33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4397 FSX Delux Editionra milyen S.packokat kell telepíteni?A sima SP1-és 2 mehet rá? -
bbccc #4396 Hát emberek. Ha valaki megtanulja kezelni a robotpilótát, ezek közül is a navigációs robotpilótát akkor az aranyat ér :) -
#4395 #4111 Hsz inkabb meg mindig ezen ragodj,de nemfogom elorol kezdeni es meg te magyarazol loooll! Off vege!! -
#4394 A te benyogeseid mikor nem is neked szoltam,jezusom... -
#4393 Srácok, meséljen nekem valaki, milyen ebben a játékban a multi? :o Ti szoktatok multizni? :o -
#4392 Most telepítettem a FSX Delux Editiont és nem tudom hogy erre is rá kell-e telepíteni a SP1-et és 2-t a gyorsabb futás stb. miatt.Érdemes rátelepíteni vagy ez már eleve tartalmazza ezeket? -
matya00007 #4391 Az lesz, érzem, hogy valami van eddig okés is volt, de a reinstall utántol tök mindegy hogy Xp vagy Vista ezt tudja. Lehet hogy csak ezek az uj driverek (Videókártya) teszi ezt vele mert egyszerűen nem tudom belőni az élsimítást meg a bizsergés megszűnését. Régi driverrel és Xp-vel anno ment. -
#4390 15FPS fs2004 alatt??? Ott MINIMUM 30-40 FPS-nek kellene lennie a te konfigoddal Budapest scenery-vel, FL300-on meg vagy 150-nek :D Valami nagyon nem jó ott. Ha nem értesz hozzá szerintem mutasd meg valami számítógépes srácnak azt a gépet... -
#4389 Jaj mar megint te istenem:} sk -
matya00007 #4388 Ja ez a 15 FPS fs2004 alatt, ráadásul nem nagyon megy 20fölé még FL300-on sem valami baj van itt úgyérzem.
-
matya00007 #4387 Köszi Peti, hát igen a proci, azt kifogom cserélni sztem hamarosan, sajna a húzás nem megy valamiért én is olvastam hogy lehet ezeket szépen, de egyszerűen max 13%-ot enged, utána már nem indul, de ez off.Bár most annyira elegem lett az Fs-ekböl, nemtudom mivan, reinstalláltam már oprendszert mindent, az élsimítást nem tudom beállítani, volt már nchanser minden, a táj Ferihegy körül majd szétesik bizsereg,mindezt kb 15 FPS-en Online fagy, nemtom még mi lesz ebböl. (: -
#4386 NEm en is,kizarolag ugy megy,ha epp fut! :))) -
#4385 A szűk keresztmettszet nálad a proci. Ez elég gyengusz egy ilyen konfighoz, hogyha FSX-ezni szeretnél. Vagy cseréld le e6850-re esetleg 4 magosra vagy húzd fel 3200MHz körülire (nekem is így van megoldva) és máris lesz legalább 15 FPS-ed a Budapestnél. Persze töltsd le a legfrissebb Budapestet, mert rengeteg optimalizációt tartalmaz, kb +10 fps-t eredményez. A napokban fog megjelnni egy újabb frissítés ahogy korábban említettem, abban lesz város is + kis repterek + mégtöbb optimalizáció. -
matya00007 #4384 Nekem is megfordult a fejemben csúszkahuzogatáskor (((: -
#4383 itt csak én vagyok olyan sznob hogy fullon akarom futtatni?? XD -
matya00007 #4382 Azt nem is akarom hogy fullon fusson csak szeretnék vele repülni.
A configom Asusp5b deluxe, 8800GTS 640Mb 4Gb Geil ultra e6400 proci -
#4381 Melyik billentyükkel tudom állítani FOV-t? Kerestem össze vissza, de sehol nem találtam. Előre is köszi! -
adam944 #4380 Acceleration meg Mega Airport Budapest. -
#4379 azért lát csak annyit neked a vista, mert 32bites vistád van. én ezért vettem meg a 64bitest, tudom is mind a 4 gigát használni.
Az fsx alapból nem dx10-es.
Lehet akármilyen géped, az fsx soha nem fog teljesen fullon futni :D
amúgy milyen konfigod is van? -
matya00007 #4378 köszi, az fentvan, mármint az SP2. -
#4377 Ha felteszed az sp2 tartalmazza a dx10-et, vagy az acceleration. attól függ mit teszel fel. -
matya00007 #4376 És bocsi még egy kérdés. Látom neked is Vistád van és 4gb ramod. Neked mennyinek látja a Vista? Most ezzel is szenvedek, 3007Mb-ot lát csak a Vista. -
matya00007 #4375 Köszi a gyors választ, igen sajna az acceleration nincs még fent, az oprendszer az Vista. Akkor ide kötődik a második kérdésem, alapbol az FSX az nem dx10.-ben szalad?
