921
  • light01
    Ha valaki tudja esetleg a Szeged vagy a Szolnok mód készítőjének e-mail címét,megköszönném,ha megadná.Akadt egy kis problémám.
  • cargame
    Szia eloszor a tuzoltoautoval probalj megfeleloen beallni az epulet ele!!
    Ezutan a kosarba rakjal be 1 tuzoltot majd emeld fel a kosarat a tetore!! kicsit nehez elkapni de probalkozz!!!
    Nekem se sikerult egy konnyen!!
  • ItaloBoy72
    Üdv!
    Segítséget kérnék, mert elakadtam.
    A 6-os robbantásos pályán, nem bírom az istennek se lehozni a fennt rekedt embereket. A létrás tűzoltó csak hűteni akar, de menteni nem.
    Kérem segítsetek. Köszönöm.
  • Gyocsika
    Hát azért ezt nem mondanám.
    4 azért 1000-szer jobb.
  • light01
    Ezek szerint az Emeregency 3 jobb,mint a 4?
  • light01
    Azt tényleg jó lenne.Meg ha kicsit több féle eset.
  • bajusza
    Emergency 3 alatt volt tornádós helyszín és lavina baleset is.
  • cargame
    Jo lenne ha a kovetkezo reszben csinalnanak olyat is hogy legyen havazas es ekkkor hoban elakadt autosok stb... nagy viharok...essok...
  • Lowhiyou
    Én ilyen apróságokkal nem szoktam foglalkozni. Én JÁTSZOK, nem az foglalkoztat, hogy mi mennyiért vonul ki, és mennyi pont van érte. Hanem adott helyzetet hogyan tudom megoldani a számomra szimpatikus felszereléssel.
    Én is el tudnék képzelni még sok mindent a játékban, jól látod a dolgokat. De én örülök, hogy van ez a játék, és hogy ennyit is tud. Az első rész óta játszok vele, végigkövettem a fejlődését. Talán a 7. 8. rész tájékán szinte tökéletes lesz.
  • light01
    Csak ugye a repülő 4000be kerül egy tűzért meg kapsz max 2000-t.Én kicsit picinek találom a pályát,meg lehetne több féle eset is.Például tűzoltóval még nem kellett házba bemennem,a SWAT egységeket még nem is használtam,a különleges tűzoltó és mentő egységekről nem is beszélve.
  • Lowhiyou
    Sajnos ez emergency "betegség". Ezeket én is nagyon utálom. Az éjjel (L.A. mod) kórháztűzem volt. Már le is vonultam, mikor rájöttem, hogy a kórház mögött, ami nem is látható, ég az erdő, és így nem fogadja el teljesítettnek a küldetést. Meglepetésemre a szer bement a fák közé, egészen a térkép széléig, de a tűzoltóim nekem sem voltak hajlandóak a tűz közelébe menni, pedig már feszítővassal feszegettem a képernyő alját, hogy jobban lássak. :-) Ekkor beugrott a repülő. Az egy pillanat alatt elrendezte az egészet.
  • light01
    De az a legjobb a freeplayben,mikor egyszerűen nem engedi megcsinálni,amit akarsz.Nekem most volt egy gyár tűz a város szélén és nem bírtam eloltani,mivel a kurzort nem engedte tovább,ráadásul hiába akartam a tűzoltót odaküldeni oltani,azért is a szomszéd épületet oltotta.Egy másik tűzoltó meg úgy kiment a térképről,hogy vissza se bírtam hozni.
  • Lowhiyou
    Közben megnéztem a tűzoltóknál is műxik a dolog. erre nem figyeltem, mert szükségtelen, szerintem.
    A sárga ikonon kattintva, a jármúvek visszamennek az állomásukra, leparkolnak, majd a személyzet kiszáll, és bevonul az épületbe. Riasztásra beül mindenki a helyére. Mentőknél előfordul, hogy egy ápolócsapat "beszorul" a kijáratnál. Ezt a térképen kis fehér pötty jelöli a bázisnál, vagy ha a bejáratnál a szokott módon próbálsz egységet kijelölni megláthatod. kihámozni úgy tudod őket, ha lerakatod velük a hordágyat, és akkor ki tudod csalni őket. Vagy az épület irányítópaneljén a mindenki az épületbe ikont választod. Ez szokott segíteni, és utána már jön személyzet a mentőidbe ha kéred.
    Én már csak freeplayben játszok, mindig egy kicsit, így nem unom meg. A küldetéseket még az elején, módok nélkül végigtoltam, egyelőre nem mozgat a dolog, hogy újra nekiálljak. Holnap, ha lesz kedvem ránézek, hogy nkem is kilép-e.
