6840
-
#1751 Amugy ha valakit érdekelne hozzá mod-ok és még sok más érdekesség az nézzen körül itt:
Klikk -
#1750 Hát ez a rész nagyon ott lesz a szeren, az biztos. -
#1749 Nem, a elérem a maxot akkor ráteszi a gránátvetöt és a gránátokat lövöldözi kifele amig van
arra még nemjöttem rá hogy le-e lehet róla szedni ezt a gránátvetös hülyeséget, emrt ahogy elértem a szintet egyböl kaptam egy hedcsátot (legdurvább fokozaton)!
De szerintem lelehet valahogy szedni róla, mert nagy hülyeség lenne hogyha nemlehetne mert elfogy a gránát és akkor baszhatod a snipert? -
#1748 és ezzel hog ylősz? egyszerre gránátot és snipert is? :) -
#1747 Nah emberek unatkoztam és megcsináltam a springfieldet maxra:
Klikk
Jah és nem ~ kel nyomni hanem Ö betüt hogy ellőhozzátok a consolet és a GHOST ot ugylehet kikapcsolni ha megint beirod hogy GHOST, amugy minden működik ahogy azt leirtam! -
#1746 Nem feledd, hogy ez még csak demo de én még nem tapasztaltam ilyet! -
#1745 Nálam nem tudom mi történt. A feltelepítes óta 3X indítottam el minden gond nélkül a játékot, csak miníg igen rövid ideig volt vele időm játszani. Gondoltam ma kipörgetem a DEMO-t és mivel, hogy elég jól ment a game közepes és magas beállítások mellett, gondoltam minden beállítást magasra állítok és menézem, hogy mutat így a játék. Elindítást követően is jóval hosszabban töltött a játék mint az előtt, decsak betöltött az eligazításig, de ezek után halál. Közel fél óra töltögetés után sem sikerült betölteni a játékot, és nagy nehezen sikerül kilőnöm a játékot a feleadatkezelőből, ahol mellesleg 100%-on hajtotta a procit. Gondoltam megpróbálok minden legalacsonyabbra állítani, de a helyzet ugyan az. Ezt követően uninstalláltam majd újrainstalláltam a játékot, de semmi nem változott. Természetesen volt sz. gép újraindítás is. Az utolsó Airborne elindítás óta ami reggel volt, nem csináltam igazából semmit a sz. géppel azon kívül, hogy szétnéztem az SG-n.
Valakinek hasonló tapasztalata, ötlete? Már el sem nagyon merem indítani a játékot, mert megint kinlódhatok vele, mg sikerül leállítanom. -
#1744 Bocsánat rosszul irtam nem jobb klikk az indítójára és ottvan hogy cél hanem jobb klikk az indítójára aztán tulajdonságok és ottvan hogy cél. -
#1743 nemsoká kijön -
#1742 Innen keressetek egy házat aminek az ablakába van egy mg, mennyetek be és utánna menjetek föl az emeletre és lássatok csodát, már van is egy überfasza sniperotok! -
#1741 ezt futtatásból kell megcsinálni -
mac100 #1740 Hello! Levettem mindent low-ra, de igy is pont ugy akadozik. -
#1739 Magyarul, felteszed a demót aztán kimész az asztalra jobb klikk a demó indítójára ottvan hogy Cél: (ahova telepitetted)qElectronic Arts\Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\Binaries\MOHADemo.exe"
a " mögé teszel egy szóközt és odairod hogy -enbleconsole, aztán ha ez megvan rámész Alkalmaz, aztán nyomsz egy OK ot!
Inditsd el a demót, és landolás utánn nyomd meg a ~ gombot, majd ird be a consoleba hogy GHOST ezek utánn menj oda ahol a páyla végetér......
innen már nemtudom forditani, remélem segitettem! -
#1738 1. Right-click the Airborne Demo desktop icon, select Properties
2. Go to the Shortcut tab, look for the Target: line.
3. the line will end with: \MOHADemo.exe" (including the " mark). Add a single space after the " , then type in: -enableconsole
4. The line should now look something like this (first part may be different depending on where you installed it): "C:\Program Files\Electronic Arts\Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\Binaries\MOHADemo.exe" -enableconsole
5. Click Apply, the OK.
6. Start the demo.
7. Once in gameplay, press the tilde key ( ~ ) to bring up the console.
Upon landing, use the GHOST command in the console and goto the area where the demo ends. Follow the road till you come to the dead end with the barbwire and in the building right beside it, there is aMG42 in the window of the first floor, you can go up the stairs and find a Springfield sniper rifle laying on the floor with a beam of light shining down upon it. Ghost your way back to playable area and start firing away! Remember to use your "jump" key to hold your breath.
Talán igy könnyebb lesz aktiválni nektek is a snipert! -
#1737 Nem is tudtam, hogy van 8600gs alatt.....
Háát akkor a kártya gyenge, és megkéne nyitni a setup.exe-t, és mindnt leszedni low-ra!
Tán akkor... -
#1736 Magyarul? -
#1735 Botkormány? -
#1734 hát az a 8400GS kártya-hát mit is mondjak,finom akarok lenni-elég gyenge,legalább egy 8600GT,S kellen. -
#1733 "Add -enableconsole to your shortcut, type "ghost" AFTER YOU HAVE LANDED! and go to the area where the germans spawn at the end of the demo(its down one of the main roads). Seems they were guarding a house, there's a health pack on the bottom floor and the springfield sniper is on the top.
