Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az LA mód nekem egyszerûen szar:kiküldöm a helyszínre az autókat,de amikor rákattintok nem ad ki semmit.Se arrébbvinni nem bírom,se kiszállítani az embereket.
Gyocsika
Nem olyan fontos sztem, nagyon jók a modok amúgy is!

Mindjár linkelek egy új modot Rescue Trainer nagyon durva!!!
Itt csak a mentõket kell irányítani de azt nagyon részletesen.

Gyocsika
Ameiknál a hibát írja, azt szedd le ujból és akkor tömöritsd ki!
(Valószínüleg az egyik fájlod CRC hibás és akkor azt a fájlt újból le kell szedned , többi mellé bemásolni és utána tömöríteni ismét a .rar-ral)

Kár érte,amúgy nagyon jó lenne
Gyocsika
Igen ez ilyen.

Osi20
egy hibát talált mit csináljak vele?

Ok.Még egy kérdés:a Szeged mód 2.0-át raktam föl.De a jármûválasztó résznél nincsenek képek,csak szöveg:pl.Ford mentõautó,stb.Ennek így kell lennie??
az .srv fájlokat indítsd el Total Commander alatt, ellenõrzi, hogy sértetlen-e a fájl.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Osi20
Ezt szedjétek le, a játék Delux Edition verziója:

http://www.zdielanie.sk/7DC64OUz9bOZmmCLZTlxfw/Em.4.deluxe.cd1.rar
http://www.zdielanie.sk/9A-817tyb-YUG43-LErxFQ/Em.4.deluxe.cd1.sfv
http://www.zdielanie.sk/b9P7f59BLk8Jua1msPYcsA/Em.4.deluxe.cd2.rar
http://www.zdielanie.sk/e5jmv8AEwHCmF0Tb6QrFYw/Em.4.deluxe.cd2.sfv
http://www.zdielanie.sk/LuTthQUUmMDD7cKzfmobaA/Em.4.deluxe.cd3.rar
http://zdielanie.sk/CKMF1XKeV7feibQKGhG.-g/Em.4.deluxe.cd3.sfv

pass: www.dayphorum.eu

ezeket leszedtem és egy rar van azt meg kitömöriti 99% kiirja nem lehet mitcsináljak vele? modjatok egy oldalt ahol lehet leszedni jol(ne torrentes)? elöre is köszi. xcá

Gyocsika
Igen

Hali.
Én most kezdtem el játszani a 911 First Responders-sel.Ahogy néztem ez annyiban különbözik az Emergency 4-tõl,hogy angol!?Javítsatok ki,ha tévedek.Na szóval a kérdésem az lenne,hogy ezn is használhatók a módok??
Nah amúgy, ha sok .rar meg .r00 stb filejaid vannak sorban, akkor használd a WinRAR-t. Ha pedig (ezután) .bin + .cue vagy .iso -d van, akkor Daemon Tools-t, vagy Alcohol 120% -ot.

A kérdésedre a válasz: de igen, ki akarja tömöríteni.

Osi20
ezt eltöltötem és nem akarja kitömöriteni? valaki segitsen nekem. elöre is köszi csá

#380-as hsz-ben van a link, onnan szedd le.

Valaki el tudna kuldeni az angolositast!!
E-mail: [email protected]

Egyszerû, leszeded az www.nvida.com oldalról a legfrissebb drivert és feltelepíted, ennyi.

Nuno88
kihagyásra kattintok oszt nem lehet a beteget betenni a mentõbe, meg egyáltalán a mentõ megszünik létezni

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ratata130
Én men ezt ajánlom!!!<#boxer>

Inkább próbáld meg a kihagyás gombra kattintani!!!<#nevetes1><#nevetes1>

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Sziasztok!!
Az lenne a kerdesem hogy mibol all a videokartya driver frissites???
Lecci segitsetek!!
Egyaltalan GeForce MX 440 with AGP8X re lehet ilyet??

Nuno88
értem, köszi akkor beszerzek egy másikat

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Gyocsika
Mivel script error van, akkor az valszeg játéhiba lehet.
Amondó vagyok h tölts le egy Emergency 4 Deluxe editiont vagy a 911 First Responders-t.

