Galactic Civilizations II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy a játékot kéne újraraknod, kicsit olyan mintha egy pár grafikai fájl hiányozna vagy ilyesmi. Nem hiszem hogy driverprobléma, mert az ûrhajó látszik...
May the force serve you well!
Most behülyült ez a szegény, hirtelen nem tud flottákat létrehozni, láthatatlan egységek maradnak mozgatás után, nem tud mozogni mert szerinte kimentem a területemrõl stb. Remélem megjavul holnapra, már épp kezdtem visszavágni.
Azért enyhén szemét dolog ez a foglalgatás. Ugye elveszi tõlem a bolygót, szépen mass drive-erezik, planéta minõség romlik. Erre jönnek a "szövetségeseim", néha visszafoglalják de megtartani nem tudják ezért minden csatával megy tönkre amíg ilyen class 4-es lesz. Az viszont szép amikor valami ûbertechnikát zsákmányolok(amit persze nem mutat, mert szerinte ne ismerjek rakéta meg mass driver dolgokat).
amd athalon 1800+
512mb ram
geforce FX 5200
szerintem ezen gond nélkül kéne futnia,

Ki van fejlesztve az a tetves szar, de nem látom sehol sem.
Hiába a jó kapcsolat másik néppel, nem tudom hol kell megkötni, és van a campaignben olyan küldi aminél szövit kell kötni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Viszont en meg azt a techet nem talalom ami trading modult ad, igy nem tudok trade hajot epiteni meg tradelni :/
Help pls.
Siman harc nelkul is lehet gyozni, en peldaul azt csinaltam, hogy az osszes bolygon a kutatasra koncentraltam, es a szovetsegeseknek eladtam es elcsereltem az ujitasokat.
Hamar technologiai elonybe kerultunk az ellenseggel szemben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
multkor capaign elsõ küldit csináltam meg , vagyis csak félig mert egyszercsak közölte vége pedig közelébese voltam a célbolygónak 😄
Az a baj, hogy ez az egységes szerkezetbe illeszkedõ látásmód mintha kezdene kiveszni. Nem tudom, hogy a GalCiv II-ben hogy van, de engem pl az elsõ részben rohadtul zavart, hogy nem tudtam külön, bolygóra lebotva menedzselni a dolgokat. Az még hagyján, hogy az adó egységes (bár kedvezményeket mindhol lehet adni, különösen, ha föderációs államformáról beszélünk beszélünk). De legalább azt tették volna lehetõvé, hogy a játékos döntsön arról, hogy az adott bolygón mire milyen mértékben költ. Tehát ne mindhol 20% social, 30% military és 50% tudmányos kiadás, különösen, ha az adott helyen nem akarok hajót építtetni egyáltalán.
Kicsit elnéztem a MMO3 honlapja felé, forumokba belenéztem, látom van patch meg jó kis modok, valami tapasztalat? Lehetséges hogy játszható mégis? Illetve olvasom ha az ember el tud válni a micromenedzseléstõl és makro-ban gondolkodik egész élvezetes és fölgyorsul. Lehet nem voltam elég nyitott és ez egy gyöngyszem a sárban taposva? Valaki valami pozitív tapasztalattal?
On
Hogy legyen valami on is ígérem ma lenyomok pár dreadlordot 😊
Abbol nem eszel 😉
Szivesen beszelgetek SEIV-rol a sajat topicjaban. (Amugy ki vagy?)
Csak nyomkodtam a next turnt 😊
Az eredmény gyönyörû grafika és siralmas játékmenet.
Van pár szabály, amit be kell tartani:
- Az új bolygókon azonnal ki kell jelölni a zónákat, mert az AI rosszul csinálná.
- A fõbb bolygóknál a kiadásokat folyamatosan kézzel utána kell állítani.
- A Military termelést kézzel kell csinálni.
Sajnos az AI használhatatlan és szabályokat sem lehet alkalmazni, pl. hogy mindig a "sárgáig" termeljen ipart és "barnáig" kutatást.
Hiányzik még a "kutató" bolygók pénzelésének lehetõsége.
Az MOO3 fejlesztése kb. félúton abbamaradt és kiadták a félig kész játékot...
És max olyankor jöhet a végsõ megoldás: betöltök egy elõzõ mentést. :-Ð
Az ember jobban meggondolja mit csinál....Szerintem korrekt hogy bennevan 😊
Ezért volt jobb az MOO2, ahol csak a katonákkal kellett harcolni. Illetve ha telepatikus fajt csinált az ember, akkor még velük sem. Nem tudom, hogy miért kellett a civil lakosságot kinyírni a GalCiv i-ben megint... Mindegy, mégis csak egy játék. Ezt szem elõtt kell tartani.
Más: én is be fogom "szerezni", különösen, hogy az egyet sikerült megcsinálni vmelyik hétvégén genius (második legtáposabb) ellenfelek ellen médium mapon, small cluster és common beállítások mellett. Jó párszor újra kellett tölteni... Kíváncsi vagyok egy milyen lett.