6840
-
#1791 :D -
#1790 Az még könnyebb talán..:D -
#1789 annak sincs sok értelme átállítom a játkot legnehezebb módba ugyanott jukadok ki -
#1788 Az a realism mod. sokkal könnyebben sebzel és téged is könnyebben sebeznek. -
#1787 Bakker ki kell találnom erre valamit, mert érdekes hogy a videóban is használják a demo pályán ezt a lassítást... -
#1786 Expert mod vagy mi.... -
#1785 Nyugi nekem se csinál semmit, plusz még feltettem valami modot oszt meglőnek 2x erre meghalok...szar -
#1784 Igen, de hiába nyomtam meg az F1-et nem lassul be.... -
#1783 F1 bullettime
F2 set default
F3 hi speed
F4 noclip
F5 god
Just extract the .ini file to the following directory:
C:\Program Files\Electronic Arts\Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\MOHAGame\Config -
#1782 Ha valaki rájön a használatára az kérem jelezzen minnél hamarabb! -
#1781 Bullet-time mod!
Info a Bullet-time mod-hoz! -
#1780 há honnan tudjuk? -
#1779 Senki? -
#1778 Cső én leszedtem egy módot, de az F1-re kéne reagálnia, de semmi!
Mi lehet a gáz?????? -
#1777 Istenkirály Mátrix-Call of Duty keverék!!!!!!
Bullettime az isten....
Kb Fear meg Timeshift csak a 2.világháborús környezetben...
Iszonyat ötlet volt...
Remélem eredeti verzióban is működik majd!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1776 Jah vágom, mert nem értettem a bkormány dolgot, azt hittem, hogy konkrétan nekem mondtad!!!!!:D
Végre leszedtem a BULLET-TIME modot!!!!!!!!!!!!
XD -
#1775 Jah kicsit bezavart, szóval kormányokat kikell húzni ha valaki játszani akar.... -
#1774 Külön nem tudok motorolára, de próbáld meg hátha megy amit belinkeltem. -
#1773 Nem tudom leszedni a modokat!!!!!!!!!!!
Segíts légyszíves! -
#1772 realism mod & AI mod -
#1771 Köcce durva vagy a játékkal..
Gondolom jól beleáatad magad, hogy ennyi mindent összeszedtél róla...
1000 hála a bullet-time-ért.... -
GregMaui #1770 ömm..nem épp nála vagyok,és ezért. -
#1769 jaja -
#1768 Az üzenetet elkezdi hogy haverjának, és utána meg, hogy mit kellene frissítenem -
#1767 Motorolára nem tudsz?? -
#1766 neked vagy a haverodnak??? -
#1765 Köszi! -
GregMaui #1764 Aloha!
A haverom gépén fagy a demó elinditás után,vmi olyasmi hibaüzenetet
ir ki hogy "rendering error",a képernyő,vagy legalábbis a hátérkép
tiszta rózsaszinű lesz és fagyi..
Inno3D 8800Gts-e va, az nvidia könyvtárban a driver version: 53.13
; 93.81 ; 158.22 gondolom az "uccsó" az aktuális verzió. :)
Szerintetek mit kéne frisstenem?
Köszönöm előre is!
-
#1763 Megtaláltam egy oldalon, úgyhogy nem töltöm fel. A játék elvileg multiscreen, azaz a telefonod képernyőjére méretezi magát. Újabb Sonyericssonokra biztos hogy jó, a többit nem tudom.
Medal of Honor Airborne 3D -
#1762 nagyon fasza game de a társaink meg az ellenség mozgása elég idétlen várom a fullt :D -
KOVU #1761 hali all
na sok örömet szerzet eddig ez a játék de most sajnos teljessen nulláznom kell a gépet ^^
lényeg az szerintem sok mindent megtudtam benne csinálni és nekem nagyon tetszik!!!
ezt nem tudom hogy csináltam (sima landolás):
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=4ktt&m=1
szt a springfield naon jó azzal is végig vittem ^^
ja és nem tudom tudtátok-e azt hogy ahol zöld füstel megvan jelölve a hely és ha oda landolsz (mind a 2 füstel megjelölt helyen van)
ilyen nagyobb zöld láda azokat ki lehet nyitni általában 1-ik ben élet másikban lőszer van. ami azzonal fullra tölti hp-t és a löszert is ^^ -
#1760 Az jó lenne! -
GregMaui #1759 Hi!
