33535
  • chicco
    short app
  • chicco
    sajna eszik a photoshop is alatta.Ha játszom akkor azért még a netet is kikapcsolom
  • chicco
    hosszufal
  • ColdFire
    hát ez is egy fs2004es szint :D
  • chicco
    takeoff
  • ColdFire
    ez melyik reptéren van?
  • Clidey
    Csá apci! :) Használj Fraps-et vagy SnagIt-et! ;)
  • ColdFire
    nekem maxon van minden fs2004be :D
  • Clidey
    Nos, ha normális grafikát akarsz látni, javaslom tekintsd meg Zacsi képeit itt. Kb. ez az, amit már elfogadhatónak tartok. És ez még "csak" FS2004!!! Szóval igaza van Alertnak is, tegyél föl FS2000-et. Döbbenni fogsz. Ugyan úgy fog kinézni, mint az FS-X-ed a mostani beállitásaiddal...
  • ColdFire
    itt a pont: .
  • chicco
    csá Tibcsi
  • Clidey
    PrntScrn
  • chicco
    mind1 majd meglesem
  • Clidey
    Ott a pont!
  • chicco
    mivel lehet screenshotot nyomni??
  • alert
    Én is szar géppel tolom az FS-hez képest (meg a legtöbben) és gusztustalan de nem mondom hogy jól fut :) Mert ez nem elfogadható futás. Erről szól a dolog vedd maxra az összes csúszkát és meglátod milyen szép lesz. Ez nem hencegés. Nekünk se megy sajna megfelelő beállításokkal. Valószínűleg a végleges verzió jobb optimizáltabb lesz, de a képeidnél az FS2000 is jobb, ami 6 évvel ezelőtt jelent meg. Tedd fel nyugodtan és hasonlítsd össze.
  • zolo
    Valaki végre észerevette , mivel hoztam ki ennyit a játékból :o
    Ehhez viszonyítsatok
  • ColdFire
    geforce 4 4200... :D
  • zolo
    Azt már korábban írtam hogy ez az első FS amivel játszok, így nincs viszonyítási alapom.Ezt a grafikát már elfogadhatónak tartom, de ha tudok még teszek rá részletességet.
    Ha meg lenne elég pénzem már rég nem ilyen vassal tolnám a játékokat , de majd most ősszel alkotok valamit.
  • alert
    Na látod erről van szó. Mi nem leszólunk, csak kíváncsiak voltunk mivel vagy megelégedve. Ilyen grafikán természetesen elfutogat a játék. Szerencse, ha neked ez tetszik, mert akkor nem kell drága gépekre költened. Azonban nekem és szerintem a nép 95%-nak ez gusztustalanul hányás. Így nem élvezet játszani. Ennyi erővel tedd vissza az FS2000-et és lesz 80 FPS-ed és még az is szebb NEM VICCELEK! Az FSX ha már dinamikában nem is hoz sok újat legalább legyen szép.
  • zolo
    Nos, majd alakítok még a grafikán ha úgy tetszik, de szerintem egyáltalán nem annyira csúnya, mint ahogy beállítjátok.Minden legalább mediumon van, és szerintem egyedül a scenerybe lehet belekötni.
    Még mindig várom ki meri betenni a játékban készített képeit, mert hencegni azt tudtok hogy nálam milyen szar , de még senki nem mutatta meg, mi neki az elfogadható.

Különben meg örülök hogy egyáltalán megy , egy kb 5 éves konstrukciós videókártyával nyomom, amibe directx 9 sincs.És nem gondoltam volna hogy ennyit is ki lehet akár hozni belőle, de még finomítok rajta majd.
  • ColdFire
    nekem még a telepítő se indul el :D
  • chicco
    ne vitatkozzatok már ez még 1 bugtemető.Nekem ekfogatható alapon csak annyit állitok rajta hogy 25 FPS legyen a target.Ha feljebb veszem a csuszkákat 1 csomo minden nem látszik.Az autók kaszni nélkül mennek.Néha 1-1 alváz átalakul pego206 nak vagy valami olyamsi ki tudja suxx az egész.
  • Clidey
    Nos, abból indult ki a dolog, hogy azt mondtad, nálad simán megy a cucc. De mi ezalatt azt értjük, hogy NORMÁLIS grafikával, nem pedig úgy lehúzva, mint nálad. Erre te beraktad ezeket a khmmm... hányás képeket... Szóval félreértetted a szitut, na.
  • zolo
    Nem tudom mi bajod a képekkel, szerintem a repülők meg a házak, a felhők korrektek.Egyedül a felszín ami tényleg csúnya.config aláírásomban, nem tudom ebből mit tudnál kihozni.
    Dobjatok már be ti is képeket, hogy nálatok hogy néz ki,mitől nem forog a gyomrod, úgy hogy nem szaggat .Kiváncsian várom.
  • kiskorúbézoltán #494
    Hmm , nekem tetszik , bár nekem az alap 2004 is tetszett , nyilván igénytelen állat vagyok ... :DDD
  • Papirzacsi
    Mondjuk ennél lejebb már nem nagoyn lehet húzni a grafikát...
    Nekem liftezett a gyomrom a képektől.
  • Matth3w
    Hali
    Milyen a Vga-d mert akor most szépen rakd rá az élsimítást meg ezeket és már is lesz 2 fps-ed mert a képek gusztustalank még max grafon is ... bocsi
    tiszta rece a gép meg minden szted ez szép?
    Üdv: Máté
  • zolo
    Mivel egy hszbe max 10 képet enged , itt a maradék.

