33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
adam944 #3996 ÚJ VAS!!!
Intel Core 2 Duo E6850 3,00 GHz
2048 MB Kingmax 800 MHz
ATI 2600xt Silent 512 MB
ASUS P5B
450W táp
Este pakolom fsx-et,kíváncsi vagyok milyen. -
Solt #3995 lehet, nem ellenkezem! :D -
#3994 Profil ment. -
#3993 OK, értem. A profilt délután elküldöm. Kiindulásként talán jó lesz, a játék során úgyis magad alakítod ki, hogy mit hogyan vezérelsz a joyról.
Üdv Zoltán
-
push back #3992 a vistas kezelővel az a baj, hogy a valahonnan letöltött (az a baj, hogy már nem emlékszem honnan való) PR0 kiterjesztésű profil megnyitására hibaüzenet jön. így átküldeni sem tudom a joy-ra. manuálisan (ahogy írtam) létrehoztam egy saját PR0 fájlt. megnézném a te beállításaidat (meg tudom nyitni az xp-s kezelővel) és a gyárihoz képest eltéréseket manuálisan átírnám a vistas kezelőbe. (ha így érthető).
köszi,
balázs -
#3991 Hali,
Jól értem, hogy Vistát használsz, és az alatt próbálod a saitek x52 drivert és profilkezelőt működésre bírni és mivel nem sikerül, kínodban az XP-s cuccal próbálkozol?
Most XP alatt szimulátorozok,de meg tudom majd nézni, hogy mi a helyzet a Vista-val. Az XP-s profilkezelőhöz való .dat profilt el tudom küldeni.
Üdv
Zoltán -
#3990 Azért nem minden esetben full flaps -
push back #3989 pateszi!
sorostárs!
az x52 kapcsán azt szeretném kérdezni, hogy az általad használt profilkezelő DAT vagy PR0 fájlokat kezel? A Vistas az olyan, hogy PR0 fájlokat. Ha esetleg a tiéd is, akkor tényleg elküldhetnéd a beállításaidat, nekem (mint kezdőnek) valószínű jó sokat segítene.
--> ide: luser2000 @ freemail . hu
tegnap feltettem az xp-re készült kezelőt is (van is hozzá fsx DAT profil fájlom), de a program állandóan lefagy, vagy ha nem, akkor sem küldi át a beállításokat valami miatt. (az már nem is izgat, hogy nem jelenik meg az eszköz 3d képe).
arra jutottam, hogy az xp-s kezelőben megynitottam a gyári fsx profilt és onnan "kinézva", manuálisan, egyesével beírtam a vistás profilkezelőbe. így lett egy valamennyire "gyári" PR0 formátumu fájlom. még nem próbáltam ki, mert tegnap ezzel is elég időm ment el.
szivesen venném a beállításaidat.
köszi,
balázs -
#3988 Szia "push back",
X52-őt használok XP alatt, semmi gondom a profilkezelőjével.
Vistával még nem próbáltam a profilkezelőt, a joy működött, de a saitek vista drivert még nem használtam.
Szóval, nálam a gyári FSX profil működött, de nem sok funkciót programoztak be hozzá, legfeljebb kiindulásnak alkalmas, amúgy is magadnak kell ízlésed szerint beállítanod. (El tudom esetleg küldeni a profilt, amit beállítottam, de szerintem mindenkinek más az ízlése és más válik be, érdemes tehát kicsit próbálkozni vele és a neked leginkább megfelelő vezérlést megtalálni.)
Ha konkrétan megírod, hogy hol akadsz el szívesen segítek, de most egy darabig ritkán leszek netközelben.
-
#3987 de hogyan megy nálad fullon? vagy csak tenger fölött jó? városban, mondjuk a heathrow sceneryn milyen? nálam ott 7-10 fps! -
#3986 -
Solt #3985 full flaps, ideális besiklási szög és sebesség... -
félix1995 #3984 3980!!!Elöre is köszi -
#3983 Menni fog ez látom :D -
#3982 Hat joy nem artana nem?:)
-
Nagy01 #3981 Most szedtem le a játék demóját,hát nem nagyon megy:D.Mármint a gépen hálistennek megy GTS-el ultra highon AA val mindennel.Ja és full élvezet 102 cm es hdtv-n tolni:D.Csak a repülés..nah az nem megy:D épphogy sikerült felszállnom xD(billel elég macerás szerintem, de amúgy se ment volna elsőre..se másodjára xD...
