33535
  • bbchris
    NA erre gondoltam ez mi ? : http://www.youtube.com/watch?v=HCpuHd7FfUY
  • bbchris
    Köszi , siker . Ez tényleg nem az amire gondoltam . A Youtube-on ott rendesen az űrsikló repülés van és mintha az FSX-ben lett volna de akkor tévedtem . Nem az Orbiter volt mert az hülyeség úgy ahogy van .
  • JackDow
    honnan lehet letölteni? link plz! Free egyébként?
  • alert
    Bp scenery-hez kijött egy patch, töltsétek :) mostmár jó gépen játszható...
  • wolfaud
    neked full fullba hány fps-sel megy mondjuk budapest sceanaryval ferihegyen??
  • w77d
    igen, eredetivel
    Sziasztok van valkinek ötlete,hogy menne tovább a telepités???
  • litlebubu
    "Y"
  • bbchris
    Hol van a Deluxe editionban ez a Slew mód ? Nem találom sehol .
  • push back
    nem beszélek én hülyeséget, hiszen pont azt írtam, hogy van neki saját 768MB-je!!! ( --> "...vagy a GTX vesz el valami miatt még memóriát a 768MB mellé?")
  • Ombika
    Hulyeseget ne beszelj ,GTX-ek sajat memje van!!
  • Neoncsoves
    mondom hogy ilyen a Vista. nem tudom miért nem csinálja ezt laptopon. XP rulz. Vagy várd meg az első service packot vistahoz
  • push back
    ezt hogy érted?
    a notimon is vista van 3GB RAM, de ott mind a 3GB látszik is.
    lehet az a különbség, hogy az asztali gépen letiltottam a swap fájlt? (amiatt fogyott el a RAM-ból)?
    vagy a GTX vesz el valami miatt még memóriát a 768MB mellé?
  • Neoncsoves
    annyit eszik a Vista, szerintem
  • push back
    No, nagy sokára elkészült az asztali gépem. (Ventilátorokból túl terveztem a dolgot, feleslegesen vettem egy 12-es ház hűtőt, meg egy proci hűtőt. Felesleges volt, mind kettő benne volt az "alkatrészcsomagban". Kellett nekem vásárolgatnom ... )

Nem volt még sok időm foglalkozni vele, épp hogy felment rá a Vista frissítésekkel, a gyártók legújabb drájverei meg az FSX. Telepítés után csak 1 percre indítottam el a szimulátort. Hát, ... s*ggre nem estem tőle.

Remélem az FSX SP1 valamint a FAQ-ban található tweak segít majd kicsit gatyába rázni a teljesítményt.

Egy dologban tanácstalan vagyok, segítsen valaki pls.
    Miért lehet az, hogy az alaplap lát 4GB memóriát, viszont a Vista csak kb. 3,3GB-ot mutat? Hol tűnt el kb. 760MB?

Köszi,
    Balázs
  • adam944
    #3811 PLS!!!
  • wolfaud
    Magyarul ha az ember az összes géptipussal játsztik akkor jo ha mind a kettő van!
  • Hypo #3819
    nekem ch van es nagyon jol bevallt
  • w77d
    nekem nincs, de próbáltam már! Nagyon jó, sokkal életszerűbb és precízebb, De csak lomhább gépeknél jó! (tehát sport és vadászgéphez nem ajánlatos)
  • Ombika
    Probaltam mind2ot,amelyik gepen ugye szarv van elvezhetobb .. :)
  • wolfaud
    Valakinek van ilyan Joystickja?
    Saitek Pro Flight Yoke System?

Kiváncsi lennék menyivel másabb szarvas kormánnyal szimulatorozni mint sima Joystickall?
  • Ombika
    Nincs mit!
  • wolfaud
    Nekem van egy hasonlo gépem abba abba nvidia 6800 van és fut alatta az fsx es nem full minimumon!!!
  • wolfaud
    AZ van Nvidia mint ahogy az aláirásomba
    Köszi a Linket
  • w77d
    az a lényeg, hogy butított grafi8kával indul nálad a game
  • adam944
    Ismét egy hülye kérés: sikerült egy rossz letöltéssel hazavágnom a 747-es fülkéjét.Valaki írjon priviben,adok emil címet és küldje el a teljes 747 mappát becsomagolva!
    Köszi!
  • Solt
    Az már az ő keresztje! :)
  • Ombika
    De erre mar lusta! :(
  • Solt
    Mindenféle rossz indulat nélkül mondom, hogy olvass vissza 4-5 oldalt, majd rágd át magad a FAQ-on mielőtt megrendeled! Mindenre megkapod a választ, arra is, hogy mehet nálad "maxra véve" miközben másnak 8800GTX-en is képes 8-10 fps-t produkálni...
  • mama2
    Ezt hogy érted? Hiába fut el a demó, a teljes nem fog? Pedig már meg akartam rendelni.
  • Ombika
  • Solt
    Picit olvass vissza a fórumban mielőtt meglepetés ér...
  • mama2
    Csoda történt nállam is: A demó nállam mindent maxra véve zökkenőmentesen fut.:D. Nagyon fasza:D. Repülök, egyensúlyba tartottam a gépet, mondom de jó, erre kiírja, hogy ennyi volt a demó:(. Nem baj, majd a teljes:D.
  • Ombika
    Ha nvidiad van ezzel: ForceWare Coolbits
  • wolfaud
    A video Kartyat mivel tudod huzni?
  • w77d
    beszarás! csoda történt! (a microsoft szerint sem szabadna elindulnia ilyen gépen)
  • mama2
    Hát ha neked elment minimumon akkor nekem is sztem.. nem zudom:S. Mindenesetre az lesz a legjobb, ha letöltöm a demóját, és ha elfut a játék, meg be is tudom úgy állítani hogy tudjam írányítani, akkor meg van a karácsonyi ajándék:D.
  • rooney8
    Na jóvan itt a link
  • rooney8
    A f***omér nem jeleníti meg.

• rooney8