33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
CJ576 #5483 Köszi
-
#5482 Csak értelmes kérdésre tudunk értelmes választ adni. -
adam944 #5481 Ha már itt tartunk, megéri felrakni SP3-mat? (tudom, hogy off, de érdekel, mer nem hagy békén a Windows Update) Tehát gyorsít,vagy javít valamit?
-
#5480 Persze. -
CJ576 #5479 SP3-al fut az FSX?
Üdv -
#5478 Akkor majd ha nyerek a lottón akkor jó lesz... :) -
#5477 A lenyeg,ha 4 ghz kornyeket tudja,de inkabb folotte ,akkor turheto lesz,de ATI kartyaval sose neztem,szerintem nvidiat jobbban tamogatja! GT280-al felhuzva mar talan jolenne! -
#5476 Viszont az értelmes választ elvárom -
#5475 Nem!Körökre osztott... -
#5474 Tényleg nagyon láma vagy! -
#5473 Na most nagyon nagy láma leszek de az FSX valós idejű?? -
#5472 Sebaj, vígasztaljon a tény, hogy majd lélekben veled leszünk...miközben nézzük a égen jól az Alba-köteléket meg a Flying Bullst nomeg persze a LevegőVersenyt! :P
Akkor lőjük be a péntek-szombatot, ha bármi változás van, telefon-kontakt! ;) -
#5471 Akkor bekaphatjátok :DDDDD én holnap is dolgozom ótvar ruszki 737 classiccal kell szenvedni úgyhogy air race is kimarad :( Szvsz pénteken vagy szombaton ha úgy leszek szabad... -
#5470 Akkor szorítkozz lécci erre a hétre, mert jövő héten már nem vagyok szabin... :( Addig meg kérdezősködj közös ismerősünknél, miért ér fülig a szája ha meghallja azt a szót hogy 'Zlin' :D -
#5469 Mesél az mindenről, de hogy konkrétan mire gondolsz passz :D Megyek majd ki a héten vagy a jövőhéten mindenképp. Egyeztetni kéne. Elvihetnél már zlinnel is :D -
#5468 OFF
Mikor látjuk testedet künn a reptéren Pítör? Lenne itt valami számodra... ;-) Koltai májsztró nem mesélt? :-D
ON -
#5467 A legújabb core 2 quad-al és kettő 4870-el crossfire-ben meg 4 giga DDR3 rammal talán. De ha rányomod a bloom-ot, akkor azzal is megakadna szerintem egy részletesebb vidék felett... -
#5466 azzal sem hinném.... -
#5465 Még egy Core 2 Quad, 4GB RAM, Radeon HD4870 CF-ben sem? -
#5464 Milyen felbontasban es reszletessegben szeretned! Full-fullba nincs ra megfelelo gep meg! -
tzotyu #5463 Sziasztok!
Tudtok mondani nekem valamilyen konfigurációt, amiben szépen, zkkenésmentesen fut az FSX?
Köszi! -
#5462 Aki szereti a küldetéseket itt talál jópárat ettöl a pasitol. -
#5461 Mennyünk át privátba mert szét offoljuk a totyikot -
#5460 Hát postán bár nem tudom hol lax.Nekem a
saitek cuccot a DPD hozza 2300 HUF és nehezebb szerintem mint ez a kütyü.Van doboza zacsesz minden. -
#5459 á én is nézegettem a saitek kittet csak nagyon drága nekem egyébként hogy lehetne a joyt ide juttatni hozzám ???? -
#5458 21.én lesz 1 éves.Semmi baja hibátlan kipróbálható.Nem azért adom el mert nem tetszik csak megrendeltem a saitek kittet pedálokkal cakum pack.
2 meg nem kell. -
#5457 érdekelne mikor vetted és hogy van e valami gond vele letöt vagy lekopot sérült rajta valami bocs de telefonomon nincs pénz de érdekel a joy -
#5456 mire megkapod min 2500 ft-vel több.Tapasztalat-Azután meg ha baj van mehetsz a garival mindenfele. -
#5455 Már megbocsáss de csak ha lehetne alkudni mert: http://www.argep.hu/product_472290.html -
#5454 Szia.Nyert azaz-.Jó kis joy és az új ára 9900 ha jól emléxem.6000 megkapod ha kell de mivel holnap 12-kor elrepülök csak köv Szerda jó nekem.Nagyon jó cucc szeretem rudder is van a gáz kar tetején.Leszálláskor meg érzeda taljt vagy ahogy beállítod.Bátran ajánlom
tel:06205930840
-
adam944 #5453 Visszaolvashatnál... Festést le tudsz szedni Avsimról,vagy Simviationról. Kidolozott gépekhez: #5411-es hozzászólás. -
#5452 Már megvan: Speedlink Black Widow (SL-6640) -
#5451 Helló Chicco az a joystick aminek a képét felraktad az milyen márkájú???? -
Benya90 #5450 Honnan tudok Maléves dolgokat leszedni?vagy hol tudok venni?(repülöt...)ami ki is van dolgozva... -
#5449 nálam mostolyan csinál ,hogy telepítés végével semmit nem rak fel ,csak közli hogy a telepítés sikeressen befejeződőtt. -
#5448 nálam teljesen jó acceleration után is, pedig Vista 64bit és 8800GTX-el tolom.... -
#5447 nekem a vsync tett be neki
-
Eagle116HUN #5446 Sziasztok!
64 bites vistám van. Ha felteszem a FSX-et fut, ha felteszem az Acceleration pack-ot vagy Sp-t állandóan azt jelzi, hogy nem ismeria videokártyámat (8800GTX)progi mindegyik zsír tiszta.
Valakinek van ötlete, hogy mi a gebasz? -
adam944 #5445 Hát, nemtom. De ha beállítod, és tartja a vízszintest,akkor mi a gond? :D -
mustar #5444 Nem lehet h a trimmelésnek van hozzá köze? Ha elkezdem állítgatni, akkor működik, és tartja a vízszintet a gép, de nem tudom h ennek hogy zajlik a beállítása.