921
-
#881 Háááátttőőőőőőő passzolom a kérdést... De tudom ajánlani a frissen kijött bp mod 2.0-át! -
Robi546 #880 Hello!
Lenne egy kérdésem! Na szóval
Valaki nem tud olyan módokat az Emergency 4-hez amiben vannak új küldetések is mármint missiok ha valaki tud akkor felsorolna nekem ??? PLS Előre is THX! és a LA MOD és a DDR (vagy milyen) módon kívül!
THXXX mégegyszer! -
#879 Annak is lehet ez a gondja bár sokkal kissebb az esélye... -
Robi546 #878 Ja értem! Hát nekem asztali gépem van de mindig kifagy! :S Mi lehet a gond?? PLS Segítsetek! -
#877 Tulajdonképpen ez a hiba nekem is fennál csak bármilyen mod nélkül akár freeplaybe is megteszi ezt. Neked asztali gépen vagy laptopon csinálja?
Mert én a laptopon betudtam ezt a hibát annak,hogy a proci túlmelegszik mivel beporosodott de hamarosan tisztításra vár... -
Robi546 #876 Ja és bocs már hogy ennyit írtam egy más után de még egy kérdésem lennne! Nos az hogy:
Letöltöm a LA MOD 2.0 és feltelepítem elindítom a játékot aztán Modifications (bár nekem csehül van a játék mert szlovákiában lakok és ott csehül vagy szlovákul van) na és aztán elindítom a módot várok egy picit és elindul és aztán elindítom például a 25-s Küldetést és Kilép a játékból és visszadob az asztalra semmi hibaüzenet! és a rendes játék meg megy! Akkor mi lehet a gond??? PLS Segítsetek!
Nagyon megköszönném!
Orginál játék! Tescoban vettem meg szlovákiában! -
Robi546 #875 Hellosztok!!
Na feltettem egy új Display Drivert! és ELINDULTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) és még a rendes sima emergency 4 is elindult a Win 7-n csak új driver kellet! :))) -
Robi546 #874 Ja és a Emergency 4 Deluxe Edition az milyen Windows 7-n megy?? Mármint úgy gondolom hogy Ultimate vagy Professional,stb... Mert nekem Windows 7 Ultimate-m van és nem megy! :((((((((((((((
Mi lehet a baj??? :S
Pls segítsetek! -
Robi546 #873 Ja! De én most töltöttem le a Emergency 4 Deluxe Edition-t és Nem Megy!
:((
Akkor meg mi lehet a baj???? -
#872 Deluxe működik Win7-en. Megerősítem.
A többiről sajnos fogalmam sincs. -
Robi546 #871 ja meg még valaki ide írta hogy deluxeval működik neki win 7-en ! akkor én is megpróbálom avval! :) -
Robi546 #870 oké! na most találtam valamit és ide oda azt írták hogy ha van K-lite code packom akkor azt szedjem le na de az nekem nincs! és ha úgy nem akkor meg frissítsem a videó driveromot csak azt meg nem találtam még googlen se! :SS és megtudod mondani hogy hogy tegyek rá 2 operációs rendszert vagyis ahogy te mondod ! leírod??? PLSS!!
Nagyon megköszönném!
-
#869 Hali.
Én azt tom ajánlani, h XP-n játsz vele.
Pl nekem is úgy van, h XP és Win7 egymás mellett van, és ha valamelyik game nem megy win7-en, akk átmegyek xp-re, és ott játszok.
De am passzolom, nem tom, h miért nem működik...:S:S:S
Próbálj neten keresgélni, hátha valaki leírta, h hogy lehet működésre bírni Win7 alatt. -
Robi546 #868 Na poóbáltam de nem megy! Akkor mi lehet a baj??? PLS Segítsetek!!!!!!!!!
Nagyon Megköszönném! -
Robi546 #867 Ja ok! Próbáltam de nem megy! :( akkor mi lehet a gond??? -
#866 Hehe, gyorsabb -
#865 Hali.
A parancsikonjára kattints rá jobb gombbal-->Tulajdonságok-->Kompatibilitás fül, és ott válaszd ki, hogy Windows XP Sp3.
Nekem ez után az Age of Empires III gond nélkül elindult Win7 alatt. -
#864 Próbáld meg kompatibilitással indítani...
Emergency4.exe/jobb egérgomb/tulajdonságok/kompatibilitás --> és itt jelöld ki, hogy windows xp... és alkalmazd. -
Robi546 #863 Ja de akkor windows 7-en nem fog menni vagy mi?? :SS
Mert nagyon szeretnék vele játszani!
Valaki nem tud valami meg oldást hogy hogyan lehetne ezt fixelni hogy windows 7-en is elinduljon??? PLS Segítsetek!!
Nagyon Megköszönném !! -
#862 Készül egy új mod, a neve:
Nyíregyháza mod
weboldal:www.nyiregyhazamod.qwqw.eu -
#861 Szerintem a Windows lehet a baja. -
Robi546 #860 Hello!!
