Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
sajna 754 igy eséjtelen akkor??
tasakos
AZ SSE2 röviden egy utasítás készlet.Az amd semprom nem támogatja,csak a 2006-os gyártású Socket 939-es Sempronok,ha olyan van akkor okés a dolog.

Ennyi! :)

proszesszor nem drága egy jót lehet kapni 8.000 ft

nekem is megmondhatnátok

Sziasztok
processzor SSE2-es támogatás ez mit jelent??
mondja már el valaki
nekem egy sempron 3000+ van az tudja??
fog vele menni a gém???<#wow1><#wow1>
Soldiers
Hát nekem se fog menni majd csak karácsonykor veszek új gépet

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hát, jó hülye voltam amikor engedtem hogy x800at vegyenek nekem 6600GT helyett... 6600GT-vel legalább elindulna low grafon 😞

😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

imádom az ejtõernyõs, 2.vh-s gameket de nem fog menni a gépemen 😞

dante3
AUGUSZTUS 23

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hellotk
nem tudja valaki hogy mikor jön ki a demo és honnan lehetne leszedni?

Nekem megvan a kiskézikönyv róla ott írják a pályákat 7 lesz és úgy hogy egy kiképzõ pálya afrikában .Szicília Olaszország Normandia mármint francia hon uttána hollandia.Belgium havas pálya az ardennek erdejében és bastongban és végül németország.
dante3
<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

az melyik?
az a "nagy tornyos" pálya?<#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dante3
Még régebben itt írta valaki!

dante3 honnan veszed h lesz benne belgiumi pálya?utánna olvasgattam 1-2 helyen de sehol se láttam h lesz! Szicilia, olasz-görög,franciao, hollandia és németo ami 2 részre lesz bontva!de lehet h én néztem el valamit!csak azért kérdezem mert végül is igy lenne teljes a háború menete. ja meg észak afrika csak az biztos h nem lesz benne!!
Attelee
Akkor ezzel se játszok!😞
MÉG!😊

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Evogordon
Igen.

Attelee
Akkor ennek a játéknak is kell már a processzor SSE2-es
támogatása????

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

dante3
Belgiumi pálya Az ardennek hegységben 1944 december.

Szia!

Ha jól tudom akkor az utolsó pálya lesz az a flak torony Hollandiában.De javitsatok ki ha rosszat mondtam.Köszi a választ/okat a fejlõdésre!

Üdv Mindenkinek

ui.:Tervbe van véve magyar MOH Airborne Klán?

Balumann
Jah single-ben jó. Mindig csak a multikra gondolok, pedig az ilyeneket single-be is szeretem <#lookaround>

Balumann
Nincsenek erõsebb fegyverek, meg pontosabb célzás, meg ilyenek... És tört szervereken eleinte eleve nem is volt fejlõdés.

üdv! nem tudjátok h mi lesz az a meglepi pálya amire azt mondták a fejlesztök h ha meglátjuk leesik az állunk?
Jah, de ott nem erõsebbek a fegyverek, csak a kinézete más. (szerintemis csak singleben lesz ilyen, ha egyátalán lesz...)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Beers
lol
A battlefield 2 ben kb 2 éve mûködik a dolog!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

sztem ez a fejlõdés csak single playerben lesz, elég érdekes lenne hogy felmegy vki egy szerverre játszik egész nap, másnap amikor rámegy , a gép megjegyzi hogy mekkora szinten van és onnan folytatja

dante3

Balumann
*átgondolták

Balumann
Remélem jól átgondoltok ezt a fejlõdést, mert más játékokba szerintem nem véletlen nem csinálták meg, például a pontosabb célzást.
Ha valaki elkezdi, és belép egy szerverre ahol már több hónapja játszanak (tehát elõre gondolkova, 1 hónappal késõbb kezdi a játékot), akkor nemcsak a sima gyakorlatlanság, hanem fejledség miatt sem tud szinte semmit csinálni a jobbak ellen.
Így is azért utáltam meg a CoD -okat is például, mert vannak akik éjjel-nappal avval játszanak, és mindig bemennek gyengéb szerverekre is, és meglátnak és mielõtt lõni tudnék már headshot...
CoD2 -be már javult az életrendszer miatt, uo -ba csak az marad benn viszont, aki állandóan avval játszik...

Viszont bízok benne, hogy lesz tört szerver, és azokon nem fog mûködni ez a fejlõdés, vagy csak úgy, hogy belépéskör 0-ról indul, és pályaváltáskor is 0-zódik...

Én annyit tudok, hogy a fegyverekre lehet szerelni mindenféle cuccot.
PL: THompson gépfegyverre lehet szerelni kést, tásunk faraghat célzófejet, így pontosabb célzunk, nagyobb dobtár, stabil markolat (futás közben pontosabb a célzás), vagy tûzrejtõ. PC GURU ban voltak ezek.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Sziasztok!

Arról hallottatok vlmit,hogy lehet majd fejlõdni a játékban?!Ez konkrétan mit jelent tudja vlki?GS videó közben láttam marksman feliratokat,pontosabban fogunk lõni...<#nemtudom>

jó van befejezem ezt a stílust
Már meg lehet kapni diafilmen is hol lehet letölteni a Steamen?????<#nevetes1>

Soldiers
a játékoknak minek kell sevice pack 2 mert anélkül nem menne pl a medal ????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nem kell megvárnod, inkább vegyél még 2 db 8800 ultrát, és így 4x16 élsímításod lesz...<#eplus2>

Evogordon
<#buck> Na inkább megvárom a g92-õt majd talán azzal...

dante3
Minimumon biztosan elindul, de készülj fel a diavetítésre!<#buck>

buldozer99
<#idiota><#idiota>lol

Forca Barca

grebber
Hát figyu fullmaxon nem .Ott már kompromisszumukot kell kötni pl nem tudsz majd játszani 100fps felett és 1600*1200 felbontás az már nagyon max 😄 De médiumon azért nemfog akadni <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Szaisztok szerintetek ezen a gépen elfog indúlni a játék?

2x 8800ultra, q6600@4ghz, 4giga ddr2 1066??? <#idiota>

<#nyes>

Balumann
...tudom, ne szóljak be neked, mert gyengébb gépem van, és sokkal nagyobb és okosabb ember vagy nálam

Balumann
Lassan rájöhetnél, hogyha mindenki téged néz hülyének, akkor nem te vagy az egyetlen okos ^^
Értsd meg, mindenki leszarja, hogy milyen géped van. Mindenki ugyan úgy értelmes ember, hiába van gyengébb gépe mint neked. Aki itt menõzik a gépével az egyedül te vagy, remélem ezt te is tudod.
A játékok is érdekelnek egyáltalán, vagy azok is csak azért, hogy eldicsekedj vele milyen "jól" futnak?
Jó lehet neked...

Soldiers
jaaaaaa most már vágom

Gerbill
A gamestar címû magazinhoz ajábdékba adnak egy moha-s dögcédulát.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Soldiers
hallod mi ez a gs meg dögcédula újság vagy mi lenne ez?

Bence94
helo nekem megvan az új gs és marha jó a dögcédula fém és rá van írva medal of honor airborne .a tesztet teljesen nem olvastam el de 90 % ra értékelték.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Mér az tök jó!! 😊
Szicílánál ugrunk ki ha jól tudom.

Soldiers
remélem lesz benne partraszállásos