Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert jelenleg mind a két néven fut projekt(call of duty4, brothers in arms hell road to hell azt hiszem)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Új videók: link
de aztán lehet hogy az én angol tudásommal van a baj :/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha van 1 gb ramod, meg sm 3-as vgád, akkor nyugodt lehetsz
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Demo lesz?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A pc az kelhet másra is de hogy vannak olyan játékok amik csak ps3-ra vagy csak x360-ra jönnek ki azmiatt szerintem fölös 2 gépet venni. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nembaj vegyünk konzolt mert az jó...
Engem az zavar hogy nincsenek igazán lehetõségek!Pl.:A BiA-ban kilehet minden segitséget kapcsolni,itt ha kilehetne kapcsolni pl a gránát jelzést semmi gond nem lenne,mindenki örülne,mert ha akarom akkor benne hagyom,ha nem kiveszem...Miért nem tudják ezt megoldani?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Iszonyatosan jó játék lesz.És tudjátok van az a meglepi pálya amit a készítõk semmi pénzért nem akartak elárulni mi az hát kérlekszépen nem nagy szám.Belgiumi pálya Az ardennek hegységben 1944 decemberr.De akkor itt meg ugyan azt elcseszték mint a cod 2 ben mert idõzavar van a játékban.
Történelem szerint Afrika, Szicílai, olasz, Francia, Holland,Belga,Német ország megszállása.Itt a játékban meg .Afrika Szicília Olasz Francia Holland Német Belga.