624
Galactic Civilizations 2 : Dread Lords
-
#61 Hehe, pont ebben a pillanatban futottam en is bele ebbe a bugba.
Persze en rutinosan csinaltam egy gyorsmentest a CTRL+S gombbal. -
BladeW #60 Lehet hogy campaign modban vannak csak ilyen csalasok? En custom game-et kezdtem, ott nem tunik ugy hogy ilyen arcatlan modon csalna (mondjuk tul sokat nem is tudtam meg jatszani). Viszont belefutottam egy csunya bugba, egyik pillanatrol a masikra lefagyott az eger, es meg windowsba kilepve sem javult meg! Mentesem persze nem volt (meg autosave se) -
#59 Campaign modban eddig nem volt galaktikus tanacs es a legfejlettebb faj volt a kutatas teren, masnak nem is volt meg az a technologia. -
JTBM #58 Vannak speciális események, amik adnak "ingyen" technológiát. Pl. volt egy galaktikus tanács, ahol döntés született, hogy egyik race-nek sem lehet több mint 3 egyedi technológiája. Mivel nagy lemaradásban volt, ezért kaptam ingyen kb. 10 technológiát.
Nekem "normál" fokozaton sikerült megvernem a gépet 3 ellenfél ellen tiny galaxy-ban. Az elején gyorsan vettem gyárakat, kolonizáltam minden elérhető bolygót és utána már sínen voltam, mert az elején még senkinek sincsen támadóképes hajója.
Ezután fejlesztettem a gazdaságot és kiépítettem egy csomó űrbázist, de nem volt komoly flottám. Erre az egyik leggyengébb birodalom megtámadott. Nem tartott tovább pár körnél és az utolsó bolygójával kapitulált!
Találtak az egyik bolygómon egy óriási hajót, ami fel volt fegyverezve minden számomra teljesen elérhetetlen fegyverrel (Precursor Corvette)
Ez a hajó megnyert nekem minden csatát, a győzelem egyszerű menetelés volt a következő bolygóig. -
#57 Pont ez amitol a falra maszom.
Az nem dszamit, hogy a Dread Lordok elonnyel indulnak a tortenet szempontjabol, de hogy pl egy Drengin Birodalom ilyen csalasokat kapjon.
Irhatnak barmit, hogy nem csal a gep.
Ilyen nincs, hogy 6 kor alatt termel 3 kozepes hajot 1 gyarral, es a jovedelme nem csokken, sot a bevetele feletti osszeggel modosul.
Nem is tunt volna fel, hogy ilyen tortenik, csak kivancsi voltam, hogy mennyi penze van, hogy kepes produkalni ennyi hajot, ilyen gyorsan es raneztem a jovedelmere, akkor dobbentem ra, hogy kilog a lolab.
Ma is jatszottam, es meglepodtem az egyik szovetseges kutatasatol, kb 20 het alatt kikutatta a Phasors I - Phasor VI fegyvereket.
De hogyan azt nem tudom. Bementem a diplomaciai ablakhoz, hogy csereljek technologiat vele, volt akkor neki kb 2 olyan ami nekem nem volt meg, az egyik a Phasor volt.
Visszamentem kb 20 het mulva es volt neki kikutatott technologiaja, vagy 10-12 fajta koztuk a Phasor-Phasor VI. :P
Kicsit meglepodtem elhihetitek.
Most kerdes, ha elfoglal egy bolygot, mennyi technologiat szerezhet meg az ellensegtol.
Bar eddig en mindig csak egyet kaptam.
-
kHares #56 Na igen, valami nagyon perverz nézőpontból lehet. De nem, sajnos akárhogy nézem az MMO3 egész egyszerűen egy hatalmas csalódás, érthetetlen mi késztette őket a kiadására. Senki nem tesztelte? Hogyan sikerült ennyire félrenézni? Pedig nem egy órát töltöttem el vele, nagyon akartam szeretni és mégsem ment. Azért ez jobb annál.
Manualban írják a gép nem csal csak te nem tudsz úgy játszani, mert ő körönként mindent újraoptimalizál stb. Nos ez kamu, én is kampányban vagyok, szintén most jutottam oda ahol Jakuza jár és eddig mindig az volt hogy rush az elején, mindent elfoglalni neki marad egy bolygó. Ekkor odamenni egy flottával és a pár kör alatt letermelt hajóit kilőni. És folyamatosan nyomja a hajókat akármilyen kicsi a bevétele, akármennyire nincs csak 1 factoryja.
Azért még küzdök vele, őt is akarom szeretni miközben csodálkozom a 90% fölötti értékeléseken mert akkora mélység azért csak nincs mögötte, de valahogy nem az igazi. Pedig vártam ezt az évet, remélem lesz még pár ebből a stílusból. -
#55 Hat az MMO3 szvsz semminel nem jobb.
