6840
  • Najpi
    Cső mindenkinek! Jó játék lesz ebből! Reméljük, az a fasz EA nem akar csúszni(bár sztem minden kitellik tőle).
    Kis adalék: a demoban meg lehet csinálni mind a három szintet, legalább is nekem a Kar98K-val sikerült. Ha esetleg másnak is, más csúzlival, az sem rosz.
  • Gerbill
    Ugyanonnan töltötted, vagy máshonnan?
  • HUmanHunter
    4 letöltés, 4. re is hibás :S
  • Gerbill
    Én már nem a demóval játszok, hanem a teljessel. Igaz, hogy csak mobilon:P Végre kitettek magukért az EA-s srácok, mobilon eddig ez a legjobb 3D-s játék amivel játszottam.

• Neoncsoves
    nem tom, érdekes dolog, mert én azt hallottam hogy 27.-én már jön a full.

szerk.: ugy hallottam a demo után 1hétre igérték...
  • Rainbow15
    De a demóban is Sept. 4-et ír nem?
  • SpiritFire
    ha van refresh lockod vagy hasonlód, ami a monitor felbontását, refresh rate-jét állítja akkor azt kapcsold ki (nekem is ez volt)
  • Rainbow15
    Nemtudom miért ilyen neked.
    De akkor próbáld meg így: F:\Electronic Arts\Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\Engine\Config\BaseEditor.nemtommi.
    Talán ez a sor lesz: WindowPosition=(X=256,Y=256,Width=1024,Height=768)
    De lehet, hogy erre lesz valahol: \Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\MOHAGame\Config
  • gottfroa
    köszi, úgy próbáltam,de ez van csak.
  • Rainbow15
    A startmenüből ha indítod, Electronic Arts/Medal of Honor Airbonre és ott van mohademo és mohasetup. mohasetuppal indítsd.
  • dante3
    Alapból nekem is arra rakta, de simán át lehetett állítani 1024-re!
  • Neoncsoves
    a FAQ-ban hibásan van kiírva az info... Ha nálunk az országban Aug. 31-én már lesz, én úgy hallottam, hogy amerikában 27-28-án kiadják...
  • gottfroa
    nem tudja vki véletlenül, hogy lehet a felbontást állítani? Nekem alapból 1280x1024-et kínál fel a konfiguráló, és nincs is más lehetőség! Pedig nekem 1024x768 kellene, de se ini-ben,se sehol nem tudtam átállítani....
  • Rainbow15
    Tökéletes landolás: Nyomod előre, és nyomod a spacet földetérés előtt folyamatosan. Leérsz, és egyből mehetsz, fegyver a kezedben.
  • Rainbow15
    nem controllal kell!
    most jöttem rá, space vel, ezzel fékez, sikerült is egy nem tökéletes landingot végrehajtani, de nem botched! jókor kell nyomni a space-t!
  • Gerbill
    Akkoris ilyen normális landolás van, ha egy tető szélét éppen hogy érintjük, és leesünk a földre. Nekem egyszer véletlenül sikerült megcsinálni.
  • KOVU
    sry hogy tegnap nem válaszoltam de tull mentem tv-ni ^^

csak annyi a fejlesztés hogy több lehet nálad
    (ugylátszik tegnap már fáradt voltam azért nem irtam le )
  • Gascan #1654
    Ebben a demoban csak egy palya van? nem arrol volt szo, hogy egy amikor a legvedelmi agyukat kell felrobbantani + 1 ahol valami nemet officert?

Jah, es ki lehet valahogy iktatni a HUDot?
  • Djemba
    szept 4-én jön ki?
  • tommyg
    mer én hiába nyomogatom ugyanúgy landol :D
  • tommyg
    mér ha jól csinálod mit ír ki??
  • Eisenhower
    "Botched Landing" tehát eltaknyolsz mint a leveli béka ^.^ milyen ejtőernyős az aki landolni se tud? mennyé mááá
  • Soldiers
    mert ha nem nyomod meg a gugolást akkor mivan?
  • SpiritFire
    Amikor az eligazítás előtt tölt nem csak azt az 1 enemít írja... és a demo végén van német is
  • Eisenhower
    nem olvastam végig de hátha segítek ha már votl akkro bocsi. landolásnál sikerült normálisan landolnom a guggolsá gomb megfelelő időben lenyomásával ha vki már rájött erre akkor sorry
  • Gerbill
    Igen, azért ölünk Italian blackshirt-ösöket végig, mert senki sem olasz:). Ha a játék töltőképernyőjét megfigyeled általában olyanokat kell ölni.
  • tommyg
    senki se olasz ott :)
  • Eisenhower
    a demo legvégén ott van 2 német egyenruhás emberke aki nem olasz nézd csak meg :)
  • tommyg
    hm
  • SpiritFire
    Nem látod? Nagyonn a tár, gyorsabban lő, és nem rúg vissza
  • Gerbill
    És mik a fejlesztések? Csak annyi, hogy többet tudsz magaddalvinni?
  • tommyg
    És mik az újdonségok??
    Mivel tud többet a GRÁNÁTÓ?
  • KOVU
    http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4ieq&m=1

és kész a gránát is ^^
  • tommyg
    amúgy ott ér véget a demo ahol le kell lőni a parancsnokot
  • tommyg
    jó akkor nem :)
  • Gerbill
    "majd egy mesterlövész puska segítségével le kell lőnie a német parancsnokot. A küldetés csak akkor lesz eredményes, ha a parancsnoknak nem lesz ideje erősítést kérni"
    Ezzel a résszel én nem találkztam a demóban, és a katonákon egyébként is olasz egyenruha van, tehát semmiképp nem németek.
  • tommyg
    NEM!
    Ez a leírás csak a demóra vonatkozik!
    Link
  • Gerbill
    Amúgy a forrást megnevezed majd?
  • Gerbill
    Tehát a demóban csak olaszokat ölünk, a leírásban is az van, hogy majd később jönnek a németek segítségként.
  • tommyg
    Ennyit az olaszokról!

Vegyél részt a Szicília elleni szövetséges invázióban, a Husky hadműveletben. Kövesd Boyd Travers első harci küldetését a 82. Légi szállítású hadosztály tagjaként 1943. Július 11-én. Miután sikeresen kiiktatott 4 légvédelmi ágyút, Boydnak talákoznia kell bajtársaival a falu határában.

Itt. Belefut a német szárazföldi csapatokba, akik éppen vissza szeretnék foglalni a falut az ejtőernyősöktől. Boydnak át kell küzdenie magát a kis falun, megtisztítva a terepet a németektől, majd egy mesterlövész puska segítségével le kell lőnie a német parancsnokot. A küldetés csak akkor lesz eredményes, ha a parancsnoknak nem lesz ideje erősítést kérni….