• zolo
    na mivel nem hidtetek nekem megmutatom a képeket.Frapssal készültek , csak elfelejtettem bejelölni hogy mutassa az fps értéket, ezt nézzétek el.De közben figyeltem, 15 alá max 2-szer ment.Végig 15-30 között ingadozott.És a képek:

Remélem mostmár hisztek nekem.
  • chicco
    ez meg 1 500ezer forintos gép tesztje.Ahogy a konfigot megnéztem nem értem mitől ilyen drága
    Video link
    cikk

kipróbálnam FsX alatt
  • chicco
    itt van Gianni foruma ő most ilyen cuccokattud adni
  • alert
    Az árak amiket írsz reálisak egy FSX-et is futtatni tudó géphez kivétel a VGA. A proci gondolom 3800+ dual-core körüli valami. Mindenképpen dual-core-ban gondolkodj mert az FSX teljeskörűen kihasználja, nem csak úgy mint a 2004 ha online játszol és más progikat is kell futtatni mellette. De egy ilyen géphez valami brutál VGA dukál :S inkább vegyél egy egy olcsóbbat 20-30 körül (FS2004-et az is eldöcögteti majd ha nem is mindig a legjobban) és ha kijönnek a DX10-es karik addigra érdemes gyűjteni egy 100.000 HUF körüli VGA ászra.
  • chicco
    most jól elszomórítottál ,mert az új gépemre 250-et szántam max.És szerintem ez nem fér bele.
    tipus meg minden nélkül.
    alaplap:20 e
    proci :40e
    memo 2x21e 2 giga
    táp 18 mert az nagy kell akkor 500w számoltam
    dvd-dvd író 18e
    vga:na itt még nem tom 50-70 közt valami.Ezzel várni kéme a dx10 miatt.
    HDD:23e
    moncsi 55e.
    Ház az izlés dolga.spec engem nem hatnak meg a csilivili neon cuccok.
    Akkor azt inkább vigye el a hardver energia
  • alert
    Kiegészítőkkel ha online reppenés esetén nem megy lejjebb 18-20-nál az FPS, az már jónak számít :) De Amsterdamban ha van 6-10 gép a reptéren és a Cloud9 sceneryt használják akkor még egy brutális gép se bírja 20 fölé tornászni azt az FPS-t :S csak egy példa egyik FS fanatikus srác gépe: 4800+ dual-core, 3 GB DDR, 7800 GTX és online, AMS (cloud9), full detail 15 géppel átlag 18-20 FPS-t produkált. És ez FS2004!!!
  • Dave000
    Hát igen én is ettől félek... Hogyha nincs valami drasztikus optimalizálás, akkor majd 2 év múlva amikor felnőttek a hardverek a játékhoz, lehet kezdeni játszani.. Bár most úton van a 7900gt-m, de FSX terén nem várok tőle sokat, szerintem még azt is simán megfogja... És sztem is legalább 30 fps kell az élvezetes játékhoz, de minimum 25 (úgy minimum hogy néha lemegy, de átlagban 30 felett legyen)
  • alert
    2000+ @ 2700+, 768 DDR, 9800 PRO, max-on 4-5 FPS, medium 10-15 FPS. Ezért kérdezem. Ha simán megy, az nekem azt jelenti, hogy 30 FPS minimum! Ugyanis a kiegészítők úgyis le fognak venni belőle jó sokat. Azok nélkül pedig szart sem ér az FS. Ezért kételkedem. Mondjuk ahogy elnézegettem FSX csak MAX beállításokkal szép, a víz szintén csak MAX beállításokkal szép, ha nem raktok maxra mindent, akkor undorítóbb az egész mint a 2004.
  • Dave000
    :DDD, nem csoda a hitetlenkedésed :D, nekem a64 3200+ és 9800pro-val megy mediumon ilyen 20 fps körül, és be tud ám szaggatni rendesen néha :)
  • alert
    Feltennél egy képet leszállás közben a demóból úgy hogy látszódjon az FPS érték is? Olyan beállításokkal amivel "simán" megy. Egy olyan kép is érdekelne, ahol max beállításokkal próbálod ki szintén leszállás közben (amikor minden látszik) és szintén rajta van az FPS. Köszönöm!
  • zolo
    Simán, nálam is megy , config aláírásomban