Galactic Civilizations II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thanks
Igen a"GalCiv2_10X_BonusPack_030606"
verzio serialt ellenoriz!
A Cracket itt talalod hozza:
GalCiv2_10X_BonusPack_030606_fix(1)
verzio serialt ellenoriz!
A Cracket itt talalod hozza:
GalCiv2_10X_BonusPack_030606_fix(1)
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Csak most nézem amit te linkelsz az a 030606. Megy jól? Serial kell? Én még csak a 030306-os verziót használom
Ja, tudom, a paranoia.
Valaki tud cracket a legfrissebb verzióhoz? Erre gondolok: http://stardock.ord.cachefly.net/GalCiv2_10X_BonusPack_030606.exe
Állítólag serialt kér de már van rá megoldás. Elvileg ebben javítva van sok dolog.
A link
Valaki tud cracket a legfrissebb verzióhoz? Erre gondolok: http://stardock.ord.cachefly.net/GalCiv2_10X_BonusPack_030606.exe
Állítólag serialt kér de már van rá megoldás. Elvileg ebben javítva van sok dolog.
A link
Én mielõtt ilyen kérdéseket föltennék átovasnám a fórumot, ami 160 hozzászólásnál nem lehet probléma. Viszont ha már kicsit gondolkodnék akkor talán a patch szóra rákeresnék, még egyszerûbb.
És igen, tudom hogy fölöslegesen írom le mert semmi nem változik, csak épp most lett kicsit elegem.
A másik meg, nem biztos hogy jó ötlet a közvetlen belinkelés, pont ezért adtam úgy meg a linket ne mutasson már vissza egy fórumra.
Én pl. az izonews-on láttam
És igen, tudom hogy fölöslegesen írom le mert semmi nem változik, csak épp most lett kicsit elegem.
A másik meg, nem biztos hogy jó ötlet a közvetlen belinkelés, pont ezért adtam úgy meg a linket ne mutasson már vissza egy fórumra.
Én pl. az izonews-on láttam
Nforce forum pl.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Van itt lentebb egy link olvassatok vissza picit
Tudna vki segíteni abban, hogy eredeti kód nélkül honnan lehetne hozzájutni a legújabb patch-hez?
Köszi. Már csak az a kérdés, hogy hogy töltötted le? Merthogy ugye a hivatalos oldalon serial számot kér.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
már bocs ,de irtam ,hogy nem játszottam vele tul sokat és ebböl még nem derült ki ha menne a gépemen rendesen "fel tudnéd éberdni",de addig...
Nekem is volt ez, de miután újraindítottam a gépet ment.
Alliance-t nem tudom, egyenlõre a kampány uccsó pályáján vagyok ott meg alapból adott mindenki. VAlószínû ott kéne megjelennie ahol a make peace..., surrender, attack opciók vannak
Alliance-t nem tudom, egyenlõre a kampány uccsó pályáján vagyok ott meg alapból adott mindenki. VAlószínû ott kéne megjelennie ahol a make peace..., surrender, attack opciók vannak
Egyébként az a vicces, hogy elvileg kijavították azt a hibát, amikor területemen belül nem tudnak mozogni a hajóim, mert azt írja területen kívül vannak, de gyakorlatilag nekem ugyanúgy csinálja 😄. Fõleg közvetlenül betöltés után...
1.0X - March 3rd, 2006
----------------------
3/03/06 18:27 3,538,944 GalCiv2.exe
+ IMPORTANT NOTE: Your ship designs from 1.0D1 and before will NOT
show up in this version. We have updated this version so that the
ships contain their own unique version ID so that when we do FUTURE
updates, your ships will still work. But we didn't implement this
until now (now that we have seen the sophisticated ship designs people
are creating). So we apologize in advance for that, but it shouldn't
be a problem going forward.
+ AI puts more priority into colony ship speed over colony ship range.
+ AI Heavy fighters now have more focus speed than range in their
designs.
+ AI at "bright" or higher intelligence will make guesses (simulated
intuition) as to whether a path is safe for a transport *experimental*
+ Fixed GNN Goto bug on Planet Details window + Fixed bug where players
that turned off "Show Intro" option would get a crash when starting the
Campaign
+ Added option to turn off trade route lines
+ Planetary bombardment will cause a new planet texture to be created
to reflect lowered quality
+ “Invasion Cheese” effect removed where planet populations after the
invasion were incorrect. + Drop down icons (for ships and improvements
completed) will no longer get “stuck” if another window pops up while
the icon is falling down the screen.
