33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
filipov #435 mért lenne kamu? -
#434 A sajnálatos ebben az egészben az, hogy e kép dx10-es párja kint van a gamespot-on is, mint official screenshot... eléggé LOL... -
Nyiri #433 Azert remelem vagod hogy egy kamu -
#432 ...és lássátok a flémmet a kommentekben. -
#431 Már régebben beraktam ezt a képet ... A dx10-es változatot is -
#430 Ez így nem ment, úgyhogy inkább berakom a linket:
http://www.duggmirror.com/software/DirectX_10_will_blow_you_away_with_screenshots/ -
#429 Flight Simulator X DX10-el (nem render):
-
#428 Ha szép kiegészítő repcsikkel és repterekkel együtt nézzük a dolgot akkor eddig még NEM! Ha a szar fizikájú eredetileg is a játékban lévő repülőket és a default nagyon undorító reptereket nézzük, akkor igen. -
kiskorúbézoltán #427 Hmm , az FS-ek történetében előfordult már , hogy a frissen kijött játékhoz létezett az azt fullextrásan futtatni tudó gép is ? -
#426 Hi!
Na kipróbáltam én is a Demót! Hát mit mondjak elsírtam magamat. Mindent Ultra High-ra húzva AA-val max 15 FPS-t produkált... Néhol még annyit sem... Ez így nagyon gáz. Milyen lesz egy forgalmas reptéren, mint LFPG?? :-(
Amúgy nagyon szép, csak a víz valahogy nem az igazi. Nagyon rikító kék szerintem. A fák nagyon ott vannak. -
#425 Nem cseréltek semmit. Csak a panelt, és a hangokat másolták át a 747 mappájába, ami viszont azt jelenti, hogy a korábbiakkal ellentétben nem .cfg, ileltve .air file szerkesztéssel lehet csak az AI gépeket repülhetővé tenni.
Amúgy mint mondottan nagy szar. A 747 model olyan távol van a késztől, mint ide a hold. Gau nincs, és a VC olyan hiányos mint állat. Repülni meg kb úgy repül mint a 2004-es 747. Az animációk se fullosak még. Szal kipróbálni ki lehet, de sok értelme nincs. Amúgy ez a VC szebb lesz, mint a 2004-es. Bár azt is olyna régen láttam már, hogy ihaj. :-D -
kerek1224 #424 Egyébként azt vettem észre, hogyha a textúra felbontást a legfinomabbra veszem (azt hiszem 7 cm), akkor jelentősen javul a látvány (kimondottan király lesz), és max 1-2 fps-t esik vissza, egy 3500+ AMD64-gyel, és 7800GT kártyával.
-
DJviolin #423 Én ezt ott olvastam. Szerintem nem éri meg kipróbálni. CRJ cockpit 747 külsővel és CRJ repmodellel. -
#422 Nem tudom, hogy mit cseréltek ki és mit nem mert nem próbáltam. Azért kérdeztem, hogy hátha valaki :). Ott a leírás hajrá -
DJviolin #421 Magyarán a CRJ modelljét lecserélték a statikus 747-es modelljére. Hát azt kell mondjam, hogy ha a Trabant alvázára rárakjuk a Ferrari kaszniját, attól még nem lesz Ferrari. :) -
#420 Hát erre azt kell, hogy mondjam ráb***tatok.747-400 -
#419 Hagyjad, csak . A demóban nincs repülhető 747, ha pedig betesz egyet, akkor az ugyan olyan szar , mint korábban volt, ha nem szarabb. -
kiskorúbézoltán #418 Hmm , még egy demó ? Az elsőben nem volt ha jól tudom ... Vagy kijöttvolna a full ? Nem októberben jön ? Esetleg egy újabb időutazó mint az Il-2 topikban ... -
DJviolin #417 :) -
#416 A 747-est próbáltátok már fsx-ben ? Ha igen akkor milyen ? -
samhun #415 Majdnem megcsináltam a landolást a princess juliana reptérre, de az utolsó pillben beleért a kerék a vízbe, és splass... -
#414 200 ezer HUF-ból már kijön -jobb is- (csak: alaplap, cpu, ram, vga) -
#413 mennyibe kerül kb egy ilyen konfig? fél milla? :O talán lesz ötös lottón egy négyesem: \ -
#412 Olvasd vissza az utolsó száz hozzászólást és meglátod, hogy még a legjobb gépeken is szaggat a demó. Aki hülyeségeket beszél hogy így meg úgy megy nála akadás nélkül, az a legszarabba grafra rakta... Másrészt már elmondtuk, hogy nem lehet tudni, hogy pontosan milyen gép kell a véglegeshez. -
#411 na ugy döntöttem mégse adom fel.......mit gondoltok milyen lenne a gém GeForce 7300Gs videókarin?...tudom nem a legjobb..de azért is.... -
#410 Hát ez tényleg... :-( -
#409 Ezt nem lehet megmondani. Eleve demó. Másrészt attól is függ, hogy az FS alap szar gépeivel repülsz-e vagy valami igényesebb, nagy FPS igényű reális kiegészítővel? Attól is függ hogy default scenery-t használsz vagy szépen kidolgozottat? Szerintem egy szépen kidolgozott scenery-vel és egy PMDG vagy ahhoz hasonló géppel nem lesz sokkal több 20 FPS-nél az alábbi konfigon :( de ezt majd a jövő megmondja... -
#408 Na, ja éppen most szedem lefele, de nem jön túl gyorsan... :-(
-
#407 Próbáld ki és megtudod. Arról meg sztem csak egy beta tester tudna nyilatkozni, hogy milyen FPS-re számítsál heathrow-n. De a korábbi fseket alapul véve jóval kevesebbre, mint mondjuk TNCM-en. -
#406 Én még nem próbáltam a demó, de megmondanátok, hogy szerintetek az alant említett masinával menni fog maxon? Remélem igen... kb mennyi FPS-t remélhetek, mondjuk nagy forgalmú reptereken. (Pl. heathrow) -
#405 hát akkor ettől a gémtől is elbúcsúzhatok -
#404 20-30 között gondolkozhatsz merthogy az említett gépnél gyengébb konfigon az életben nem fog szépen futni azt garantálom! :( Az FS mindig is ilyen volt.. amikor megjelenik, a legbrutálisabb gép kell hozzá. -
#403 ezért a videókártyáért már egy gépet is kapok...20-30között gondoltam -
#402 Nem olyan rosz az csak FS-ben semmire se megy vele :) -
#401 X550 az eléggé gyengusz kártya... -
#400 Optimális gép a játékhoz körülbelül: 3.5 GHz processzor, 1 GB memória, ATI X1800 XT 512 MB videókártya. Ezek a minimumok, inkább próbáld többel :) -
#399 paksi atomerőmű -
#398 hi!
Szeretném megtudni hogy a gépemen menne e max grafon minden=>a raedon x550 es videókarival...utána utánanéztem hogy milyen de egyik gyengének a másik pedig nagyon jónak mondta..a mostanin pedig nem is xp van..a többi pedig egyezne a (honlapján néztem)követelményekkel..ha pedig nem menne(vagy senki se tudná) maxon akkor írjon ide a fórumba, hogy valszeg milyenen működne gondmentesen
előre is kösz -
#397 amugy a demoban hol is vaguynk?:D -
samhun #396 Na sikerült feltennem
Nekem nem akad, mondjuk a grafika sem a legmaxabb, de jó.
http://iaro.srv.hu/kep/fsx.JPG