6840
  • grebber
    Csináltam frapsal frame tesztet és 30.x fps lett az átlag minden maxon igaz élsimitás nincs.Asszem 1024*768-ba volt a felbontás.
  • tasakos
    Nekem meg kb olyan 15-30 fps low-on,de nem mindig :) :S
  • Balumann
    nekem olyan 35-45 fps között van fullon, így tippre, mérni nem mértem.
  • scorpeeon
    Nincs most fent fraps-em ezért pontos számot nem tudok mondani, de 30 sztem mindig megvan, általában több is (40 talán) a legelején a repülőben akad be 1-2szer 1 másodpercre, utána végig jó.
  • retek683
    itt tuti a proci lesz a kevés sőt vszínű
  • retek683
    jaja az lesz!!!
    az hogy hány FPS hát változó!! ahol nagy war van ott naon kevés az tuti de ez csak annál a nagy háznál van ott egész jól belassul
  • Newfronter
    Nálam 30-60 FPS között van, igaz erős a procim.
  • DarkSector
    Állj vissza a régire...
  • DarkSector
    Miért hány FPS-en megy full-ban 1024-mellett?
    Mert nekem 30FPS-t....
  • scorpeeon
    X1950Pro-val? Jóval többnek kéne lennie, nekem is biztosan több, pedig csak 7600GT-m van, minden maxon.
  • retek683
    ááá nem tom lehet vmi más lehet mer miótta a új vga driver van még a Bioshock is beszaggat a demo hát érdekes
  • scorpeeon
    Nem ütközik, ettől függetlenül mindenkit idegesít. Akkor jogos lenne esetleg ha megjelent volna a neten a teljes, vagy ha hirtelen kitört volna az atomtámadás, de más esetben nem nagyon. Én is rakhatnék sormintákat, de minek ha csak az időm megy vele és másokat idegesít?
  • DarkSector
    Én és így vagyok...nekem is 3Ghz a kevés...
  • retek683
    nekem most néztem 30-40 fps van 1024-ben persze nagobb részeknél haldoklik sztem itt a proci a kevés vagy a videókártya? másnak corével szépen megy azt irja
  • dante3
    Valóban? Heh, akkor engem átvertek! Na mindegy, legalább nem lőttem el semmilyen spoilert!
  • DarkSector
    Na ja, úgyhogy nem történt baki
  • DarkSector
    Gyanítom, hogy max-on 20-25fps....
  • robotnyk
    ez az első Medal of Honorból, az Allied Assaultból van.
  • retek683
    hali Neked hogy ment a játék? csak mer nekem ugyan ien a gépem mint neked csak a proci 3000 ig húzva meg 1.5 giga ram
  • Gerbill
    Mosmé mindegy:)
  • dante3
    Bocsesz!
  • Gerbill
    Tök jó lett volna ezt linkelni, utálom mikor lelövik az ilyen táblákat, szeretem akkor meglátni az érmeket amikor megszerzem őket.
  • dante3
    Lesznek kitüntetések is:

• DarkSector
    Mellőzném, de ez gondolom még nem ütközik a szabályzattal...nem?
  • scorpeeon
    A sok felkiáltójelet légyszi mellőzd már, mert sztem nem csak engem idegesít.
  • DarkSector
    Parancsolj itt a DEMO magyarosítása!!!!!!!
  • DarkSector
    Igen elcseszted, mert nem a full-t tetted fel....:D
  • Darth Razor
    Tényleg ott a vége. Sajna valóban elég rövid lett.
  • scorpeeon
    Most játszottam a demóval, miután a 4 vmit megsemmisítettem, és odamentem egy gyülekezési ponthoz, és éppen elküldtek egy katonát jelenteni, engem meg megkértek, hogy ott harcoljak tovább, egyszercsak kiírta h köszönjük h játszottál a demóval, ennyi volt. Tényleg itt van a vége, ennyire félbevágták? Vagy csak én csesztem el vmit?
  • Rainbow15
    Valaki eltudná küldeni a demo magyarítását a bakeronlineról? Nem tudok regélni, nem jön vissza gmailre a levél. (gmail sokszor ezt csinálja, d emiért...)
  • tommyg
    Van de távcsöves puska a neve vagy mesterlövész esetleg sniper!
  • highlander15
    Meg a szemedben:-D:-P
  • Varga10
    A demóban van csipa???
  • DarkSector
    Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
    Alaphelyzet...
    Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
    Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
    Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
    ON....
  • Gerbill
    "Volt olyan halál effect hogy sniperral meglöttem és 80fokban felrepült és repűlt vagy 3 métert. Ezt a baroságot honnan vették a cs1.6?"
    Túl sokat hitmaneztek:), mondjuk ott a kispisztolytól is repülnek ekkorát:D
  • k9duli
    Vélemény:
    Jó játék, de vannak idegesítő részek.
    -Folyamatosan nyomni kell a gombot ahoz hogy zoomolj! (ekkora baromságot rég nem láttam még)
    -Néha egyszerűen nem adja be amit lövök puskával bezoomolva(ettől csak azért fosok igazán mert ha single így nem adja be, akkor milesz multiba?:D)
    -Gépigény szerintem magas ahoz képest hogy milyen látványvilág van.
    -Ha zoomolva lövök thomsonnal akkor gyakorlatilag semmit nem látok...Abból tudom meggállapítani hogy valamit csináltam, hogy megjelenik a piros találati célkereszt...
    -Volt olyan halál effect hogy sniperral meglöttem és 80fokban felrepült és repűlt vagy 3 métert. Ezt a baroságot honnan vették a cs1.6?
    Ezeket leszámítva látok a játékban jövőt...

• tommyg
    negyedikén má kint lesz warezon
  • norbi56
    XD 9.hó14.e :(
  • DarkSector
    Valaki itt megjegyezte, hogy egér laggja vaolt!!!!!!
    Na az azé van, mert a tetű X-FIRE frissíteni szeretné magát.
    Emiatt volt nekem is!!!!!!!!!!!!
    És ráadásul fagy is a program!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Na EZ kell nekel is!!!!!!!!!!!!!