+ added Difficulty index to save game code so that even if the game
difficulty changes, the users will still see the one they started out
with
+ Improved tooltip handling
+ Improved slider controls
+ There have been some changes to the graphics nodes in order to make
them look decent when textures are turned off.
+ There are now a ton of new graphics card options. Note that these
have not had the same kind of wide scale testing as the other options.
+ Graphics card throttling. This should eliminate all known "random"
CTDs. Heat. Users who experienced this issue should be aware that
this may be an ongoing issue with other new games they purchase that
make use of the newer GPU features. ATI/nVidia are now running their
cards very hot when all the goodies are used. + Starbase Production
Modules now assist Planetary Research
+ MEMORY FIX: I’ve implemented a more efficient and thread-safe way of
destroying scene nodes when they are no longer in use. This will speed
up ALT-TABs and cut down on memory usage significantly.
+ Social Production Ability enabled.
+ Fixed a GNN Goto button popup bug in Planet Details screen
+ Should fix auto-save issue some have reported (multithread issue).
+ Right-clicking improvement-complete icons will now scroll to planet
that built the improvement
+ New ship weapons and defenses for Good aligned players: -Telepathic
Defense -Subspace Rebounder -Dynamic Shielding -Arnorian Battle Armor
+ Fixed the problem where the game was reporting “Not in an Empire” for
some players who are in an empire. The code that checked for valid
empire data was requiring the presence of a website URL; that
information is now optional.
+ Fixed a bug in classGalaxy::CalcGameDifficulty(); it was including
the first minor race in its calculations.
+ Trade Goods and Galactic Achievements now transfer their benefits
when ownership of them changes. In the case of Trade Goods, ownership
of the Trade Good is transferred and the old owner no longer has use of
the Trade Good.
+ CalcAbilities() is now called whenever a civ acquires/loses a special
improvement.
+ Fix for an exploit that allowed players to build improvements more
cheaply/quickly than they should.
+ Lots of AI tweaks to improve social handlings, particularly for the
Terran Alliance AI.
May the force serve you well!
Hol? Légyszi mondd el hol. Nekem ki van fejlesztve az Alliance tech. Lehetõ legjobb viszonyban vagyok a másik fajjal. Hol kell megkötni?
Én tudtam gond nélkül. Csak ki kell hozzá fejleszteni a megfelelõ tudományt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mirõl beszélsz? 😄 CSak azért mert volt egy off topic hszre egy off topic reagálásom?
Bezzeg azóta sem tudta senki sem megválaszolni, hogy hogy kell szövit kötni. Most komolyan. Senki sem tud szövit kötni? Ez egy bug vagy mi?
Bezzeg azóta sem tudta senki sem megválaszolni, hogy hogy kell szövit kötni. Most komolyan. Senki sem tud szövit kötni? Ez egy bug vagy mi?
Jo, latom ez a topic mar ugyis arra iteltett, hogy meg veletlen se a jatekrol legyen benne szó
Sajna nem...
A kartya alkalmas a legtobb mai effekt megjelenitesere. Hát ez olyan messze van az igazságtól, mint Makó Jeruzsálemtõl...
Ilyenkor kezdek el mindig gondolkodni azon, hogy veszek egy pléjsztésünt vagy egy ixbokszot. A halálom amikor ennyit kell pöcsölni a hardverrel...
Amúgy nem tudsz valakitõl kölcsönkérni egy videókártyát?
Amúgy nem tudsz valakitõl kölcsönkérni egy videókártyát?
A kartya alkalmas a legtobb mai effekt megjelenitesere. Persze egy akcio jatekban zavaro ha ezt 10 fps-el produkalja, de ha itt produkal 10 fps-t attol ez a jatek meg jatszhato. Nem magaval az 5200-essel van a gond, hanem valami massal.
IG2 szinten grafikailag?!?! Have you lost your mind??? Ez fényévekre van az IG2tõl...ezerszer szebb. ébredj má föl 😄
jo jo ,de a játék grafikai szinten (amit eddig látta,m egy másik gépen/képeken)ig2 szinten mozog talán kicsit jobb(persze lehet hogy tévedek nem méjedtem nagyon bele)szóval gond nélkül kéne futnia....
Az a kártya a DX9esek legalja...nem nagy csoda, hogy nem megy. Gyakorlatilag semmit sem ér DX9ben. Hidd el nekem. Tapasztalatból beszélek.
