Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Gondolom ezt úgy értetted, hogy fõként Vistára optimizálják. Ebbõl valószínûleg nem lesz olyan nagy sebességkülönbség, csak néhány FPS

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Shep
Akkor tehát ha jól értem ugyanazon a configon xp-n szarabbul fog menni mint vistan? Na ez érdekesen hangzik, de hát bánja a nyavaja lassan úgyis akartam egy 3. rendszert is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

trident
Ne viccelj, itt nem beszélnek vaktába és már mindenki túl van a hadkötelezettségen.😊
És turbózd fel a géped.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sokat tudhatsz a második világháborúról, meg a katonai hadviselésrõl <#kuss>

újgazdag-e vagy <#fejvakaras>

tasakos
Hi! És azt nem tudod,hogy multiba milyen játékmódok lesznek? 😊

Ennyi! :)

Az a torony az az ágyú torony a mai napoban is áll és ez volt a németek legnagyobb beton bunkere nyugaton
És még valami akinek xp-je van az jobb ha felturbozza a gépét mert moh airborne vistara tervezik legfõbbképp de xp-én is fog menni csak nagyon turbozni kell a gépet.
Nem vaktába beszélek van egy 576 boltos rokonom õ mondta mkiket mond a gyártó.És minden bizonnyal hamarabb kijön mint augusztus 28.Ja meg x-360 lesz egy másik verziója a strategy guide
Nekem tetszett és nem értek eggyet a kritikákkal.Az ufo az egy gázálarcos náci a panzershreck hadosztálynak kötelezõ volt hordania gázálarcot mert amikor a rakéta elindult hátul olyan gáz jött ki ami káros volt az egészségre és a legtöbb katona nem hordta ezt a gázálarcott pedig kellett volna.ÉS az a torony ami valakinek szemet szûrt hollandiában a market garden hadmûveletben egy fontos védelmi vonal volt a németeknek Az Egek tornyának hívták.Ott a holland légvédelem támaszpontja volt.A játék menet meg szerintem egész fasza .Legalábis a cod 3 nál ezerszer jobb mert a cod 3 egy nagy rakás sz@r
Scottt
2kérdés elsõ képen mi az az ufo kilövõ???!?! a gázmaszkos ufo mit keres normandiában ???Ez inkább prey 2

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

grebber

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Nem valószínû. De én nem is szerencsétlenkednék vele. Vagy rákötnék egy egeret, vagy pc-n játszanám. Bár elég érdekes volna, hogy egy kézzel fogom az egeret a másikkal meg a kontrollert. Szerintem nem nagyon kéne erõltetni az FPS-t a konzolokon, de a kiadók nem így látják(megjegyzem jogosan, mert elég jól fogynak)

Shep
Te talán jobb lennél kontrollerrel? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerbill
Hát ez a második gamplay trailer nevetséges volt. Olyan szerencsétlenül tolta a fickó aki játszott vele, hogy már majdnem sírtam a végére. Ott futkosott tõle fél méterre a német katona, erre a shotgun helyett elõvette a mesterlövész puskát, aztán meg dobott maga elé egy gránátot ami leesett a lépcsõn aztán a német katona elftott és kispisztollyal lelõtte. Meg még az elején volt olyan náci katona, akibe relatíve közelrõl hármat beleeresztett shotgunnal és még élt, majd az egyik csapattársa lövésétõl halt meg

hmm..ha jól értem akkor te valami háborús szimulátort akartál volna látni...
nemtom feltûnt-e, de eddig az összes moh arcade játék volt

nem értem mi bajotok van..az eddig fps-ekben is lehetett "ugrálva és futva" lõni..
a találatjelzés (ahogy irtad, bár én csak a fejeseket láttam hogy jelezte) lehet egy picit túlzás..de senki sem mondta hogy ez egy ultra realisztikus játék lesz..
ennyierõvel fel lehetne hozni a játék hibájának hogy nem fekszünk meg 1 lövéstõl..stb..

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Nem baj 60ft-ot megér!

