6840
-
#1912 Csináltam frapsal frame tesztet és 30.x fps lett az átlag minden maxon igaz élsimitás nincs.Asszem 1024*768-ba volt a felbontás. -
#1911 Nekem meg kb olyan 15-30 fps low-on,de nem mindig :) :S -
#1910 nekem olyan 35-45 fps között van fullon, így tippre, mérni nem mértem. -
#1909 Nincs most fent fraps-em ezért pontos számot nem tudok mondani, de 30 sztem mindig megvan, általában több is (40 talán) a legelején a repülőben akad be 1-2szer 1 másodpercre, utána végig jó. -
retek683 #1908 itt tuti a proci lesz a kevés sőt vszínű -
retek683 #1907 jaja az lesz!!!
az hogy hány FPS hát változó!! ahol nagy war van ott naon kevés az tuti de ez csak annál a nagy háznál van ott egész jól belassul -
Newfronter #1906 Nálam 30-60 FPS között van, igaz erős a procim. -
#1905 Állj vissza a régire... -
#1904 Miért hány FPS-en megy full-ban 1024-mellett?
Mert nekem 30FPS-t.... -
#1903 X1950Pro-val? Jóval többnek kéne lennie, nekem is biztosan több, pedig csak 7600GT-m van, minden maxon. -
retek683 #1901 ááá nem tom lehet vmi más lehet mer miótta a új vga driver van még a Bioshock is beszaggat a demo hát érdekes -
#1900 Nem ütközik, ettől függetlenül mindenkit idegesít. Akkor jogos lenne esetleg ha megjelent volna a neten a teljes, vagy ha hirtelen kitört volna az atomtámadás, de más esetben nem nagyon. Én is rakhatnék sormintákat, de minek ha csak az időm megy vele és másokat idegesít? -
#1899 Én és így vagyok...nekem is 3Ghz a kevés... -
retek683 #1898 nekem most néztem 30-40 fps van 1024-ben persze nagobb részeknél haldoklik sztem itt a proci a kevés vagy a videókártya? másnak corével szépen megy azt irja -
#1897 Valóban? Heh, akkor engem átvertek! Na mindegy, legalább nem lőttem el semmilyen spoilert! -
#1896 Na ja, úgyhogy nem történt baki -
#1895 Gyanítom, hogy max-on 20-25fps.... -
#1894 ez az első Medal of Honorból, az Allied Assaultból van. -
retek683 #1893 hali Neked hogy ment a játék? csak mer nekem ugyan ien a gépem mint neked csak a proci 3000 ig húzva meg 1.5 giga ram
-
#1892 Mosmé mindegy:) -
#1891 Bocsesz! -
#1890 Tök jó lett volna ezt linkelni, utálom mikor lelövik az ilyen táblákat, szeretem akkor meglátni az érmeket amikor megszerzem őket. -
#1889 Lesznek kitüntetések is:
-
#1888 Mellőzném, de ez gondolom még nem ütközik a szabályzattal...nem? -
#1887 A sok felkiáltójelet légyszi mellőzd már, mert sztem nem csak engem idegesít. -
#1886 Parancsolj itt a DEMO magyarosítása!!!!!!! -
#1885 Igen elcseszted, mert nem a full-t tetted fel....:D -
Darth Razor #1884 Tényleg ott a vége. Sajna valóban elég rövid lett. -
#1883 Most játszottam a demóval, miután a 4 vmit megsemmisítettem, és odamentem egy gyülekezési ponthoz, és éppen elküldtek egy katonát jelenteni, engem meg megkértek, hogy ott harcoljak tovább, egyszercsak kiírta h köszönjük h játszottál a demóval, ennyi volt. Tényleg itt van a vége, ennyire félbevágták? Vagy csak én csesztem el vmit? -
Rainbow15 #1882 Valaki eltudná küldeni a demo magyarítását a bakeronlineról? Nem tudok regélni, nem jön vissza gmailre a levél. (gmail sokszor ezt csinálja, d emiért...) -
#1881 Van de távcsöves puska a neve vagy mesterlövész esetleg sniper! -
#1880 Meg a szemedben:-D:-P -
Varga10 #1879 A demóban van csipa??? -
#1878 Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
Alaphelyzet...
Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
ON.... -
#1877 "Volt olyan halál effect hogy sniperral meglöttem és 80fokban felrepült és repűlt vagy 3 métert. Ezt a baroságot honnan vették a cs1.6?"
Túl sokat hitmaneztek:), mondjuk ott a kispisztolytól is repülnek ekkorát:D -
#1876 Vélemény:
Jó játék, de vannak idegesítő részek.
-Folyamatosan nyomni kell a gombot ahoz hogy zoomolj! (ekkora baromságot rég nem láttam még)
-Néha egyszerűen nem adja be amit lövök puskával bezoomolva(ettől csak azért fosok igazán mert ha single így nem adja be, akkor milesz multiba?:D)
-Gépigény szerintem magas ahoz képest hogy milyen látványvilág van.
-Ha zoomolva lövök thomsonnal akkor gyakorlatilag semmit nem látok...Abból tudom meggállapítani hogy valamit csináltam, hogy megjelenik a piros találati célkereszt...
-Volt olyan halál effect hogy sniperral meglöttem és 80fokban felrepült és repűlt vagy 3 métert. Ezt a baroságot honnan vették a cs1.6?
Ezeket leszámítva látok a játékban jövőt...
-
#1875 negyedikén má kint lesz warezon -
#1874 XD 9.hó14.e :( -
#1873 Valaki itt megjegyezte, hogy egér laggja vaolt!!!!!!
Na az azé van, mert a tetű X-FIRE frissíteni szeretné magát.
Emiatt volt nekem is!!!!!!!!!!!!
És ráadásul fagy is a program!!!!!!!!! -
#1872 Na EZ kell nekel is!!!!!!!!!!!!!