Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
vmifel fel kéne dobni ezt a topicot😊
ezzel a gépigénnyel: Gigabite alaplap , 2,4-es Pentium 4-es proci , 700 valamennyi ram, 128-as 9550-es ATiXD LOL SzánalmasXD
kivéve a ramot ami Kingston 2G 800Mhz-es😄 és 250G seagete😄
amúgy nagyon várom a gammát😄
imádom a Medalokat:d
fõleg a Pacific volt az eddigi legjob sztem😄 realisticon túlni egy hihetetlen élmáény volt, mintha ott lennél szó szerint

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gépigényt lehet már tudni?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
a képeket elsõre nézve nem vettem észre mennyire reccés; az télleg gáz benne... na de a textúrák nagyon szépen megcsináltak.
A kritikák hatására kicsit elgondolkodtam, de a trailer szerintem meggyõzõ... sõt !!! odab***!!!!
És szerintem a hangulat nagyon ott lesz. Eléggé az ember képébe tolja a vht; meg a HDR meg hasonló spec effektek is csak ritkán esnek a túlzás kategóriába. Meg még van egy két apróság. De sztem nagyon jónak ígérkezik!! Nem kell nyavajogni!!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Forca Barca
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
<#eplus2>#eplus2>

amugy meg ne képeket hanem ingame videókat,demót adjanak ki^^
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Next PC upgrade: 2022
Na jó nem offolok tovább, szép lesz az tuti! Demót akarok, szeretnék, kérek!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
hd gameplay videó (bocs de csak igy engedi linkelni :-/)
igaz hogy a videó elsõ perce már volt a #377-es hsz-ban linkelt egyik videón is de ez másfél perccel hosszab és szebb a minösége 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