6840
  • Rainbow15
    Egyik se szar, mindegyikből van jó széria/modell.
  • Soldiers
    Nem hogy vennél Nvidiát az ATI az egy rakás szar
  • mikiking
    Ok kösz szépen tesó
  • DarkSector
    Nem tudom, de én azt vallom, hogy a HD-s széria biztos jobbnak kéne lennie....
    De várj egy cseppet vele, és utánanézek gyors!!
  • mikiking
    körülbelül 3000 sk,ami 21000 forintot jelent....
  • DarkSector
    Mennyi az az egy árban?
  • mikiking
    Jó csak nem tudom mert egy árban vanna majdnem,szoval meik ? de komolyan nem tudom
  • mikiking
    jo arra nincs zsém,és a kettő közül kell választani ...
    A demóban van multi? nem néztem még azért kérdem.
  • DarkSector
    Ezt komolyan kérdezed, vagy csak hülyítesz minket?????????
    Ez olyan, hogy a trabi megy e gyorsabban, vagy a ferrari?
  • scorpeeon
    sztem a 2 közül x1950 pro-val :)
  • mikiking
    Na csősztök....Szerinttek meikel furna jobban a game ? 1 gb ram hozzá + 3000 + proci.......na szoval ati x1650xt vagy ati hd 2600 xt , mind2 dd3-as
  • scorpeeon
    Na ja. Korrekt, amíg nem akarsz multizni egy játékkal sem, mert máris lehúznak. Illetve amíg meg nem jelenik a red ring of death rajta. (ami kb minden 2. példánynál előfordul)
    Ejha, az nem semmi lesz akkor :) Jóideig elleszek vele!
  • Skyline
    Hát nemtudom én csak abban hiszek amit látok, de még az állítólagos Gears of war belassulást sem tapasztaltam még osztottképernyős csapatás közben sem...Monnyuk ez a box a havernál már pluszhűtős,és az olvasója is cserélve lett asszem hitachira... De ha még így is azt veszem hogy 100 pénzbe van neki ahhozképest korrekt...Főleg nagy lcd-re kirakva osztottképernyőn csapatni
  • Djemba
    25-30 óra
  • Dexantreal
    Ezer thanks a választ!
    Lehet már tudni mennyi lesz a játékidő?
  • scorpeeon
    Az én boxommal nincs baj. De csak azéert nincs vele baj, mert nincs is boxom hálistennek. Lehet h csak a demójával volt ez, viszont több helyen is olvastam, h 15-20 fps körül "száguldott" a demó rajta, ami persze azt jelentette, hogy játszhatatlan volt az egész :)
    Szeptember 4.
  • JackSparrow
    Mikor jön a game??
  • Rainbow15
    Az Airborne egy teljes játék, nem kell semmi hozzá.
  • Dexantreal
    Pls majd vki választ és ezer thanks.
  • k9duli
    Egyzserű amikor vége a missiónak és egy csóka beszél veled amerre nézel van egy ház annak az emeletén egy sniper puska.Azt meg egy ghost parancsal tudod megszerezni.. a consolba beírni. Majd ujra beírod hogy ghost. Előtte a parancsikonba(ikon) meg beírod hogy -addconsole vagy mi a franc. Olvass vissza már leírtuk.
  • DarkSector
    Szerintem meg a Sprint dobja fel a játékot!
  • DarkSector
  • DarkSector
    Már most van a DEMO-hoz..
    és a full-t meg már elkezdték.Asszem.
  • k9duli
    Mondjuk 7.5catalyst drivert én is visszaraknám csak ugy tesztnek hogy azzal mennyit megy.
  • k9duli
    Hát nem valami jól de másnak még így sem.
    Játék beállításait medimumra raktam. A Teljes effectet fullra. maga a játékban a sprint effect kikapcs csak mert olyan idétlen...
    Ati driverben 2x aa és 4x élsímítás a többi mind maxon.
    Jah és 1024x768 felbontás és így 27-40fps harcokban.Gyanítom ez jobb lesz ha catalyst 7,9es lesz majd egyszer.
  • Varga10
    De hol találtátok ????? Mert nekem nem lehet kiválasztani a küldetés elején......
  • Dexantreal
    FAQ-t megnéztem.
    Kell alap játék hozzá? :S
  • V43 1105
    Driver frissítés megvolt?
  • tommyg
    egyből biztos nem
  • Skyline
    Egy minimálisan jobban idegesít hogy Bioshock demo,stalker és egyéb nyalákságok hibátlanul futan 1280*1024-ben mindent fullratolva ezt meg ha feltolom maxra agyigszaggat...Nem értem mi a faxért....De a demo miatt nemfogok szarozni majd ha lesz full.....
  • Soldiers
    remélem ha kiadják teljes game egyből lesz magyarosítás
  • tasakos
    Az ciki,nem vicc! :)
  • Skyline
    akkkor vagy a boxoddal van a baj vagy az írással haveromnál 2 napja toltam boxon a colint és hibátlanul futott...
  • scorpeeon
    ja, mert ott a full olyan, mint pc-n a low-end :) Amúgy a vicc az h x360on akad pl a colin (15-20fps-el ha megy), ez viszont tényleg vicc :)
  • tasakos
    Hmmm beba++na ha konzolon akadna,de nézd meg úgy ,hogy leveszed a grafot,mennyivel lessz gyorsabb!
  • HUNMarcus
    nem is tudom x360 mennyi lehet az fps-em?? hmmmm nem is akad, pedig fullon játszok...