6840
-
#1711 Nekem meg a Bioshock és a Stalker fut jobban, mint az airborne :D -
#1710 Hát ez érdekes mint a Stalker mind a Bioshock nálam roszabbul fut mint ez! -
#1709 Akkor valami lehet a drivereddel!
De nyugodtan rakhatod 1024-ben mindent minimumra, mert úgy is néztem, és még úgy is nagyon durva a grafika..... -
#1708 a hiba az ön készülékében van. -
#1707 Magyarosítsad a demo-t
És akkor az eligazításon hallhatod, hogy meg kell találni az 5 titkos leszállási pontot, és ha megvan, akkor valami jutalmat kapsz!!!!!! -
#1706 Igen... -
#1705 Az lesz, hogy új gépet veszel :) -
SzocsA #1704 Megmaradtt a régi bazinagy fegyók!
másik gond hogy nem fut el a gépemen!
geforce 6600, 2,4 intel celeron D 1,5 GB ram DDR1, abit is 7, ez lehet a gond!
az összes új game nem fut el a gépemen rendesen milesz akkor a többivel még a végén fifa 08 azni se tudok!
főbelővöm magamat mindjárt! -
Skyline #1703 Hát nekem ez elsőre egy rakás fos..No nem maga a játék meg a hangulat....De az hogy a bioshock fullgraffal a stalker szintén és még egy rakat más fullgraffal fut hibátlanul ezt felteszem fullba és agyonszaggat...Ez egy vicc.... -
#1702 Az egyik a templom tornyának teteje, a másik egy magas torony aminek nincs teteje és beleesünk, a harmadik a várfalon az egyikőrtorony(gatehouse), a másik kettőre még nem jöttem rá. -
tpM #1701 És mik ezek a pontok, hogy pl egy toronyra ereszkedek ott van egy katona azt fejberúgom (F) és akkor valami pont 1/5. Mi történik ha mind az 5 megvan? -
#1700 Én kihúztam a kormányomat az usb-ből és jó lett :)
-
Rainbow15 #1699 Nah megvan hogyan kell a legjobb landolást megcsinálni (greased landing)
Nem kell Spacet nyomogatni. A lényeg, nyomod a W-t folyamatosan, és valamikor földetérésnél a ctrl -t. én nyomogattam a ctrlt sokszor, azt greased. -
Neoncsoves #1698 szerintem akkor bekábulsz egy kicsit, magyarul olyan lefejelős... -
#1697 és a greased mit tud? -
Rainbow15 #1696 botched, flared, greased!
nekem eddig egyszer sikerült greasedet, nem tudom hogyan, de biztos, hogy a space + valami nyíl. -
#1695 stukkerrel megcsináltam 3-asra :)
-
KOVU #1694 hali all
akkor most hány fajta landolás van az ejtőernyövel??
mert nekem eddig kettő sikerült
többnyire öszejön a botched! amikor "meg puszilom" az ellenséges földet.
és a flared landing amikor nem esik el hanem talpon marad és minden ok : http://kepfeltolto.hu/index.php?img=4job
ezeken kivűl még mennyi van??
elöre is thx
-
#1693 minek? bárhonnan leszedheted -
Varga10 #1692 A Demohoz van már torrent letöltési lehetőség??? -
#1691 és nem esik el -
#1690 az ugrást kell nyomni és felhúzza a csávó a lábát -
#1689 Nemtudom, de én ahogy közeledek landolás közben a földöhz akkor, pont akor amikor a földre érek nyomok egy F betüt és lássatok csodát, nem esek el! -
#1688 igen tudjuk, nincs! -
GregMaui #1687 Sziasztok!
Van a demoban multiplayer lehetőség? Tudja esetleg valaki?
-
#1686 Nem tudom, feltölthetem valahova, ha gondolod. -
Neoncsoves #1685 OFF
Most húztam le SE 700i-re... igaz nekem 750i-m van -
#1684 Nokia 6230i-n megy? -
Druzsba #1683 A demó fordítása letölthető! ITT -
fer007 #1682 bocs rosszul fogalmaztam amit majd kiadnak(szept 4)!én is ugy olvastam valahol h a demo nem a teljes pályát tartalmazta hanem csak a felét. -
Neoncsoves #1681 honnan van meg? :) -
fer007 #1680 A német tisz megölése ugyanabban a küldetésbe lesz mint amit kiadtak a demoba csak a demo nem volt teljes! -
Gascan #1679 Nekem ez nagyon bejön, még jobban is mint a CoD2, igaz, ezt már jóval utánna készitették. Valahol azt olvastam, hogy a demóban két pálya lesz, a másodikban egy német tisztet kell likvidálni. Tudtok ezzel kapcsolatban valamit? -
#1678 Valakinek tud megoldást arra a problémára hogy az egér erőteljesen jobbra csapódik és nem tudom egyenesbe hozni mert folyton húz jobbra.
Láttam panaszkodnak külföldi fórumokon mások is. Megoldást még nem láttam Elején jó volt nekem is és aztán később beszart...Hiába volt uninstall reinstall mindig szar ... -
Rainbow15 #1677 köszönöm! -
fer007 #1676 www.getairborne.net -
Rainbow15 #1675 off
valaki írt valami airborne... oldalt ide, hogy új oldal. nem találom, visszaolvastam, kereső meg rossz, mindent talál csak azt nem. nemtudja valaki mi volt az? -
Spirit #1674 Marha egyszerű, miközben zuhansz, nyomd meg a space-t folyamatosan(ugrás), akkor a csóka 2-3 mp-ig fennt tartja a térdeit.Úgy kell időzíteni, hogy épp fennt legyen a térde,mikor földet ér. -
Rainbow15 #1673 Írjon ha valaki rájön a tökéletes földetérésre. Amit én írtam, úgy csak egyszer sikerült, valami C... Landing ot írt ki. -
#1672 Már sokmindenkinek sikerült sokmindennel, olvass vissza.