Az ugy bukas ahogy volt. -
JTBM #54 Nekem teljesen új a játék, de a MOO3 a maga hibáival együtt még mindig messze jobb ennél. A Space Empires IV Deluxe is.
Nálam kuka, de lehet, hogy az egyszerűsége bejön valakinek. -
#53 Hat vazz. :P
Kicsit kesz vagyok.
Nyomtam egy Campaign-t, az 5. palyan elkezd jonni a Dread Lords nevu idegen faj.
Nos csinalja meg aki tudja.
Legkisebb hajojanak a tamadoerteke 60.
Ha ez meg nem kedvetlenit el senkit, akkor meg egy kis adat.
Soldiering-je 800 a kezdetektol.
10 millio katonajaval mindossze ilyen 5 milliardos lakossagot irt ki. :PPPPP -
Ranger23 #52 Tud valaki codot mondani? -
Thanatos #51 pfff, hát nem nagyon méjedtem még bele de ezután nem is fogok... :( -
katarzis #50 pedig igértek fűt fát a honlapjukon,ilyen meg olyan ujítást,pedig már nagyon vártam.... -
#49 Azért nem csináltak multiplayert mert egyszemélyesre fókuszáltak, és ezek szerint azt is elcseszték?
Ciki. -
#48 Na igen.
Igy nem meglepo, ha a gepi ellenfel szarja a hajokat.
Egy kis fejlesztoi rasegitessel. -
#47 Hát ezek után le nem szedem :( -
zizzenet #46 Azért most lehidaltam. Elvileg ezt a második részt direkt úgy csinálták, hogy korrekt játék legyen, tartalmát és tudását tekintve egyaránt. És én épp ezért vártam. -
#45 Nem tudom, nekem pl nem jott be a SE 4 DLX.
Ez megfelelo jatek lenne ami kitolthetne az MMO altal hatrahagyott urt, de nem ilyen aron.
Meg valami a csalassal kapcsolatban.
Odaalltam az utolso megmaradt bolygoja melle, 2 flottaval es modszeresen elkezdtem irtani a minden masodik korben letrehozott hajojat.
28 plusz creditet termelt egy korben, ami ugye 56 credit ket koronkent.
Volt 19xx creditje volt mikor a bolygo melle alltam, a kozepes meretu hajot lehetetlen lett volna 2 kor alatt termelni, o megis megtette.
Raadasul ugy, hogy a hajo ugyebar penzbe kerul megse kerult levonasra az osszes penzebol, sot 6 kor mulva mar 24xx creditje volt, ugy hogy 3 hajot epitett es a bevetele ugyanugy 28 credit maradt koronkent.
Na most en vagyok sik hulye matekbol, vagy pedig valami igencsak nem stimmel a szamokkal. -
kHares #44 A játék azért nem rossz, de valóban enyhén idegesítő a csalás benne. Már az elsőben sem bírtam amikor akárhogy kolonizálok és járok elöl a fegyverkezésben mégis lerohan. Sebaj, talán ezt jobban patchelik.
Sajna nagyrészt ua. mint az első rész, semmi komoly változás és nekem az nem nagyon jött be. Azért elhülyülök majd, de az igazi 4X az továbbra is Space Empires IV Deluxe, nyáron elvileg jön az ötödik rész! Igen, ez volt a reklám helye. -
lammaer #43 Akkor el se kezdjem begyűjteni? -
#42 Szerinted ?
Eleg meggyozoek a szamok vagy nem ? -
zizzenet #41 Ne csináld már. Ebben a játékban volt némi reményem. És mindenhol az AI-ról áradoznak. Biztos, hogy nem nézel el valamit? -
#40 Istenem mekkora gyokerek voltak ismet a keszitok.
Miert nem lehet egy rendes AI-t csinalni ? Miert kell csalni ?
7 bolygoval lassabban termelek mint az ellenfel egyetleneggyel, ugy hogy sehol sincs a feltalalasok teren.
Nevetseges. A foldi csatarol nem is beszelek. Soldiering-em 38, az ellenfele 0, technologiai szintem 38ezer neki, 11ezer.
Katonaja 4000 nekem 12000. Dobas 11-7 a javara.
Na ki nyer ? Hat o.
Hogyne.
-
#39 Na akkor egy kis FAQ a torrentes verzio telepitesehez.
1) Telepitsuk a Stardock Central-t. Nincs szukseges a Stardock Central-t regisztralni vagy beirni a szeriaszamot, csak az Archiv fajlok kellenek a telepiteshez.Tehat amikor a program keri, valasszuk a "Enter My information Later" opciot.
