6840
-
#1831 Fraps, aha. -
#1830 Nehéz lenne játék közben kamerát fogni a kezemben... -
#1829 sztem kamerával, és attól belassult a gép... -
#1828 Elhiszem, de mivel csináltad a videót????????
Fraps? -
#1827 Most csak a te kedvedért direkt kipróbáltam. Landoltam a városháza tetején, ott középen a cserépre, és mindenkit kiszedtem, úgy, hogy nem haltam meg, igaz, hogy már jöttek utána a csapattársaim, de egy CoD-ban simán leszednének a tetőről, itt meg összesen ha kétszer meglőttek. ja és normálon. Videót is csinátam róla, de a nem túl erős gépem miatt eléggé szakadozott lett. -
#1826 Háát nem értem engem simán megölnek 1.fokon, ha közéjük szaladok... -
#1825 A 3-as nehézség az az expert ha jól tudom, és oda írtam, hogy azon volt. A mesterséges inteligencián meg a teljes játékban sem fognak változtatni, és írtam másik játékot is amiben okosabbak az ellenfelek. -
#1824 Köcce de sajna a bullet kellett volna...
Na mindegy...azért köszönöm... -
#1823 Tedd 3.as nehézségre és amúgyis ez csak egy demo.
Háát mié hol okossabbak az ellenfelek? -
#1822 "akkor istenként játszhatod ki taktikai lépésekkel, az amúgy sem ostoba ellenséget.."
Ha-ha. Olyan gyenge a játék ai-ja, hogy csak nevetni lehet rajta. Gyakran van olyan hogy ott áll mellettem egy és vár fél percig aztán eszébejut, hogy lőni kéne, arról nem is beszélve, hogy előbb mindig fedezéket keresnek és csak utána lőnek, az sem számít, ha nyílt terepen vagyok, fogják magukat bebujnak egy eldőlt asztal mögé, kinéz 3x aztán lő, majd vissza a fedezék mögé. Expert fokozaton egyszer leejtőernyőztem a városháza tetejére(a cserepes részre, ahonnan mindkét oldalról látnak), és szinte majdnem mindenkit lelőttem, mert ahelyett, hogy elkezdtek volna lőni, mindenki a fedezékéből kikukucskálva figyelt, majd néha lőtt. A CoD-ban, ha veteranon beugrok az elenség közé, szerintem pár mp alatt kilőnének. -
#1821 Darksector sajnos nemtaláltam meg honnan lehetne leszedni fileplaneten kívül!
De ha kel akor azt tudom hogyan lehet GOD-mode ot aktiválni, de bullet-time nincs sajnos, szoval ha érdekel a GOD-mode irj! -
#1820 Jah...biztos elnéztem.... -
#1819 Vagyis szeptember 4.-ig :) -
#1818 Mi a configod? -
#1817 Akkor kitartás Szeptember 14-ig....:D -
#1816 Köszi, ez legalább nem szaggat a telefonomon :D -
#1815 Szerintem is így van, mondjuk én boxon játszottam sima tv-én és úgy is lenyügöző volt mind a graf, mind a játékmenet, mind az irányítás is kézreállt... Nagyon bejön, várom a teljes verziót... -
#1814 Ok ezerrel köszönöm...:D -
#1813 Én nem értem a kritikát....
Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de én nem látom ezeket a problémákat!!!!!!!
Grafika?Istenkirály....semmi gond nics vele, szerintem a következő fokozat a GOW szint van ezután.....
Én legalábbis lehidaltam, mikor ezerrel sprintelek az eellenség háta mögé, hero-t játszva és full nyomatom a falmellől kihajladozás, meg kissebb falak mügül való kileskelődést.
Szerintem irányítás az el lett találva, mert ha párszor játszol a demo-val, akkor istenként játszhatod ki taktikai lépésekkel, az amúgy sem ostoba ellenséget....
Szerintem a taktikáról, annyit hogy ha nem rejtőzködve harcolsz akkor meghalsz...Úgyhogy ez egyeltalán nem csak megek és irtok játék....
Vagy ha valaki akarja, akkor tegye fell a 3-as nehézségi szintre.... -
#1812 Pillanat, körülnézek! -
Neoncsoves #1811 Hali! Tudtommal a Medal of Honor sorozat nem éppen a taktikázós sorozat. -
#1810 Oké . -
#1809 Csá...
Leszedtem a Bullet Time modot a linkről, amit beraktál, de valami miatt nem tudom hogy kell előcsalni...
Tudnál seíteni?
Erről van szó... -
#1808 Olvasss vissza, (#1739) leírtam mit hogy és hogy mit! -
#1807 Na ezt mond meg lécci, hogy hogyan sikerült? -
#1806 Igen sm2-ve nem megy naon.... -
#1805 Lál nem tudtad nemá. Hol is van ? -
#1804 Nem is tudtam, hogy vana demóban távcsöves!
-
#1803 jah és nem támogatott -
#1802 kajak? nemmondod... -
#1801 Video -
#1800 Milyen kártyád van? -
#1799 Letöltöm a demot,el akarom indítani,erre kiírja,hogy "a Videokártyád nem támogatott"
De geci egy játék -
#1798 Nekem sem!!!!!!!
-
#1797 Bakker!
Hogy sikerült??????????????? -
#1796 ejnyemán -
#1795 -
#1794 Megvan, ReForce-t ki kellett kapcsolni. Viszont az időlassítás nem müxik... -
Ciki! -
#1792 Az ciki ha az egyetlen választható felbontás 1920x1440? Tudom, hogy haladni kell a korral de ez azért kicsit mégiscsak túlzás, nem? Ezt még ez a monitor is csak 60Hz-en bírja.