33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
bbchris #3836 NA erre gondoltam ez mi ? : http://www.youtube.com/watch?v=HCpuHd7FfUY -
bbchris #3835 Köszi , siker . Ez tényleg nem az amire gondoltam . A Youtube-on ott rendesen az űrsikló repülés van és mintha az FSX-ben lett volna de akkor tévedtem . Nem az Orbiter volt mert az hülyeség úgy ahogy van . -
JackDow #3834 honnan lehet letölteni? link plz! Free egyébként? -
#3833 Bp scenery-hez kijött egy patch, töltsétek :) mostmár jó gépen játszható... -
#3832 neked full fullba hány fps-sel megy mondjuk budapest sceanaryval ferihegyen?? -
#3831 igen, eredetivel -
#3830 Sziasztok van valkinek ötlete,hogy menne tovább a telepités??? -
litlebubu #3829 "Y" -
bbchris #3828 Hol van a Deluxe editionban ez a Slew mód ? Nem találom sehol . -
push back #3827 nem beszélek én hülyeséget, hiszen pont azt írtam, hogy van neki saját 768MB-je!!! ( --> "...vagy a GTX vesz el valami miatt még memóriát a 768MB mellé?")
-
#3826 Hulyeseget ne beszelj ,GTX-ek sajat memje van!! -
Neoncsoves #3825 mondom hogy ilyen a Vista. nem tudom miért nem csinálja ezt laptopon. XP rulz. Vagy várd meg az első service packot vistahoz -
push back #3824 ezt hogy érted?
a notimon is vista van 3GB RAM, de ott mind a 3GB látszik is.
lehet az a különbség, hogy az asztali gépen letiltottam a swap fájlt? (amiatt fogyott el a RAM-ból)?
vagy a GTX vesz el valami miatt még memóriát a 768MB mellé? -
Neoncsoves #3823 annyit eszik a Vista, szerintem -
push back #3822 No, nagy sokára elkészült az asztali gépem. (Ventilátorokból túl terveztem a dolgot, feleslegesen vettem egy 12-es ház hűtőt, meg egy proci hűtőt. Felesleges volt, mind kettő benne volt az "alkatrészcsomagban". Kellett nekem vásárolgatnom ... )
Nem volt még sok időm foglalkozni vele, épp hogy felment rá a Vista frissítésekkel, a gyártók legújabb drájverei meg az FSX. Telepítés után csak 1 percre indítottam el a szimulátort. Hát, ... s*ggre nem estem tőle.
Remélem az FSX SP1 valamint a FAQ-ban található tweak segít majd kicsit gatyába rázni a teljesítményt.
Egy dologban tanácstalan vagyok, segítsen valaki pls.
Miért lehet az, hogy az alaplap lát 4GB memóriát, viszont a Vista csak kb. 3,3GB-ot mutat? Hol tűnt el kb. 760MB?
Köszi,
Balázs -
adam944 #3821 #3811 PLS!!! -
#3820 Magyarul ha az ember az összes géptipussal játsztik akkor jo ha mind a kettő van! -
#3819 nekem ch van es nagyon jol bevallt -
#3818 nekem nincs, de próbáltam már! Nagyon jó, sokkal életszerűbb és precízebb, De csak lomhább gépeknél jó! (tehát sport és vadászgéphez nem ajánlatos) -
#3817 Probaltam mind2ot,amelyik gepen ugye szarv van elvezhetobb .. :) -
#3816 Valakinek van ilyan Joystickja?
Saitek Pro Flight Yoke System?
Kiváncsi lennék menyivel másabb szarvas kormánnyal szimulatorozni mint sima Joystickall? -
#3815 Nincs mit! -
#3814 Nekem van egy hasonlo gépem abba abba nvidia 6800 van és fut alatta az fsx es nem full minimumon!!! -
#3813 AZ van Nvidia mint ahogy az aláirásomba
Köszi a Linket -
#3812 az a lényeg, hogy butított grafi8kával indul nálad a game -
adam944 #3811 Ismét egy hülye kérés: sikerült egy rossz letöltéssel hazavágnom a 747-es fülkéjét.Valaki írjon priviben,adok emil címet és küldje el a teljes 747 mappát becsomagolva!
Köszi! -
Solt #3810 Az már az ő keresztje! :) -
#3809 De erre mar lusta! :( -
Solt #3808 Mindenféle rossz indulat nélkül mondom, hogy olvass vissza 4-5 oldalt, majd rágd át magad a FAQ-on mielőtt megrendeled! Mindenre megkapod a választ, arra is, hogy mehet nálad "maxra véve" miközben másnak 8800GTX-en is képes 8-10 fps-t produkálni... -
#3807 Ezt hogy érted? Hiába fut el a demó, a teljes nem fog? Pedig már meg akartam rendelni. -
#3806 -
Solt #3805 Picit olvass vissza a fórumban mielőtt meglepetés ér... -
#3804 Csoda történt nállam is: A demó nállam mindent maxra véve zökkenőmentesen fut.:D. Nagyon fasza:D. Repülök, egyensúlyba tartottam a gépet, mondom de jó, erre kiírja, hogy ennyi volt a demó:(. Nem baj, majd a teljes:D. -
#3803 Ha nvidiad van ezzel: ForceWare Coolbits -
#3802 A video Kartyat mivel tudod huzni?
-
#3801 beszarás! csoda történt! (a microsoft szerint sem szabadna elindulnia ilyen gépen) -
#3800 Hát ha neked elment minimumon akkor nekem is sztem.. nem zudom:S. Mindenesetre az lesz a legjobb, ha letöltöm a demóját, és ha elfut a játék, meg be is tudom úgy állítani hogy tudjam írányítani, akkor meg van a karácsonyi ajándék:D. -
#3799 Na jóvan itt a link -
#3798 A f***omér nem jeleníti meg.
-