Ez lesz az,van 1 joyom,biztos itt a gond!
Köszönöm!
Aloha! -
#1758 Nos most játszottam végig a demót 360-on. Én nagyon elégedett vagyok vele, szép a grafika, még ha lehetett volna többet is kihozni belőle, szerintem nagyon szép így is, még normál tv-n is. Aminek viszont nagyon örültem, hogy az AI ilyen jól sikerült, bár volt egy két bug, de aki ezekbe beleköt, hát szerintem az dobja ki a PC-t vagy a konzolt és akassza fel magát. Bocs... Szóval tetszik ez a játék várom a teljes verziót... -
#1757 Kössz az infót, megpróbálom! -
#1756 Nincs véletlenül kormányod, gamepadod, joystic-od vagy hasonló kütyüd? Ha van javaslom húzd ki. Általában ezek a dolgok idéznek elő ilyen jelenségeket. -
GregMaui #1755 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy három helyről töltöttem le a demót,és elinditás után amikor játszanék a csávó folyamatosan megállás nélkül
balra forog,de cseréltem egeret,billentyűzetet és semmi..
Tudnátok segíteni hogy mi a retkes mocskos f****** lehet ez..
Mert látom nektek megy akkor csak nekem lehet a gondom de mi?
A konfigom eléri a readme-ben leírtakat,3,2 ghz 1g ram 6600gt..
Köszönöm előre is! -
#1754 A fene sem tudja mi volt. A játék minden fennakadás nélkül ismét működik, betölt elég hamar és szépen megy full grafikán is, és hát így sikerült is végigjátszanom a DEMO-t.
VÉLEMÉNY
Ahogy már írták is, megjelenítés terén szerintem is többet ki lehetett volna hozni. Hiába az UNREAL 3 engine, ha nem használják ki a benne rejlő lehetőségeket. Jó persze kell kompromisszumokat kötni, hogy ne kelljen hozzá atomerőmű, de akkor is. Számomra túl statikus volt a környezet, semmit sem lehet meglökni, vagy meglőni úgy hogy elmozduljon, esetleg fényforrást kilőni, stb. Sok esetben kölönböző felületekre lőve ugyan azon golyónyomtextúra kerül fel. Pl. rálőttem egy falra akasztott üvegbúrájú lámpára, nem elég hopgy nem tört szét, de olyan lövedéknyom maradt rajta mint amikor a falat lőttem. Az égbolt is teljesen statikus, semmi sem mozog, és olyan mintha 8 bagy 16 bites színmélységű lenne. A vizes macskakövesút viszont jól mutat. Én eddig még azt tapasztaltam sajnos, hogy az UNREAL 3 enginere épített játékok sokkal jobban néztek ki képeken, videókon, technikai demonstrációkon mint megelevenedve a monitorainkon, persze szerintem ahogy írtam is ez azon múluik, hogy mennyire használja ki liszenszelő stúdió.
Remélem a teljes játékban a játékmenet változatosabb lesz, mert igaz elég pörgős volt, gyakorlaitilag a demót végig kellett hentelni és ez hosszútávon unalmas tud lenni. Jó lenne ha lennének majd gondolkodtatóbb , taktikusabb, lopakodós részek is. Az égből ejtőernyővel érkező csapattársak, viszont fokozzák a hangulatot. Remélem lesznek, majd nagyobb, nyíltabb területek is, erdők, mezők, tanyák, stb.
-
KOVU #1753 öhhmm
lelehet szedni a gránátot a csöről nekem alap beálitásnál bekel nyomni a görgőt.
és leszedi -
KOVU #1752 ááá késtem!!
én csak most lettem kész a springfieldel T_T
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4kpf&m=1