  • light01
    Köszi,sikerült.A tűzoltó állomással kapcsolatban még egy:egy idő után ugyebár kiszállnak az emberek a járművekből.És mikor megnyomom a vészcsengőt a mentőautók személyzete nincs meg.A tűzoltók hiánytalanul beszállnak,de a mentőknél van mikor csak a két ápoló,de van olyan hogy senki,pedig 4 ápoló és egy orvos volt benne.Hová lesznek??
    Amúgy te freeplayben játszol?Csak mert néha már elég uncsi,de ha meg el akarok kezdeni játszani a kampány módban az első után kilép.
  • Lowhiyou
    Járőrkocsiba be kell tenni simán, mikor a kezében van, előbb próbáltam 1.4-el műxik. Én még tűzoltóval nem próbáltam, mert a járőrkocsiban láttam, onnan bányásztam ki, az meg akkor már adta magát, hogy a rendőr dolgozzon.
  • light01
    Tűzoltóval raktam le és rendőrrel föl is bírom szedni,de ennyi,nem bírom hatástalanítani.Tehát fölveszi és vagy tartja vagy odébb lerakatom vele,különben nem lehet beszállítani a kocsiba.Én is csak próbaként csináltam,de kár volt.
  • Lowhiyou
    Aki lerakta, fel is veszi. Elsőre nekem sem sikerült, kicsit nehézkes a dolog, de próbálkozni kell. Jelöld ki a rendőrt, és a fáklya környékére vidd a kurzort, és ha jó helyre viszed, akkor asszem felfllan egy ikon, na akkor lehet felvenni. Mivel igazából semmire sem jó, csak látványos, ezért én már jó ideje nem használom. Ha nem sikerül, írj újra, akkor bemászok a progiba, és ránézek.
  • light01
    Na akkor egy kis segítséget adhatnál:tűzesetnél leraktam egy világító fáklyát.És nem tudom,hogy lehet hatástalanítani.
  • Lowhiyou
    Minden helyre csak a megfelelő autó áll be. Így van kitalálva, egyébként az elhelyezett szerek a küldetések nagy részéhez elegendőek, és megfelelőek. Főleg mióta a búvár riasztható a bázisról. Egyébként pon tegnap sikerült a létrás szer helyére beállnom járőrkocsival.
  • light01
    Neked enged a tűzoltó-állomáson a létrás autó helyére baállni más tűzoltóautót?Mert nekem nem.Meg sajna a kis tűzoltóautót se negedi berakni az állomásra,pedig baleseteknél bőven elég lenne az is.
  • light01
    Két járművel bizti,hogy több van benne
  • bajusza
    de mindig beválik a küldése.
  • Game Hunter
    Az Emergency 4 Deluxe Edition miben kulonbozik,a 911 - First Responders-nel? Olyanokra gondolok, mint tobb jarmu,felszereles stb!?
  • light01
    Én is aton gondolkoztam,de marha drága a helikoptert kiküldeni.
  • bajusza
    Helikoptert érdemes küldeni a kocsira, a heli kövesse a lopott autót, ekkor az ember kiszáll a kocsiból, elkezd szaladni. Heli leszáll, a rendőr meg elkapja az autólopót.
  • light01
    Autólopáskor mi a teendő?Mert odaküldöm a rendőröket,de hogy bírom kiszedni az emberkét a kocsiból.A másik:ha lerakom a világító fáklyát,hogy tudom fölvenni,vagy eloltani?
  • bajusza
    az remek. Nekem a Deluxe Edition van angolosítva.
  • cargame
    Nekem Emergency 4 van 1.3 patchal es angolositott fajlokkal van!!
    Szal angol!!
  • Game Hunter
    A 911 - First Responders multijara gondoltam! Az jo?
  • cargame
    Szia Game Hunter nekem lenne kedvem!!!
    MSN: [email protected] megbeszeljuk ok???
    Vegyel fel!!
  • Game Hunter
    Megneztem a multiplayer-t es csak kulfoldiek vannak sajna. Jatszik valaki multiba?
  • cargame
    Ja nekem meg freeplayben lep ki!!! Eleg rossz!!
  • ItaloBoy72
    Ne izgulj nálam is...Nem is erőlködöm vele.
  • light01
    Mindenkinek megy a LA mode 1.3 és 1.4 champagne?Mert nekem az első akció (bomba robbantás) után egyszerűen kilép a játékból.
  • light01
    Teljesen ugyanaz.
  • Game Hunter
    Ertem, koszi szepen az infot!)
  • Lowhiyou
    Van benne "freeplay". Lényegében ugyanaz ,mint a sima em4, csak angolul.
  • bajusza
    igen, kár.
  • Game Hunter
    Csak kar, hogy nem angol vagy magyar az EM4(Deluxe Edition).
  • bajusza
    arról nem tudok, EM4-ben EM4 Delux Edition-ben van freeplay (szabad játék). Delux Edition-öm van, azzal játszok már rég.