2) Miutan telepitettuk a Stardock Central-t, inditsuk el majd klikkeljunk a File menure es valasszuk ki a "Restore Archive" opciot, majd a browse gombnal (mivel a fajlok *.sdc kiterjesztesuek, nem pedig Zip fajlok, alul a fajltipusoknal valasszuk ki az osszes fajltipus lehetoseget "select All files") telepitsuk az archiv fajlokat.
3) 4 Archiv fajl talalhato itt, eloszor mindenkeppen a 'Galactic Civilizations II_1.0.005_02.14.2006.sdc' fajlt telepitsuk, csak utana a maradek fajlokat.
4) Telepites utan a jatek a "C:\Program Files\Stardock\Totalgaming\Galciv2" mappaba kerul, ha a Stardock Central beallitasi menujeben nem allitottuk at a telepites helyet.
5)A jatek igy meg nem indul el, ugyanis updatelni akarja magat.
Ehhez fellepne a Stardock szerverere, viszont ide eredeti szeriaszamra lenne szukseg.Ezert kezzel kell updatelnunk.
6) Toltsuk le a http://stardock.cachefly.net/GalCiv2_10D1_BonusPack_022406.exe
fajlt.
Nevezzuk at a "C:\Program Files\Stardock\Totalgaming\Galciv2" konyvtarban (ha mashova telepitettuk a jatekot ertelemszeruen a jatek konyvtaraban) talalhato "GC2Launch.exe" fajlt "GalCiv2.exe" nevre.
Csak ezutan tudjuk a GalCiv2_10D1_BonusPack_022406.exe fajlal patchelni a jatekunkat.
Ha mindent a leiras szerint csinaltunk, akkor az indito menuben mar megkell jelennie a Play Game opcionak is. -
lammaer #38 Ezek szerint kijott... szupi, megyek begyujteni :)
Aki mar nyomja, kuldheti az elmenybeszamolokat... -
Thanatos #37 megoldva, megy :) huztam aludni :P -
Thanatos #36 najó felraktam midnent elinditani nemtudom mert stardock karatyol :D lehet már csak fáradt vagyok majd holnap megnézem ezt a csodát (ui.: faxkivan ezekkel a sufnituning letöltős szarokkal, ménem adják ki rnedesen cd-n egyböl nem csak iylen letöltöscsodán :P) -
Thanatos #35 nah elért végre..., msot meg vadászhatok stardock central-t mert azt irja ugyan hogy benne van de mégsincs benne... :P -
#34 FAQ legyen? -
Thanatos #33 oks, amugy nekem jött 200-260al szal gyk maxal, azt kellet egy restart és azóta 30al jön emg iylenek, kruvajó :( -
kHares #32 Wow, már nyomjátok is? Sajnos nics időm, de fölraktam és 2 perc erejéig belenéztem. Nagyon az első részre hajaz, a viccesnek szánt szövegektől kezdve a fajválasztás, kutatás stb. Bár a bolygókon más az építkezés. Na majd holnap.
Amúgy nem rip, ha jól tudom steam-en keresztül árulják és ha fizetnél akkor is ennyit tudnál tölteni. Illetve később jönnek majd patchek, azokhoz kell serial number ha tölteni akarod de biztos megoldja a warez-scene a helyzetet.
vagy ha arra gondolsz akkor nevezhetjük steamrip-nek. -
Thanatos #31 hm, ez rip lessz? :( -
Thanatos #30 thx -
#29 Na megegyszer.
-
#28 Vegre van benne Ship designer resz.
Thanatos probald meg itt.
-
kHares #27 Állítólag a piratebay-en volt már tegnap csak törölték, én a mininova-ról szedem, ha az nem jó estére ígérték a demonoid-on -
Thanatos #26 őszitnén emgmondom nekem se4 valahogy nagyon enm jött be, epdig adott lenne midnen de mgésem, nemtom miért :( -
Thanatos #25 linket nem akarsz dobni egyet priviben? megköszönném :) -
kHares #24 Egy gyerek azt írja pár óra alatt végignyomta a kampányt, 5-6 misszió, inkább tutorial. Azért kicsit elriaszt hogy nem változott sokat az elsőhöz képest, de meglátjuk, pár óra és leér.
Viszont a Space Empires 4-et mindenkinek ajánlom ebben a kategóriában -
#23 Nem,nem.
Hosszas utanjaras utan talaltam egy Torrent boltot ahol megveheto. :P -
Thanatos #22 jah aszittem csak mo-ra gondolsz hogy nem lehet..., nem lehet akkro hogy csak onlány boltban van mgé esetleg vagy hasonlo?