Egyebkent ki milyen fokozaton jatszik? En hanyagolom a kampanyt (az itt leirtak nem gyoztek meg hogy kell az nekem), de normal fokozaton siman legyalaznak szinte minden teruleten... Nyilvan valami jo "kezdõ-kombó" kellene, de meg nem jottem rá mi is az <#lama>#lama>
azért sem értem mert nincs egy hiper nagy grafikája a játéknak szóval elméletileg simán kéne mennie
de ponthogykirpobáltam semmi hatása nem volt ha álitgattam felpatchatem ott több lehetöség közt lehetett állitani azse segitett ha ott állitottam
bár ezsem lehet ,mert readmeban gyengébb jategoriáju kártyák is fel voltak tüntetve ,hogy azokon futnia kell szoval nemtom,talán windows reinstall
Az a kartya dx9-es. ELÉG kell hogy legyen. Grafikai beallitasokkal nem jatszogattal kicsit? (kulonosen h defaultba 4x anti-aliasing volt bejelolve - nalam legalabbis)
na feltettem egy másik gépen ott müködik jobb graf kártya van benne és direkt megnéztem a debug-ot ugyanazt irja ki szóval nem azzal van a baj,szerintem a geforce FX52000 nem elég neki...
Jaja. Rá gondoltam, és sajnálom is nagyon, és mélységesen felháborít az ami vele történt.
Nem arról beszéltem, hogy nem adok pénzt játékért. De én is a kedvezményes árú csomagokra hajtok. Így vettem meg anno a Heroes of MM IV-et, kiegekkel együtt, ráadásul magyarul (beszélek angolul, de a magyar kiadásoknak van egy utánozhatatlan hangulata, személyesebb), vagy a Morrrowindot kiegekkel együtt szintén, vagy az anno 1602-õt, vagy az Il-2 FB + PF-et, stb, stb. Vagy a Wing Commander IV, Price of the Freedom-ot, stb, stb. Sõt, nekem a GalCiv 1 is megvan eredetiben. Általában úgy érzem, hogy akkor éri meg megvenni egy játékot, amikor kb. 1000 ft/CD az ára. Ráadásul mire ezt eléri, már egy "végleges" játékot kapsz a pénzedért, a Morrowind + kiegek csomag is az 1.6xxx-es végleges verziót tartalmazta.
Én a warezt elsõsorban a kipróbálás miatt tartom lényegesnek, sõt nélkülözhetetlennek. Manapság már minden játék kiadását jól felépetett marketingkampány elõzi meg, amibõl úgyis csak azt hallani, hogy milyen jó, milyen szuper, meg milyen korszakalkotó. Tehát úgyis csak akkor derül ki minden ha kpróbálja az ember. Ne legyenek senkinek kétségei, az úgynevezett független tesztek is a marketingkampány részei. Az újságok is a kiadókból élnek.
A különbözõ fórumok, rajongók véleményére érdemes odafigyelni, bár ezeket meg megpróbálják elnyomni. Jó példa erre az X3. Amikor jöttek az elsõ hírek arról, hogy nem lesz cockpit az ûrhajókban az emberek gyanakodni kezdtek, én is. Sõt, még azt is tudtuk, hogy azért nem lesz belsõ nézet, mert úgy akarják kiadni, hogy még nem értek a végére a fejlesztésnek. Ennek ellenére lehurrogtak bennünket, hogy nem is olyan nagy baj a cockpit hiánya, sõt még elõny is inkább. Persze a dolog utólag már lényegtelen, mert tényleg nem a belsõ nézet hiánya a legnagyobb probléma a játékkal, hanem az, hogy az egész grafikus motort nem optimalizálták. De erre rémálmainkban sem gondoltunk volna. Viszont a tanulság az, hogy a figyelmeztetõ hírekre igenis oda kell figyelni, és akármennyire vár vki vmi gamét, elõbb ki kell próbálni. Én is ezt szûrtem le az MOO3 esetébõl. Ha tetszik elõbb-utóbb megveszem, nagy gyûjtõ vagyok.
Én a warezt elsõsorban a kipróbálás miatt tartom lényegesnek, sõt nélkülözhetetlennek. Manapság már minden játék kiadását jól felépetett marketingkampány elõzi meg, amibõl úgyis csak azt hallani, hogy milyen jó, milyen szuper, meg milyen korszakalkotó. Tehát úgyis csak akkor derül ki minden ha kpróbálja az ember. Ne legyenek senkinek kétségei, az úgynevezett független tesztek is a marketingkampány részei. Az újságok is a kiadókból élnek.
