33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Szabi1991 #680 old kép ?? tegnap esti.. -
#679 Jó old képek, és jól széthúztad vele a topikot.Elég lett volna csak egy link is. -
Szabi1991 #677 -
#676 Juuuj, ez most nagyon gyenge volt
XD
-
Sleeper #675 nekem van erős gépem. ha rá állok nem törik össze :D -
kerek1224 #674 Hehe neked már az az időpont jár a fejedben, amikor lesz hozzá elég erős gépünk. :)
-
Sleeper #673 2007 október 17? :D -
kerek1224 #672 Nem sértődtem meg.
Csak szerintem nem volt olyan hülye kérdés, mert logikátlannak tűnik nekem, hogy egy kész játékhoz egy béta1-es verziójú demót adnak ki.
Sosem értettem, miért kell ilyen esetben "helyreigazítani", miért nem jobb megoldás egy válasz: "Igen, ez a Trial, ugyanaz mint a demo".
Mi bajt okoz itt 2 db ilyen komment?
Még ha azt kérdeztem volna, hogy, "milyen gép kell majd hozzá, hogy 200 fps-t menjen?", hát küldjetek el, de így...
Amúgy meg persze ne vitázzunk, ez két különböző álláspont, én mindig is egyfajta társalgásnak tekintettem a fórumokat, nem valami szigorú rend szerint korlátozott kérdezz-feleleknek.
Viszont amíg mi egymásnak üzengetünk, legalább közeledünk az október 17-hez...hehe -
#671 Na most nehogymár még te légy besértődött! Felteszel egy olyan kérdést, amire a gugli, vagy a nagyobb flightsim szájtokról kb. 3(!) másodperc alatt tájékozódhatnál, végső esetben még mindíg itt a lap tetején a FAQ, de neeeem, te inkább idejössz és bekommentelsz. Aztán ha valaki finoman helyreigazít, még te vágod be a durcát...??
Sokszor szóltam már ilyen és ehhez hasonló esetekben, s ezután is megfogom tenni. Ha már egy emberkét sikerül "megtérítenem", már megérte. -
kerek1224 #670 Aranyos, rendes srác vagy. -
#669 LOL :D
[jajj de szemet vagy]
-
#668 Látod, saját magad is meg tudod válaszolni a kérdéseid ha egy kicsit gondolkozol rajta... -
kerek1224 #667 Hogy-hogy miről beszélek?
a lentebb említett hivatalos oldalon van egy letölthető Tria version.
Tehát a kérdésem az, hogy ez ugyanaz a demó-e, amit már régebben kipróbálhattunk.
amúgy gondolom, hogy igen, mert a mérete byte-ra ugyanannyi.
Csak furi, hogy egy kész játékról egy bugos demót adnak ki. -
#666 Miről beszélsz? -
samhun #665 HI. a 7600GS/GT/GST hogy visza az X-et? -
kerek1224 #664 De akkor ez a mostani Trial Verson nem ugyanaz, mint a régebben kiadott demo? -
#663 igazából az zavar a hangba hogy köze sincs ahhoz ami éppen folyi ka képen.. vagyis csak nagyon távolról ismerős... -
#662 Ez a hang iszonyatos -
#661 Sztem nagyon gagyi, nem haragudtam volna meg jobban az MS-ékre ha ilyen állapotban ezt kihagyják belőle.De ki ki értékelje a saját igényei szerint.
-
#660 fs2k4.el repked a virtual wizz. Azt nem tudom, hogy van-e felvtel a Virtual Malévnél. -
Jojoaction #659 PhantomAss: talán mert csak egy demó???
Tudtok ajánlani valamilyen yo VA-t (lehet magyar is)? Szívesen repkednék egy VA-nak... Már nem vagyok kezdő, még az FS98-as időkben repkedtem egynek, de aztán abbamaradt.
Gondoltam most ha kijön az FSX és megszerzem (így vagy úgy, valszínű megveszem) akkor elkezdem újra. Addig meg gyakorlok a 2004-el. -
#658 miért nem műxik a track ir a demóban? -
#657 Pff, az ilyen screenshotok lattan jovok ra mindig, hogy miert rossz csoronak lenni ...
-
kerek1224 #656 Vajon a mostani, hivtalos demó még mindig ugyanaz a bug-halmaz, amit régebben kiadtak?
-
kerek1224 #655 ez Aerosoftos cucc lesz. Csak hivatkozik egy réges-régi MS kiegre. -
#654 Hivatalos Flight Simulator X weboldal. -
#653 Egesz turheto a grafikaja :D
-
#652 Novemberben -
Szabi1991 #651 -
Szabi1991 #650 Mivan a Budapest Sceneryvel ?
kijőn ebben a hónapban ? -
Szabi1991 #649 inkább Budapest add on lenne ! -
perko #648 Paris 2007
A Microsoft add on-t is fog kiadni?
-
Newfronter #647 Fileplaneten elérhető a Flight Simulator X beta kliense.itt
Csak előfizetőknek érhető el, hamarosan várható, hogy ellopják!
Megjegyzés: Mérete nem kicsi: 8410 MB -
perko #646 Ez biztatónak tűnik. Úgy legyen. -
Newfronter #645 Most Vistán vagyok, és egyes játékok dupla olyan gyorsan mennek, de sajnos Ati driver megadta magát, így maradt a beépített ami gyér persze. Szóval frankó ez a Vista, nem kell tőle félni. :)
(driver probléma meg nem az MS gondja, hanem a lusta gyártóké, de fullra majd lesz jó driver is...) -
Sleeper #644 Poénból írtam. -
Air #643 Az biztos. Probaltal mar vistan csak egy Minesweeper-t inditani?? Ugyanazon a vason kb. 10x annyi ido a vista alatt mint xp alatt. Akkor miert lenne egy masik program gyorsabb?? -
Sleeper #642 Sőt, Vista-n biztos gyorsabb lesz -
#641 Úgyúgy! -
#640 ÉS nem lesz agyonoptimalizálva a recommended config felé:)