Nekem az lenne a problémám hogy megvan az emergency 4 orginal dvd-n és amikor fel telepítem akkor elindítom a játékot és egy fekete képernyő kijön és bezárja semmi Hiba üzenet Windows 7-m van és az XP-n meg ment!
és Dual Core-m van 4400+ processzor és nVidia Geforce 9600GT és 3GB RAM
Mi lehet a gond??? -
#859 Bocsesz de az alábbi hozzászólást nem találta a kereső. -
#858 Valaki privátba küldene egy linket honnan tudok cracket szerezni? Már több órája keresek és sok emeber írta a topicba hogy már megtalálták. Előre is hálás köszönet!!! -
#857 Ajánlom figyelmetekbe ezt a fórumot is.
Magyar modok... keresgéljetek... -
GGery000 #856 hello ehez a játékhoz van magyarosítás..??:) (emergency 4) -
Bep88 #855 Hello. Nincs kedve valakinek multiplayer-ben játszani??? Hamachi-n keresztül jól működik. Ha lenne akkor írj, és cserélünk címet. -
#854 A Deluxe verzióban benne vannak a patchek. -
gurcsika #853 hello kéne egy kiss segitség kéne patsch a emergency 4 deluxe-hoz
valaki segitsen kérem msn cimem [email protected] -
#852 Én úgytudom egyiken se lehet mondjuk én 3-al játszok. -
dwbman #851 Én az enyémet jól összecsesztem, aztán újra telepítettem meg vissza olvastam a fórumban és írták hogy a lényeg a sima EM4 verziónál, hogy fel kell rakni az 1.3-as patch-et és aztán minden módot futtatni fog (én előtte csak az 1.2-est raktam fel, az volt a baj). A Delux verzió meg alapból tartalmazza az 1.3-as patchet az egyből viszi a modokat. Fel telepíteni meg a mod installerral tudod, ami ott van a főmappában, vagy megtalálod a start menüben is a játék kiugró menüjében. Aztán install package>megnyitás és automatán telepíti. A játék főmenüjében a modifications menüben csak rákattintasz és ok... -
deutsch96 #850 hello! tudna valaki segíteni mert nem tudom feltelepíteni a modokat és már nem tudok mit csinálni vele -
dwbman #849 Nah mostmegmár tökre össze van a játék kutyulodva; freeplaybe nem megy moddal a kampányban meg elérhető az összes Szeged modos meg az összes Los Angeles modos egység! Én is össze vagyok kutyulodva:)tök nem értem mibe van a game... -
dwbman #848 Hello mindenki! Segítsen valaki, kérem... nem tudom modolni az EM4-emet. Német verzióm van, régebben hibátlanul ment moddal is, de most újra felraktam és naturba müxik is, de ha modolni akarom akkor a legjobb esetben is a Szeged moddal betölt a freeplay és azt írja a térképre hogy missing. Az L.A. modra (1.9,2.0) meg hogy hibás vagy nem kompatibilis, pedig régebben így is szépen futott a moddal. Felraktam a 1.2 patchet de az se segített semmit, van hogy a mod töltésnél simán kilép a játék, vagy amikor a freeplayt tölti a 3/4-énél. S.O.S-MENTSÉTEK MEG LELKEINK!!! -
Robi546 #847 Sziasztok!
Én nekem meg van a game sztem nagyon COOL és nem tudok tovább jutni :( valaki nem tudja hogy mit kell csinálni annál a Missiónál amelyiket az egyik illető is kérdezte a 17-dik misszió amikor az araboknál vagy hol van nah tudjátok amikor tankolják az üzemanyagot vagy mit csinálnak a repülővel valaki nem tudja ott hogy mit kell??? :SS mert mindig oda megy a Pszichológus beszél vele aztán oda megyek a Mesterlövésszel és lelövi :( valaki nem tudja hogy itt mit kell csinálni??? :SSS PLSS aki tudja az írja le vagy jó lesz egy végigjátszás is!! (az összes misszióhoz!) -
sznber #846 jah és még1 kérdés RTS 0.9b ben mirejó a számítógép és mi a kódja??? -
sznber #845 Mert azzal freeplay be kell játszani
---------------------------------------------
Azt a mod ot amit bjuszati csinált az RTS hez asszem előzőoldalon van kép azt honnan lehet letölteni? -
Ticsy #844 Helló nekem az a próblémám hogy a deluxe verzióra rátelepítettem a Bp. módot és miután a kűldetés elkezdeném kidob asztalra -
#843 Helo! Nekem az a problémám ,hogy felraktam a 911 firs responders-t és beléépek intro aztán kilép. Asus radeon HD 3400- vid. kártyám van (XP-n menne)! HELP!! És semmi nem használt még az alaplap driverét is frisseltem de semmi!! -
#842 nekem is pont ugyanez a bajom. már vagy 10-szer újra telepítettem de a hiba ugyanúgy fennáll.