6840
  • Eagle16
    Nekem meg a Bioshock és a Stalker fut jobban, mint az airborne :D
  • grebber
    Hát ez érdekes mint a Stalker mind a Bioshock nálam roszabbul fut mint ez!
  • DarkSector
    Akkor valami lehet a drivereddel!
    De nyugodtan rakhatod 1024-ben mindent minimumra, mert úgy is néztem, és még úgy is nagyon durva a grafika.....
  • Eisenhower
    a hiba az ön készülékében van.
  • DarkSector
    Magyarosítsad a demo-t
    És akkor az eligazításon hallhatod, hogy meg kell találni az 5 titkos leszállási pontot, és ha megvan, akkor valami jutalmat kapsz!!!!!!
  • DarkSector
    Igen...
  • V43 1105
    Az lesz, hogy új gépet veszel :)
  • SzocsA
    Megmaradtt a régi bazinagy fegyók!
    másik gond hogy nem fut el a gépemen!
    geforce 6600, 2,4 intel celeron D 1,5 GB ram DDR1, abit is 7, ez lehet a gond!
    az összes új game nem fut el a gépemen rendesen milesz akkor a többivel még a végén fifa 08 azni se tudok!
    főbelővöm magamat mindjárt!
  • Skyline
    Hát nekem ez elsőre egy rakás fos..No nem maga a játék meg a hangulat....De az hogy a bioshock fullgraffal a stalker szintén és még egy rakat más fullgraffal fut hibátlanul ezt felteszem fullba és agyonszaggat...Ez egy vicc....
  • Gerbill
    Az egyik a templom tornyának teteje, a másik egy magas torony aminek nincs teteje és beleesünk, a harmadik a várfalon az egyikőrtorony(gatehouse), a másik kettőre még nem jöttem rá.
  • tpM
    És mik ezek a pontok, hogy pl egy toronyra ereszkedek ott van egy katona azt fejberúgom (F) és akkor valami pont 1/5. Mi történik ha mind az 5 megvan?
  • Lui76
    Én kihúztam a kormányomat az usb-ből és jó lett :)
  • Rainbow15
    Nah megvan hogyan kell a legjobb landolást megcsinálni (greased landing)
    Nem kell Spacet nyomogatni. A lényeg, nyomod a W-t folyamatosan, és valamikor földetérésnél a ctrl -t. én nyomogattam a ctrlt sokszor, azt greased.
  • Neoncsoves
    szerintem akkor bekábulsz egy kicsit, magyarul olyan lefejelős...
  • tommyg
    és a greased mit tud?
  • Rainbow15
    botched, flared, greased!
    nekem eddig egyszer sikerült greasedet, nem tudom hogyan, de biztos, hogy a space + valami nyíl.
  • Punker
    stukkerrel megcsináltam 3-asra :)
  • KOVU
    hali all

akkor most hány fajta landolás van az ejtőernyövel??
    mert nekem eddig kettő sikerült
    többnyire öszejön a botched! amikor "meg puszilom" az ellenséges földet.

és a flared landing amikor nem esik el hanem talpon marad és minden ok : http://kepfeltolto.hu/index.php?img=4job

ezeken kivűl még mennyi van??
    elöre is thx
  • tommyg
    minek? bárhonnan leszedheted
  • Varga10
    A Demohoz van már torrent letöltési lehetőség???
  • tommyg
    és nem esik el
  • tommyg
    az ugrást kell nyomni és felhúzza a csávó a lábát
  • Nyufeee
    Nemtudom, de én ahogy közeledek landolás közben a földöhz akkor, pont akor amikor a földre érek nyomok egy F betüt és lássatok csodát, nem esek el!
  • Balumann
    igen tudjuk, nincs!
  • GregMaui
    Sziasztok!

Van a demoban multiplayer lehetőség? Tudja esetleg valaki?
  • Gerbill
    Nem tudom, feltölthetem valahova, ha gondolod.
  • Neoncsoves
    OFF
    Most húztam le SE 700i-re... igaz nekem 750i-m van
    Nokia 6230i-n megy?
  • Druzsba #1683
    A demó fordítása letölthető! ITT
  • fer007
    bocs rosszul fogalmaztam amit majd kiadnak(szept 4)!én is ugy olvastam valahol h a demo nem a teljes pályát tartalmazta hanem csak a felét.
  • Neoncsoves
    honnan van meg? :)
  • fer007
    A német tisz megölése ugyanabban a küldetésbe lesz mint amit kiadtak a demoba csak a demo nem volt teljes!
  • Gascan #1679
    Nekem ez nagyon bejön, még jobban is mint a CoD2, igaz, ezt már jóval utánna készitették. Valahol azt olvastam, hogy a demóban két pálya lesz, a másodikban egy német tisztet kell likvidálni. Tudtok ezzel kapcsolatban valamit?
  • k9duli
    Valakinek tud megoldást arra a problémára hogy az egér erőteljesen jobbra csapódik és nem tudom egyenesbe hozni mert folyton húz jobbra.
    Láttam panaszkodnak külföldi fórumokon mások is. Megoldást még nem láttam Elején jó volt nekem is és aztán később beszart...Hiába volt uninstall reinstall mindig szar ...
  • Rainbow15
    köszönöm!
  • fer007
    www.getairborne.net
  • Rainbow15
    off
    valaki írt valami airborne... oldalt ide, hogy új oldal. nem találom, visszaolvastam, kereső meg rossz, mindent talál csak azt nem. nemtudja valaki mi volt az?
  • Spirit
    Marha egyszerű, miközben zuhansz, nyomd meg a space-t folyamatosan(ugrás), akkor a csóka 2-3 mp-ig fennt tartja a térdeit.Úgy kell időzíteni, hogy épp fennt legyen a térde,mikor földet ér.
  • Rainbow15
    Írjon ha valaki rájön a tökéletes földetérésre. Amit én írtam, úgy csak egyszer sikerült, valami C... Landing ot írt ki.
  • Gerbill
    Már sokmindenkinek sikerült sokmindennel, olvass vissza.