Most kb itt tartok : xDDDDDDDDDD
-
félix1995 #3980 Lenne még egy kérdésem.Hogyan lehet sülyezteni?Mert amikor szállok le akkor mindig fölhuzom az orrát és akkor mindig felemelkedik és mindig a pálya közepén teszem le:).Ezt hogy lehet megcsinálni?A sebeséget kissebicsem?Vagy be lehet álitani?Elöre is köszi! -
Brikó #3979 Tudom, én is küzdöttem a felprogramozásával, de a harcot elvesztettem... Vígasztaljon a tudat, hogy elsősorban harci repülőkhöz találták ki. -
push back #3978 ez most nem segít rajtam -
Brikó #3977 Légterelőnek is lehet fordítani... -
Brikó #3976 Add el...
Én is ezt tettem, most egy CH szarvat + pedált használok, az élmény összehasonlíthatatlanul jobb. -
push back #3975 használ valaki Saitek X52 kontrollert?
képtelen vagyok a profilkezelőt működélsre bírni.
a gyártó honlapjáról letölthető *.prO fájl megnyitására hibát ír ki.
mi tegyek??? -
#3974 de kár :S
akkor egy csomó repzim kuka ( -
sindelnet #3973 Az Sp2,és az Acceleration is ilyen problémát okoz, minden shockwaves
addonál ez a szitu,kivéve a legutóbbit(P-40Warhawk).
A BearStudios Mig15-ből,meg ki sem lehet látni...
A legutóbbi Fsx változat másképp kezeli az alfát.Ez van...
-
#3972 Dehogynincs. Áramlásrontó, ahogy írtátok. De lapát nélkül! :D Bár a magyarban is legtöbbször inkább spoilernek mondják... -
#3971 angolul igen, spoiler, de magyarosítva nincs valami elnevezése? -
#3970 Lapátja a csónaknak van...
Spoiler a neve amire ti gondoltok. -
#3969 igaz azt hittem default aircarft -
#3968 Hat igy eleg nehez megallapitani mi a gond kene a beallitasaid, de ahogy latom 8800gtx ed van ott elofordul dirver gond illetve beallitas gond. -
#3967 Szia,
Számos fórumon írnak a témáról. Elsősorban FSX+SP2 alatt jelentkezik FS9-hez fejlesztett és FSX-re adaptált repülőknél. Az FSX-hez kiadott fejlesztői készlettel készített repülőknél már nem tapasztalható. A légcsavar átlátszóságát meghatározó, a textúrához tartozó alfa channellel kapcsolatos.
Azt írják, hogy ismert a probléma, de javítás nem várható.
Talán az FSX+SP2-höz való SDK tartalmaz egy leírást arról, hogy hogyan lehet a textúrát módosítani. -
mcsaba #3966 Sziasztok, a Fsx-ben szeretném azt beállítani hogy a repgépnek a texturája mindig éles legyen, az Fs2004-ben ha jól emlékszem a mip mapping nevü csúszkával lehetett ezt állítani, de az fsx-ben nem találtam ijet, ha valaki tudja hogyan lehet beálítani kérem irja le, előre is köszönöm. -
félix1995 #3965 Ok nagyon szépen köszönöm!!! -
bbchris #3964 Áramlásrontó lapát azt hiszem ez a neve neki . A sebességet pedig csökkentsd le 210km/h alá , nálam akkor nyílt ki a futómű . -
#3963 és nem tudod hogy lehet-e tenni ellene valamit? eléggé idegesítő :( -
#3962 Valószínűleg textúrával kapcsolatos ! -
#3961 ne, szépen apránként kell, csak közvetlen fölgetérés előtt engedd ki teljesen! Aztán amikor leértél a földre használd a fékezőlapokat (nem jut eszembe a hivatalos neve) -
félix1995 #3960 Ok.Köszi szépen és teljesen kihuzzam a fékszárnyat leszálláskor? -
#3959 felszállásnál és leszállásnál is a fékszárny helyes beállítására figyelj! a többi meg adja magát :) -
félix1995 #3958 Sziasztok!Tudtok tanácsot adni a felszállásnál és a lesszállásnál?PL hogy milyen kapcsolokat kell megnyomni.Elöre is köszi szépen! -
#3957 sztetek mitől lehet, hogy pár modellnél a propelleren átnézve nem látunk semilyen objektumot?