Bocsi csak az FSX-el most kezdek ismerkedni, egyszer már felraktam csak nem értettem, hogy egy elég izmos gépen miért nem fut el rendesen, de most ujra nekiálltam és megpróbálom optimalizálni.
köszi Matya00007 -
#4374 Csak az acceleration van fent? Nekem csak az, repültem egy kört London felett de a Temze még mindig üreges itt-ott. -
adam944 #4373 Tegnap megszereztem az Accelerationt. Felraktam,minden ok. Akkor jött a meglepetés,amikor csak poénból Ferihegyről indultam egy F-18-assal. Fent van ugyanis a Mega Airport Budapest is. Namost a kettő kiegészítő úgy kihúzatta a gépem,hogy 5 FPS körül voltam felszállás előtt... -
#4372 2 ok lehet: vagy nem vistád van, vagy nincs fönt az acceleration -
#4371 Learning Center-t csináld végig és menni fog a robotpilóta eállítás. -
matya00007 #4370 Sziasztok!
Nem tudjátok az miért lehet, hogy nálam a beállítások/display menüben miért nincs olyan beállítás, hogy preview directx 10?
Köszi előre is. -
bbccc #4369 Sziasztok!
Énis nagyon nagy Flight Simulator X rajongó vagyok :) Több mint 200 landolás és kb 100 órányi repülés van a hátam mögött. Szinte már mindig le tudok tenni bármilyen gépet első nekifutásra úgy,hogy a valósághűség a legnagyobb fokozatra van állítva. De még ígyis szoktam pár olyan dolgot olvasni a landolásrol amit eddig még nem tudtam. Meg a navigációzást se nagyon vágom :) hogy miként jussunk el egyik reptérröl a másikig. Max beállítom az útirányt és közbe nézegetem a GPS-t. És a kifutópálya jó szögben elkapását se műszerekkel méregetem be. Szemmérték azt ennyi :D (nemtom ti hogy vagytok vele) Nade lenne két kérdésem. Az egyik az,hogy miként lehet helyesen beállítani a robotpilótát? pl egy adott útvonal követésére, mert én má sokat szenvedtem vele , eredménytelenül. A másik kérdés az,hogy szerintetek egy ilyen gép konfig mellett milyenre állítsam be az FPS-t? : proci: Intel Pentium 4 2,9GHZ VGA: GeForce 7600 GT Ram: 1,5GB (Ahogy elnézem, a ti konfigjaitokhoz képest ez nyúlfing XD) -
JackDow #4368 Szép képek, főleg a Pilatus tetszik, nekem most ez a best of repcsi. Milyen configod van? -
#4367 Te mar megint mit irogatsz,o geperol volt vazze nem a tiedrol! Jajj istenem...... :))))
Kferro : Hat ,ha 40 fpsel megy nala,megneznem azt a grafikat milyen jo is az! :) -
#4366 Szeretem ezeket a "pixel hegyeket" :)
-
Kferro #4365 Azért ne túlozz. Nem pixelhegyekről van szó. -
Solt #4364 Próbáld meg értelmezni amit írtam! -
#4363 Milyen jo is repulni a pixelhegyek kozott ,vegulis....... -
Solt #4362 Egyetértek! :) Inkább jó fizika és randa látvány, mint szép látvány és kaki fizika! :)) -
Kferro #4361 Hááát, nem tudom, de nekem egy szimulátornál sosem az számított, hogy iszonyat gyönyörű legyen, meg becsináljak a látványtól. Egy FPS-nél igen, ott fontos, de itt nem. Inkább az minél élethűbb fizika, a minél valósabb szituációk...stb. Na de én még C64-en nevelkedtem. :) -
#4360 de szerintem pont ez a játék, ami a grafikán alapul, hiszen hiába repülgetsz pixelek között, nem érzed valósnak. gyönyörű realisztikus grafikát inkább érez valósnak az ember -
#4359 ha felrakod maxra a textúra részletességet, akkor tű éles, tehát nem csúnya -
Kferro #4358 Hát, ez is egy vélemény. :) Nekem a játékélmény fontosabb, mint a grafika.