A különbözõ fórumok, rajongók véleményére érdemes odafigyelni, bár ezeket meg megpróbálják elnyomni. Jó példa erre az X3. Amikor jöttek az elsõ hírek arról, hogy nem lesz cockpit az ûrhajókban az emberek gyanakodni kezdtek, én is. Sõt, még azt is tudtuk, hogy azért nem lesz belsõ nézet, mert úgy akarják kiadni, hogy még nem értek a végére a fejlesztésnek. Ennek ellenére lehurrogtak bennünket, hogy nem is olyan nagy baj a cockpit hiánya, sõt még elõny is inkább. Persze a dolog utólag már lényegtelen, mert tényleg nem a belsõ nézet hiánya a legnagyobb probléma a játékkal, hanem az, hogy az egész grafikus motort nem optimalizálták. De erre rémálmainkban sem gondoltunk volna. Viszont a tanulság az, hogy a figyelmeztetõ hírekre igenis oda kell figyelni, és akármennyire vár vki vmi gamét, elõbb ki kell próbálni. Én is ezt szûrtem le az MOO3 esetébõl. Ha tetszik elõbb-utóbb megveszem, nagy gyûjtõ vagyok.
szerintem megvan a hiba belementen a debug-ba és ezek vannak:
Debug Message: No files found matching mask C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\GalCiv2\*.StarSystems
*DEBUG ERROR: ***Unable to find required tech ImpossibleTech for PirateShip. ***
*DEBUG ERROR: ***Unable to find required tech ImpossibleTech for Starbase. ***
Debug Message: No files found matching mask C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\GalCiv2\ships\*.shipclass
Debug Message: No files found matching mask C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\GalCiv2\ships\*.shipcfg
Debug Message: CustomRaceWnd: Cannot find OBJID CustomRace_Description_Text
Debug Message: CustomRaceWnd: Cannot find OBJID CustomRace_Tab_Homeworld
Debug Message: *************** Failed To Place Planet ***************
szóval itt lesz a hiba ,de a megoldás nemtudom hol...
Debug Message: No files found matching mask C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\GalCiv2\*.StarSystems
*DEBUG ERROR: ***Unable to find required tech ImpossibleTech for PirateShip. ***
*DEBUG ERROR: ***Unable to find required tech ImpossibleTech for Starbase. ***
Debug Message: No files found matching mask C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\GalCiv2\ships\*.shipclass
Debug Message: No files found matching mask C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\GalCiv2\ships\*.shipcfg
Debug Message: CustomRaceWnd: Cannot find OBJID CustomRace_Description_Text
Debug Message: CustomRaceWnd: Cannot find OBJID CustomRace_Tab_Homeworld
Debug Message: *************** Failed To Place Planet ***************
szóval itt lesz a hiba ,de a megoldás nemtudom hol...
na most már kezdek ideges lenni ujratelepitettem,felpatcheltem,jok a driverek,és semmi ugyanazt csinálja,lehet az FX 5200 a baja ,de az nem lehet,más játék tökéletesen megy ,de ha akar valami az ember mindig van valami hiba<#szomoru1>#szomoru1>
Egy kis off: van egy ilyen is - STARSHIPS UNLIMITED V3. Ezt látta már valaki?
Is is.... az X3 esetében tökéletesen igazad van, Kisviku tudna mesélni róla.
Más az,ha a supportot meg az extrákat kötik a serialhoz...
Más az,ha a supportot meg az extrákat kötik a serialhoz...
Na hat nalam a helyzet a kovetkezo patch ugyileg:
A torrentes verzio siman jatszhato volt eddig is nem kellett heggeszteni semmit h menjen, a belinkelt patch filet siman elinditottam, es elindul a jatek ahogy kell, sarokban jelzi is h 1.0x. Ja es a stardock central mostantol purchased software-nek ismeri fel a jatekot <#eplus2>#eplus2>
A torrentes verzio siman jatszhato volt eddig is nem kellett heggeszteni semmit h menjen, a belinkelt patch filet siman elinditottam, es elindul a jatek ahogy kell, sarokban jelzi is h 1.0x. Ja es a stardock central mostantol purchased software-nek ismeri fel a jatekot <#eplus2>#eplus2>
Sztem ebben az esetben messze nem beszelheteunk felkesz jatekrol szvsz kevesebb bug van az 1.0-ban mint a civ4 1.0-ban volt pl...
