33535
  • wolfaud
    az fsx kihasznalja a 4 magot?
  • Ombika
    4 mag jobb,de a lenyeg,hogy ha mar 3300 MHZ-re tudod huzni,akkor mar 2 magossal uj jo vagy!!
  • wolfaud
    Melyik procival gyorsabb az fsx?? e6750 vagy q6600
  • Ombika
    Talan a szar Vista nem? Feltetted mar SP1 RC1-et hozza?
  • w77d
    amúgy nem nyomnál egy képet minden egyes graf beállításróL (hogyan állnak a csúszkák)
    Meg az is érdekelne, hogy mit fölösleges húzni, nem hoz akkora látványt, viszont eszi a gépet!
  • w77d
    most felraktam az accelerationt, az dobott 4-5 fps-t, de még mindíg gyengének érzem a dolgot!
  • alert
    Biztos, hogy minden ok a gépeddel? Nálam kb 90%-os graf beállítások mellett a Heathrow scenery 18-25 FPS-t dob. A grafika gyönyörű. Még autogen is fel van húzva. [email protected], 2gb ram, 7950gt 512mb.
  • w77d
    na írtam a supportnak, de nem hiszem, hogy csak úgy küldenek egy új kulcsot! honnan tudnák, hogy nem warezolok?
  • w77d
    basszus a mytraffic x-ben talát cd kulcsot meg nem fogadja el a telepítője
  • w77d
    hát ez a sp2 semmit sem ér! teljesen alap Heathrow scenery, minden full, 4FPS! Medium közeli beállítások: 12FPS
    Most már tényleg kapja be a Microfos a faszt! Ezek tényleg nem tudnak optimalizálni!
    Amúgy valaki nem tudja hol van az fsx.cfg nevű fájl?
  • w77d
    megvettem, mivel inkább játszok medium grafikán, de ebben jobb azért a repmodell!

Amúgy én most az MM-ben 16ezerért vettem meg! 2 hete ugyanitt 8 ezer volt, de most 16ezer! De nem igazán érdekelt, ha elszántam, hogy megveszem, akkor megveszem!
    A Mytraffic x volt 8 ezer ft
  • push back
    tegnap még ezt írtad arra,hogy miért teszed vissza inkábnb az fs2004-et: "... azért, mert az fsx szép grafikával játszhataltan a fs2004 meg tökéletesen fut max grafikán a legjobb kiegészítőkkel! az fsx-nek kell még kb másfél év hogy kiforrjon..."
    érdekes fordulat.

de gratula az eredeti verzióhoz, én 8b ezresért tudtam csepelen megvenni pár hetre (deluxe ed.)

---

úgy látom az én konfigurációmnál a tápegység lesz a szűk keresztmetszet. (bár ez még csak találgatás).
    420W-os. a jelenség, hogy meghatározhatatlan pillanatokban egyszer csak felvillan a "vindóz kékhalál", majd a gép újraindul. gondolom, ha valami drájver problémám vagy összeakadás lenne, akkor inkább lefagyna a gép.

esteleg ehhez valami tipp?

üdv:
    balázs
  • w77d
    jelentem most telepítem az eredeti fsx-et!(megvettem mellé a My Traffic X-et is)
  • exTrem
    Én leszedtem fsinsider.rQl az sp2ot és felraktam nem kért semmit, így csak lefutott a telepiíto és már fent is volt. Nem láttam sok javulást :S.
  • w77d
    akkor a sp2-höz m ég nincs crack? :(
  • Papirzacsi
    Sztem egetrengető optimalizálást ne várjál az Mstől. Az sp2-t nem próbáltam magában, csak az accelerationt, de annál látható javulás volt sebesség terén.Már már elvielhetően kezdett futni egy +2500 barton procin, és egy 6600Gt-n.
  • Ombika
    MEg mindig keves a proci 3200/3300 Mhz korul erzi jol magat! Dx tamogatassal nyomod vagyis tartalmazza,mert ha nem folos Vista!! A PCI-E slot orajelet azonnal vedd vissza 100 MHZ-re koztudott,hogy fixre kell allitani,mert igy fagyhat es instabil lehet!!!
  • w77d
    még nincs hozzá sehol sem crack? még mindíg nem vettem meg az eredetit, addig nem is fogom, amíg nincs hozzá olyan javítás, ami elviselhetőre optimalizálja a játékot! ebben reménykedek most, de ki szeretném próbálni!
  • push back
    no, újra telepítettem a gépet, egy egész picit feljebb piszkáltam a proci órajelét (->2800MHz), meg a PCI slot órajelét (110MHz), valamint a memóriáét (833MHz) is. Tuningban ennyit mertem bevállalni.

