33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3876 az fsx kihasznalja a 4 magot? -
#3875 4 mag jobb,de a lenyeg,hogy ha mar 3300 MHZ-re tudod huzni,akkor mar 2 magossal uj jo vagy!! -
#3874 Melyik procival gyorsabb az fsx?? e6750 vagy q6600 -
#3873 Talan a szar Vista nem? Feltetted mar SP1 RC1-et hozza? -
#3872 amúgy nem nyomnál egy képet minden egyes graf beállításróL (hogyan állnak a csúszkák)
Meg az is érdekelne, hogy mit fölösleges húzni, nem hoz akkora látványt, viszont eszi a gépet! -
#3871 most felraktam az accelerationt, az dobott 4-5 fps-t, de még mindíg gyengének érzem a dolgot! -
#3870 Biztos, hogy minden ok a gépeddel? Nálam kb 90%-os graf beállítások mellett a Heathrow scenery 18-25 FPS-t dob. A grafika gyönyörű. Még autogen is fel van húzva. [email protected], 2gb ram, 7950gt 512mb. -
#3869 na írtam a supportnak, de nem hiszem, hogy csak úgy küldenek egy új kulcsot! honnan tudnák, hogy nem warezolok? -
#3868 basszus a mytraffic x-ben talát cd kulcsot meg nem fogadja el a telepítője -
#3867 hát ez a sp2 semmit sem ér! teljesen alap Heathrow scenery, minden full, 4FPS! Medium közeli beállítások: 12FPS
Most már tényleg kapja be a Microfos a faszt! Ezek tényleg nem tudnak optimalizálni!
Amúgy valaki nem tudja hol van az fsx.cfg nevű fájl? -
#3866 megvettem, mivel inkább játszok medium grafikán, de ebben jobb azért a repmodell!
Amúgy én most az MM-ben 16ezerért vettem meg! 2 hete ugyanitt 8 ezer volt, de most 16ezer! De nem igazán érdekelt, ha elszántam, hogy megveszem, akkor megveszem!
A Mytraffic x volt 8 ezer ft -
push back #3865 tegnap még ezt írtad arra,hogy miért teszed vissza inkábnb az fs2004-et: "... azért, mert az fsx szép grafikával játszhataltan a fs2004 meg tökéletesen fut max grafikán a legjobb kiegészítőkkel! az fsx-nek kell még kb másfél év hogy kiforrjon..."
érdekes fordulat.
de gratula az eredeti verzióhoz, én 8b ezresért tudtam csepelen megvenni pár hetre (deluxe ed.)
---
úgy látom az én konfigurációmnál a tápegység lesz a szűk keresztmetszet. (bár ez még csak találgatás).
420W-os. a jelenség, hogy meghatározhatatlan pillanatokban egyszer csak felvillan a "vindóz kékhalál", majd a gép újraindul. gondolom, ha valami drájver problémám vagy összeakadás lenne, akkor inkább lefagyna a gép.
esteleg ehhez valami tipp?
üdv:
balázs -
#3864 jelentem most telepítem az eredeti fsx-et!(megvettem mellé a My Traffic X-et is) -
#3863 Én leszedtem fsinsider.rQl az sp2ot és felraktam nem kért semmit, így csak lefutott a telepiíto és már fent is volt. Nem láttam sok javulást :S. -
#3862 akkor a sp2-höz m ég nincs crack? :( -
#3861 Sztem egetrengető optimalizálást ne várjál az Mstől. Az sp2-t nem próbáltam magában, csak az accelerationt, de annál látható javulás volt sebesség terén.Már már elvielhetően kezdett futni egy +2500 barton procin, és egy 6600Gt-n. -
#3860 MEg mindig keves a proci 3200/3300 Mhz korul erzi jol magat! Dx tamogatassal nyomod vagyis tartalmazza,mert ha nem folos Vista!! A PCI-E slot orajelet azonnal vedd vissza 100 MHZ-re koztudott,hogy fixre kell allitani,mert igy fagyhat es instabil lehet!!! -
#3859 még nincs hozzá sehol sem crack? még mindíg nem vettem meg az eredetit, addig nem is fogom, amíg nincs hozzá olyan javítás, ami elviselhetőre optimalizálja a játékot! ebben reménykedek most, de ki szeretném próbálni! -
push back #3858 no, újra telepítettem a gépet, egy egész picit feljebb piszkáltam a proci órajelét (->2800MHz), meg a PCI slot órajelét (110MHz), valamint a memóriáét (833MHz) is. Tuningban ennyit mertem bevállalni.
