6840
-
#1591 Én midnent felraktam fullra, és semmi elmosódás nincs... -
#1590 na én is vagy 5 * letöltöttem különböző helyekről, de mindegyik crc hibás-hagyom én is -
Rainbow15 #1589 Valaki benyomna egy screen-t a sprintelés közbeni elmosódásról? Teljesen eltúnt, pedig Xp -t is raktam már. (nem e-miatt) -
#1588 Kár hogy 1024x768-sa felbontásra van optimizálva, mert így nagyobb felbontáson el van csúszva a szöveg. -
Rainbow15 #1587 na és milyen színnel írjam? -
#1586 a FAQ-hoz annyit tennék hozzá hogy talán jobb lenne vmi más színnel írni a betűket mert ez a fekete nem mindenhol látszik. amugy jó lett :) -
#1585 Nem sok különbséget fogsz látni. Ha van olyan, hogy így néha beakad a játék, meg nagyon változik az fps az vszínű az miatt van, és akkor az megfog szűnni. -
#1584 Tanuld már meg használni a Vista szót, már kicsit unalmas ez a Pista kifejezésed..
Kár hogy amit írtál az kamu, mert nem kell új kártya hozzá. -
KOVU #1583 Nvidia Geforce 7300Gt
ram 768 mb
Celeron(R) 2,40 GHZ
ezeken 800*600
textura : magas
model: alacsony
mintázat :alacsony
tlejes képernyös hatások :ki
és vsync és kikapcsolva ilyen beálitások mellet szerintem jól megy a gamma vagyis nekem igy megfelelő ^^
ha ezekmellé veszek 1 gb ramot (tehát 1.5 gb ramom lesz) akkor hogy fog menni?
elöre is thx -
#1582 Sziasztok az miért van hogyha feltettem a demo-t és elindotim a jétékot alapbeállitásokkal, akor egy ideig tölt és utánna ujraindul a gép. Nem tudom milehet a baj a gépem adatai az aláirásomban. Valaki ötlet? -
#1581 Jól látod, 64 bites a processzor, de 32 bites rendszer is simán feltehető rá, de a 64 bites rendszerek gyorsabbak (csakhát az még kicsit hiányos). Viszont a játék nem használja ki a 64 bites rendszer, mégha elis indul rajta vszínűleg.
Nekem Core2Duo E4300-as proci van, és 32 bites XP-n vagyok. A játék maxon fut, bár ilyenkor már a vga lényegesebb, ha a proci 2800Mhz felett van sztem (Vista esetén 3000?). -
#1580 Nyugodtan tehetsz alá 32 bites oprendszert -
Zol77 #1579 Üdv!
Gépvásárlás előtt állok,pont a Moha miatt :) , és lenne egy kérdés:
Intel C2D proci lett kinézve ,konkrétan az E4400-as. Ez ha jól látom az 64bites, viszont a moha demónál ki volt írva,hogy 64bites oprendszer nem támogatott. Viszont olyat is olvastam valahol,lehet hogy pont itt az sg-n,hogy valakinek ment 64bites vistával is a demo. na most akkor hogy is van ez? Akkor ezek szerint a C2D procik alá nem is lehet tenni 32bites oprendszert,mert eddig akármelyik C2D-t néztem az mind 64bites volt. -
KOVU #1578 800*600 on van sry all
nem 1024 bocsi ^^
kispisztolyal a 1: bör tok 2: tüz gyorsaság növelő
3: magnum löszer bele (asszem) tehát erősebb lesz
thompsonal a 1: pontoság növelő amit ott az elején fog
2: nagyobb cső (szerintem sebzés) 3: ilyen nagy kör alaku tár 50 löszerrel
mp40 1: gyors tárazás 2: azt hiszem nagyobb tár 64 löszerrel
3: amikor ütsz a fegyverrel késsel fog ütni eggyet
kar 98 k is meg volt már 3 ason de most hirtelen nem tudom mit adnak max fel fejlesztem még 1 szer ^^ -
#1577 Nem nagyon hiszem mert más dolgok jól jönnek le álatlában, hiba nélkül
Megpóbálom pcdome-ról ujra. -
nono55 #1576 így van...
kifejezetten ezért raktam vissza az Xp-t!
