33535
  • Kferro
    Én az alap textúrára gondolok, ami a felszínre feszítettek. Az csúnya. Mindíg. Szerintem.
  • w77d
    azokat a funkciókat, amik élvezhetővé és széppé teszik a grafikát és a repülést! Én ha nem tudnám szépen futtatni a játékot inkább hagynám a faszba amíg nincs jó gépem hozzá!
  • w77d
    azért nálam alacsonyan is elég realisztikus a táj ;)
  • Kferro
    Mit értesz "grafikai funkciók lényege" alatt?
  • Kferro
    Persze, jó lenne full grafikán futtatni a progit, de egyelőre ez van, ezt kell szeretni. Valóban az F-18-ast szeretném kipróbálni, így valóban a gép a fontosabb. De az FS sorozatban nem is a táj a szép, legalábbis alacsony magasságon.
  • w77d
    há bammeg akkor persze van 40 fps-ed :) a grafikai funkciók lényegét hanyagolod, grafika nélkül meg nincs mi terhelje a VGA-t :)
  • Kferro
    Felhőkre nincs. Miért lenne? :)Folyamatosan felhőtlen égen repülök. :)
    Élsimítást még nem próbáltam, odaáig nem bátorkodtam el. :)

• w77d
    XD
  • Ombika
    Neki csak a repcsi kell ne batnsd mar,repul a nagy semmi se táj se talaj! :))
  • w77d
    élsimítást használsz?
  • w77d
    felhőkre nincs szükséged????
    a felhő egy repülős játéknál elengedhetetlen :)
  • Kferro
    De legalább megy. :)
    Először beállítottam a min. fps-t, de az nagyon randa volt. Majd elkezdtem kézzel beállítani a grafikai beállításokat. Pl. a felhőkre nekem nincs szükségem. A táj földközelben nem túl szép, de hát ezt az FS-nél már korábban megszoktam, viszont nagyobb magasságban így is szép.
  • w77d
    hidd,e l hiába állítottad följebb a grafikát, a program automatikusan nem enged közel sem olyan részletességet, mint ami komolyabb gépeken van :) Nem hiába van nekem 20fps elég jó beállításon neked meg 40fps, a te gépedre agyonbutítja a grafikát a program :)
  • Kferro
    1024 x 768 16bit
  • Ombika
    Hat ilyen eredmenyt max 640/480 alapon fut! :))
  • Kferro
    Tegnap kipróbáltam az FSX-et, s a korábban írt konfigomon sikerült kicsikarni 40 fps-t. S ráadásul nem a leggyengébb kidolgozáson.
    Így kissé bátrabban merek belevágni a teljes verzió kipróbálásába. Jól tudom, hogy az Acceleration-ben optimalizáltak pár dolgot?
    Amúgy a progi gyönyörű, a gépek kidolgozása egyszerűen csodálatos!
  • Brikó
    Kiadás előtt nem tesztelnéd le az FS Global 2008-as? :-)
  • alert
    Ez így van! Nemsokára megjelenik azonban egy újabb verzió, amiben benne lesznek az újradolgozott hidak és egyéb nevezetességek FSX alá. Akik megvásárolták a progit azok számára a frissítés ingyenesen letölthető lesz az Aerosoft oldaláról bejelentkezés után.
  • matya00007
    Szia! 8800-as kártyákkal vannak problémák, próbáld ki így:
    nchanser
    Én most pont a 2004-el szenvedek élsimítás ugyben, ezzel látszólag okés lesz.

szia
  • Hefti
    Sziasztok!
    Azután érdeklődnék létezhet-e ,hogy a Mega Airport Budapest FSX -hez készült verziója nem tartalmazza a várost és a hidakat.
    Ha nem , hogy lehetne ezeket beilleszteni FSX alá.
  • w77d
    driver beállítások:

fsx beállítások:

élsimítás nélkül dx10-ben:

élsimítással dx9-ben (elég csak a drótokat nézni)

sajnos elég szarok a képek, mivel a fraps BMP-t csinál, azt át kell alakítani jpg-re és le kell kicsiníteni, hogy be tudjam ide rakni
  • Ombika
    CSinalj mar legyszives kepet!
  • w77d
    whql driver van és vagyok annyira értelmes, hogy kipipáltam a fület ;)
  • Ombika
    FSX-en belul antialiasinget pipal ki konyorgom!! Meg ne beta drivert hasznalj!
  • w77d
    akárhogy állítom be dx10 alatt nincs élsimítás
  • Ombika
    Nekem igyvan beallitva,tobbi fsx-ben! 169.25 WHQL
  • w77d
    a legújabb driver van fönt, a driveres beállításoknál 4x-es élsimítás van, és hogy írja felül az alkalmazás beállításait
  • Ombika
    Milyen drivert hasznalsz es kinnt a driveren belul mivan beallitva?
  • w77d
    én hiába állítom be játékon belül, ugyanúgy recések az élek
  • Ombika
    De minek raktam bele neked ,akkor 4 gigat, raadasul pont vistanak van szuksege 4 gigara! :)))))

4324HSZ:Igen nekem van elsimitas,bar kinnt asztalon nemtudom beallitani csak jatekon belul!!
  • i robot
    Teljes mértékben egyetértek! Igaz nekem még 2 giga hiány van (pénteken érkezik) Tegnap feltettem az Acceleration-t, eddig tetszik. Ezzel kapcs lenne is egy hülye kérdésem.
    Az Acc. tartalmazza a SP1-2 csomagot?
  • w77d
    de ott nem használhatsz 4 gigát, gondolom ezért írta
  • Brikó
    Megy az 32 biten is...
  • w77d
    neked dx10-ben van élsimítás?? nekem nincs :(
  • Ombika
    Nekem semmi bajom vele plane,hogy dx 10 ota megvaltozott a latvany!! :)
    4 giga ram kell neki es kizarolag 64 bites!
  • w77d
    én is ma délután pakoltam újra az fs9-et a kiegekkel :)
    az fsx-nek kell még kb másfél év
  • Strami11
    egyiket se, Vistat fel ne tegyel a gepedre, addig orulj amig nincs. mellesleg most egy rovid velemeny az FSX-rol: en rep. szim.ezek kb 10 honapja, FSX-szel kezdtem, amiota ivao-n repulok mondtak a joval tapasztaltabbak hogy FS9 mennyivel jobb, ingyen scenery-k, etc. hat mivel vistam van nem mertem beprobalkozni a megvetellel, nehogy megszivjam. de egyik baratom akinek szinten vistaja van kitunoen mukodott, mindennel. uccu neki masnap szaladtam az elso henteshez megvenni az FS9-et... FS9 - 20€ alap kiegeszitok +30€ a jatekelmeny: felbecsulhetetlen, ujratelepitettem, es FSX az nem lett felteve, sot hagyom porosodni... :)
  • bukren
    Hogy lehetne beállítani a joystickom gázkarját, mert most csak 50-100%ig lehet állítani? Ahol calibrálni lehet két gomb van default, set. Nekem sehogy sem sikerül.
  • wolfaud
    Menyivel lassabb vista latt az fsx??
    Melyik vistat erdemes felrakni az fsx-hez a 32 vagy a 64-bitest?
  • Kferro
    Az FS9-cel szoktam repülni, csak gondoltam, ezt is ki kellene próbálni. Na meg az Accelerationben nagyon szép a Hornet. Igaz, hogy az FS9-hez is van, de az nem annyira szép. De úgy látom, a Microsoftos kipróbálására nem sok reményem maradt.