6840
-
Rainbow15 #1952 Egyik se szar, mindegyikből van jó széria/modell. -
#1951 Nem hogy vennél Nvidiát az ATI az egy rakás szar -
mikiking #1950 Ok kösz szépen tesó -
#1949 Nem tudom, de én azt vallom, hogy a HD-s széria biztos jobbnak kéne lennie....
De várj egy cseppet vele, és utánanézek gyors!! -
mikiking #1948 körülbelül 3000 sk,ami 21000 forintot jelent.... -
#1947 Mennyi az az egy árban? -
mikiking #1946 Jó csak nem tudom mert egy árban vanna majdnem,szoval meik ? de komolyan nem tudom -
mikiking #1945 jo arra nincs zsém,és a kettő közül kell választani ... -
#1944 A demóban van multi? nem néztem még azért kérdem. -
#1943 Ezt komolyan kérdezed, vagy csak hülyítesz minket?????????
Ez olyan, hogy a trabi megy e gyorsabban, vagy a ferrari? -
#1942 sztem a 2 közül x1950 pro-val :) -
mikiking #1941 Na csősztök....Szerinttek meikel furna jobban a game ? 1 gb ram hozzá + 3000 + proci.......na szoval ati x1650xt vagy ati hd 2600 xt , mind2 dd3-as -
#1940 Na ja. Korrekt, amíg nem akarsz multizni egy játékkal sem, mert máris lehúznak. Illetve amíg meg nem jelenik a red ring of death rajta. (ami kb minden 2. példánynál előfordul) -
#1939 Ejha, az nem semmi lesz akkor :) Jóideig elleszek vele! -
Skyline #1938 Hát nemtudom én csak abban hiszek amit látok, de még az állítólagos Gears of war belassulást sem tapasztaltam még osztottképernyős csapatás közben sem...Monnyuk ez a box a havernál már pluszhűtős,és az olvasója is cserélve lett asszem hitachira... De ha még így is azt veszem hogy 100 pénzbe van neki ahhozképest korrekt...Főleg nagy lcd-re kirakva osztottképernyőn csapatni -
Djemba #1937 25-30 óra -
Dexantreal #1936 Ezer thanks a választ! -
#1935 Lehet már tudni mennyi lesz a játékidő? -
#1934 Az én boxommal nincs baj. De csak azéert nincs vele baj, mert nincs is boxom hálistennek. Lehet h csak a demójával volt ez, viszont több helyen is olvastam, h 15-20 fps körül "száguldott" a demó rajta, ami persze azt jelentette, hogy játszhatatlan volt az egész :) -
#1933 Szeptember 4. -
JackSparrow #1932 Mikor jön a game?? -
Rainbow15 #1931 Az Airborne egy teljes játék, nem kell semmi hozzá. -
Dexantreal #1930 Pls majd vki választ és ezer thanks. -
#1929 Egyzserű amikor vége a missiónak és egy csóka beszél veled amerre nézel van egy ház annak az emeletén egy sniper puska.Azt meg egy ghost parancsal tudod megszerezni.. a consolba beírni. Majd ujra beírod hogy ghost. Előtte a parancsikonba(ikon) meg beírod hogy -addconsole vagy mi a franc. Olvass vissza már leírtuk. -
#1928 Szerintem meg a Sprint dobja fel a játékot! -
#1927 -
#1926 Már most van a DEMO-hoz..
és a full-t meg már elkezdték.Asszem. -
#1925 Mondjuk 7.5catalyst drivert én is visszaraknám csak ugy tesztnek hogy azzal mennyit megy. -
#1924 Hát nem valami jól de másnak még így sem.
Játék beállításait medimumra raktam. A Teljes effectet fullra. maga a játékban a sprint effect kikapcs csak mert olyan idétlen...
Ati driverben 2x aa és 4x élsímítás a többi mind maxon.
Jah és 1024x768 felbontás és így 27-40fps harcokban.Gyanítom ez jobb lesz ha catalyst 7,9es lesz majd egyszer. -
Varga10 #1923 De hol találtátok ????? Mert nekem nem lehet kiválasztani a küldetés elején...... -
Dexantreal #1922 FAQ-t megnéztem.
Kell alap játék hozzá? :S -
#1921 Driver frissítés megvolt? -
#1920 egyből biztos nem -
Skyline #1919 Egy minimálisan jobban idegesít hogy Bioshock demo,stalker és egyéb nyalákságok hibátlanul futan 1280*1024-ben mindent fullratolva ezt meg ha feltolom maxra agyigszaggat...Nem értem mi a faxért....De a demo miatt nemfogok szarozni majd ha lesz full..... -
#1918 remélem ha kiadják teljes game egyből lesz magyarosítás -
#1917 Az ciki,nem vicc! :) -
Skyline #1916 akkkor vagy a boxoddal van a baj vagy az írással haveromnál 2 napja toltam boxon a colint és hibátlanul futott... -
#1915 ja, mert ott a full olyan, mint pc-n a low-end :) Amúgy a vicc az h x360on akad pl a colin (15-20fps-el ha megy), ez viszont tényleg vicc :) -
#1914 Hmmm beba++na ha konzolon akadna,de nézd meg úgy ,hogy leveszed a grafot,mennyivel lessz gyorsabb! -
#1913 nem is tudom x360 mennyi lehet az fps-em?? hmmmm nem is akad, pedig fullon játszok...