Shep
Én nem akartam ilyen erõsen fogalmazni, de sajna valami ilyesmi lesz, bár az ejtõernyõvel ott landolok ahol akarok téma azért ötletes.

trident
Rendkívül sajnálom, hogy a kiadók a gyerekekre és a hamburgerzabálókra építenek. Cod4? Mohaa? Gránát kijelzés/figyelmeztetés, ketyegõ gránát, találatkijelzés, ellenfélkijelzés, hudot kitakaró rengeteg ganyiság, futva és ugordva célzás, bugok, bugok, exploitok, foghíjas csalásellenõrzés, vérpistikék tömege, elbutuló közeg. Plusz elégtelen másolásvédelem.

Most a kiadó és piarmenedzserek csonthülyék, vagy a játékosokat nézik csonthülyének?

Hiába a csillogó grafika, ha igénytelen, íztelen, lebutított és elrontott önmagában a játék és hiába a nagy embertömeg a multiban, ha simaagyúak.

Nem akarom elrontani senkinek sem a kedvét, ez csak a saját véleményem és ennél jóval többre, tartalmasabbra számítottam és nem egy bugyuta akciójátékra.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

grebber
Az azért volt mert nem vetted észre a gránton a fehér-kék csikokat tudod "Tesco gazdaságos kishatékonyságú robbanószer"<#banplz>

Shep
Megnéztem a játékmenetet bemutató két videot ami a hardvireden van, hát a grafikán kívül nem túl meggyõzõ, ráadásul totál égõ ahogy kontrollerrel bénázot a csóka, meg hogy 2 m-re tõle robban a gránát és se neki se a német fazonnak nem lett semmi baja, háát. Na mindegy azért várom én is 😊

buldozer99
nem ugyanaz!! szerintem jó kis trailer!

Forca Barca

grebber
TRAILER!!!!!

Még nemnéztem meg ,de remélem nem a tegnapi!

Pár új kép:

dante3
We now have the minimum system requirements for Medal of Honor Airborne.

Operating System
Windows XP SP2
Processor
2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+
Memory
1GB RAM
Video Card
NVIDIA Geforce 6600GT (Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.)
ATI Radeon X1300PRO
Video Card Memory
128MB RAM

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber

buldozer99
<#eljen><#taps>

Forca Barca

dante3
Találtam egy új képet:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nem hiszem, hogy olyan nagy gép kellene majd ennek
bár az attól is függ hogy ki mit ért a "erõmû" alatt 😄

Shep
Tuti ennek is erõmû kell majd, és azon se fog csak max 30fpsel menni mint az összes eddigi rész.

jelenjen má megfele oszt legalább nem unatkozunk 😄

grebber
Új képek (Ha voltak már akkor bocs!)

Nagyon jó game lesz már alig várom

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

V43 1105
Sorry a láma kérdésért, én csak szerettem volna megtudni, köszi a tippeket, mostantól figyelemmel kisérem a hivatalos oldalt!<#idiota><#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

trident
Vagy ne tegyél fel picsajátszó kérdést vagy lesd a hivatalos oldalt ha aktuális. Nem megbántás, nem flém, de látod az ilyen butácska dologra más is egybõl reagált.

V43 1105
Lool, és akkor melyik az a kártya amin fog futni?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

trident
A te kártyád nem támogatja a fizikai és fx számításokat, ha fog is futni, de sajnos jópár kikapcsolt opcióval. Sajnálom.

640*480 ultra low
sajnos 😞

dante3
<#mf2><#buck>

V43 1105
Configomom fog futni szerintetek?

dante3

Törölt felhasználó
Gépigényrõl lehet már tudni valamit?
Törölt felhasználó
Gépigényrõl lehet már tudni valamit?
Sztem már nagyon régen lehetett tudni hogy lesz pc-re!
dante3
Majd ha belédfúródik, nem lesz idõd ilyeneket mondani!😄

Punker
elcseszik? ez azt mutatja mi az alap! és arra mennek az effektek rá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azok a töltények hogy néznek már ki :/
elcseszik az összhangot 😄

Punker
szép <#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#hehe>, hát igen, igy eléggé hátrányos helyzetbõl indul, már ha elindul 1általán 😊) (bocsi, nem akartam nagyon <#kocsog> lenni 😄)

dante3
A kedvencem:

<#eplus2>