hálózatban nyomni Pistával... -
#1575 nem lehet, hogy pocketlossos a net? -
#1574 flashget-tel elsőre lejött hibátlanul. -
#1573 crc hibát ír ki, pcdome-ról is leszedtem de onnan sem volt jó nekem :( -
Spirit #1572 a memóriahiba szokott ilyet csinálni,hogy látszólag semmi gon nincs, mégis crc-sek a letöltött fájlok. én a pcdome-ról töltöttem, minden gond nélkül lejött.Nehogy "hagyd a francba", mert ki*szott hangulatos, és jó game :D -
HUmanHunter #1571 mégegy utolsó probálkozás flashgettel; ha nem megy hagyom a búsba az egészet -
#1570 Kipróbáltam full grafon én is, vsyncel együtt, tényleg tökéletesen fut így is, semmi akadás. Így viszont jobban látszik az antianalising hiánya, egy 2x aa nem ártott volna legalább... -
HUmanHunter #1569 firefoxal töltök; már 3x szedtem le a demot mindig más helyről és mindig hibás :S eddig semmi baj nem volt a firefoxos letöltéseimmel. -
#1568 fileplanet, személyszerint. mi a hibaüzenet? -
#1567 Két helyről töltöttem le a demót de egyik sem települt fel. Ti honnan szedtétek le ami feltelepült rendesen? -
#1566 dx10.1 miatt kár izgulni. 1,5 éve vannak piacon a dx10-es kártyák, és most jönnek az első játékok rá. 10.1 majd év végén, az nV 9-es sorozatával lessz támogatva, onnan 1,5 év az első 10.1-es gamákig. Na akkor le lehet cserélni az nV 8-as, ati 2-es karikat, 10.2-t támogató kártyákra, úgyhogy, no para...
Dante. -
#1565 Próbálnál BF2142-zni vele... -
Rainbow15 #1564 Hi.
Egyszer kikapcsoltam a options/gameplaynél a sprint effects et, és azóta ha visszakapcsolom, nincs elmosódás futásnál. (defaultra is állítottam már mindent, de semmi) -
#1563 Én már 2006 óta pistázom és mg nem volt vele bajom..
Kb most 2 hónapja van fent és még egyszer nem kellet reszetelni stabil fasza a gammák is jól mennek (Y) -
nono55 #1562 meglássuk...
amúgy meg rohadtul mindegy, mert amíg a Pista szarka ugysem rakom fel... -
#1561 OFF:
"hogy az már Dx10.1-es lesz, ami nem kompatibilis a mai Dx10-es karikkal"
Ez egy nagy fa**ság, amit a média mostanában hangoztat :D A DX10-es karik jók lesznek a DX10.1-hez is ;) Egyedül a DX10.1 + featureket nem fogja tudni (ami részben audio feaure és pár grafikai feature) -
#1560 Tanúljál bodikám
link -
nono55 #1559 na ja...de van egy cumi a Pista Sp1-el.mégpedig az, hogy az már Dx10.1-es lesz, ami nem kompatibilis a mai Dx10-es karikkal!!!!tehát a mikrószofték kiadják, de még vidikari sincs (és nem is lesz) ami támogatná!!!!!!!!!!!Pistával kapcsolatban valamit nagyon elkúrtak... -
#1558 minek ide directX 10,lásd mit ki lehet hozni ebböl az Unreal motorból DirectX 9 altt,és ez messze nem a maximum.
az mondó vagyok még kell egy kis-sok idö a Vistának,majd a 1 servis pack után meglátjuk addig astala Vista. -
#1557 jó game,de az év játékai még csak most fognak jönni,tudod Call of Duty4,Crysis
,az biztos TOP 10 game -
Djemba #1556 jó nagyon a demo minden szépen ki van dolgozva ez lesz a bioshock mellett az év game
-
#1555 mondd meg haverodnak, hogy ne kamuzzon, nincs full. -
GazCamp3r #1554 Haver már a fullal tolja. És Csak a gigatorrentsen van fönnt. És tök gáz, mert máshol sehol sem találom. :( vki tud esetleg vmi másikat? :P -
#1553 xDDDD -
#1552 Asszitem Te most a bijosokkkal jáccó