Nuno88

ezt a hibaüzit írja ki mikor közelítek a mentõautó felé, ujra tettem a gamet de semmi 😞

Gyocsika
Lehet a játék újra telepítése megoldaná. (nem 100%)

Akkor passz.

Nuno88
rájöttem h miéet nem tudom betenni a beteget a mentõbe, ha az egeret a mentõautó közelébe viszem kiír vmi hibaüzit, rányomok h kihagyás és megy a játék tovább, csak nem lehet a mentõvel csinálni semmit...

bajusza: így csináltam és megis kilép mikor leomlik a szerkezet

Nem rossz.

I. küldetés: A templom mellett balra kép munkás áll, õket kell elvinni jó messzire, közbe egy tûzoltó fogjon tömlõt és oltsa a kigyulladt hordót. Ha nem vagyunk elég gyorsak, a leszakadó vasdarab fejbevágja a két munkást, és nagyobb tûz lesz, mint kezdetben.

Ha a doki leápolta a sérültet (piros csík a sérültnél), csak ekkor lehet hordágyra tenni és elszállítani.

Nuno88
na de jó... elsõ küldi, leomlik a templom köri szerkezet erre kilép... 😞

Nuno88
miért nem tudom betenni a sérültet a mentõbe miután ápoltam? :||

Sokat rágódtam a dolgon, beszéltem pár haverral, és arra jutottunk, hogy MX-es Geforce-al nem is fog menni. Persze ha valakinek megy, ne fogja vissza magát, és dobja piacra az öteleteit.
Geforce MX 440-es kártyához milyen drivert töltsek le?mert már sokat próbáltam,és egyikkel sem megy...köszi!
Nekem a EM3 még mindig bejön, azzal is el lehet tölteni az idõt. Ahhoz is van egy rakás jó mod (pl. Winterberg, Alsfeld, Los Angeles - néhány a kedvenceim közül).

EM4-hez is van mostmár szép számmal mod. Kár, hogy csak 2 magyar van. Lassan én is belefogok egy saját mod készítésébe.

Egyébként ezt a fórumot is ajánlom, nagyon segítõkészek ott is az emberek:

http://forum.langlovagok.hu/ (ide vagyok "beépülve").

Gyocsika
És itt van még1 Emergencykkel foglalkozó oldal.

Gyocsika
Megtaláltam de csak a 2.0 - ás verziót, ez is jó ez picit régebbi de nemsokára jön a legújabb.

Szolnok mod

DDR mod

Los Angeles mod ezt mindenképp ajánlom!

Gyocsika
Sajnos egy baj van, hogy már nem letölhetõ az oldalról mert most készül a legújabb változata és az majd letölthetõ lesz. A másik oldal nem to most miért nem jön be majd késöbb biztos jó lesz.
De mindjár megnézem hátha fenn van még valahol és belinkelem.

Ezt a SzegedMod-ot hol lehet letölteni? Az elsõ linken sehol sem találom, a 2. oldal meg totál üres

Gyocsika

Szeged mod 2.5
Mentõállomás

Gyocsika
Ajánlom ezt ésezt az oldalt.
Van csomó mod a játékhoz.

Gyocsika
Teljes angolt akartam írni😄

Nuno88
köszi! mûködik, fajin játék a 2 és a 3 is tetszett nagyon anno...

Gyocsika
Ha ez elöbbi link nem sikerült volna , akkor küldj egy üzenetet h mi az email címed és akkor elküldöm a nyelvi fájlokat.

(Szedd le a 911 First Responders, az teljes német és ki van javítva benne pár hiba.

Nuno88
na a játék már elindult mostmár cask, azt kellene megcsinálni h ne német legyen, lehetséges ez? <#zavart1>

Nuno88
nem jó még most sem, kipróbálom ezt a driveres cuccot is

Nuno88
thx kipróbálom

Gyocsika
vItt itt válaszd ki a verziódnak megfelelõt és azt szedd le, másold és kész.

Gyocsika
Hali!

Csináltam egy bannert, mit szóltok hozzá? Berakathatom?

Nuno88
patchelve van de crackem nincs :|||

Gyocsika
Milyen verziót használsz?
Van - e patchelve?
Jó crack-et használsz -e?

Nuno88
az lehet, thx