Feltettem az FSX-et, az SP1-es illetve az SP2-öt.
A monitort 60Hz-re állítottam, a felbontást 1280x1024-re állítottam az FSX-ben, 25fps frissítéssel. Az időjárás "minőségét" (vagy mi a szöszt, majd megtanulom) kb. középállásba, az összes többit pedig a legjobb minőségre állítottam.
Úgy tűnik, működik. Néha van egy-egy röccenés, meg fekete polt egy pillanatra (textura hiba?).
Már csak a saitek x52-t kell melóüra bírni, mert annak profile editora valahogy nem akarja az igazságot és nem tudom feltölteni az FSX beállításokat. (a *.prO fájlomra valami galibát jelez, nem nyitja meg).
Esetleg ehhez van valakinek kipróbált megoldása? vagy esetleg dat formátumban (régebbi SST-hez) profil?
Köszi,
Balázs -
#3857 Igen en is olvastam!Innen szoktam tajekozodni!
Lehet rosszul ertelmeztem,de tan ebben bennevan dx10 vagy meg nincs?! -
#3856 Kijött az Fsx SP2. Mindenkinek ajánlott, aki nem használ acceleration packot. -
#3855 azért, mert az fsx szép grafikával játszhataltan a fs2004 meg tökéletesen fut max grafikán a legjobb kiegészítőkkel! az fsx-nek kell még kb másfél év hogy kiforrjon (az fs2004-el is így volt) -
#3854 Most raktam 4 gigat gepembe es Vistat kiprobalom Service Pack 1-el,mert allitolag gyorsitottak rajta,majd leirom tapasztalataimat! -
adam944 #3853 Nem álítottad fel nagyon a grafikát? Tudom,hogy beállítja valamennyire magától,de elképzelető hogy azért. -
push back #3852 valamennyire hasonló vasunk van. neked sem működik jól az fsx? vagy miért raknád vissza a 2004et? -
push back #3851 feladom...
ez a halom vacak nem akar tisztességesen működni. teljesen szűz gépre (lásd alább) vista business 64bit-re telepítek. mind a vistat, mind a hardverek drájvereit frissítettem. az fsx sp1-et is feltettem. semmi más nincs a gépen.
annyira szaggat a kép, még a hang is gurgulázik. olyan, mint ha nem is kétmagos procim lenne, teljesen le van terhelve.
mit rontok el?
hol lehet a baj?
egy napom ráment a telepítgetésekre, szét vet a méreg ...
HELP!
balázs -
adam944 #3850 Srácok!Lécci küldjön valaki már egy 747-es aircraft.config-ot a [email protected]!
Köszi! -
litlebubu #3849 Én azért kérdeztem,hogy látsz-e,mert az általad belinkelt videó elején és végén is ki van írva,hogy ki forgalmazza a kiegészítőt. Sőt a dobozt is bemutatja,ott a címe is. A weboldal címe is. Egyébként szerintem ez a Captain Sim munkája! Csak,mert kérdezted,hogy mi lehet az a kiegészítő. -
kerek1224 #3848 Hmm volt erre egy-két rossz válasz. A helyes: a 32 bites operációs rendszerek maximum 3,3Gb RAM-ot tudnak kezelni. Ennyi. 64 bites Vista látná az egészet. Ott viszont szívsz a driverekkel, stb. -
#3847 asszem én is visszarakom a fs2004-et, az is van ilyen szép a kiegekkel, és élvezhetően fut! -
#3846 nincs -
#3845 Van most olyan gép amivel az fsx full full ba budapest mega packkal ferihegyen 30fps alá nem megy? -
bbchris #3844 Látok , ki is próbáltam a Slew módot , köszi . Elég érdekes manővereket tett a 747-es 200km magasan sajna amire én gondoltam az kiegészítés , pedig jó lett volna ha benne van . -
litlebubu #3843 Te látsz is ,vagy csak nézel? -
#3842 nekem nagyon a patch se segített! olyan 13-14 fps között mozog -
adam944 #3841 Vki küldje el legyen szíves becsomagolva a teljes b747_400 mappáját a [email protected] -ra!! -
#3840 REggelni kell es eredeti kell ugye! :) -
#3839 Én nem találom vagy csak regisztrált felhasználoknak lehet? -
#3838 Varunk szeretettel,ha nekunk is megjonne 8800Gt! :)) -
Brikó #3837 Hali!
Aerosoft.com support oldaláról tölthető a patch...
Üdv, hamarosan VFR...