Igazad van a félkész játékokkal, az bûncselekmény. Itt viszont te nem ilyet kapsz, hanem egy olyan 1.0 verziót, ami önmagában egész jó.
A folyamatos patch-elés ugyan kijavít pár dolgot aminek nem kéne ott lenni, de inkább olyan apró változásokat és egyensúlyozást jelent, amit a vásárlók visszajelzései szerint csinálnak. A játék megállja önmagában a helyét, nem a patchekért fizetsz. Annak csak külön örülhetsz.
Én inkább ezeket veszem mint a mostani piac gyorsan kiadott játékait ahol nem éri meg patchel foglalkozni. Pl.: a Dungeon Lords gyönyörû példa, kb. 70%-ban volt kész, most meg újra eladnák Collectors Edition néven, ez már majdnem 90%-ban mûködõ.
Igenis megéri pénzt kiadni egy olyan termékért amit kézhezvétel után is támogatva van frissítésekkel, modokkal, stb.
Példának hoznám a Minions of Mirth-et, ez egy MMORPG de lehet single módban is nyomni, végigkísértem a fejlesztését mert nagyon emlékeztetett kedvencemre a Demise-ra, és kedvezményes áron megvettem. Fõleg azért, mert tudtam késõbb csak még több dolgot kapok és valóban, az 1.0 óta rengeteg dologgal bõvült, meg nincs havidíj szóval ezt lehet így is.
Vagy hoznám még a Mount&Blade-et, kiváló rpg/akció/valami keverék, igen nehéz besorolni most amolyan sandbox állapotban van.
0.731 a verzió és minél késõbb veszed annál drágább, érezni rajta a törõdést és biztos vagyok benne az 1.0 után is lesznek változások. Sok minden került bele a forumosok ötleteibõl ill. nagyon moddolható.
Lehet csak a kis fejlesztõk tudják ezt megcsinálni, bár félkészen adtál érte pénzt nekik is élni kell mert ugye nincs kiadó aki évekig nyomná a lóvét, viszont szinte benne vagy a fejlesztésben és nem hagynak cserben. Mert közvetlenül belõlünk élnek! Nem nyomhatnak le minden szart a torkunkon mint Atari, EA meg társaik.
A folyamatos patch-elés ugyan kijavít pár dolgot aminek nem kéne ott lenni, de inkább olyan apró változásokat és egyensúlyozást jelent, amit a vásárlók visszajelzései szerint csinálnak. A játék megállja önmagában a helyét, nem a patchekért fizetsz. Annak csak külön örülhetsz.
Én inkább ezeket veszem mint a mostani piac gyorsan kiadott játékait ahol nem éri meg patchel foglalkozni. Pl.: a Dungeon Lords gyönyörû példa, kb. 70%-ban volt kész, most meg újra eladnák Collectors Edition néven, ez már majdnem 90%-ban mûködõ.
Igenis megéri pénzt kiadni egy olyan termékért amit kézhezvétel után is támogatva van frissítésekkel, modokkal, stb.
Példának hoznám a Minions of Mirth-et, ez egy MMORPG de lehet single módban is nyomni, végigkísértem a fejlesztését mert nagyon emlékeztetett kedvencemre a Demise-ra, és kedvezményes áron megvettem. Fõleg azért, mert tudtam késõbb csak még több dolgot kapok és valóban, az 1.0 óta rengeteg dologgal bõvült, meg nincs havidíj szóval ezt lehet így is.
Vagy hoznám még a Mount&Blade-et, kiváló rpg/akció/valami keverék, igen nehéz besorolni most amolyan sandbox állapotban van.
0.731 a verzió és minél késõbb veszed annál drágább, érezni rajta a törõdést és biztos vagyok benne az 1.0 után is lesznek változások. Sok minden került bele a forumosok ötleteibõl ill. nagyon moddolható.
Lehet csak a kis fejlesztõk tudják ezt megcsinálni, bár félkészen adtál érte pénzt nekik is élni kell mert ugye nincs kiadó aki évekig nyomná a lóvét, viszont szinte benne vagy a fejlesztésben és nem hagynak cserben. Mert közvetlenül belõlünk élnek! Nem nyomhatnak le minden szart a torkunkon mint Atari, EA meg társaik.
Röhej. Az nem bûncselekmény, és az üzleti szélhámosság netovábbja, ha valaki félkész játékot ad ki? Van erre egy régi vicc: õk úgy tesznek, mintha fizetnének, én meg úgy teszek, mintha dolgoznék. Lehet aktualizálni: õk úgy tesznek, mintha fejlesztenének, én meg úgy teszek, mintha fizetnék.