Feltettem az FSX-et, az SP1-es illetve az SP2-öt.

A monitort 60Hz-re állítottam, a felbontást 1280x1024-re állítottam az FSX-ben, 25fps frissítéssel. Az időjárás "minőségét" (vagy mi a szöszt, majd megtanulom) kb. középállásba, az összes többit pedig a legjobb minőségre állítottam.

Úgy tűnik, működik. Néha van egy-egy röccenés, meg fekete polt egy pillanatra (textura hiba?).

Már csak a saitek x52-t kell melóüra bírni, mert annak profile editora valahogy nem akarja az igazságot és nem tudom feltölteni az FSX beállításokat. (a *.prO fájlomra valami galibát jelez, nem nyitja meg).
    Esetleg ehhez van valakinek kipróbált megoldása? vagy esetleg dat formátumban (régebbi SST-hez) profil?

Köszi,

Balázs
  • Ombika
    Igen en is olvastam!Innen szoktam tajekozodni!

Lehet rosszul ertelmeztem,de tan ebben bennevan dx10 vagy meg nincs?!
  • Papirzacsi
    Kijött az Fsx SP2. Mindenkinek ajánlott, aki nem használ acceleration packot.
  • w77d
    azért, mert az fsx szép grafikával játszhataltan a fs2004 meg tökéletesen fut max grafikán a legjobb kiegészítőkkel! az fsx-nek kell még kb másfél év hogy kiforrjon (az fs2004-el is így volt)
  • Ombika
    Most raktam 4 gigat gepembe es Vistat kiprobalom Service Pack 1-el,mert allitolag gyorsitottak rajta,majd leirom tapasztalataimat!
  • adam944
    Nem álítottad fel nagyon a grafikát? Tudom,hogy beállítja valamennyire magától,de elképzelető hogy azért.
  • push back
    valamennyire hasonló vasunk van. neked sem működik jól az fsx? vagy miért raknád vissza a 2004et?
  • push back
    feladom...

ez a halom vacak nem akar tisztességesen működni. teljesen szűz gépre (lásd alább) vista business 64bit-re telepítek. mind a vistat, mind a hardverek drájvereit frissítettem. az fsx sp1-et is feltettem. semmi más nincs a gépen.

annyira szaggat a kép, még a hang is gurgulázik. olyan, mint ha nem is kétmagos procim lenne, teljesen le van terhelve.

mit rontok el?
    hol lehet a baj?

egy napom ráment a telepítgetésekre, szét vet a méreg ...

HELP!

balázs
  • adam944
    Srácok!Lécci küldjön valaki már egy 747-es aircraft.config-ot a [email protected]!

Köszi!
  • litlebubu
    Én azért kérdeztem,hogy látsz-e,mert az általad belinkelt videó elején és végén is ki van írva,hogy ki forgalmazza a kiegészítőt. Sőt a dobozt is bemutatja,ott a címe is. A weboldal címe is. Egyébként szerintem ez a Captain Sim munkája! Csak,mert kérdezted,hogy mi lehet az a kiegészítő.
  • kerek1224
    Hmm volt erre egy-két rossz válasz. A helyes: a 32 bites operációs rendszerek maximum 3,3Gb RAM-ot tudnak kezelni. Ennyi. 64 bites Vista látná az egészet. Ott viszont szívsz a driverekkel, stb.
  • w77d
    asszem én is visszarakom a fs2004-et, az is van ilyen szép a kiegekkel, és élvezhetően fut!
  • w77d
    nincs
  • wolfaud
    Van most olyan gép amivel az fsx full full ba budapest mega packkal ferihegyen 30fps alá nem megy?
  • bbchris
    Látok , ki is próbáltam a Slew módot , köszi . Elég érdekes manővereket tett a 747-es 200km magasan sajna amire én gondoltam az kiegészítés , pedig jó lett volna ha benne van .
  • litlebubu
    Te látsz is ,vagy csak nézel?
  • w77d
    nekem nagyon a patch se segített! olyan 13-14 fps között mozog
  • adam944
    Vki küldje el legyen szíves becsomagolva a teljes b747_400 mappáját a [email protected] -ra!!
  • Ombika
    REggelni kell es eredeti kell ugye! :)
  • wolfaud
    Én nem találom vagy csak regisztrált felhasználoknak lehet?
  • Ombika
    Varunk szeretettel,ha nekunk is megjonne 8800Gt! :))
  • Brikó
    Hali!
    Aerosoft.com support oldaláról tölthető a patch...

Üdv, hamarosan VFR...