33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#395 Itt a lap alján Accept, és már jön is az International Driver. -
samhun #394 Elinditanám, és ezt irja ki: D:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X Demo\fsx.exe
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Volt valakinek ilyen? Nem elég a gépem neki? -
#393 xp pro 2002-es verzió servicpack 2 -
Crazy Mate #392 Geforce 6600 gt-m van,Windows XP professional op. rendszer,nem tudjátok milyen driver kell hozzá?Nekem most ilyen van:78.01_winxp2k_international_whql,de a legújabb kellene.Nem tudok angolul,ezért nem tudom letölteni az nvidia honlapjáról. -
#391 SP2-m van :S -
kolszal #390 Hello, SP2 kell hozzá, én is így jártam szombat de :(. Laci -
#389 vedd egy picit lejebb a grafot -
#388 Te tényleg ennyire hülye vagy ember? Szerinted eddig mi a francról beszéltünk eddig az utolsó 100 hsz-ben? -
Crazy Mate #387 Geforce 6600 GT-m van,2.8 ghz processzor,1 gb ram,windows xp professional service pack 2,és szaggat egy kicsit,nektek is szaggat?Azért szaggat mert a demo még csak beta demo?Vagy gyenge a gépem hozzá? -
#386 hogyha teccik, akkor már gyüjtheted a pénzt (linkeket a torrenthez:) a vistahoz meg a játékhoz me nem lesz ócsó :D -
#385 Na látod ez egy jó kérdés :D -
kerek1224 #384 oké, értem én, hogy az a demo még Beta1, meg minden, nyilván azóta is dolgoznak rajta, ez rendben is van. Jó lesz ez.
De minek adták ki ezt a demót? Most komolyan, hogy mindenki a bugokat, meg a szaggatást emlegesse?
-
#383 csak az egész világ :D -
#382 ja hogy ugy...
azt hittem vizen nem tud felszállni, azé ezt a kis infot tedd hozzá :D -
#381 nincsenek kerek rajta, tehát felszálni azért nem tudsz mert nem gurul, én slew módban kitettem a tengerre és onnan ragyogóan fel lehet szállni -
#380 hát erre nem tudok mit mondani :D -
Crazy Mate #379 Igen hidroplán,de hogy lehet felszállni? -
#378 De, teis. ;-))))))))) -
#377 Egy program nagyságát soha nem a készítő határozza meg hanem a community. -
Matth3w #376 Ha meg ez sem elég próbáld ki a Just Flight Traffic 2005 öt és leesel a székedről mert minden parkolóhelyen álnak a gépek és csurognak a reptérre az érkezők is uh előbb tetted volna maxra a 2004 ben a trafficot és már is másképp látnád az egészet -
#375 nem én ultem háttal? :D -
#374 jó, de ezek modok, moddal a gta-t is télire lehet varázsolni...
de alapból úgy nincs benne mint az X-ben.
maxra se kell tán venni sak vmit bejelölni.. -
#373 Hogy ne lenne? Zacsinak igaza van, csak utána kellett volna nézned. Az egyes reptereken a forgalom mennyisége attól is függ hogy milyen kidolgozású AFCAD fájl van hozzá ami többek közt a parkolóhelyeket is definiálja. Ilyen fájl ingyenes editorral szerkeszthető és készíthető, internetről pedig millió letölthető. Egyéb infó a témában, hogy léteznek ingyenes kiegészítők is mint pl a Project AI, amik valós légitársaság festéseket tesznek a játékba és rengeteg típusú és festésű géppel egészítik ki a default forgalmat. Akkora forgalom generálható FS2004-hez is teljesen ingyenesen, amennyitől megdöglik a számítógéped és az FS ATC is megbolondul :) -
#372 igen az X-ben már van , de 2004-be nem nagoyn akad! -
#371 Mondom ,hogy háttal ülsz a moziba.Hol van maxon? Picit utánnanéztél volna, akkor most nem vernéd a nyálad ,hogy szar volt a légiforgalmad a 2004-ben. -
#370 az:D -
#369 ember, ott van h csak maxon van forgalom, vedd le minimumra máris nem lesz sehol senki, az meg nem az én bünöm h régi gépen is játszottam h repülhessek, és nem csak azért tettem fel több gigát h verjem rá a nyálamat h "hűűű mivel jáccok én" -
perko #368 Szép!
-
#367 hidroplán?:) -
Crazy Mate #366 A fékeket hogy lehet ki-be kapcsolni?Azzal a repülővel vagyok,ami lehet tud szálni a vízre is. -
Crazy Mate #365 Jó játék,remélem sok repülőt beletesznek majd,de ebbe is lesznek olyan repülők,amiket a netről lehet leszedni,szal ilyen kiegészítők?Ebbe mennyi bejárható terület lesz? -
#364 Nem -
Crazy Mate #363 A demoban lehet multiplayerben játszani? -
#362 lol...
végul is nemérdekel, multiba nyomom, van ott torony -
#361 Te háttal ülsz az fs elött.... -
#360 Q: Will there also be multiplayer missions and – if so – are people able to create multiplayer missions by themselves using the editor?
A: No
A kabintetőkinyitás alatt meg nemtudom mit értesz...az eddig is volt... -
perko #359 Egyetértek veled, hogy aki egy kicsit ért a repüléshez azt a fizikai modell jobban érdekli mint a látvány. Azért szerintem nem baj ha a környezet is látványosan van megcsinálva.(Kár hogy ez zabálja leginkább a gépet.)
De legyünk megértőek, ez mégiscsak egy kereskedelmi termék, amit az MS nem csak pilótáknak akar eladni. Az átlagfelhasználót elsősorban a látvány érdekli és lehet, hogy ezen keresztül kap kedvet a repüléshez.
Nemtudom van-e aki emlékszik még rá, a '90-es évek közepén, vagy még előbb a THALION-nak volt egy A-320-as szimulátor progija. Abba nem volt semmi csili-vili (hol volt az még akkor...)tiszta vektorgrafika volt a táj, mégis ragyogóan lehetett vele szórakozni. Azt akkor nem sokan vették meg, csak a megszálottak :) -
#358 nállam el se indul... :(
letöltöttem a hivatalos honlaprol, kitomoríti magát, aztán vmi instal hibával kilép :( -
#357 Hát nálam a 3200-es athlon64-el meg egy 9800 pro-val 1280-ba highon tökéletesen repülhető akadás szempontjából, néha ahol több cucc van ott szaggat be, de 15 fps alá nem megy. Pedig ez a demó kb. az év eleji fejlesztési szintben van, azóta már csak dolgoztak rajta vmit :D -
#356 Egyetértek én se a grafra gondoltam. Azért fejtegetem így, mert itt sajnos 99.9%-ban mindenkit csak ez érdekel :(