Még valami: én pl az MOO3-at megvettem, mert abban bíztam, hogy van valami köze az elõdökhöz. Itt már többen elmondták, hogy mekkora csalódás volt. Ezen túl én még úgy is éreztem magam, hogy átvertek. Nálunk az még nem mûködik, hogy bizonyos idõn belül bármit vissza lehet vinni a boltba, különösebb indok nélkül, és visszakapod a pénzed.
A játékpiacon is elterjedt a csalás. Nem hinném, hogy különösebben magyarázni kell, de csak egy példa: az X3. Kiadták félkészen a gamét, és még mindig nincs olyan patch, amivel kijavították volna azt, hogy a grafikus motort egyszerûen nem optimalizálták. Meg kell nézni az ottani topicban, hogy ki vannak akadva azok a rajongók, akik megrendelték külföldrõl a játékot, és most nem tudnak vele élvezhetõen nyomulni. És minden együttérzésem az övék.
Még valami: én pl az MOO3-at megvettem, mert abban bíztam, hogy van valami köze az elõdökhöz. Itt már többen elmondták, hogy mekkora csalódás volt. Ezen túl én még úgy is éreztem magam, hogy átvertek. Nálunk az még nem mûködik, hogy bizonyos idõn belül bármit vissza lehet vinni a boltba, különösebb indok nélkül, és visszakapod a pénzed.
A játékpiacon is elterjedt a csalás. Nem hinném, hogy különösebben magyarázni kell, de csak egy példa: az X3. Kiadták félkészen a gamét, és még mindig nincs olyan patch, amivel kijavították volna azt, hogy a grafikus motort egyszerûen nem optimalizálták. Meg kell nézni az ottani topicban, hogy ki vannak akadva azok a rajongók, akik megrendelték külföldrõl a játékot, és most nem tudnak vele élvezhetõen nyomulni. És minden együttérzésem az övék.
Az új patch: stardock.cachefly.net/GalCiv2_10X_BonusPack_030306.exe
Én csak a manualt olvastam át, hogy képben legyek a játékkal. Nyomulni még nem volt idõm, a Civ4 és a BF2 mellett...<#rolleyes>#rolleyes>
Én felpatcheltem, másképp nem is mûködött az elsõ verzió. A reloaded verzióját nem ismerem, gondolom a bolti rippelése biztos azt is lehet frissíteni. A patchekrõl azt mondták csak a letöltéshez kell serial, szóval ha ezen nem változtatnak elég ha valaki fölrakja a netre és megy.
Az egér megint megfagyott, átálltam hardware kurzorra, azóta nincs gond.
Az egér megint megfagyott, átálltam hardware kurzorra, azóta nincs gond.
Igen sztem is jo fajta vedelem. De akkor ezexerint meg senki nem probalta? Vagy nem mukodik? (Most nemtom kiprobalni meloban vok). Ha hazaerek azert megprobalom, majd beszamolok rola
Én is ezt mondtam...bárcsak mások is átvennék ezt a megoldást..
EGyébként megoldódott a dolog, sikerült megnyernem a siege nevû pályát, de ettõl még jó lenne tudni hogfy lehet szövit kötni...
Mégegyszer elmondom: minden elõfeltétel megvan, de nem tudom hol kell felajánlani, mert a diplomácia részen nem jeléenik meg lehetõségként.
EGyébként megoldódott a dolog, sikerült megnyernem a siege nevû pályát, de ettõl még jó lenne tudni hogfy lehet szövit kötni...
Mégegyszer elmondom: minden elõfeltétel megvan, de nem tudom hol kell felajánlani, mert a diplomácia részen nem jeléenik meg lehetõségként.
Ez a lehetõ legjobb védelem a játékpiacon... emlékszem, olvastam valami cikket is róla, hogy a fejlesztõk direkt arra gyúrnak, hogy a patcheket meg egyéb nyalánkságokat kötik igazán a serialhoz. Ugye a crackerek ha kijön egy játék akkor foglalkoznak vele igazán, utána nem... sokszor pedig csak késõbb, patchelés után lesz tuti a játék. Addigra meg már egy csomóan bele vannak zúgva a cuccba, és inkább megveszik eredetibe, hogy menjen a patch mint hogy várjanak a bizonytalan krekkekre. Igy voltam a Supreme Ruler 2010-el is...