You can do it at the beginning or the end (pre-cutscene) of the demo. I love the way the scope works" -
#1732 ezt hogyan?????? -
#1731 -
#1730 én.
Amikor jóvolt az egerem akkor párszor volt ilyen.És nem hizsem hogy iylen nagy lett volna a szórása mert ez abszurd...
Botkormányt meg akkor kihúzom.Arra gyanakodok énis, csak lusta vagyok:S -
mac100 #1729 Szevasztok! Lenne egy kis problémám a demóval!
Elinditom a játékot, az eligazitás elindul. De amikor beakarja tölteni a
játékot akkor egyszerüen kimegy a játékból vagy csak elfeketedik a kép.
Kipróbáltam másnál és ott ment. Kicseréltem a Windows és elindult de még
igy is akadozik mint a Pacific Assault. Megpróbáltam újabb és régebbi Drivereket és DiretX-et is de nem segitett. Kérlek segitsetek előre is köszönöm!!!!!!
A Gépem: Asus M2N-X Alaplap, AMD Athlon X2 3800+ Dual Core, Nvidia Geforce
NX 8400 GS 512MB, 1GB DDR2 PC800 -
#1728 Az Nvidia GeForce 7600 GT-vel hogy fog menni az Airborne? -
#1727 Igen.
bakeronline.hu -
#1726 Egy érdemrendet kaptál...gondolom a képességeidet fejleszti.... -
#1725 már van magyarosítása a játéknak? -
KOVU #1724 hali all
5 ugrás az 5 böl: http://kepfeltolto.hu/index.php?img=4k3b&m=1
de én nem tapasztaltam semmi extrát T_T
(hát én már annyiszor végig vittem hogy a teljes játékba csukott semmel fogom megcsinálni addig ameddig a demó tart -
#1723 hát de a CoD2 egy nagy rakás szar is :)
CoD:UO GFM na az jó, de a CoD2 nagyon szar lett :(
nincs itt semmi gond a célzással, pont annyit hordanak félre a fegyverek amennyit kell. -
#1722 Jah a célzással kapcsolatban!!!!!
Ki tapasztalt már olyat, hogy hóóóót telibe durrantotta az ellenséget legalább 5x zoom-olással, és max 1 töltény találta el....
Mert nálam sűrün van, hogy közelről lövöm a hasát, és akkor is néhány lövésem mellé megy....
És ez azért elég idegesítő...
Cod2-ben a másodperc töredéke alatt ki tudok lőni egy embert a pálya 2 legtávolabbi pontja közt...
Itt meg a pofámba futnak és utnek mint állat, miközben én tehetetlenül lövöldözök a vak világba!!!!!!!!! -
#1721 Bugok voltak a játékokban, vannak és lesznek is....
A véleményem az, hogy a sok "ez jobban fut mint az" mind a driverek miatt van, mert nekem legalábbis a driverek cserélgetése is rendessen beleszól a témába....
Szerintem a MOH:A még minimumon 1024-ben is csúcs néhány hasonló játékhoz képest.....
Ja és azt szeretném kihangsúlyozni, hogy szép-szép a játék, de a netes villámgyors csatákat nehezen tudom megérteni, ilyen játszhatóság mellett... attól nem félek, hogy a COD2-őt leszedi a palettáról....
Nekem a fegyverek kezelhetősége, meg a célzás az kegyetlengázos.....
Ezt kellett volna csak Single-re hagyni és nem pedig a Bioshock-ot....
De ez egyéni vélemény... -
#1720 ja 1680x1050-22 colon más az élmény -
#1719 szerintem az unreal motor hibája lehet a Vegas-ban is volt hasonló -
#1718 ja az Airbone 50-60fps-el fut max.grafikán -
#1717 Egyébként az nektek van, hogy mikor estek le ejtőernyővel. Akkor így látszik az egész terep, egy csomó minden. De így ejtőernyőzés közbe, egyszer így megakad, és előtűnik egy csomó minden.
Meg egyszer láttam, hogy ott állnak a társaim egy ilyen területen, ahol előttünk egy ilyen lépcsős épület van, oda bekell jutni. És ott volt egy csomó ellenség is fent, meg társaim is ott álltak, és nem lőtt senki. Ahogy odamegyek, elkezd mindenki lőni mint az állat. -
#1716 ja nálam is a Bioshock jobban fut,de ez a dual core optimalizálásának köszönhetö,meg azért elkell a GW8800GTS 640MB féltégla:) -
#1715 nálam se! -
#1714 Ezek nálam nem jelentkeztek! -
Newfronter #1713 A játék optimalizálása nem a legjobb. Volt egy helyzet amikor elkezdett szaggatni, meg-meg állt mintha lefagyott volna a gépem, de ez csak rövid ideig tartott. Viszont volt olyan is, hogy egy hibaüzenettel kivágott az asztalra. Amúgy simán fut maxon nincs vele gond. Remélem a fullban nem lesznek hasonló bugok. -
#1712 Mondjuk Bioshockot megértem hogy rosszabbul fut mert hát Airborne-ál jóval szebb. Mindegy ezek érdekes dolgok nagyon.Ahány gép annyi variáció.