Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És turbózd fel a géped.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem vaktába beszélek van egy 576 boltos rokonom õ mondta mkiket mond a gyártó.És minden bizonnyal hamarabb kijön mint augusztus 28.Ja meg x-360 lesz egy másik verziója a strategy guide
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nemtom feltûnt-e, de eddig az összes moh arcade játék volt
nem értem mi bajotok van..az eddig fps-ekben is lehetett "ugrálva és futva" lõni..
a találatjelzés (ahogy irtad, bár én csak a fejeseket láttam hogy jelezte) lehet egy picit túlzás..de senki sem mondta hogy ez egy ultra realisztikus játék lesz..
ennyierõvel fel lehetne hozni a játék hibájának hogy nem fekszünk meg 1 lövéstõl..stb..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Most a kiadó és piarmenedzserek csonthülyék, vagy a játékosokat nézik csonthülyének?
Hiába a csillogó grafika, ha igénytelen, íztelen, lebutított és elrontott önmagában a játék és hiába a nagy embertömeg a multiban, ha simaagyúak.
Nem akarom elrontani senkinek sem a kedvét, ez csak a saját véleményem és ennél jóval többre, tartalmasabbra számítottam és nem egy bugyuta akciójátékra.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Operating System
Windows XP SP2
Processor
2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+
Memory
1GB RAM
Video Card
NVIDIA Geforce 6600GT (Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.)
ATI Radeon X1300PRO
Video Card Memory
128MB RAM
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
bár az attól is függ hogy ki mit ért a "erõmû" alatt 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sajnos 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
elcseszik az összhangot 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"