
A parancsikonjára kattints rá jobb gombbal-->Tulajdonságok-->Kompatibilitás fül, és ott válaszd ki, hogy Windows XP Sp3.
Nekem ez után az Age of Empires III gond nélkül elindult Win7 alatt.
Emergency4.exe/jobb egérgomb/tulajdonságok/kompatibilitás --> és itt jelöld ki, hogy windows xp... és alkalmazd.
Mert nagyon szeretnék vele játszani!
Valaki nem tud valami meg oldást hogy hogyan lehetne ezt fixelni hogy windows 7-en is elinduljon??? PLS Segítsetek!!
Nagyon Megköszönném !!
Nekem az lenne a problémám hogy megvan az emergency 4 orginal dvd-n és amikor fel telepítem akkor elindítom a játékot és egy fekete képernyõ kijön és bezárja semmi Hiba üzenet Windows 7-m van és az XP-n meg ment!
és Dual Core-m van 4400+ processzor és nVidia Geforce 9600GT és 3GB RAM
Mi lehet a gond???
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
valaki segitsen kérem msn cimem [email protected]
Én nekem meg van a game sztem nagyon COOL és nem tudok tovább jutni 😞 valaki nem tudja hogy mit kell csinálni annál a Missiónál amelyiket az egyik illetõ is kérdezte a 17-dik misszió amikor az araboknál vagy hol van nah tudjátok amikor tankolják az üzemanyagot vagy mit csinálnak a repülõvel valaki nem tudja ott hogy mit kell??? :SS mert mindig oda megy a Pszichológus beszél vele aztán oda megyek a Mesterlövésszel és lelövi 😞 valaki nem tudja hogy itt mit kell csinálni??? :SSS PLSS aki tudja az írja le vagy jó lesz egy végigjátszás is!! (az összes misszióhoz!)
DAF MAN
---------------------------------------------
Azt a mod ot amit bjuszati csinált az RTS hez asszem elõzõoldalon van kép azt honnan lehet letölteni?
DAF MAN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem olyan problémám van hogy felraktam a játékot és el is indul de a játékban vibrál a képernyõ. Driver frissítés már volt directX-el is próbálkoztam de semmi hatás van volt rá. Acer Aspire 5536G típusú notin futtatnám a játékot. Win7 Home Premium-ot használok. A vga-ám Ati Mobility Radeon HD4570 típusú. Bármilyen okosságnak örülök ugyanis én kifogytam az ötletekbõl...
Segítségre lenne szükségem.
Megvan a Emergency 4, fel is telepítem és amikor elindítom bejön egy nagy feketeség, majd kilép. Másnak volt ilyen?
Nem tudja valaki a megoldást? Nagyon szeretnék vele játszani. 😞
Csak azt nem értem a többi játék akkor hogy ment...
Na de most már nem olyan nagy gond.
Még egyszer mindenkinek boldog új évet
Az a legérdekesebb, hogy egyszercsak már nem mûködött rendesen, pedig semmit nem csináltam (videókártya vagy directx frissítés) mégis rossz.
Más játékok tökéletesen futnak. Na mind1, megpróbálok valamit kitalálni erre. BUÉK mindenkinek
Köszi a választ, sajna nem jött be. Azóta újraraktam a windows-t is, de ez sem segített... Esetleg valami más ötlet?
A következõ hibára tud valaki megoldást?
Emergency 4 kép
Semmi baja nem volt eddig, most viszont ez a kép fogad amikor játszani akarok... gondoltam valami "elromlott", így aztán game reinstall, directx reinstall, videókártya driver reinstall, de semmi... ugyanúgy rossz a kép... Mi lehet a gond vele? pár napja még simán játszottam vele!
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen program szükséges egy mód készítéséhez.Például mivel lehet az egyes jármûveket,scripteket berakni a játékba.Hogy lehet mapot készíteni,illetve átalakítani.Ha valaki tudna ebben segíteni,illetve tudja,hogy hol találok segítséget kérem szépen segítsen.Akát itt a fórumban,akár privátban.
Elõre is köszönöm:Light01
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)